Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
akksi kapacitás mérésére milyen appot ajánlanátok?
mielőtt kiecseréltetem az akksit meg akarok bizonyosodni hogy az a 3450mah mennyi ténylegesen.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
Elindult USA-ban a youtube music!
itt meg arról, hogy miért nem kötik be play musicba. (lsd. Facebook pl. ) Google’s product strategy: Make two of everything
-
aizen92
addikt
Valaki segítene elmagyarázni valamit?
Már megint az történik ami a 4.4 KitKatnél. ( és figyelembe véve azt, hogy milyen rossz az 5.0 startja, rettentő lassú az elterjedés sokkal kevesebb androidos eszköz veszi át mint 4.4-et start elsőő hónapjaiban stb..... ez amit felvázolok most hatványozottan rosszabb lesz mint kitkatnél volt. )Már régóta elindult az 5.0 (Lollipop) frissítések kiadása, android is kiadta a maga 5.0 támogató alkalmazásait.
És mi van? Megint 1 darab fejlesztő alkalmazásával találkoztam aki kihasználja a featureöket a lollipopból. És ez nem más mint Szincsák Tamás féle Menetrend. Még a google saját alkalmazásai nem babrálnak a nav és statuszbar színével egyszerre, nem hogy több színt is ..... Szincsáknál kb minden járat, menetrend, funkció váltogatja a színét a szivárvány pompáiban.
Egyszerűen nem értem mire jó ez, hogy kidobják a frissítést, és 1000 fejlesztőből belerakja 5-10..... És mindezt úgy, hogy még csodával határos módon a google legalább rávette magát ha már kitkatnél nem sikerült, de most 5.0 igen, hogy a statusbar színét változtassa..... WoW.Számomra totál érthetetlen, hogy 1 ember képes erre, több tucat fejlesztőt foglalkoztató kis cégek vagy óriás fejlesztőbrigádok meg "f@ckthis", nem csináljuk meg, minek.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Google drive miért nem enged mobilhálozatról megosztani egy mappát?
" nem módosíthatóak a megosztási beállítások ""The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
airdroid szerverekkel mi van már megint?
jelszó újraküldés nem megy, regelés nem megy, bejelentkezés nem megy.
Szuper, hogy van 3.0 dekstop verzió, de ez így használhatatlan, hogy még csak a QR kóddal se enged be, legfontosabb feuture kiveszik dekstop appból, ami a webesben a leghasznosabb.
Agyam eldurran. 20 perce szívok vele.Na szerverek le vannak terhelve. Remek start....
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Nexus 7en totál fölöslegesek az ilyen appok.
Lassan el lehetne felejteni a task killereket.
2gb rammal tökéletesen gazdálkodik az N7'13.
Ezeknek az appoknak ilyen highend cuccon nincs létjogosultsága.
Max greenifyt használj.[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Digical+ nincs art support.
Kéne egy olyan naptár alkalmazás, aminek a widgetje tud havi megjelenítést és a napoknál fel van sorolva az aktuális teendő, rövid leírás a nevével.
Lehetőség szerint átlátszóság a widgetben.Fizetős is jöhet
-
aizen92
addikt
Boat browseren mit lehetne azzal tenni, hogy az url sáv automatikusan eltűnjön, mint pl. chromeban.
4.7" a kijelzőm mérete, ugyanazon boat verzióval 4" készüléken eltűnik és ott van beállítási lehetőségként, nagyobb kijelzőn eltűnik.[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz CoolBoy323 #64593 üzenetére
Ez az 5.0 pedig. Úgy érzem neked nem lesz a szíved csücske a nyalóka.
toAll.: igen. Külön apk-val lehetett telepíteni. mint idő előtt a gmail,t/driveot/playt 1 hónapja.... stb.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Telepít, xposed sikít, rányomok hogy engedélyez és reboot, rebott megtörténik, root felugrik miután elindítom, engedélyezem, belépek xposedbe, moduloknál ott van a pipa, vissza greenify, rámegyek a kis kereső ikonra, alkalmazástár, google-beállítások kiválaszt, előjön a googleszolgáltatások felülete, statbar lehúz, rányomok a + ikonra, és kiírja, hogy ez nem biztonságos, rányomok hogy ennek ellenére mehet, és utána kiírja, hogy nem lehet rendszerszolgáltatást fagyasztani.
Mivel van donation verzió megvéve, így nem dobja fel, hogy csak azzal lehet fagyasztani hanem bedob a fagyasztó listába. És ezt még egy párszor eljátszottam.Újraindítom, eljátszom ugyanezt semmi.
Ebben a folyamatban hol a júzererror?
Vagy nexusnál nem engedi?[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Greenify donation megvéve, de google play servicet nem akarja greenifyolni. egyből visszatérítés...
Pedig ez a f#s ébren tartja a telefont. Más ötletem nincs mivel lehetne kilőni.[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz cimbi186 #61291 üzenetére
Ismerős az érzés!!!
Én már 1 éve keresek nexusra olyan romot/kernelt/modult amivel szétcincálhatnám az értesítési sávot, mert én legszívesebben eltüntetném és beépíteném a navbarba.
De sajnos nem rendelkezek a megfelelő képességekkel ennek megoldására.Ettől független Xdas te telefondora vonatkozó topicokat akkor megnézem, hátha. többit priviben küldöm
-
aizen92
addikt
válasz cimbi186 #61288 üzenetére
Teljesen érthető!
Esetleg a push üzenetekre kéne valami olyan modult találnunk xposedhoz, ami úgy bukkan fel mint régen iphonenál a képernyő közepén. És az eléggé látványos és olvasható lenne.
( Ha ez megfelelő lenne és ha végre hazaérek, feltúrom neked xdat )"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
kölcsönkérni egy samsung telefont, visszaállítani arra, majd egy 3rd party appal lementeni és lg g2re visszaállít
én ezt tenném.
Samu kb minden sarkon van, csak van ismerős/családtag/munkatárs/o.társ...."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz cimbi186 #61283 üzenetére
Costum romokba lehet max. ilyet találni. De ez is attól függ volt/van-e olyan fejlesztő aki szükségét érezte xda-n, hogy megnövelje a méretet.Nagyon kicsi erre az esély.
Amúgy miért akarod megnövelni a méretét? Hátha máshonnan meg tudjuk közelíteni a dolgot."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz tisszekreny #60719 üzenetére
Tasker topicban kérdezz rá tud-e ilyet.
-
aizen92
addikt
Én azzal indítanék, hogy teljes jelszócsere minden accounton. Ez biztos.
Az Ördög nem alszik.
Asztalin lehet megnézni amúgy, hogy milyen acc van elmentve az adott oldalhoz, belépsz chromeba majd face.com, és ott az email helyét kitörlöd, kurzorral kattintasz egyet és ott legördül egy lista, hogy milyen emailcímeket mentett el.Ezt amúgy minden chromeos böngészőn csinálja, vagy csak a tableteden?
-
aizen92
addikt
Nem tudom hol lehetett felrakva asztali gépekre a chrome-od, de ha valaki olyan ült le elé amikor a te fiókodba volt valahol bejelentkezve és az illető nem privátböngészőben nyitotta meg ( a hülyéje ), akkor elmentette a jelszavát és emailcímét.
Amikor elsőnek elindítom bárhol a chrome-ot, akkor nekem a facebook nem a leggyakrabban használt emailt dobja be elsőre ( enyémet, ) hanem a barátnőmét. ( szerintem azért, mert az emaileketl ABC sorrend szerint rakja be, és az övé van előbb ).
Szerintem ez az oka, nem kell tartani semmitől[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz Hegyirabló #59702 üzenetére
Nyugi, nekem minden névjegy 4szer szerepel a listán valamiért ) soha többet szinkronizálás.
-
aizen92
addikt
Egy ébresztő óra, ami úgy teszi dolgát, hogy egy totál idegen hívását fogadod.
Beteg cucc"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
Boat Browseren ha kikapcsolom, hogy a képeket ne töltse be, akkor az tényleg csökkenti az adatforgalmat? mert ugyanolyan "lassan" tölti be, mintha ez be lenne kapcsolva.
-
aizen92
addikt
válasz atillaahun #55819 üzenetére
Köszi! App Ops root működik tökéletesen!
Erre gondoltam!"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
sziasztok!
Nexusra felraktam a purity romot, de most stock 4.4.2ön vagyok, viszont abban tetszett egy funkció,aminek a neve: app privacy. Az a lényege, hogy egy csúszkával, lehet állítani pl. hogy engedélyezem-e az android rendszernek az ébrentartást, értesítést,gpshez való hozzáférést stb. De ez ugyanúgy pl facebook messengernél is, amilyen funkciókat használni akar ( helymeghat, wifi, mobilnet, ébrentartás stb) elvonhatom tőle az emgedélyt.
na ehhez hasonló alkalmazást ismer valaki? Lehetséges ilyen? Akár xposed modul is jó + root is van."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
Xposednak megújult a grafikus felülete? Ilyen fehér-holo stílusú lett nálam.
-
aizen92
addikt
válasz #79335424 #53962 üzenetére
TFH: párom elhagyja a telefont, de nem jutunk gépközelbe mert épp a városban vagyunk, és így tableten vagy telefonon akarok utánanézni hol van. Remélem érthető.
Csak pc böngészőből lehet az icloudot megnyitni sajnos, más szifon meg nincs itthon."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
Find my iphone official alkalmazás nincs droidra? Találtam egy 3rd partyt 4.0 értékeléssel, de nem merem felrakni, természetesen 5 böngészőből 5 nem támogatja az icloud.com-ot.
-
aizen92
addikt
én az időképet használom! Nagyon jó kis alkalmazás, főleg a widgetje!
-
aizen92
addikt
válasz #41133696 #53190 üzenetére
1. Windows 8.1-en megy! Tesztelve
2. Wifivel mindig is az volt a bajom, hogy pl. a Microsoft RDP kliense képtelen egy fullHD videót akadás nélkük átküldeni a tablet képernyőjére.
Teszteltem, képes WIFI adatátvitelre is!
Itt viszont akár "játszhatsz" is rajta. ( Hót fölösleges csak, hogy szemléltessem azért írom: teljes képátvitelre képes, minőségromlás és teljesítmény csökkenés nélkül. Bár sajnos csak az integrált videókártya működik, a dedikált lekapcsol egyből, ahogy csatlakoztatom a tabletet kijelzőként )
Szerk.: WIFIN IS megközelítőleg ugyanolyan GYORS!!! Elképesztő
Ha van még funkció, amit kipróbáljak szólj nyugodtan!
.[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Ez az iDisplay nagyon kemény! : Leszedtem, gondoltam gyorsan refund ha nem jön be.
Basszus. 2 kattintás ( + PC-re is le kell szedni egy progit ) és ennyi. Már is használom, mint egy második képernyőt. Nexus 7 '13at pedig fullHD felbontásban, álló vagy fektetett helyzetbe is be lehet lőni.
Amazing! Az érintő funkciók is működnek. Egy 10"-os tablettel ez külön élvezet lehet. 7" kicsit kevés.Ez eszméletlen jó! Köszi még egyszer!
Szerk.: USB-n keresztül lehet csak. USB debugging móddal.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
-
aizen92
addikt
válasz zsoltzsolt #53098 üzenetére
+1.
Sanoma nagyon jó cuccokat dob ki.
Viszonylag régóta fejlesztenek mobilos alkalmazásokat.
Tudnak a srácok[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Kéne egy floating nav-bar gombos alkalmazás. Gondolok itt arra, hogy a homegomb visszagomb stb. lebeg és tudom jobbra balra pakolni. Közben Immerse mod on.
Semmit nem találok. Esetleg valami ötlet?
Emlékszem anno a facebook floating cuccát valaki külön megírta és testre lehetett szabni, de nem találom azt se.
Könyörgöm a "minek ilyen?" kérdéseket -hanyagoljuk
pie nem tetszik használtam nem egyet már,most egy ilyet akarok most kipróbálni. Aki használ boatbrowser tablet verziót az tudja kb mire gondolhatok.[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
RTL Most-ról egy kis infót sikerült valakinek kicsikarni! 4.4.2-es "hiba" miatt.
A lényeget bemásolom: "Körülbelül egy hónapon belül érkezik az alkalmazás új verziója, amely hibajavítások mellet új kényelmi funkciókat is tartalmazni fog.
A frissítés megjelenéséig szíves türelmét kérjük."[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
szerintem úgy értette, hogy 0:45, 1:45, 2:45 stb.
Mivel 15 másodperc alatt lerázhatja azt, akivel beszél és tudja, hogy hány percnél jár.
Költséghatékonysági szempontok szerintem az elképzelésének okai."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
ES file explorerre jött egy hibajavítás a rootolt eszközök crashelése miatt.
Most már elvileg jó lett és nem áll le."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
Ma vettem észre, hogy a Chromeban ha az URL sávon huzogatom az ujjamat tudok lapfülek között váltani, ha lehúzom akkor meg megjeleníti az összeset.
Nincs valami leírás a részletes funkciókról? Mert tuti nem jöttem még rá pár év alatt egy kettőre (és nem is fogok) az biztos.
Ilyen Chrome 101 for dummies guide-ra gondoltam[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Valaki írta, hogy a swiftkey talán, prediktív szövegbevitele egyik napról a másikra elszarodott. Jelentem a swype is valami használhatatlan fos lett. Egyszerűen olyan szavakat dob ki, hogy csak kamillázok. És kb akkor amikor az illető kiírta rá egy nappal.....
Mitől lehet ez? Egy adatbázisról frissítenek?
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz BiOszi #52696 üzenetére
1.Azonos hálózaton legyen a két készülék.
2. Windows rendszer esetén jobb klikk a mappára/könyvtárra amit meg akarsz osztani--- tulajdonságok---megosztás lapfül----megosztásra kattint ---- felhasználódat hozzáadod leokézod és kész az egyik része.
3. vissza telefonhoz--- ES file explorer letölt majd elindít
Itt jobb oldal fent lesz egy kék kis mobil és földgömb jelzés, arra katt, majd kiválasztod a hálózatot--- helyi hálózat---- keresésre kattintasz----- vársz amíg talált egy általában 192.168.0 nevű eszközt---- rákatt ---- ha kér felhasználó nevet akkor értelemszerűen a gép felhasználónevének és jelszavának beírása----- és rajta is vagy. itt látod a főkönyvtárat és tudsz böngészni benne, értelemszerűen csak azt tudod megnyitni/másolni stb. amit gépen engedélyeztél megosztani.Ajánlott hozzá egy MXplayer is , ami a médiatartalom lejátszására lesz jó.
Én ezt a módszert használom, film/sorozat lejátszására/streamelésére, fájlok mozgatására stb.
Ha valami nem világos privátban segítek. Ne chateljük szét a topicot!
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz zizi1000 #52633 üzenetére
Innen szedd le az apkt ( Xposed) , majd telepítsd a tabra, adj neki root engedélyt.
Ha ez megvan menj bele a letöltések menübe, ott írd be a keresőbe h rootcloak azt töltsd le és telepítsd! ( szigorúan xposedból mert a playes rootcloackkal NEM működik!!!Ha meg van felrakja, engedélyezd a modul menüben,
Lépj bele az alkalmazásba - rootcloackba ( telepítettek között ott lesz! )
Ott lesz egy add lehetöség, majd azon belül egy + jel, a listából válaszd ki a tvgot.
Ekkor jön a legfontosabb, RESTART készülék és elvileg ezután mennie kell![ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz #79335424 #52008 üzenetére
Nálam itthon minden patent. Tablet is, telefon is ( iPhone-on is ), TV-vel is nagyon jól megjeleníti. Szerintem ez nem kliens oldali hiba lesz.
(#52012) punky10: én is hasonlóra gondoltam, mintha nem menne ki a ""HD"" jel."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
-
aizen92
addikt
igen! Hsz 2. Része. egyből felengedett mindkét rootolt eszközre.
-
aizen92
addikt
Csak ezért nem megy? Oh hogy az a...... mindenem rootolt. Nem lehet, ezt megkerülni valahogy?
Pl. Tableten ha indítók egy másik felhasználótna ez nem műkszik így se, vagy valami külön alkalmazás nincs rá?[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
DRIVEon a másolat letöltése funkció régóta van? mert a letöltés mappába le tudok menteni bizonyos fájlokat! Véééégre nem kell turkálnim az android/data/google.app mappában és keresgélnem a fájlt
-
aizen92
addikt
válasz LonGleY #51553 üzenetére
Jogos! Sorry
Nekem meg tegnap jött a frissítés, nem nyitottam meg, ma reggel indulnék el, erre nézem, hogy meg van fordítva minden. Írok a fejlesztőnek, jófej, mindig gyorsan válaszol és javít.
-
aizen92
addikt
Bpmenetrend a szincsák fél:
Múltkor 1órán át szerkesztettem a kedvenceket, mappák elválasztók, 60 féle megálló stb.
Jön a frissítés és erre mit csinál? Kb a 90%nál megfordítja a végállomást..... nem hiszem el..."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz Just_Reboot #51533 üzenetére
ezt sajnos nem tudom. Esetleg XDA-n kérdezz rá. Gyorsan szoktak válaszolni.
PH topicja kihalt? esetleg ott nem tudnak segíteni?"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz Just_Reboot #51524 üzenetére
akkor csak costum rom a megoldás sajnos.
vagy ne használj ART-ot."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz Just_Reboot #51515 üzenetére
Készülék függő. Min root és/vagy kernel csere. Gyárival rom és root nélkül, nem lehet ez megtenni.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz #33253120 #51462 üzenetére
ettől függetlenül, ne tölts le kétes helyről alkalmazás és ne nézz olyan oldalakat ami felkínálja a "ramtisztítást"/"vírust észleltem megtisztítsam?" és társait.
Ezek a károsak, vagyis mint mindig a felelőtlen user.
Nem a playes alkalmazások ( persze tudom, hogy ott is vannak olyan alkalmazások, de egyből ki lehet szúrni azokat is. ),véleményem szerint, ha ezeket betartja az ember, halál fölösleges a vírusirtó, mivel ha így is bekapja az ember az adatrögzítő, keylogger, clickjacker vírus, azt már a hiperszuper kaspersky eset és avast se fogja meg.(#51482) T_chris: és ezt jelezte a vírusirtó? szerinted? kétlem.
jók ezek a random cikkek.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
általánosan elfogadott itt a topicban az a nézet, hogy halál fölösleges. Csak óvatosan telepítsd az alkalmazásokat, mindig megbízható forrásokból és akkor nem lesz gond. ( no warez ) plusz, ésszel böngészni, és kattintani, letölteni. ( erotikus weboldalak/warez oldalak/likegyűjtő oldalak stb. )
-
aizen92
addikt
Nem kell root TW-hez. Vagy ez. Én ezt szoktam használni ilyen feladatra.
[ Szerkesztve ]
-
-
aizen92
addikt
ha nem jönne válasz akkor itt próbáld meg.
-
aizen92
addikt
My Backup root-tal miért "törli" magát a backupolt alkalmazás újraindítás után? nem is lehet újratelepíteni pl APKból vagy playból olyankor, mert hibával megszakítja a telepítést.
Ilyenkor az segít, újra backup, majd letörlöm az alkalmazást és úgy már engedi playból telepíteni."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
persze, össze is van párosítva, PC-n webböngészőből engedi és ott tudom nézni.
csak az a kérdés, hogy droidos alkalmazás másnak is azt írja-e ki, hogy minőségbiztosítási okokból nem támogatott mobil/tablet készüléken.amúgy mondom, teszteltem ezt TVGO-t pár hete egy cégnek, katasztrofális állapotban volt az alkalmazás, én azt hittem min. 2 hónap kell mire kijavítják, de szartak bele úgy látszik, ha ki kell dobni májusban kidobjuk..... vicc
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
hvg.hu: "A TV GO-n jelenleg 16 csatorna (ATV, HírTV, M1, M2, Duna, Duna World, MTV Europe, LifeNetwork, Ozone Network, Sport1, Story4, Story5, TV2, RTL Klub, Viasat3, Viasat6) műsorát lehet élőben követni, a szolgáltató a csatornakínálat folyamatos bővítését tervezi. A TV GO-n a két legnagyobb hazai kereskedelmi televízió adását (RTL Klub, TV2) is követni lehet."
na már most, hiába csatolom össze a fiókom, természetesen nem tudom nézni mobilos eszközön,se tableten.
Anno teszteltem az alkalmazást béta állapotban, akkor se működött, hisztiztünk is miatta, úgy látszik nem sikerült megoldani a dolgot .....Legalább PC-n megy. és ott tudom nézni böngészőből.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz dokee78 #50377 üzenetére
Időképet nagyon sokan szidják.
Én app helyett böngészőben használom őket, speed dialban. Rákatt és beadja a napi/10 napos előrejelzést.
Fölösleges szerintem külön appként, főleg , hogy előszeretettel zabálnak és ébresztgetik a kijelzőt.
-
aizen92
addikt
válasz Narxis #50368 üzenetére
+1 mobilon a boatnak!
Én tableten a Boat fo Tabletet használom. Nekem nagyon bejött. Főleg, hogy egyszerűen tudom kapcsolgatni a fullscreen kapcsolót, és jobb oldalt ez a "floating" funkciógombok nagyon hasznosak, és megkönnyítik a böngészést.
És hiába vagyok fullscreenben, 1 klikk és előhívom az url sávot. egy próbát megér a tableteseknek![ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz ted_mosby #50278 üzenetére
Meg akarták. De nemet mondtak a 3milliárd dolláros ajánlatra.
és az ilyen frissítések után derül ki miért is. Többet fog érni ez 4-5 milliárdnál pár év múlva!
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
A prohardver kocka életvezetési tanácsokat hallottátok! és most reklám!
-
aizen92
addikt
Sziasztok!
full!screen+ alkalmazás helyett tudnátok valamit ajánlani? körülbelül 3ból 1szer érzékeli az érintést, így nagyon nehézkes a navbar kiváltása.
Nexus 7 2013 tabra kéne ehhez hasonló progi. Pie-t próbáltam de nagyon nem jön be, és mivel párommal ketten használjuk, ő egyenesen ellenzi a Pie Chartot."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest