-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmoki
senior tag
Sziasztok!
Viberrel kapcsolatban szeretnék kérdezni, pár hete,nem kapom meg a push üzeneteim. Honor 6, EMUI 4 android 6.0 van rajta.
Védett alkalmazások között bent van (elvileg nem lövi ki a képernyő kikapcsolása után), értesítések bepipálva, greenify-vel is próbáltam (GCM értesítéssel, xposed). A lényeg, hogy mégis bezárja a vibert a rendszer a képernyő kikapcsolása után, ha megnyitom és úgy kapok üzenetet azt jelzi rögtön, meg a megnyitás után is ~pár percig.
Valakinek van valami ötlete? Amplify-t használok, de próbáltam úgy is, hogy azt inaktívvá tettem de akkor is sz*rakszik.
Köszi"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Szmoki
senior tag
válasz ViharVadász #97796 üzenetére
Köszönöm, ezt megnézem
tordatibi: nem a fogyasztással van bajom és az erő forrás zabálásával hanem hogy ha írok megfagy, nem mutatja az üzenetek végeit, lassan vált a chat fejek között. De a Facebook app is sz*r lett a frissítés óta, de azt pótlom a lite verzióval"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Szmoki
senior tag
Sziasztok!
A legutóbbi messenger frissítés szerintem borzalmasra sikerült rengetegszer lefagy, lassú az egész. Biztos nem a teló hibája, hiszen Honor 6-ban van bőven szufla
Létezik valami megbízható alternatíva ami facebookot használja csevegésre?
Köszönöm"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Szmoki
senior tag
Valaki mondja már meg nekem hogy a wolfram alpha miért tartja ébren a telót? Akku adatoknál GPS ébrentartást jelez jelen esetben 4 óra készenlétből 4 órát. Amazon appstoreról van, ingyenesen szereztem be. Sajnos így dupla olyan gyorsan merül a telefon, pedig nagyon jó program főleg egyetemre
Köszi. Honor 6 4.4.2.
Ja és GPS ki van kapcsolva ez a fura.[ Szerkesztve ]
"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
-
Szmoki
senior tag
sziasztok. Mostanság elkezdtem használni a facebook,twitter és tumblr appokat. Mivel rootolt a készülék így greenify is rajta van, amivel ugye tudom hibernálni ezeket, hogy ne fussanak mindig, de a facebook mindig felébred magától. Esetleg van valami megoldás erre? Nem szeretném 5percenként nyomkodni a hibernálás gombot
UI: nem szeretnék böngészőből netezni, direkt azért szedtem le ezeket, hogy kipróbáljam"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Szmoki
senior tag
Sziasztok. Lenne egy olyan problémám hogy a legújabb facebook messenger matricáinak a képeit megjeleníti a galériában is. Ha letörlöm a messengert nincs ilyen baj, de eddig nem volt ilyen gondom.
Valaki valami ötlet?
Köszi"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Szmoki
senior tag
válasz #19103744 #61637 üzenetére
Roottal tudsz ilyet.
Fogsz egy root explorert és elnavigálsz a data/data/com.viber.voip/databases mappába és kimásolod a viber messages nevű fájlt.
Nekem mindig sikerült így, sose veszett el semmi"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Szmoki
senior tag
Sziasztok. Viberrel lenne olyan gondom, hogy hiába van kikapcsolva a helymeghatározás, még is mindig meg akarja állapítani a helyzetemet. A rendszerben sincs bekapcsolva a GPS és mindig panaszkodik, hogy nem tudja megállapítani a helyemet, minden egyes üzenet után. Lehet valamit ezzel kezdeni? Kezd idegesíteni :/
"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Szmoki
senior tag
Sziasztok. SwiftKeyről szeretnék kérdezni. Miért csinálja azt, hogy ha írnék hozzászólást fórumon, és hagyom neki hogy automatikusan kiegészítsen egy szót, egyszerűen kitörli azt a szót. Ugye a szóköz billentyűvel egészíti ki, de néha csak egy szóközt tesz oda, a szó eltűnik. Amazon appstoreról van ingyenesen beszerezve, 4.4.6.275ös verzió.
SMS, viber, messenger közben nem csinálja.
-
Szmoki
senior tag
Sziasztok. Olyan navigációs programot keresek amely működik offline módban is és kompatibilis 4.4vel és működne ART alatt. Eddig hárombetűs navi volt de az nem megy ART miatt.
-
Szmoki
senior tag
sziasztok!
ha nekem van egy pár titaniumbackup mentésem,de most teljesen gyári,nem rootolt rendszer van a telefonon ,van bármi módszer,hogy ezeket a mentéseket root nélkül visszategyem?"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Szmoki
senior tag
sziasztok! már egy jó ideje a Timely nevű appot használom ébresztőként, működött is fainul egészen tegnapig. Tegnapig frissítettem a telefont 4.1-ről 4.3-ra(xperia sp) ,azóta nem hajlandó egy óra widget sem érzékelni az appot. arra gondolok,hogy ha beállítok egy riasztást,azt nem mutatja az óra widget,ha a gyári órával csinálom egyből ott lesz. valami ötlet? köszi
-
Szmoki
senior tag
Van itt aki használja a Smart stay ex nevű appot? Annyi lenne a kérdés, hogy miért lehet az, hogy pár nap után elkezdi leállítani hibával?
-
Szmoki
senior tag
válasz #79335424 #43189 üzenetére
már végigpróbálgattam az összes hangirányításos cuccot,ezekben benne is van de persze csak nettel.ha valakinek van ötlete ossza meg legyen szíves,mert fater nehezen tud élni nélküle .köszi
-
Szmoki
senior tag
Sziasztok! Olyan hangtarcsazo programot keresek amihez nem kell net és olyasmi lenne a lényeg, mint az őstelefonokon, ha rámondom hogy Béla akkor hívja fel Bélát.
Köszi előre is"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Szmoki
senior tag
hát igazából valami egyszerűbbre gondoltam,de azért köszi akkor maradok a kezeimnél
-
Szmoki
senior tag
sziasztok!
olyan alkalmazást keresek,amely a wifit,és a hálózatot automatikusan váltogatja/kikapcsolja. Arra gondoltam,hogy ha van wifi és 3G akkor ha kikapcsolom a kijlezőt lekapcsolja a wifit és átvált 2G-re,ha nincs wifi csak 3G akkor meg értelemszerűen átvált 2G-re,bekapcsolt kijelzővel meg visszakapcsol mindent.
köszönöm"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Home server / házi szerver építése
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Autószerelők, autószerelés
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...