- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
beg, quailstorm és a többi hozzászóló: köszönöm a segítő válaszokat!
-
7Sony7
addikt
válasz
gipsztigris #52386 üzenetére
Üdv! Mi az időjárás widget?
-
Flyme
senior tag
Mobilneten való spóroláshoz milyen böngészőt ajánlotok? Milyen hátrányai vannak egy ilyen böngészőnek a normál böngészőkhöz képest, illetve miben nyilvánul meg, hogy spórol a neten? Köszi
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #52392 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Szerencsére most már nem zavar a 2 GB RAM mellett.
-
quailstorm
félisten
Clean master annyira reklámozott hogy az már gyanús. Nem egy hackerkit, hanem egy üzleti modell. Nekem nem tetszett sose. Egyszer láttam eddig akcióban, le akarta törölni a sygicet mert állítólag a telefon számára értelmezhetetlen felesleges fájlok. Na akkor repült ismerős telójáról is...
Ezt a taskmanagert használom. Nem gyors de alapos, és ennek van köze a droid belső eredményeihez. Enélkül sokszor el se tudok indítani pár bénán optimalizált játékot. Annyira felszabadít a droid ramot... elindul, tölt, fekete képernyő, kidob a launcherbe. Taskkill után bezzeg indul.
CM11 i9000 512RAM.Egyébként tényleg nem nagyon kell task killer. Ez a két eset, nagy tehetetlen app elindításához, vagy beragadt akkuzabáló app leöléséhez jó. Másra nem. Észnélkül nyomogatni főleg ICS óta ahol ugye "multitask" menüből lehet terminate parancsot küldeni, nincs értelme.
(#52390) Bozek: chrome brutális sok ramot eszik.
-
beg
veterán
1 home screenem van, 2 widgettel. Amire használom, arra nekem bőven elég. De tény, hogy ha egyszerre akarok 10 appot frissíteni, közben megy a VPN, FTP és exchange, miközben pushbullettel kapok fájlokat, akkor néha be-be röccen
Egyelőre még ki tudom várni. Majd ha még vénebb és türelmetlenebb leszek, valószínűleg én is 2gb ramosat fogok választani.
-
beg
veterán
Régóta téma, és személy szerint nekem is a meggyőződésem: ne használjunk cleaner, ram booster, battery saver, task killer appokat. Szerintem többet ártanak, mint használnak. De ez csak az én véleményem. 4.0-tól felfelé szépen dolgozik a droid maga. Ne babráljuk. Főleg, ha van pl. 1gb ram és 2 vagy 4 mag. Felesleges. Szerintem.
-
dlaj
őstag
Memória zabálási problémám adódott.
Az miért van, hogy a Clean Master azt írja, hogy memória felhasználás 90-95%, miközben a Alkalmazásokban csak a felénél több használt memóriát jelez az 1gigából.
A telefonom csap be, vagy a Clean Master próbálja jó fényben feltüntetni magát? -
Bavid
senior tag
válasz
gipsztigris #52385 üzenetére
Igen igen, köszönöm!
MaTMaN: neked is!
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #52385 üzenetére
-
LonGleY
veterán
válasz
George7823 #52381 üzenetére
-
mttssz
senior tag
-
Bavid
senior tag
Sziasztok, van egy olyan alkalmazás, ami a képernyő fotót ráteszi egy telefon képén a kijelzőre. Szóval pl ezen a képen e telefon kijelzőjén a saját képernyő mentésem lesz. Na ezt a programot keresem, de nem találom mert nem emlékszek a nevére.
-
George7823
csendes tag
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, hogy létezik olyan program amivel a hálózati hozzáféréseket lehet korlátozni? Olyanra gondolok hogy például hogy viberezni lehessen meg netezni meg minden, de mondjuk a játékok reklámokat ne töltsenek le főleg videókat ne, mert mondjuk a Bedland játékkal ha játszom és a net úgy marad akkor bejön mindig valami reklám videó, és egy hét alatt a játék majdnem 50 mb-ot töltött le. Régi telefonomon, MIUI rendszer volt és ott volt ilyen lehetőség ahol meglehetett ezt oldani hogy bizonyos program mit használhasson. Nekem valami hasonlóra lenne szükségem, és mondjuk ha lehet akkor ne keljen rootolni a telefonomat mert most vettem egy hete és teljesen megvagyok vele elégedve.
-
zeon.hu
nagyúr
#52355~re semmi ötlet?
-
válasz
quailstorm #52373 üzenetére
És, Én még ebből alkottam véleményt, mert előtte pár héttel vettem meg a telefonra. Tehát a régebbi térképekkel nincs is tapasztalatom.
-
dirkam
tag
S4 mini tulajokat keresnék, akik segítenének egy gyors tesztben. Küldj privit kérlek, ha tudnál segíteni. Köszi!
-
válasz
quailstorm #52366 üzenetére
2014.04.16-án letöltött frissítésűek. Gondolom, akkor az általad írt 03. haviak lehetnek.
-
Imy
veterán
válasz
#33253120 #52362 üzenetére
Gépkocsiba navigációnak. Hogy valahova odataláljak. Szóval ingyenes és offline kellene.
És nem árt, ha Magyarország kürüli országokat tudná. (ahol szoktam járni fontossági sorrend: Magyarország, Ukrajna, Szlovákia, Cseh ország, Ausztria, Szlovénia, Horváth ország, Olasz ország) -
Sygic nekem itthon 10-ből 2-3 alkalommal elég pontatlan. Futároknak pld. nagyon nem ajánlanám. Ha valakinek nem számít, hogy több tíz métertől 1-200 méterig téved, akkor hajrá. Külföldön állítólag nagyon jó, gondolom a TA-s térképek miatt, ami itthon elhanyagolt.
-
air
nagyúr
Sokan az iGO-ra esküsznek, de ezt csak készülékkel együtt tudod megvenni, és csak azon használhatod.
Fizetősek közül a Sygic elég jó, ingyenes pedig van egy rakat offline is, de ott a GMaps vagy a Waze, amik online működnek a legjobban.
Valami opciót adj meg, hogy neked mik a fontos szempontok! -
zeon.hu
nagyúr
unicont mivel helyettesíthetném?
-
Imy
veterán
És melyik mobilos GPS alklamzás a legjobb, leghasználhatóbb?
-
Imy
veterán
Gmail olvasására melyik progit ajánljátok?
A gyári gmail program nem tetszik. -
Criton
veterán
Sziasztok,
korábban szó volt róla, de sajnos már nem találom....melyik az az alkalmazás, ami a programon belül eltünteti a reklámot? root van, lehet fizetős is.
-
draco31
veterán
Hello!
A WiFi MAC címet szeretném megváltoztatni, akár úgy is jó lenne, hogy amíg a program fut, csak addig legyen megváltoztatva, szóval ne véglegesen. Van ilyen?
-
napata22
csendes tag
Sziasztok!
Korábbi telefonomon (v.4.1.2) a Timeriffic-et használtam az éjszakai repülő mód automatikus ki/bekapcsolására.
Most telefoncsere után (v4.4.2) kiderült, hogy ez nem működik 4.3 androidtól felfelé.Van olyan alkalmazás, amivel továbbra is tudnám ezt használni?
Miért vette ki a google ezt az újabb androidokban? -
xSide
őstag
G:HU térképet használom, most szerettem volna letölteni a Hungary_Openmaps_eu_europe.zip-et, de nincs fent az Openmaps/Mapsforge oldalán.
Valakinek nincs lementve véletlenül? -
Kékes525
félisten
Most, hogy sokat beszéltek az Xposed-ról ezzel kapcsolatban feltennék ismét egy kérdést.
Telepítettem a Greenify Donate-t hogy elérjem a Greenify kísérleti funkcióit. Telepítettem hozzá az Xposed keretrendszert, majd be szerettem volna kapcsolni a rendszeralkalmazások fagyasztását, de azt az alkalmazást, amely ezt tudja kezelni, le kell külön tölteni. Rámentem arra az oldalra, de nagyon sok alkalmazás van ott. A lényeg hogy nem találtam meg benne.
Tudnátok segíteni abban, hogy pontosan mi annak a neve, amely kezeli ezt a funkciót?
-
törölt tag
akit érdekel....eddig azért nem használtam mert az újabb verziók állandóan a ramban tanyáztak és iszonyat lassították a telót, pedig kényelmes progi. most találtam a google play music 4.1.153 verziót ami kisebb (4-5mb) és telepítés után is kb 7mb és nem indul el a háttérben plusz még gyors is (így már bármikor hozzáférek a zeneáramhoz)
mindig is tudtam hogy a 2-3-4 éves app verziók sokkal jobbak mint a mostani 20-30 mb-osra hízó verziók.
várom az ötleteiteket, hogy ti milyen app régi verziójára esküsztök! -
DeathAdder
veterán
W7-em megosztott mappáit használom az ES file explorerrel összekötve hálózaton keresztül.
Eddig ezen leírás alapján használtam, de mától a teljes PC-m megosztott partíciói is megjelentek (amit bekarikáztam):Tehát ha rámegyek arra (a gépemre), akkor gyönyörű szépen látom a C, és D partíciókat.
Kérdés, hogy ez most hogy a fenébe jelent ott meg?
Nem eltüntetni akarom, éppen ellenkezőleg nagyon tetszik, hogy ott van, legközelebb is így szeretném beállítani, mert így nem kell a mappákat külön-külön megosztogatnom... -
törölt tag
Xposed installer (XDA -ról).
-
Deck
titán
Van valami gond a gmaillel? Nincs pushom, nem kapom meg az emaileket csak ha manuálisan frissítek. K9 mailen pedig egyből megkapom van push. Tudja valaki miért?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Androidon letezik olyan mint iphoneon a iphone keresés? Vagy van erre kulon gps app vagy ilyesmi amivel lehet valakit kovetni hogy merre jár?
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Van egy kis problémám, amit sehogy sem tudok orvosolni. Remélem van itt valaki aki tud segíteni.:
ExDialer tárcsázót használok/nék. Minden frissítés után amikor rányomtam a telefon gombra, felajánlotta hogy a gyári tárcsázót vagy az ExDialert szeretném használni.
Egyszer véletlenül félrenyomtam, hogy a gyárit szeretném alapértelmezetten használni.Azóta, sehogy nem tudom rábírni a rendszert hogy az ExDialert hívja meg automatice mikor a tárcsázó gombra kattintok.
Az alkalmazásoknál, a gyári tárcsázót megnyitva (melynek neve "Telefon" kék telefon ikonnal és 48KB, remélem ez az, de nincs is más), nem aktív az "alapértelmezettek törlése" gomb, hanem inaktív.ExDialer újratelepítése után sem ajánlja fel a rendszer a hívás gomb megnyomása után hogy melyik legyen az alapértelmezett. Kapásból a gyárit indítja el. Továbbá az alkalmazásoknál az ExDialernél aktív az "alapértelmezettek törlése" gomb. Ennek ellenére még sem ez az alapértelmezett mint az tapasztalható.
Ha rányomok hogy "alapértelmezettek törlése" gombra az ExDialernél, a gyári tárcsázó alkalmazás ("Telefon") beállításainál ekkor sem lesz aktív ez a gomb.Megőrülök már, hogy ezt a rüheteg gyári tárcsázót kell még mindig használnom.
Köszi a segítséget. -
Bozek
nagyúr
válasz
tipuka #52311 üzenetére
A DTS licenc miatt került ki az összes lejátszóból és tudtommal az MX az egyetlen, amelyik tud custom codec-et kezelni.
(#52313) canniball: Én Feedly-vel használom, van a gReader-ben kétirányú szinkronizálás, ami után ha a telefonon elolvastál valamit, az a következő szinkronizálásnál a tableten is olvasottnak fog látszódni. Na meg a böngészős kliensben is.
-
canniball
nagyúr
Sajna ezek sem segítettek. Érdekes módon a telefonon egyből működött, de a tableten bármit csinálok (a beállításokat is a telefonon lévőhöz szabtam) nem hajlandó életre kelni. Pedig a múltkor ajánlott Sparse RSS is egyből vitte, de a gReader nem hajlandó.
Közben viszont rájöttem hogy jó lenne, ha az egyes eszközök (androidok+esetleg win PC) RSS olvasói szinkronban lennének (mint a levelezőkliensek az imap protokollal). Megoldható ez valahogy? Úgy láttam összelőhető a gReader is a Feedly-vel, erről tudsz/tudtok valamit? Vagy valami más megoldás? -
vrgkrisztian
aktív tag
sziasztok! létezik olyan app,ami folyamatosan villogtatja az értesítési ledet?
eddig s5 ön azt próbáltam,hogy beállítottam a lightflowban,hogy ha az akksi 99%alatt van,villogjon. de ez félmegoldás,és mindig ott integet az az ostoba lightflow az értesítési sávban!
sokszor tudnom kéne,mikor van készenlétben teló,és a baromi régi telók is tudták ezt,így hiányzik! -
Bozek
nagyúr
válasz
tipuka #52305 üzenetére
Szedd le innen a megfelelő codec-et MX-hez: [link]
Kicsomagolod valahová a telefonon, majd a Beállítások - Dekóder - Egyéni kodek alatt betallózod és már lesz is DTS hangod. Teszteltem az előbb, működik.
(#52308) zeon.hu: Ja, én néztem el. Nem a kompatibilitással van a gond, hanem azzal, hogy Magyarországon a fizetős Prime nem elérhető, csak a Trial... Erre viszont már tényleg no comment...
-
tipuka
addikt
hali!!
rövid leszek.
olyan filmlejátszót keresek, amelyik viszi a dts hangot is, mert kép van, hang nincs.
gyári nem viszi, sem az MX Player, szedtem le hozzá armv7 és armv7 neon kódeket (801-es snapi van a Z2-ben, amin lejátszanám.) ha kell valami infó még a filmről adatialg leírom szívesen. -
törölt tag
válasz
Roxkex #52301 üzenetére
Nem hiszem, hogy lenne erre megoldás. Több olyan játékról tudok, amiknél még a hangtípusokat (háttér, effekt, stb.) külön is lehet állítani. De ez a programon belül történik. Ha a "keverés" kikerül a kimenetre és annak mindkét program esetében a "média" hangcsatorna van megadva, akkor azt sztem nem lehet átirányítani másik hangcsatornára. Vagy ha mégis, akkor csak együtt, az összes médiahangot.
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Nincs valami olyasmi progi amivel , root segítségével meg lehetne azt csinálni , hogy egy egy alkalmazásnak a hangját külön kezelem ... ??
Hogy is értem, pl fut egy játék és egy zenelejátszó és a játék hangerejét le veszem (mivel a játékokban CSAK ! kikapcsolni , vagy bekapcsolni lehet) de a zene lejátszóét NEM veszi le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Witcher topik
- Motoros topic
- GTA V
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged