- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
#40047616 #139897 üzenetére
maradhat a gyári, de a Vanced külön is egy teljes értékű YT app, szóval ha esetleg letiltanád, az sem gond. kijelentkezés kérdésre nem tudok válaszolni, mert a microg-t én nem használom.
Dr.NX: legyen ez.
mindkettőről töltöttem már, mikor hogy dobta fel a google, nem volt gondom.
-
Dr.NX
addikt
Az XDA oldaluk szerint ez a hivatalos Vanced oldal:
https://vanced.app/ -
DS39
nagyúr
válasz
#40047616 #139895 üzenetére
elvileg ez a hivatalos oldala: https://youtubevanced.com
de ha az xda-ról töltöd le, akkor is jó, nem lesz benne vírus. -
hodostamas
addikt
vna olyan képnézegető ami tudja a hálozati mappákat is nézni?
Mármint előnézeti kép stb.
-
törölt tag
Tudom már biztos ezerszer volt téma itt de valaki leírná nekem hogy hogyan kell beüzemelni a youtube vancedet?
-
kopogo
tag
Hello
Adott 1 játék azt szeretném egyik telefonról a másikra másolni a mentésekkel együtt (az elért pályákkal) huawei-ről samsung-ra.milyen módon lehet azt.
GardenscapesKöszönöm szépen
-
Wolfskin
őstag
válasz
WhiteWalker #139888 üzenetére
Egyedül ez az "intelligens energiagazdálkodás készenlétben" opció van, meg hogy magától kapcsoljon-e akkukímélő üzemmódot, meg mutassa-e a %-os töltöttséget.
Az energiagazdálkodást kilőttem, így az utoljára fennhagyott volume lock app futott is reggeli, de a reggeli használatbavétel közben már eltűnt az ikonja az értesítési területről, azaz kikapcsolt (-a valami).
Elég misztikus nekem már...
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
csipuka #139886 üzenetére
(Hitel)kártyákhoz, számlákhoz mindenkinek van forgalom kimutatás, de abból csak annyit látsz mennyit költöttél. Nekem nagyjából fejben is megvan havi szinten minden, tudom, hogy mire költhetek. Ennek ellenére nekünk nagyon rég óta van családi költségvetésünk (itt az első előny, nem csak egy lábon áll a költségvetés, össze kell hangolni). Hidd el nem kenyérre kell spórolnom, mégis jó azt látni mire mennyit költünk. Bármi történik tudjuk miből, mennyit lehet spórolni, mennyire kell meghúzni a nadrág szíjat. És pont fordítva mikor, mennyi időre, mekkora tőkét tudunk felszabadítani hogy befektessük (ez volt a második előny).
-
csipuka
senior tag
En meg nem lattam be, hogy az ilyen appoknak a praktikus haszna? No offense, telleg kivancsi vagyok! Statisztika keszites, vagy diagramm elemzes, megtakaritas?
Engem anyam anno eleg sporolosnak nevelt fel, es akkor koltok, ha valamire szuksegem van, de akkor is csak azt ami belefer. Mindig volt megtakaritasom, lehet ezert nem is fogom ez mire jo. A hitelkatyaimhoz van hasonlo kimutatas, es lehet bongeszni. Nagy ritkan inkabb kivancsisagbol analizalom. -
0ttó
tag
válasz
denko #139851 üzenetére
A banki adatok szinkronizálásnak milyen haszna van?
Én is használok hasonló alkalmazást.A kérdésem arra vonatkozik, hogy ha egy üzletben vásároltam pl. 12 500 Ft-ért, akkor ez a banki adat szinkronizálódik a telefonon lévő alkalmazással.
De ebből semmi sem derül ki.
Nem látszik belőle, hogy vettem egy kiló marhahúst, almát, tusfürdőt, Domestost, meg egy LED-es izzót az asztali lámpába, csak a végösszeg.Mikor megakarunk nézni egy kimutatást az appban, hogy például egy adott hónapban milyen kategóriákra mennyi pénz ment el, akkor az egy vásárlás végösszegéből nem látszik.
-
rjg
őstag
válasz
mobilizmo #139882 üzenetére
Igen, az. De itt is két faktoros azonosítás van. A bankoknak kellene megoldani, hogy az smsen kívül mással is működjön. Pl a K&H e-bankja ilyen szempontból teljesen jó, be lehet lépni a telefon kameráját használva a PC képernyőjén lévő barcode-ot leolvasva is. De ez nem szabvány, csak a saját megoldásuk. Jelen esetben ha frissíteni akarom a bankszámláim állapotát, akkor az app kezdeményezi a szinkront, amihez banki sms jön egy egyszeri jelszóval.
-
Wolfskin
őstag
válasz
WhiteWalker #139879 üzenetére
Van olyan opció, hogy "intelligens energiagazdálkodás készenlétben", ez be votl kapcsolva, ez lőhet ki futó appokat? és nem lehet őket védetté tenni?
most nem tudom megnézni, mert 1%-on van, már 4 nap 14 óra óta nem volt töltőn, (ami majdnem 12 óra képernyőidőt jelent), úgyhogy éjszakára töltőre teszem, de reggel tesztelem.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #139870 üzenetére
Nincs megoldás a VOLUME LOCK app problémára. Kipróbáltam vagy 5 appot. Tulajdonképpen mindegyik működik, kb 2 percig. Akkor egyszer csak eltűnik az ikonja értesítési területről, és volt, nincs. Mintha sosem lett volna. Én ezt nem értem. Mindegyik applikáció nagy rössel nekilát, aztán pár perc múlva kilövi magát. Mint a Júdeai Nemzeti Front Elit Öngyilkos Alakulata.
1. ez vagy ilyen 2 perces önmegsemmisítő alkalmazás mind
2. vagy van valami vírus a telefonomon, ami...
3. vagy maga a telefon a vírus, és mindent megöl maga körül... -
Wolfskin
őstag
Köszi, közben visszatkapcsoltam az értesítéseit, letöröltem a Greenify után a z Advenced task killert, (pedig ezek szemtől szemben nem lőtték ki, kísérleteztem, de talán a színfalak mögött lehet hátba támadták) a Screen off widgetet, ami kapásból kilőtte, de így se él tovább 5 percnél...
Egyedül az SD Maid van már csak ilyen jellegű program fenn.
-
Wolfskin
őstag
válasz
nyisziati #139829 üzenetére
Töröltem a Greenify-t, de a Volume Lock még mindig nem működik. Futtatás után ideig-óráig, de aztán elfelejti magát...
Mi lehet az oka, hogy a telefon időnkét elfelejt bizonyos beállításokat, futó alkalmazásokat? (mpt aktuálisan a Volume Lock, Stupid Alarm ilyen, de régebben is tapasztaltam, akár sima beállításoknál, appok admin jogainál stb...)
Az lehet ok, hogyha kikapcsolom egy app értesítéseit?
-
denko
senior tag
Sziasztok,
Napi költségvetésre keresek applikációt. Tegnap telepítettem money pro-t tesztelésnek, még nem tudom bejön-e, de kicsit drágállom 3500 ft-ért, pláne hogy nincs windows cliense.
Tudtok ajánlni olyan applikációt ami Windows appal szinkronizálódik és nem 10e, ftbe kerül és nem havi konstrukciós?
Köszönet nektek!
-
stuka20
senior tag
QooApp-ról mi a véleményetek?
-
lovi27
addikt
Hátha... most ingyen van: Camera and Microphone Blocker
-
asuspc96
senior tag
Helló,
Nektek elérhető a Google Pay alkalmazás ? ( [link] )
Annak ellenére, hogy a hivatalos oldalon azt írják, hogy itthon elérhető: ( [link] )
Fizetés online vagy az alkalmazásokban:
Magyarország
telefon: Samsung S10+ -
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #139843 üzenetére
Mindig van.. Face Unlock működik alvó/eszméletlen ember arcával is.. mégis csak kevesek kongatják a vészharangot.. Google Home eszközök firmwarefrissítés után javíthatatlanul elhullanak.. most még azt mondják hogy cserélik, csak aztán nehogy Nexus sorsra jussanak.. Csepp a tengerben sajnos.
De mondok érdekesebbet: Meghackelték a NordVPN-t meg egyéb szolgáltatókat is.. nincs túl nagy dobra verve.. de nem is értem miért használnak az emberek VPN-t a "megbízhatatlan hálózatok és cégek" ellen: miért kell még egy cégben megbízni, miért nem elég ha a túlvéggel van pl. HTTPS vagy titkosított csatorna (azért ritka manapság hogy érzékeny adatokat titkosítatlan csatornán továbbítsunk)? Hogy kiiktasson több céget amiben nem bízik meg? Aha.. rendben.. lásd fentebb.. Ha másra van használva a VPN még talán okay (más országban kilépő VPN pl.) de a legtöbb felhasználás így pont hogy szürke felhasználásra vált, hiszen ha egy adott országban valami nem érhető el annak általában oka van (pl. licenszelés). Mindegy, leállok, nem offolok.. -
Somatom
veterán
-
crok
Topikgazda
válasz
smallmer #139840 üzenetére
Nem tudom mi a pontos cél..
Az Android Studio-nak eleve van emulátora.
GenyMotion Personal edition. vagy 8 éve használom virtualbox image-ekkel.
Bluestacks esetleg.
De ott van a BlissOS x64-re.
Vagy a RemixOS
-
Somatom
veterán
válasz
smallmer #139840 üzenetére
Nekem csak a BlueStacks ugrik be. De, én nem Win alatt emulálnék, inkább külön meghajtóról bootolnék RemixOS -t. Igényli a gyors csatolást. Nálam SATA porton levő SSD -ről szépen ketyeg évek óta.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani olyan Android Emulatort windows-ra ami jól működik, viszonylag gyors, ingyenes és lehet rá külső applikációt telepíteni?
köszönöm szépen.
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Találkozott már valaki a következő problémával?
K&H mobilbank app-ban nem tudok a mobiltárcába kártyát felvenni, mert az írja ki, hogy hiba: "nem lehet null-érték"Köszönöm!
-
pethYeti
addikt
Van olyan alkalmazás amivel tudok SMS-t továbbítani, akár emailben akár sms-ben? Céges-ről szeretném továbbítani privát számra.
-
tyielow
aktív tag
Sziasztok! Lehet bugyuta kérdés, meg lehet volt is már:
Azt a problémát hogyan szüntetem meg, hogy a képernyő feloldásakor rapszodikusan a telefon feldobja a Google alkalmazást ??? Az asszisztenst kikapcsoltam már a beállításaiban. Neten találtam erre hivatkozó topicot, de nem sokat segített a google support a kérdezőnek.
-
mjani1172
addikt
Létezhet e olyan app amivel az sms-ek közül csak két számról jövő üzeneteket tudom szinkronizálni, vagy csak továbbküldeni a számítógépre?
A banki utalásokat szeretném ha a kollégáim is látnák,de nem mindegyiket, csak bizonyos ügyfelektől jövőket. -
Wolfskin
őstag
válasz
nyisziati #139824 üzenetére
hát az vizes nyolcas. ez nyolc magos. hadarok, de gyorsabban egyszerűen nem, tudok beszélni
az aksija meg 10.000 mAh fölötti, most hetente egyszer kell tölteni, de ha 10% fölött van este, nem tudom be, a holnapot még kibírja. a greenify inkább csak a lelkiismeretem megnyugtatására kell, hogy, pár mikronnal kisebb legyen az ökológiai lábnyomom. -
pube111
senior tag
Privátban jött megoldás. Nem kellett root, csak egy apk.
-
Dr.NX
addikt
válasz
pappeti0509 #139821 üzenetére
Inkább a tabletes topikba való kérdés, de egyébként meg kell nézni xda-n vagy needrom-on custom romot. Egyébként ez egy őskövület, nem valószínű, hogy találsz rá bármi használhatót.
-
pappeti0509
csendes tag
Tisztelt Tagok! Ami napon szert tettem egy Lenovo TAb 10 7600A tabletre. Arra gondoltam az okos otthon programjaim elboldogulnak ezzel. Megrökönyödve tapasztaltam meg, hogy a XIAOMI a Plex , Dream color stb. nem tölthető le rá?
Mit tehetnék, újat, drágább tabletet nem szeretnék venni? Van lehetőség másik androidra mert a Lenovo update csak a 4.4-et teszi fel....
Köszönöm az önzetlen segítséget. Péter
-
pube111
senior tag
Samu J5, droid 9. Értesítési sávon az órát át lehet tenni balról jobbra?
-
törölt tag
Kérdés:
Adguard vagy blokada?
Ki melyiket miért? -
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom #139808 üzenetére
"bekapcsolt kijelzőnél"
nem, ezt most kipróbáltam. most természetesen nem működött, se kijelzővel se screen offban, majd futtattam az appot, utána működött mindenhogy, tehát valami idővel felfüggeszti...@zhorvath: ha ezek appok, én nem tettem ilyet föl, greenify van, de abból ki van véve. amikor működik, hibernálás után is működik.
de ugyanígy vagyok a stupid alarm ébresztővel:egy ideje, ha pár tíz perc múlva próbálom ki, akkor ébreszt, de pár múlva múlva már nem. tehát reggelre biztos nem fog.
Ulefone Armor 3T, Android 8.1
-
Wolfskin
őstag
Takláltam megoldást egy problémára: Volume lock
a probléma, hogy ahogy fogom a készüléket, állandóan a hangerő gombra nyomok, és előbb lehalkul, majd még egyszer megnyomva némítva lesz, így elérhetetlenné válok naponta tőbbször is.
Erre lenne megoldás a volume lock, ami szépen teszi is a dolgát, bármelyik hangforrást tudja lokkolni, alapból a csengetési hangerőt vezérlik a volume gombok, ezt lokkolva nem változik.
De.
Sajnos csak néha működik. Az esetek 50%-ban ellenőrizve nem csinál semmit. Ekkor elindítva az appot újra lokkol. Mi lőhet ki egy ilyen alkalmazást? Vagy mitől van ez, hogy hol működik, hol nem...? -
nababika
aktív tag
válasz
spiderpig820 #139778 üzenetére
Köszönöm, azt hiszem ez volt az.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Somatom #139784 üzenetére
Amugy koszi, de ebbol meg mindig nem tudom, hogy a sutiknel mi a kulonbseg a 3.feltol szarmazo es a nyomkoveto sutik beallitas kozott, illetve melyik a jo. Ezt a kovetes vedelmet meg most probalgatom, hiszen csak 1 oldallal volt gond vele, ott maximum ideiglenesen kikapcsolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged