- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz
Rodzser Mór #139380 üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz
Rodzser Mór #139389 üzenetére
Ezt nem értem. Találatok Győrre: screenshot
-
galaxys80
veterán
válasz
Ez teljesen hely függő. Külföldi nagyvárosokban tökéletesen működik.
Magyar városokkal szerintem egyetlen külföldi app sem lesz sokkal részletesebb. -
kovisoft
őstag
válasz
Habár ez sem kimondottan látnivaló kereső cucc, de én a Google Earth-öt szoktam ilyen célra használni. Bekapcsolom rajta a fényképeket és nézem, hogy hol milyen képeket készítettek a felhasználók.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #139388 üzenetére
Ez egy szar. Beírtam, hogy Győr. És 2. helyen a látnivalók listában a Pannonhalmi Apátság, a 4. a bősi duzzasztó .
Szóval normális látnivalós keresős-listázós cucc kéne.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #139387 üzenetére
Frissítettem a Térkép applikációt. Így már van ilyen funkció :) De elég karcsúnak találom. Beírtam: Bécs, aztán nemsok látnivalót sorolt fel, kb 15-öt.
-
spiderpig820
aktív tag
Sziasztok!
A Facebook ismerősök születésnapját Google naptárba importálni lehet valahogy?Az Event sync for Facebook alkalmazást használtam, de már vagy 3 hónapja nem szinkronizál.
-
darvinya
titán
válasz
#33253120 #139376 üzenetére
Először be kellene kapcsolni, közben magyar nyelvi csomagot is telepíteni kell.
(Magán véleményem, hogy legújabb billentyűzet hemzseg bug-októl.
Emiatt 2013.12 használom, s maradok rajta, viszont ennél már 9-on nem jól jeleníti meg billentyűzet felett felugró ablakot) -
Somatom
veterán
válasz
Rodzser Mór #139380 üzenetére
Google Térkép? Hely bepötyög -> felfedezés -> több -> látnivalók.
-
Rodzser Mór
senior tag
Hello!
Olyan progit szeretnék Androidra (Android 5), ami egy adott területen és környékén lévő nevezetességeket, látnivalókat listázza nem túl terjengősen, de 1-2 fotóval megtűzdelve. Pl beírom, hogy Pécs, és kiad egy listát. Kirándulási, városnézési céllal használnám.Ha van térképes keresője, az preferált. Illetve ha nemcsak Magyarországra vonatkozik, hanem Európára vagy EU-ra.
-
rjg
őstag
válasz
kekigyu #139373 üzenetére
Én néhány éve a saját gmailes fiókom naptárában csináltam egy Család naptárat, hozzáadva a feleségemet és a gyerekeinket. (Nem tudom, hogy Te erre gondoltál-e, azért írom le.) Így ha egy eseményt felveszek, akkor ki tudom választani, hogy a saját vagy a Család naptárba rögzítem. Ha az utóbbiba, akkor mindenki azonnal látja. Ha olyan esemény van, ami nem mindenkire vonatkozik, akkor meghívót küldünk egymásnak a saját naptárunkból. De pl a feleségem hozzáadott a saját naptárához, így látom, hogy mikor elfoglalt és mi a dolga. Egy közös projektünk miatt egy barátom is hozzáadott a sajátjához, de nála csak azt látom, hogy mikor elfoglalt, azt nem, hogy konkrétan mit csinál.
Widget: Nekem a Your Calendar Widget vált be, szanaszét paraméterezhető és ne tudod állítani, hogy melyik naptárak jelenjenek meg benne. A fenti összes verzión túl ki tudom választani a többi naptáramat is, pl Magyarországi ünnepnapok, névnapok, illetve az ismerősök születésnapja.
-
kekigyu
aktív tag
Köszönöm! Feladatokhoz a Trello beválni látszik, a naptárral küzdök. A google naptárban létrehoztam egy uj naptárat, ahol csak a gyerek tartózkodását szeretném rögzíteni. A bajom az, hogy külsős appokban, ahol normális widgetet tudok kitenni, nem jelenik meg ez a naptár ( kb 2 órával a létrehozás után sem ). Ez ilyen és várni kell valamennyit? Vagy kell még valamit állítanom?
-
CB
senior tag
-
kekigyu
aktív tag
Köszi, hogy próbálsz segíteni. Konkretizálom: külön élek a gyerekem anyjától, de kb. fele-fele arányban van velünk. Az iskolában, meg amugy is, túl sok az információ, esemény, elintéznivaló, amiről hol egyikünk szerez tudomást, hol másikunk. Ezért keresek egy appot, amibe beírhatjuk egymásnak a teendőket, tudunk egymásnak "feladatot" adni, stb. Egy naptár is kellene, hogy előre tudjuk írni, kinek milyen teendője van, mikor melyikünknél van épp a gyerek, de ezt úgy látom, hogy meg tudjuk oldani majd egy külön google naptárral.
-
oszi666
őstag
sziasztok
Androidon SImple appal, nem tudok QR kóddal fizetni.
Ráirányítom a kamerát a QR kódra, egyez rezzen a telefon és ennyi, nem történik semmi. Rányomtam, hogy küldje el akkor a telefonra, jött egy értesítés, hogy "tappoljak (???) és fizessek", rányomok, és közli, hogy a művelet sikertelen.
Másik QR kódot nem próbáltam még.
Pénz van a kártyámon, NFC-vel simán fizetek.
Mi lehet a gond? -
Taktoj
aktív tag
Sziasztok. Ismer valaki olyan appot, ami a fülhallgató csak egyik felében szólaltatja meg a zenét. Egy balancer t keresek amivel tudnám szabályozni hogy mind kettőben szóljon vagy csak az egyikben.
-
kekigyu
aktív tag
Sziasztok! Milyen appot ajanlanatok arra, hogy 2 tavoli szemely egy munka folyamat adatait managelje felvaltva. Tehat kvázi muszaknaplo. Jo lenne ha lenne pc-n is es fontos hogy legyen kulon sajat naptara amibe esemenyek resz feladatok hataridejei felvihetok.
-
válasz
dudi6 #139346 üzenetére
Egyrészt a dollárban kiírt ár minden esetben nettó ár, szóval még ha sikerülne is átváltanod a fizetőeszközt dollárra, akkor is rájönne neked +27% áfa, amennyiben Magyarországon laksz. Másodszor, magyarországi lakosként csak és kizárólag forintban fizethetsz.
Kupon tudtommal nincs a google playen (feltöltőkártya van, amivel pénzt töltesz a számládra, de egyrészt attól nem lesz semmi olcsóbb, másrészt az sincs Magyarországon).
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Meg szeretném venni a "Moon+ Reader Pro" -t. Tudtok esetleg hozzá kupont?
Sose vásároltam még google playen, free verziókkal elvoltam.
Milyen valutára érdemes beállítani a fizetést? Úgy látom mintha $-ban olcsóbb lenne(4.99$, ez kb 1500 Ft) míg Huf-ban 1899 Ft-t ír. -
törölt tag
Sziasztok,
Nálatok már fekete lett a Gmail meg a Google aszisztens?
Van hír esetleg hogy a Google app maga mikor kapja meg a sötét témát? -
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Android 9 (Pie) + EMUI 9.0.1 -en, ha nincs bekapcsolva a wifi, de érzékel wifi hálózatot, amire már csatlakozott és el lett mentve, akkor is bekapcsolódik a wifi és rácsatlakozik az elérhetőre.
Ezt hogyan kell kikapcsolni?
köszönöm szépen -
csaba1203
addikt
válasz
WhiteWalker #139339 üzenetére
Igen fut ADGUARD van fenn de a másik telefonomon ez nem volt gond.
Kapcsoljam ki amíg elindul? -
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Vennem kellet új telefont és mivel az előzőről volt rendszermentésem minden a helyére került.
A problémám annyi,hogy a megvásárolt Sygic induláskor az üdvözlő képernyőt dobja be majd az ország meghatározásra alul és nem történik semmi.
Ötlet esetleg? -
RAiN91
őstag
Sziasztok
USB-n szeretném a telefom (P9) képét megosztani PC-re (Win 7). De valahogy úgy, hogy a monitor saját felbontásán láthassam, vagy legalább ne olyan pici ablakban. Csak a Chrome-t használnám rajta. Van erre valami app? Köszönöm. -
YxVs
senior tag
válasz
kiraly.andra #139328 üzenetére
Húú..köszi. Ennél kevésbé körülményes megoldás nincs? Igazából nekem csak a kikapcsolásra lenne főleg szükségem. Manapság bármit lehet vezérelni mobilról egyszerűen. Egy windows-os pc-t nem?
-
MENYASSZ0NY
friss újonc
Nálam is fekete lett végre az insta
-
attiati
veterán
FB használatra mi a legjobb teljes értékű alternatíva?
simple pro-ban nem tudom fogadni a FB-on indított hívásokat, nem kapok értesítést az FB értesítőkről és pár dolog hányzik
messenger sokat eszik és korlátozottnak tűnik
UC browser-ben nem tudok üzeneteket nézni
-
Obyboy
addikt
Köszönöm a gyors választ.
Igazából csak annyit szeretnék, hogy nem mindig van nálam a laptop amikor szükség lenne rá (megpingelni egy terepi eszközt). Viszont egy OTG kábel és egy USB-RJ45 átalakító kis helyen elfér. Így örülnék neki ha a telefonról meg tudnék pingelni egy eszközt.
Benézek az Android szakmai topik-ba. -
crok
Topikgazda
válasz
Obyboy #139319 üzenetére
Ha az OTG és a ROM (pontosabban a kernel) támogatja (van hozzá benne kernelmodul) akkor menni fog a csatlakozás. Természetesen belehallgathatsz a forgalomba - abba ami a te eszközödet is érinti vagyis ki- illetve bemegy azon a porton amin az OTG Eth van.
Nyilván másba nem fogsz tudni, hacsak a hálózatot meg nem patkolod mondjuk egy SPAN portos switch-el és a forgalmat ki nem irányítod arra a portra amin az USB Eth van.. Ha ezt ez ilyen mezei megoldással meg lehetne csinálni igen nagy bajban lenne a szakmám
A Fing pedig "felderítést" végez csak a LAN-ban, kb annyit kell ezen érteni hogy a kapott IP alapján a subnetet végigpingeli egyesével meg a válaszoló (vagy legalább ARP-ra válaszoló) eszközöket végigpásztázza mint az nmap.
Ilyesmi témára szerintem jobb az Android szakmai topik. -
Obyboy
addikt
Nem találtam külön topikok ami foglalkozna androidos eszközökkel IT/OT hálózat felderítésével így itt kérdezek:
Ha OTG kálbelen + USB-RJ45 átalakítón keresztül rádugok a telefonra egy hálózati kábelt akkor meg tudom pingelni a hálózaton lévő eszközöket? Esetleg bele tudok hallgatni a hálózatba? Valamilyen cél app létezhet ilyen művelethez? Eddig a Fing nevű appot használtam wifi hálózat felderítéséhez. -
Tökimanó
senior tag
A Play Áruházban a keresett alkalmazás értékeléseit át szoktam nézni. De mivel nem az 5 évesek érdekelnek,az újabbakat olvasom. Ehhez be kell állítani ,amit a képen látható módon tudok megtenni. De sajnos ezt minden alkalommal el kell játszani. Esetleg van rá mód hogy ez a beállítás maradjon az alap?
-
Somatom
veterán
Ezt most találtam. Jó reggelt, Google! De, miért csak a Google alkalmazásban? A PC -n használt RemixOS alapból tudja, hogy screenshot készítés előtt kijelölhetek területet. Telón meg külön képszerkesztőben kell alakítani a screenshotot, ha mondjuk ide szeretnék feltölteni egy képet. Pedig, mindíg ugyanazt a pár műveletet hajtom végre. Körülvágás, átméretezés, esetleg radírozás (elmosás), rárajzolás. Miért nem lehet ez benne alapból a screenshot alkalmazásban?
-
erzol
őstag
Instagram app is fekete lett nálam.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Használ valaki Sync.Me-t? Névjegyeket akarom szinkronizálni. FB-on ismerősöm, ő első körbe mégse találja az adott személyt. Van ilyen, hogy "Search...Facebook", arra rámegyek, majd a felső sorba "Select a match for (személyneve)", meg is találom, rá is megyek, de nem csinál semmit, csak meg tudom nézni az adatlapját. Valakinek ötlet?
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Ha már billentyűzet volt a téma...
Ismertek olyan billentyűzetet, aminél be lehet állítani, hogy a magánhangzókat hosszan nyomva csak és kizárólag a magyar ékezetes karaktereket ajánlja fel? Pl. hogy az 'o' -t hosszan nyomva csak az 'ó', 'ö' és 'ő' jelenjen meg a felugróablakban. Esetleg a számjegyek még beleférnek a felső sorban, a lényeg, hogy a többi nyelv speciális karaktereit ne mutassa, mert úgysem használom soha.
Ha találkoztatok ilyen billentyűzettel, ne tartsátok magatokban!
-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Android 9.0-en hogyan kell kikapcsolni a Google időjárás előrejelzését?
Mindig a fentről lehúzható menüben mutatja, de én nem akarom, hogy foglalkozzon vele. Majd én megnézem, amikor érdekel külön helyeken.
Köszönöm szépen. -
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Létezik olyan app, amivel hálózaton belül ki- és be tudok kapcsolni egy win10-es PC-t?
Köszi a tippet.
üdv,
YxVs -
törölt tag
Sziasztok.
Régebben használtam olyan qwertz billentyűzetet, aminél be lehetett állítani, hogy portrait módban teljes szélességű legyen, landscape esetén meg szigetes kétoldalra.
Illetve lehetett skinezni is a billentyűzet szinét, és tudott pc-s iránynyilakat, alt, stb billentyűket, is, ami Unified Remote-hoz jó lenne.
Nem tudom mi volt a neve, tudnátok ajánlani valamit hasonlót? -
lovi27
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest