- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
attiati #52897 üzenetére
Milyen Opera? Abból alsóhangon 3 verziót használunk itt. A Classic (Mobile) és a Mini Presto motoros, azoknál a válasz annyi, hogy ilyen szempontból egyszerűen elavult a motor (bár én még mindig a Classic-ot használom, és ez sokáig így is marad). Az újnál azt kell kipróbálni, hogy Chrome alatt megy-e a hibás oldal. Mivel a motor ugyanaz, ezért minden bizonnyal. Ha nem, akkor Opera hiba. De erre is mit mondhatnánk?.. A szőrös kisördög okozza, lila tangában.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun #52896 üzenetére
Elektronika amúgy is lekapcsolja töltés. Ha meg nem töltenéd teli, akkor hamarabb elhasználódna.
-
attiati
veterán
opera nem tud megnyitni par weboldalt (pl az m.profession.hu vagy olyan oldalakat, aminek sok kapcsolo es parameter van a linkjeben)
a masik gondom: sima linkre nyomok es megkerdezi, hogy mentse e a jelszot es nem lep at a linkre (jelszo pedig egyaltalan nincs is)
mi okozza ezeket?
-
törölt tag
válasz
aizen92 #52886 üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan mit szeretnél. Én a Button Savior pro -t használom. Nézd meg, hogy ez jó -e Neked!
-
tonyrulez
őstag
válasz
KurtCobain #52884 üzenetére
Köszi a tippet, szerintem ez a 10USD elég lesz egy évre
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun #52891 üzenetére
De miért? Nem az a lényeg hogy fullra feltöltődjön a telefon?
-
fdisk
őstag
Létezik olyan alkalmazás, ami lekapcsolja a töltést az akkut x%-os töltöttségnél?
-
vampire17
addikt
Sziasztok,
Nalatok is meghülyült a facebook messenger smile resze? Nekem az eddigi atlatszo hatterek most feketek.
Kb 2 napja ilyen. Jah es ugyanez volt a play alkalmazasokkal, de az helyre jott, par uninstall utan. Baratnom telojan ugyanez van (mind a ketto Amoi n828)
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Légyetek szívesek mondjatok pár email klienst ami kezeli a pop3-at, van widgetje amin van frissítés és új mail írása gomb és jó 240x320-as felbontáson is.
A K-@ Mail meg is felelne csak a widget kirakása előtt felugrik egy párbeszédpanel amin testre lehetne szabni a widget megjelenését de a felbontás miatt nem látom az egész párbeszédpanelt, scrollozni meg nem lehet.
Köszönöm.
-
gipsztigris
addikt
válasz
KurtCobain #52884 üzenetére
Életem egyik legjobb választása volt. Március óta használjuk (négy mobilszám van hozzárendelve) és még van a 10 USD-s feltöltésből 8,70 USD keret.
-
aizen92
addikt
Kéne egy floating nav-bar gombos alkalmazás. Gondolok itt arra, hogy a homegomb visszagomb stb. lebeg és tudom jobbra balra pakolni. Közben Immerse mod on.
Semmit nem találok. Esetleg valami ötlet?
Emlékszem anno a facebook floating cuccát valaki külön megírta és testre lehetett szabni, de nem találom azt se.
Könyörgöm a "minek ilyen?" kérdéseket -hanyagoljuk
pie nem tetszik használtam nem egyet már,most egy ilyet akarok most kipróbálni.Aki használ boatbrowser tablet verziót az tudja kb mire gondolhatok.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Richee11 #52880 üzenetére
Browsercalls + MobileVOIP
0.003$, vagyis ~0.75Ft/perc. Lassított 3G nettel is működik.Gyere át a Voip topic-ba, és olvasd el az első hozzászólást.
-
aero.
veterán
sziasztok
valaki eltudna kuldeni nekem priviben a Barclays Mobile Banking apk-ját? ingyenes, valami apk leszedovel leszedheto siman, csak nekem nincs gepem, a play pedig azt irja nem kompatibilis
elore is koszonom barki lesz az
-
Predator2
addikt
válasz
zsoltzsolt #52875 üzenetére
Próbáltam ezt a beállítást, de nem működik. Nem menti el a módosítást. Ha újra rákattintok a Scedule Recording-ra ugyan úgy benne van a pipa (pedig előtte kivettem és rá is mentettem)
Nem zavarna ha legalább a kártyára mentené, de a belső tárhelyre teszi amiből minden MB kincs.2014. január 24-én vásároltam, ez már túl van a 3 hónapos visszaigényelhetőségen
Nem nagy összeg csak bosszant, hogy nem tudom használni. Ráadásul valamiért a frissítést sem kapom meg. -
Richee11
senior tag
Sziasztok!!
Családon belül ki szeretnénk küszöbölni az egyre drágább tarifacsomagokból keletkező számlát. Tudom, hogy rengeteg alternatíva van, amivel tudnunk telefonon beszélgetné mobilinternet segítségéval.
Az érdekelne, hogy az androidos appok közül melyik a legjobb, ami erre alkalmas. Fontos tudni, hogy mindenkinek alap internetcsomaga van, - 200 mega - szóval ha az lejár akkor is jól kellene működni a telefonos szolgáltatásnak.Van ilyen app, ami ezt lehetővé teszi?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
kene84 #52872 üzenetére
Én a teljes rendszert mentem bizonyos időközönként. Minden készüléknek van egy saját párja a szerveren, valamint egy közös mappa. Először a sajátjára ment csak szerver felé, majd a közös mappa kétirányú. Több lehetőséged van.
1.: Kimented a névjegyeidet a névjegyzék menüjével, azt másolod egyéni mappába, amit megadsz a foldersync -nek.
2.: A névjegyek helye típusonként eltérő lehet. Nálam a
/data/data/com.android.providers.contacts/databases/contacts2.db
fájlban vannak. Ezt ki lehet másolni egy mappába és azt megadni a Foldersync -nek. Ezt lehet manuálisan, de mivel a Foldersync egyben Tasker beépülő is, így az egész folyamat automatizálható (a másolás is). Nálam hetente történnek a mentések ha a következő feltételek teljesülnek:
-otthon vagyok (vagyis az otthoni hálózaton)
-éjszaka van
-a teló töltőn van
-legalább 1 órája nem volt aktív a kijelző
3.: Nem állítom, hogy felhasználói szinten az én megoldásom a legegyszerűbb, mivel nem csak "odabökök és kész". Viszont sokkal tágabb mozgásteret ad, mint az egyklikkes megoldások. Én így szeretem. Most körülnéztem a Playen és Névjegy szinkronra, vagy GDrive szinkronra n+1 találatot ír. -
zsoltzsolt
addikt
-
tybsen
addikt
Viber képküldés nálatok is rapszodikusan működik? Ha galériából küldök képeket sokszor át sem küldi, ha pedig kapok valamilyen képet akkor kicsiben látom ugyan de ha rá nyomokk akkor nem mutatja meg nagyban csak tölti a képet, csak tölti...? :-/
-
kene84
aktív tag
-
air
nagyúr
A Knock Code-nál hogyan lehet növelni a minta méretét? Nekem alapból 2*2-es, ami így 24 lehetőséget jelent, vagyis simán kitalálható.
-
Predator2
addikt
-
törölt tag
válasz
Predator2 #52867 üzenetére
Én vettem egy ilyen telót a barátnőmnek. Azon gyári GB van. Egy ugyanilyet kapott egy másik lány is a társaságban. Azt is én kezelem (mármint a telót
). Nekem van kb. 6 droidom, köztük ennek a Sony -nak a bill. nélküli verziója (st15i). Ezen CM10 van. Mindegyikre telepítve van a TuneIn Pro, beleértve az SGS2 -met is. Sztem tudnék róla, ha gond lenne vele. A két szöszi már leharapta volna a fejem.
-
Predator2
addikt
Helló
Sajnos pénzt áldoztam a TuneIn Rádio Pró nevű alkalmazásra.
Hibás a program, mert megtölti a telefon belső tárhelyét!! Minden beállítás át lett böngészve és nem lehet megszüntetni. Jó ideje várok/vártam javításra hátha megoldják a problémát.
Az áruház szerint nemrég volt frissítés ami nálam nem jelent meg. Ez mitől lehetséges? (eredeti appról beszélünk, igazolni tudom)
2.3.4. fut a telefonomon. Vagy már nem adnak ki erre a verziójú androidra? (SE Xperia mini pro sk17i)Ha nincs több javítás akkor ilyenkor mit lehet tenni? Írni a TuneIn-nek h adják vissza a pénzem és vegyek rajta más appot?
THX
-
beg
veterán
Google mobil könyvjelzők sorrendjét android alól hogy változtatom? Chrome alól nem megy. Nehogy ne lehessen.
-
Spartaqs
csendes tag
Hanghívásra van valami app ami lehetőleg nem generál adatforgalmat? Csak annyit szeretnék, hogy bemondom a nevet és hívja fel.
-
oncsi
őstag
2 óra, és 600 kontakt rendbetétele után, most szuper. De 2 telefont lehet egyszerre ily módon szinkronizálni?
Vagy ott is előbb a TAB-on kel sync et nyomni, majd a telefonon, megint a tab-on és a másik telefonon is? -
törölt tag
A szinkronizálás szempontjából értetted a kérdést? A GDrive ebben az esetben csupán tárhelyül szolgál, a szinkronizálás módját Te határozod meg a Foldersync -ben. Továbbá ebben az esetben az adatot a Google nem névjegyadatként kezeli, így nem is tudja ilyen minőségében felhasználni, integrálni más szolgáltatásaiba a "Te kényelmed érdekében".
T_chris:
Amikor én először találkoztam a Gdrive -val, akkor azt nem a Google csinálta. Sőt, egyáltalán nem örült neki és próbálta megakadályozni a működését. Ez egy kiegészítő volt a Firefoxhoz és ha jól rémlik, egy Dán ember okossága volt. A lényege az volt, hogy az adatot szétdarabolta 10MB -os részekre és azt Gmail mellékletként továbbította. Így korlátlan volt a tárhely. Persze a böngészős kliensben Te egyben láttad, a művelet a háttérben történt. -
törölt tag
válasz
#79335424 #52855 üzenetére
Amikor én először láttam a gdrive-ot, akkor még a számlálósan növekvő tárhelyű* gmail fiókod szabad helyét kaptad tárhelynek.
*Akkor még nem volt fix méretű a gmail, hanem láttad a gmail login oldalon a számlálót, hogy mennyi ingyen tárhelyet adnak.
És szépen pörgött felfele...
Szerk.: air 52857: Néha tényleg érdekesen tudsz kérdezni.
-
törölt tag
válasz
#79335424 #52855 üzenetére
Bocsi, kicsúsztam, viszont egy lényeges dolog lemaradt. A GDrive -hoz Androidon már van web API. Pl. ha küldök egy mélt, ahhoz csatolhatok akár több GB -os állományt úgy, hogy a fogadónál megjelenik egy "mentés drive -ba" opció, amivel a saját GDrive -jába mentheti az állományt anélkül, hogy az a készülékén átmenne. Vagyis magán az eszközön nem jelent plusz adatforgalmat. Ugyanezt link -kel is meg lehet tenni és a Chrome támogatja. Ez azért sztem ütős érv a GDrive mellett, bár állítólag Dropboxra is van hasonló. Csak a GDrive, Gmail jobban van integrálva az Androidba.
-
törölt tag
válasz
VegyesTamás #52852 üzenetére
A Playen, a leírása alapján a Dropbox is támogatott. A GDrive -ra emlékeztem, de nálam a NAS -ra ment, FTP -vel.
T_chris:
Abban nem vagyok biztos, hogy régebbi. Viszont alapból 15GB/fiók, nem 2GB, szerintem gyorsabb is és nincs fájlméret limit. FTP meg egyiken sincs, úgyhogy ebből a szempontból mind1. -
törölt tag
Csak egy apró megjegyzés. Ha van root, akkor Aputól függetlenül, egyéni módon is szinkronizálhatod a névjegyeidet. Én sem tárolom őket Apu szerverein. Saját szerveren vannak. De akár a Gdrive -on is lehetnek. A lényeg, hogy a szinkronizálást nem Apu csinálja, hanem mondjuk a Foldersync. A névjegyek egyébként egy adatbázisfájlban vannak.
-
oncsi
őstag
arra esetleg nincs program, hogy a sok 100 névjegy (aminek nagy része többszörösen duplikált)
a kapcsolat adatainál ilyen lánc szerű ikonnal még jelzi, hogy a névjegy több csatolást is tartalmaz. ha ezeket megszüntetem, akkor ahány kapocs volt, annyi új névjegy keletkezik.
Most van kb 300 névjegy ami kell, ehhez jön átlag 2-4 duplikátum + ha a kapcsolatokban a láncot szétbontom, akkor már jóval 1000 felett lenne a kapcsolatok száma.
Másnál is így van ez? -
Siriusb
veterán
válasz
VegyesTamás #52836 üzenetére
Kiválasztod az úti célt, vagy csak "szabadon járatod"? Konkrétan javasolja, hogy merre kerülj, vagy azt nézed, merre van torlódás?
-
oncsi
őstag
válasz
petipetya #52839 üzenetére
és ha töröltem egy számot a telón, akkor az törlődik sync után TaB-ról is, majd a másik telóról is? fiók azonos.
Tehát arról szinkronizál, amelyiket hamarabb nyomod meg?
honnan tudja, hogy a 20 tel számot kell a a tabon lévővel kiegészíteni, nem pedig Tabon levőket törölnie a 20 számra? -
petipetya
nagyúr
Így működik:
- tabon törölsz egy nevet
- tabon szinkronizálást nyomsz
- telón szinkronizálást nyomsz
- telón is törlődik a névjegyzékFeltéve, ha:
- a telón és a tabon ugyanaz a Gmail cím van beállítva
- a telón és a tabon lévő névjegyzékben a megjelenítendő névjegyzék beállításainál az egyéni nézet van kiválasztva és az adott Gmail címre bökve minden pipa aktívDuplikációk összevonása:
- Gmail webes felületén
- Androidon a Merge+ alkalmazással (ezt ismerem)Amúgy sokkal jobban jársz, ha állandóra be van kapcsolva a szinkronizálás.
-
oncsi
őstag
Kérem valaki magyarázza el a google címtár müködését. Most sikerült majdnem elvesztenem 500 tel számot, még szerencse, hogy mentettem.
Tehát:
Van 2 db tab, és 3 db telefon. Két telefon egy-egy fiók. A tabok szintén a telefonok fiókjait használják. Én meg a 3. Telefonnal mindkettőt.
A kérdés (lassan, hogy én értsem) tehát az, hogy hogyan kell elmenteni egy szá mot a telón, hogy az a 3. Telón és a hozzávaló tabon is rajta legyen.
2. Hogyan kell a tab-ra feltenni egy számot, hogy a telefonokon is megjelenjen. Mert ugya a 3. Teló 2 fiokot is használ
Nincs automatikus frissités, csak manual.
Mozt azt csinálja, hogy ha frissitem akkor feltesz minden számot mégegyszer, meg mégesgyszer, meg.. van amiből már 6 egyforma vann fenn.3. Az egyik teló viszont mindkèt fiókot használja. Abba kell minden telefonszám ami a másik kettön van.
4. Ha a tabokrol törlök akkor miért nem tünik el a telefonról is? Mennyi idő szokott lenni, amìg összeszinkronizálnak?
Végül, hogy ìgy teleszemeteltem a fiókokat, meg a telökat is kellene egy program, ami a duplikált kontaktokat törli.
KöszönömHogyan lehet egyszerüen a google cìmtárat rendbetenni? Valami program jó lenne arra is.
Köszi -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dokee78 #52833 üzenetére
Igen, a gyári screen lock-ot cseréli le.
Én telepítettem az Xposed-et, majd restart a telefonnak., utána telepítettem a modult, aktiváltam, belőttem hogy milyen mintát akarok, majd telefon restart, és működik. De ahogy látod nem csak nálam.
Arra még érdemes odafigyelni, mert másnál már előfordult, hogy a screen lock telepitése előtt alapból a 3x3 minta rács legyen beállítva lock screennek és utána lehet telepíteni az Xposed-et meg a modult.
-
Flind
senior tag
válasz
S e t h #52781 üzenetére
Ja igen, ha valakinek az kell, akkor arra Swipe. Engem az pont hogy zavar, mert nem azt szoktam meg, de az tényleg ütőérv a TouchPal ellen.
(#52783) air: Persze, ennyire nem vagyok hülye, tudom. Kb. 1 évvel ezelőttől úgy 6 hónapig a Swiftkeyt használtam, elég jól be volt járatva. Mikor visszaraktam, a Google profilomról emlékezett mindenre, hat hónap alatt meg elég sok szót meg tudott tanulni. Ennyi ideje a TouchPal bőven nincs fent, szóval elvileg annak kellett volna rosszabbul szerepelni..
A Swipe tényleg nem sokáig volt, kb. 1 hónapig (régen). Utána váltottam vissza Swiftkeyre, de rövidesen jött a TouchPal, és végül itt maradtam. Amúgy az sem lehet rossz, de nekem valahogy nem sikerült megszokni. Most meg már végképp nem sikerülne. -
Bozek
nagyúr
válasz
Siriusb #52817 üzenetére
Ez már valamivel barátibb ár, bár nagyon ritkán használok navit, így nem érné meg túlzottan. Ahhoz elég a Google Maps is.
Amúgy most a teljes Európa térképet éri meg megvenni, hiszen csak 3 euróval drágább a Közép-Európa térképnél. Főleg, hogy ha nincs akció, akkor 15 euró a különbség.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kérdésem lenne nekem is. Van bármilyen program, amivel be tudom állítani, hogy mondjuk például 25%-os akksinál minimumra vegye az órajelet, kikapcsolja hátteret, 2G-re váltson a telefon, wifi-t, gps-t kikapcsolja, fényerőt minimumra vegye, értesítéseket kikapcsolja és minden olyan dolgot kilőjjön amivel kicsit is növelhetem a készülék üzemidejét?
Tehát csak annyit akarok hogy bizonyos százaléknál a készülék brutális energiatakarékos üzemmódba kapcsoljon.
-
aizen92
addikt
RTL Most-ról egy kis infót sikerült valakinek kicsikarni! 4.4.2-es "hiba" miatt.
A lényeget bemásolom: "Körülbelül egy hónapon belül érkezik az alkalmazás új verziója, amely hibajavítások mellet új kényelmi funkciókat is tartalmazni fog.
A frissítés megjelenéséig szíves türelmét kérjük." -
Siriusb
veterán
Ha valakinek ez hiányozna, Sygic 40%-os akcióban van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Láttam hogy az új LG készülékeknél van ez a Knock Code lezárás. Egyszerű kis dolog ami feldobja az unalomig ismert csúszkás, jelszavas, pin-kódos képernyőfeloldásokat. Néztem hogy csak LG készülékeken érhető-e el a cucc, de úgy néz ki hogy bármelyik droidos telóra felmegy egy hasonló cucc, amennyiben 4.2 vagy afelett vagyunk.
Akit érdekel a dolog annak mondom hogy Xposed Installer, meg Knock Code modul kell hozzá. Egyedül arra nem jöttem még rá, hogy 4 területet lehet-e növelni valahogy mondjuk 8-ra.
-
dzsordzs69
senior tag
Miért nem engedi a Rom Toolbox Pro áthelyezni az appokat sd-re? Mind a "move to sd", mind a "move to phone" lehetőség szürke...
-
helixP
nagyúr
válasz
#33253120 #52806 üzenetére
Kifejtenéd bővebben? Amúgy exchange-ről van szó.
Csupán annyit akarok elérni, hogy ha tárgyalok, tehát nem gép előtt vagyok, egy nyomással menjen át push-ba, csendesbe, ha meg eljövök a tárgyalásról, megnyomom és menjen át 15-perces frissítésbe, hangosra, stb.
Ez pl megy a Lama-val csak sokat eszik a háttérben. -
helixP
nagyúr
Van olyan profiler app, ami a jelzéseken kívül pl. az e-mailek frissítésének gyakoriságát is tudja állítani?
Lama és a nem jut eszembe a neveappok nem játszanak, sajnos nagyon sok ram-ot esznek, valamint lama nem barátkozik meg a két kártyás telóval...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- 3D nyomtatás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged