- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
aizen92 #69289 üzenetére
Pontosan mire gondolsz?
A átlátszó status bar a 4.4-gyel jött és leginkább a launchertől függ, hogy engedi-e. Mindegyik Google alkalmazás színezi a status bart, amennyiben olyan launcher van, ami ezt támogatja.
Sense esetén (4.4) pl. ki is kapcsolható az egész a fenébe, szerencsére. -
twine
veterán
válasz
aizen92 #65278 üzenetére
mivel a projektor amin használom 720p,,,így nem sokat tudok erről elmondani,,,nem szoktam 1080p-t erőltetni mert felesleges...de ha gondolod,amint lesz időm(ma-holnap),,kipróbálom,,,,esetleg bedugom a monitorba...
Amennyire emlékszem nem volt vele nagy gondja....(mikor megvettem próbálgattam mindenhogy)
Legalábbis a Notebook - projektor között a widi kapcsolat sokkal recegősebb....jobban szaggatnak a videók...arra tisztán emlékszem... -
törölt tag
válasz
aizen92 #61399 üzenetére
Szerintem nem. Pontos mérést nem végeztem, de az előbb kipróbáltam vmit. Van egy oldal, amit a képek miatt lassan tölt be. Dolphinban van egy gyorsgomb a képek megjelenítésére. Kikapcsolt képbetöltésnél amikor megjelenik az oldal, utána nem sokkal eltűnnek az adatforgalmat mutató nyilak a wifi jel alól. Bekapcsolt képbetöltésnél sokkal tovább látszanak. Ha csak nem jelenítené meg, akkor nem lenne különbség az adatforgalom időtartamában.
noxon:
Tisztázzuk, hogy mit is szeretnél! Amit én írtam, abban FTP kapcsolatot tudsz létrehozni. Ha fájlrendszerbe szeretnéd csatolni, ahhoz root kell, az egyik telón SMB szerver, a másikon pedig CIFS csatolást támogató kernel (NAS-teló között ezt rendszeresen használom, de két teló között még nem próbáltam). Szerintem Te FTP átvitelt szeretnél. Írd meg légyszi, hogy router által kezelt, belső hálón szeretnéd, vagy router nélkül, közvetlenül két droid között, mert mások a beállítások. -
cimbi186
aktív tag
válasz
aizen92 #61290 üzenetére
Nagyon kedves vagy ! Köszönöm!
A push-okra feldobálja, a felugró ablakokat mind az összes üzenetküldő amit használok, azzal ne szöszmötölj.
Ha az értesítési sávra találsz valamit az klassz lenne.(bár úgy látom megint valami olyant találtam ki magamnak ami csak a fejemben létezik ) -
cimbi186
aktív tag
válasz
aizen92 #61284 üzenetére
Köszi a figyelmet.
Azért szeretném ,mert így 50felé már igen sűrűn kell olvasószemüveg és olyan jó lenne azt a kis sávot is látni szemüveg nélkül.Mert amikor jön valami oda akkor már igencsak meresztgetni kell......(na nem azt,az még müxik rendesen)
Szóval ilyen egyszerű oka van. -
Peak
addikt
válasz
aizen92 #60625 üzenetére
Igen, én is a google accountra gyanakszom, hogy ahhoz van valami linkelve.
Viszont szinte majd hogy nem kizárt, hogy valahogyan az általad felvázolt dolog következett be.
T.i. az idegen account egy romániában elő magyar emberkéé, én meg budapesten vagyok, a google accountomat PCre kizárólag csak az otthoni gépemen adtam meg Chrome böngészőbe, szóval semmilyen kapcsolatom nem lehet legjobb tudomásom szerint azzal az emberrel.Na de viszont... ezt az email vagy bármilyen account listát, amire hivatkozol ABC sorrendnél, hol találom meg? Hogy törölhetem, módosíthatom?
-
air
nagyúr
válasz
aizen92 #57001 üzenetére
Kapcsold be az adatszinkront!
Nem a Gmail alkalmazás ellenőrzi a leveleket, és nem ő küldi az értesítést sem.(#57007) Jarod1
Evernote. Bár azt nem tudom, hogy mit értesz azon, hogy "a win asztalon lévő feljegyzéseket".
Az Evernote-nak van Windows-os és Androidos kliense is. A jegyzeteket szerveren tárolja, tehát van átjárás a két rendszer között. -
bexinho23
őstag
válasz
aizen92 #57001 üzenetére
Az egyik problémám pont az, amit leírsz. Bár esetemben automatikusan jelzett, ha emailem érkezett. Majd pár héttel ezelőtt csak néha rezgett, pár napja viszont már csak írta, hogy érkezett 4 üzenetem, de se telefon újraindítás, se app újratelepítés, semmi nem segített. Kizárólag böngészőből láttam azt a 4 "szellem-üzenetet".
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
aizen92 #52886 üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan mit szeretnél. Én a Button Savior pro -t használom. Nézd meg, hogy ez jó -e Neked!
-
canniball
nagyúr
-
beg
veterán
válasz
aizen92 #52794 üzenetére
Itt az mondják, október óta létezik ez a funkció
Van valami hivatalos droidos chrome blog is, csak lusta vagyok megkeresni.
-
S e t h
nagyúr
válasz
aizen92 #52700 üzenetére
Ez nem friss, iszonyat milyen adatbázisa van, sok fogyatékos által használt értelmetlen szó kerül bele.Én csak arra vagyok kiváncsi, hogy amikor manuálisan törlöm őket, akkor az elmentődik-e a felhőbe, mint a speckó szavaim, vagy későbbi telepítést követően ismét találkozom majd velük.
-
törölt tag
válasz
aizen92 #52005 üzenetére
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ma beizzítottam miniPC -n az élő adást. 16:9 -es a kernel (most épp 720p -st használok), 16:9 -es a TV. A kép viszont 4:3 -as, vagyis oldalt két fekete csík. De a 4:3 -as képben az adás 16:9 -es!!! Szóval tojásfejűek az emberek, miközben kliens oldalon minden adott a normális megjelenítéshez. Nálad/nálatok is ilyen a kép?
-
LonGleY
veterán
válasz
aizen92 #51552 üzenetére
Budapesti Menetrend - csak hogy pontosítsunk, mert még eltévednek itten kevésbé használható menetrend appok felé. :] A BpMenetrend-et úgy töröltem, mint a sicc...
Pár hete volt ilyen végállomás-fordító bug benne, amit azóta javítottak. Nálam nem volt gond az utóbbi frissítéseknél, pedig többféle kedvencem van (megállóból X irányba, illetve konkrét járatok).
-
-
törölt tag
válasz
aizen92 #51483 üzenetére
Igen, sok esetben nem jelez, de van amikor igen.
Sok esetben késleltetett támadások vannak, azaz az eredeti program tiszta, elér egy népszerűséget, majd a frissítésnél (ahol a legtöbben a jogosultságváltozásokat csak reflexből okézzák) jön le a baj. Ilyenről is olvastunk már sokat.
De igazat adok sok dologban. Kétes helyek, nem megbízható források, ész nélküli kattintgatás, elcseszett jogosultságok (mert root után a user okosabbnak hiszi magát mint a SU), kikapcsolt SeLinux.... Bizony, ezek mind a felhasználó bűnei...Én mindenesetre a dolog jelenlegi állása szerint vírusirtópárti vagyok...
-
törölt tag
válasz
aizen92 #51455 üzenetére
Azért ez az álláspont kezd elavulni lassan... Csak arányaiban nézd a növekedést:
2012-07-18 25000 kártevő.
2014-02-17 10000000 (tízmillió) fölötti kártevő androidra. -
törölt tag
válasz
aizen92 #51333 üzenetére
Igen. Ez egy ideiglenes állapot, amíg a PH illetékesei nem válaszolnak a kérdéseimre. Amíg nem tudom, hogy milyen jogszabályokat tekint betartandónak a fórum, addig a megsértés cselekménye sem értelmezhető. Én értelem szerűen a Magyar jogra gondoltam, ezt azonban nem sértettem meg. Addig is ebben a topikban marad a privi, így biztos nem sértem meg a fórum szabályait. Szerintem akinek ötletet, vagy megoldást írok, azt nem zavarja, ha privátban kapja.
-
tomy86
addikt
válasz
aizen92 #51294 üzenetére
Hol van 225-ért? Annyiért megvenném, alternatívaként a Smart kb mellé. A Playen 861 Ft.
-
assemble
addikt
válasz
aizen92 #50128 üzenetére
Custom rom-ok (pl CM11) alapbol tudnak ilyet, jol mukodnek, sztem gyakorlatilag az immersive modot tudjak eroltetni barhol. Egyebkent meg asszem Xposed+gravitybox-al szoktak ilyeneket csinalni, elvileg teljesen jol mukodik, es ingyenes termeszetesen.
-
törölt tag
válasz
aizen92 #50128 üzenetére
Hide Bottom Bar. Tasker plugin is.
-
dokee78
félisten
-
Huma
addikt
válasz
aizen92 #49824 üzenetére
Ilyen nálam nincs. Ezt a ficsőrt külön be kellett kapcsolni valahol. Amikor rootoltam a telefont akkor megcsináltam, de most gyári szoftver van fenn és abban nem látok ilyen opciót.
Vagy az is lehet hogy máshová rejtették. Vagy vak vagyok. Bármi lehetséges.Nem lenne rossz valahogy újra bekapcsolni ezt a funkciót mert hasznos volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest