Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
beg
veterán
Az nem is volt kérdés, csak én droid alatt szeretném a sorrendet megszabni. De úgy látom a google bába közt elvész a gyerek. Marha nagy dolog lenne ezt kivitelezni, mikor minden vackot meg tudsz csinálni android alól.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
zizi1000
csendes tag
Üdv, magam is a TvGo-n dühöngök, mivel hosszas nyafogásra felhívtak a Telekom-tól és közölték hogy rootolt készülékem van és ne is álmodjak róla, hogy lejátszam vele a filmet.....
Na most az én tabom speciel gyárilag rootolt (illetve nem unrootolt , tehát akkor most én mért vagyok büntetve, hogy nem lebutított Galaxy Tab-ot vettem?
Most próbálom kihisztizni hogy írják le ezt konkrétan valahol (email, levél, Felhasználói feltételek, bármi) és akkor azt gondolom hogy írok erről panaszt a fogyasztóvédelelmnek meg a versenyhivatalnak.... ha nem is lesz változás, de legalább foglalkozniuk kell a dologgal.
Nem ártana, ha ezt többen tennénk, tehát aki hasonlóba futott bele, szerintem tegye ugyanezt....
Másrészről meg hátha valaki kitalál valami okosságot..... ha van ilyen, ne habozzon közzétenniede
-
aizen92
addikt
igen! Hsz 2. Része. egyből felengedett mindkét rootolt eszközre.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
Csak ezért nem megy? Oh hogy az a...... mindenem rootolt. Nem lehet, ezt megkerülni valahogy?
Pl. Tableten ha indítók egy másik felhasználótna ez nem műkszik így se, vagy valami külön alkalmazás nincs rá?[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Foose
addikt
Ekírtam bocsánat,mert Swiftkey-t használok Régen volt már droidom,akkor is próbáltam mindent,de akkor is ez maradt. Tegnap próbáltam a anysoftkeyboard-ot,de az sem elég nagy nekem... Viszont a smart key-t meglesem...
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Harman/Kardon Onyx Studio 7
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest