Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Arra nincs valami megoldás hogy android rendszeren lehessen nézni a silverlight-ot igénylő videókat?
Next PC Upgrade: 2022
-
dirkam
tag
Sziasztok!
Remélem ez még belefér a topikba: egy saját fejlesztésű app béta teszteléséhez keresnék jelentkezőket. Az app maga gyakorlatilag készen van, már csak néhány visszajelzésre lenne szükség a publikus verzió előtt, ami alapján még finomhangolni lehet a dolgokat.
Az alkalmazás maga egy okos ébresztőóra, rengeteg hasznos funkcióval, a teljesség igénye nélkül csak néhány példa:
- korlátlan számú teljesen testreszabható riasztási profil, akár eltérő beállításokkal
- automatikus letöltése a nemzeti ünnepeknek és szünnapoknak - a profilok beállíthatók, hogy ilyenkor ne ébresszen
- helyfüggő profilok
- statisztikákA teszteléshez nem kell mást tenni, mint csatlakozni egy nyilvános Google csoporthoz, majd az ott található üdvözlő üzenetben a linken keresztül a Play Store-ból letölthető az app (azzal a google fiókkal kell csatlakozni, ami a készüléken az elsődleges fiók, 2.3+ Android verzió támogatott).
Miben kellene a segítségetek? Bármilyen visszajelzés nagyon hasznos lehet, pl. UX, funkcionalitás elvárások, esetleg ötleteket a fejlesztéshez.
Mit kaptok cserébe? Először is egy óriási köszönetet, másodszor pedig ingyenes hozzáférést a prémium funkciókhoz, így ha megtetszik az app, akkor hosszútávon is nyugodtan lehet használni reklámok és minden egyéb hasonló limitáció nélkül.
Nyugodtan keressetek privátban is akár, ha van bármilyen kérdés.
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz zolka95 #51081 üzenetére
Nem egyértelmű. A Chromecastot is szokták így hívni, mert ez egy "echte" Google termék. Erre nem lehet bármit, bárhonnan ráküldeni. Talán ezért lehet érdekes a support. De az Android miniPC -ket is szokták így hívni, mivel HDMI -n lehet a TV -hez csatlakoztatni és ezeken korlátozás nélkül futnak a Google Androidos szolgáltatások (pl. Youtube). Meg persze minden más is, ami mondjuk egy Tabon.
[ Szerkesztve ]
-
Eternitys
aktív tag
Nem tudom volt-e már, most találtam ezt az alkalmazás keresőt. A lényege hogy a keresőbe azt kell beírni hogy milyen feladatra keresel appot, az app nevét nem kell tudni csak azt hogy mire szeretnéd használni.
Például:
-ha egy olyan olvasót keresel ami a pdf formátumot támogatja (vagy bármilyen más fájl formátumot), akkor csak beírod a keresőbe hogy "support pdf" és kidobja az olyanokat mint a "Moon Reader" vagy az "EzPDF Reader", de a "Cool Reader"-t nem mivel az nem támogatja a pdf-et.
-ha egy olyan jegyzet appot keresel ami szinkronizál a Dropbox-al, akkor beírod hogy "note sync dropbox", stb.A Play-es és a Google keresőjével ellentétben nem ad ki több száz irreleváns találatot, ha tableten keresel appokat a Quixay saját alkalmazásával akkor csak tableten használható találatokat ad, stb.
-
delon
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy a exdialer telepítve van akkor mikor hívást indítok a gyári tárcsázót nyitja meg és onnan indítja a hívást.
Ezt hogyan lehet kiküszöbölni hogy a gyárit ne használja hogy kell beállítani az exdialert?Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz zolka95 #51081 üzenetére
Nem igazán vágom mi az a Google TV (valami Smart tévékbe beépített okosság), de nem is ezért írtam, hanem mert az Emit azt csinálja, hogy a pécén tárolt filmjeidet a szgép processzorával kódolja át, majd a te telefonodra optimalizált streamet elküldi, akár 3G-n is. Nem kell előbb letölteni az egész filmet telefonra, mégis simán átküld egy fullhd-s filmet, úgy hogy az szépen és azonnal látszódjon. Feliratot is választhatsz. Ja és zenét is kezel.
Egyszer megpróbáltam beállítani a VLC-t, az is tud ilyet, de ez sokkal sokkal egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Jarod1 #51079 üzenetére
"PDF- vagy EPUB-fájlok feltöltése saját könyvtárába"
Ebből gondolom, hogy PDF-et is, bár én is csak epub formátumban töltöttem fel eddig könyvet.A webes felületen, a könyv feltöltésénél is szerepel, hogy győződj meg róla, hogy pdf vagy epub formátumú-e a feltöltendő fájl.
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
a google könyv más formátumot is kezel nem csak az epub ot?
-
St3ven
addikt
válasz fgordon #51067 üzenetére
Minden feltételednek megfelel csak az ingyenességnek nem: OfficeSuite Pro 7
Megnyitja a Drive-on lévő dokumentumokat, szerkesztheted, mentheted is őket vele.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
babose
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami progit, ami a nas hdd-jét felcsatolja, mint meghajtót?
Jelenleg a total commander lan pluginjával működik, de mindent letölt temp-be.
Így viszont a képeket csak egyesével tudom megnézni.Üdv.:babose
-
törölt tag
3g Watchdog szerint a Dolphin több, mint 1GB -ot forgalmazott 3nap alatt. Nem volt sem letöltésem, sem videózás. Tud vki olyan appot, ami monitorozza, hogy ki a túróval kommunikál ez a viziemlős?
-
nagyúr
válasz fgordon #51070 üzenetére
Igen lehet, hogy egyet elveszít, de viszont ha ezt az úgymond elavult projektet feladja és átcsoportosítja a felszabadult embereket egy új, feltörekvő projekthez, akkor lehet, hogy sokkal több új felhasználót nyer mint amennyit elveszít
Biztonsági szempontból sem javasolt a 2.3, ez kb olyan mintha win95-at használnál
[ Szerkesztve ]
-
válasz fgordon #51067 üzenetére
Böngészőből fogsz tudni szerkeszteni szerintem.
De arra készülj fel, hogy egyre kevesebb app fog futni a telódon, és nem véletlenül. Megértem, hogy jól optimalizáltad a rendszert, de az idő erősen eljárt felette.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fgordon
senior tag
válasz tboy93 #51068 üzenetére
Defy+ a telefon, atom stabilan minden működik rajta, egy feltöltéssel 2-4 napot bír, közben folyamatosan neten van, telefonálok róla sokat, chat, Drive-on át dokumentum szerkesztések, stb. Csomó nem szükséges alkalmazást, service-okat kilőttem, nagyon fürge lett a telefon. Kb 2 évig finomítottam rajta dolgokat.
Amikor elkezdtem leszedni róla alkalmazásokat, akkor maximum 1 napot bírt, de inkább fél napot... Nem akarom újrakezdeni ezt...Inkább nem használok Google Drive-ot, minthogy ezt a már tényleg optimalizált környezetet elrontsam.
A Google elveszít egy aktív felhasználót a döntése miatt...▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
fgordon
senior tag
Sziasztok!
Azt írja a Google Drive, hogy 2014 május végétől megszűnik a 4-es Androidnál régebbi telefonok támogatása, és onnantól csak olvashatóak lesznek a jelenleg szerkeszthető XLS / DOC állományok. Nagy csalódás, hogy ezt megtették, innentől próbálok minél kevesebb Google alkalmazást használni. Értem az érveket, de mint mondjuk "Drive Classic" meghagyhatnák a szolgáltatást, engem nem érdekelnek az új funkciók, a régiek kellenek... (ha jól sejtem, júniustól jön a szívás, hogy Androidon böngészőből kell Drive-ot használni, a szerkesztés miatt... )
Milyen alternatívát javasoltok, ami ugyanazt tudja, mint a Google Drive, az igényeim:
- XLS, DOC dokumentum PC-n böngészőben való szerkesztése, valamint ugyanaz a dokumentum elérhető legyen 2.3.x-es Android telefonról is, ne csak olvasható üzemmódban.
- Androidra app
- IngyenesKöszi...
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
zolka95
őstag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, amivel streamelni tudom a pc-n lévő filmeket, képeket, zenéket.
Total Commander fájlkezelőt használok a telón és azon belül szeretném, ha lehet.
A google playes leírásban ez szerepel:
-Media player which can stream directly from LAN, WebDAV and cloud pluginsA lan plugint leszedtem, meg is osztottam a kívánt mappát, el is érem a fájlokat, de csak úgy tudom lejátszani őket, ha letölti a telefonomra. Nekem pedig olyan megoldás kéne, amivel ezt meg tudom kerülni és csak lejátssza a fájlokat.
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
Troy.
addikt
Hello!
Pushbullet-hez hasonló alkalmazást tudtok ajánlani? Leginkább linkek megosztására használnám (mindkét irányba).
köszi
.
-
A play games semmit nem jelent, az esetek 99%-ában nincs felhőbe mentés, mert a játék fejlesztője nem programozza le. Hogy mi az oka nem tudom, de sejtem, hogy anyagi lehet.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
golyós
addikt
Erre valaki? (#50982)
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
tomy86
addikt
válasz Siriusb #51053 üzenetére
Nálam jönnek az értesítések. A legutolsó 3 napja jött a SketchBookról. A weboldalukat elnézve azóta csak két játék volt akciózva, de azokról én nem kértem értesítést.
-
b3Ro
senior tag
Szasztok !
A kovetkezo problemaval talalkoztam. Ismerosom jatszik az Injustice-al. S4 esen elkezdte, es most folytatna az S5-en. A google play games elvileg felhobe elmenti, de hiaba lep be az uj telon, a jatek az elejetol kezdodik.
Hogy lehetne a legegyszerubben folytatni a jatekot az uj telon? -
Siriusb
veterán
Aki használja az AppSales-t, jönnek rendesen az értesítések az akciókról? Nálam hetek óta nem jelenik meg értesítés, csak akkor látom az akciókat, ha megnyitom az app-ot.
-
tomy86
addikt
Annak meg több köze van a gyári romhoz, mint a CM-hez. Legalábbis, ha az Xperia Ray-el kapcsolatos tapasztalatokból indulok ki. Ami gyári kernelre épül az nem tud sokkal többet, mint amit te is kihozhatsz a gyári romból root után (sőt, néha annyit sem ér).
[ Szerkesztve ]
-
-
air
nagyúr
válasz tboy93 #51037 üzenetére
"nem lehet házilag másik szoftvert felrakni rá"
"Viszont csak úgy tudsz rárakni, hogy kinyitod a bootloadert, azt meg ugye nem tudod. ha nincs recovery, akkor nem tudsz onnan szoftvert újratelepíteni."Ez mind hülyeség. Nem tudom, hogy hol olvastad, de egy szó sem igaz belőle.
harcikoca!
Gyere át az U topikba! Ott találsz megoldást a problémádra.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
válasz dokee78 #51033 üzenetére
Érdekes. Nálam nem volt frissítés, tehát most lett "stable" a nálam levő beta. Ez sztem kicsit korai volt, mert ha nem is vészesen, de bugos. Hiába állítod be az exit menü mutatását, a kilépés gombra nem jelenik meg, csak kilép. Csak gesture -ral, vagy sonar -ral lehet előcsalni. Meg nincs swipe kikapcsolás. Ez valahol érthető, de azért lehetne, ha már a régiben volt. De ez legfeljebb csak feature hiány, nem bug.
-
nagyúr
válasz harcikoca #51036 üzenetére
Kicsit utánaolvastam. Elvileg nincs rajta recovery gyárilag. Viszont csak úgy tudsz rárakni, hogy kinyitod a bootloadert, azt meg ugye nem tudod. ha nincs recovery, akkor nem tudsz onnan szoftvert újratelepíteni. Per pillanat, ötletem sincs, hogy a gyári visszaállításon kívül mit tehetnél
Itt kéne még rákérdezned.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Tetszik az új Dolphin.
Ma frissült.
Jobb oldali swipe menütnem lehet kikapcsolni?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz harcikoca #51030 üzenetére
Segítek szívesen
Csináld a következőket:
- nyisd meg a telefon alkalmazást, ahol lehet telefonszámot hívni
- üsd be *#*#7378423#*#*
- nyomj hívást ha nem történne semmi
- válaszd a menüből a service infó-t, majd a configuration menüt!Mit ír az utolsó sorban? Rooting status: Bootloader allowed : Yes/NO
-
nagyúr
válasz harcikoca #51027 üzenetére
Igen!
Egyébként én bepróbálkoznék egy 4.4-es CM Rommal is a helyedben. Nem tudom, hogy a sony-ra mennyire nehéz felrakni, anyukám xperia L-jére nem lehet, mert szolgáltatós és nem nyitható a bootloader (ha jól emlékszem)
Ha a tied nyitható akkor pikk-pakk fennt lehet egy kitkat
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Dottore #50992 üzenetére
Pedig de,,, ez az app is csak módosított kernelen működik,,, tehát custom kernel kell hozzá...
Az egy dolog hogy módosított stock kernelnek nevezzük,, és nem customnak,, mert máshoz nem nyúltak a kernelben,,, de ahhoz hogy ezt tudja vezérelni egy applikációval, módosítani kellet,,, tehát valójában kell hozzá a custom kernel,,, anélkül nem működik ez sem módosítatlan stock romon...Szerk: nem kötekedni akartam, csak gondoltam rakjuk ezt tisztába, mielőtt valaki azt hiszi nexuson kolbászból van a kerítés
[ Szerkesztve ]
-
harcikoca
senior tag
Heló, sony xperia U-ra lehet tenni android 4.4-et? és ha igen hogyan? A telefon szinte használhatatlan állapotban van, olyan szinten levan lassulva, ha 4.4et nemlehet akkor az érdekelne, hogy egyel régebbi szoftvert hogytudok rajta teljesen ujratelepíteni formázás után?
AMD+Ati powee'R
-
Krisz79
őstag
milyen beallitással,appal lehet pin-kódos nyitást beállitani?
Esetleg ilyen kijelző-húzós feloldás is érdekel.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
veterán
Adaway hirdetés blokkoló programban, hogyan lehet a fehér listát szerkeszteni? van 1-2 oldal az opera classic böngészőben amit letilt...hogyan tudom ezeket hozzáadni?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
snecizero
senior tag
Olyan programot keresek amivel a középső fizikai gombbal is feltudom venni a bejövő hívást.
Android 4.2.2 Concorde smartphone 5700 telefonom van. Sajnos nem találom vagy szerintem nincs is ilyen beállítási lehetőség ennél. Kérlek ha tudtok segítsetek.Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
raziel01
veterán
válasz petipetya #51008 üzenetére
Legújabb Skype. Nekem Xperia SP 4.3.
Barátnőm: Telenor Smart Touch Mini 4.1 Szóval neki mondhatni full gagyi a telefonja és mégis jól ment. -
raziel01
veterán
Istenek vagytok. Kipróbáltuk a Skype-ot. Nulla késés, tökéletes hangminőség, szinte olyan, mint élőben.
30 percet gond nélkül beszéltünk. -
nagyúr
válasz gipsztigris #51004 üzenetére
Ok. Felreolvastam. De neked meg muszaj mindenbe belekotnod? -.-
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest