- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
herczeg145
tag
Sziasztok!
Adott egy Microsoft acces (MDB) fájl. Szeretném megnyitni androidos tableten. Találtam szoftvert hozzá, de nem úgy nyitja meg mint gépen. Van valami jó alkalmazás amit hasznalhatnek? -
Luissimo
veterán
válasz
Somatom #141995 üzenetére
háát,
Persze ezekben is van még mit hozzáfejleszteni persze, bezárni pl, csak az alkalmazások bezárásánal lehet, vagy ha mindent bezársz.
együtt lehet vele élni, kompromisszumokkal, én kocsiban órákig hallgatom, aztán kilövöm.
A tartalma kicsit kárpótol.
Vannak benne kabarácsatornák, amik a hosszu utakon jóljönnek, nemcsak a rock adók ... -
WhiteWalker
nagyúr
A FolderSync app mennyi ideig szinkronizál?
Mert van ~21 giga mennyiségű kép adatom , és lassan már 20 órája szinkronizálja a Google Drive-ba.
Két irányú a beállítás , átlagban 500Kb/s sebességgel tolja , szerény számításaim szerint 12 óra alatt végeznie kellett volna.Most is látni , hogy van adat forgalom , de hogy mi tart ennyi ideig?
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Android auto appal szenvedek, norvegiaban nem elerheto a play aruhazban, ezert az apk mirrorol toltottem le a legujabbat ami a arm64-v8a-ra valo, a telefon egy Huawei mate 20 lite android 10-el. Fel van telepitve, az appok kozott ott szerepel ha a beallitasoknal nezem. Viszont a app driverben nem jelenik meg. Mi a tok van ezzel, illetve melyik verzio ami mukodik?
-
aelod
veterán
Sziasztok! Tudtok ajánlani ingyenes appot amivel fel tudom csatolni az ntfs formátumu külső vinyómat a telefonra otg-n keresztül?
-
Somatom
veterán
válasz
TODI1111 #141985 üzenetére
Az baj. Lehet, hogy ez csak a pro -ban van (nekem az van).
A választó menü
A SlágerFM stream-lehetőségei -
Somatom
veterán
válasz
TODI1111 #141980 üzenetére
A Tune In esetében a beállítások -> preferred stream -nél tudsz egy alapbeállítást megadni, ami arra vonatkozik, hogy az egyes csatornák lehetőségein belül melyik irányt preferálja. Az adatforgalmat, vagy a minőséget. Illetve, hogy az adott helyen elérhető net átviteli képességéhez igazodjon. Konkrét stream beállítást úgy tudsz változtatni, hogy lejátszás közben a vezérlő gomboknál levő három pöttyre böksz és a legördülőben a choose streamet választod. Ez az adott csatorna stream lehetőségeit jeleníti meg, azok között tudsz váltani.
-
TODI1111
veterán
válasz
Somatom #141973 üzenetére
Azért kérdezem, mert mi a munkahelyen legfőképp rádiót szeretünk hallgatni, de gyakran előfordul, hogy olyan helyen vagyunk ahol a rádió antennája már kevés. Ha 2-3 GB adat elég lenne a havi rádióhallgatáshoz ( átlagosan napi 5-6 óra max.) akkor inkább telefonról hallgatnánk rádiót egy kis bluetooth hangszoró segítségével.
-
-
TODI1111
veterán
Ezek az online rádiók, megközelítőleg mennyi adatot használnak óránként? 10-20 MB?
-
Luissimo
veterán
válasz
MADcat #141967 üzenetére
Hasonlít a hu rádióhoz, Daily Tunes a neve, szerintem ugyanazok a fejlesztői, a világ összes országából válogathatsz adókat.
-
Online rádióba melyik ami jó? Stabil legyen, sok rádió, kb ennyi. Ha kell meg is veszem.
Simple, tuneIn... Ezeket ismerem már.
-
Somatom
veterán
A TubeMate most jelzett frissítést. Ez volt benne:
3.2.14.1159 (2020-01-24)
Javítsa ki a * jelöléssel ellátott videók elemzési hibáját
Javítsa meg a YouKu letöltését
Továbbfejlesztett SoundCloud / DailyMotion letöltés -
Eastman
addikt
válasz
Viktor0610 #141962 üzenetére
Uraim!
Várok, frissítek.
-
-
Eastman
addikt
válasz
WhiteWalker #141959 üzenetére
Tákolnám még ha lehet.
-
Eastman
addikt
Üdv Uraim!
New Pipe nem játssza le a videókat. Ezt a hibát írja:
{<br>
"user_action": "requested stream",<br>
"request": "https:\/\/www.youtube.com\/watch?v=ZiWBbDnwygc",<br>
"content_language": "GB",<br>
"service": "YouTube",<br>
"package": "org.schabi.newpipe",<br>
"version": "0.18.1",<br>
"os": "Linux Android 7.1.1 - 25",<br>
"time": "2020-01-25 11:06",<br>
"exceptions": [<br>
"org.schabi.newpipe.extractor.services.youtube.extractors.YoutubeStreamExtractor$DecryptException: Could not parse decrypt function \n\tat org.schabi.newpipe.extractor.services.youtube.extractors.YoutubeStreamExtractor.loadDecryptionCode(YoutubeStreamExtractor.java:849)\n\tat org.schabi.newpipe.extractor.services.youtube.extractors.YoutubeStreamExtractor.onFetchPage(YoutubeStreamExtractor.java:716)\n\tat org.schabi.newpipe.extractor.Extractor.fetchPage(Extractor.java:54)\n\tat org.schabi.newpipe.extractor.stream.StreamInfo.getInfo(StreamInfo.java:64)\n\tat org.schabi.newpipe.extractor.stream.StreamInfo.getInfo(StreamInfo.java:60)\n\tat org.schabi.newpipe.util.ExtractorHelper.lambda$getStreamInfo$3(ExtractorHelper.java:115)\n\tat org.schabi.newpipe.util.-$$Lambda$ExtractorHelper$5fJcha6Sq5APJBLdG6osaJby-mc.call(lambda)\n\tat io.reactivex.internal.operators.single.SingleFromCallable.subscribeActual(SingleFromCallable.java:44)\n\tat io.reactivex.Single.subscribe(Single.java:3438)\n\tat io.reactivex.internal.operators.single.SingleDoOnSuccess.subscribeActual(SingleDoOnSuccess.java:35)\n\tat io.reactivex.Single.subscribe(Single.java:3438)\n\tat io.reactivex.internal.operators.maybe.MaybeFromSingle.subscribeActual(MaybeFromSingle.java:41)\n\tat io.reactivex.Maybe.subscribe(Maybe.java:4154)\n\tat io.reactivex.internal.operators.maybe.MaybeConcatArray$ConcatMaybeObserver.drain(MaybeConcatArray.java:153)\n\tat io.reactivex.internal.operators.maybe.MaybeConcatArray$ConcatMaybeObserver.request(MaybeConcatArray.java:78)\n\tat io.reactivex.internal.operators.flowable.FlowableElementAtMaybe$ElementAtSubscriber.onSubscribe(FlowableElementAtMaybe.java:66)\n\tat io.reactivex.internal.operators.maybe.MaybeConcatArray.subscribeActual(MaybeConcatArray.java:42)\n\tat io.reactivex.Flowable.subscribe(Flowable.java:14479)\n\tat io.reactivex.internal.operators.flowable.FlowableElementAtMaybe.subscribeActual(FlowableElementAtMaybe.java:36)\n\tat io.reactivex.Maybe.subscribe(Maybe.java:4154)\n\tat io.reactivex.internal.operators.maybe.MaybeToSingle.subscribeActual(MaybeToSingle.java:46)\n\tat io.reactivex.Single.subscribe(Single.java:3438)\n\tat io.reactivex.internal.operators.single.SingleSubscribeOn$SubscribeOnObserver.run(SingleSubscribeOn.java:89)\n\tat io.reactivex.Scheduler$DisposeTask.run(Scheduler.java:578)\n\tat io.reactivex.internal.schedulers.ScheduledRunnable.run(ScheduledRunnable.java:66)\n\tat io.reactivex.internal.schedulers.ScheduledRunnable.call(ScheduledRunnable.java:57)\n\tat java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:237)\n\tat java.util.concurrent.ScheduledThreadPoolExecutor$ScheduledFutureTask.run(ScheduledThreadPoolExecutor.java:272)\n\tat java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1133)\n\tat java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:607)\n\tat java.lang.Thread.run(Thread.java:762)\nCaused by: org.schabi.newpipe.extractor.utils.Parser$RegexException: failed to find pattern \";([A-Za-z0-9_\\$]{2})\\...\\( inside of var lea=function(a){a=a.split(\"\");var b=[function(c,d){d=(d%c.length+c.length)%c.length;c.splice(-d).reverse().forEach(function(e){return c.unshift(e)};\"\n\tat org.schabi.newpipe.extractor.utils.Parser.matchGroup(Parser.java:73)\n\tat
org.schabi.newpipe.extractor.utils.Parser.matchGroup(Parser.java:61)\n\tat org.schabi.newpipe.extractor.utils.Parser.matchGroup1(Parser.java:52)\n\tat org.schabi.newpipe.extractor.services.youtube.extractors.YoutubeStreamExtractor.loadDecryptionCode(YoutubeStreamExtractor.java:836)\n\t... 30 more\n"<br>
],<br>
"user_comment": ""<br>
}Mi lehet a megoldás?
-
svgyula
addikt
Szia! Nálam az időjárás csinál ilyet. Akkor is ha ki van kapcsolva minden az alkalmazáson belül. Nézd meg egyenként minek milyen engedélye van. Pl most már a play sem jelez, hogy x db alkalmazás frissült de a kijelző ébresztést azért valamelyik használhatja értesítés nélkül is.
-
oba
addikt
Blackplayer -t használok zenelejátszásra. De most hogy mondod, egyszer-kétszer már láttam randomszerű értesítést ettől a zenelejátszótól, olyankor, amikor nem is futott, nem szólt a zene. Szóval most letiltottam az értesítéseit teljesen. Meglátjuk. Viszont ettől függetlenül jó lenne egy app ami root nélkül tud (screen)wakelockot detektálni.
-
Fel tettem egy beta verziót, most már működik! 😁
Ettől függetlenül nem értem a dolgot.oba
Poweramp zene lejátszóval volt hasonló gondom, véletlenszerűen felébresztette a kijelzőt Android 10-en. A zenelejátszó beállításokban szabályoztam valamit, de nem tudom, hogy mit, de már nem csinálja. -
oba
addikt
Sziasztok!
Valami app (gondolom) random időközönként feléleszti a kijelzőt. Nem jön semmi értesítés látszólag, csak feléled a kijelző, akkor is ha épp az asztalon pihen a telefon, és láthatóvá válik a lockscreen. Android 10 és Oneplus 6 telefon. Ambient display kikapcsolva, soha nem használtam. Root nélkül meg tudnám valamivel nézni, hogy mi kelti fel a kijelzőt?
-
Bass
addikt
válasz
WhiteWalker #141945 üzenetére
Miért az? Mondjuk most eltűnt egy mappám is. Akkor nincs megoldás rá ha jól gondolom?
-
Másoknál is behalt a Snaptube ill. a Tube Mate?
Lehet, hogy a Google ünnepi akciója ez is, mint a dizájn váltás?
-
Bass
addikt
Sziasztok Google fotokban nem lehet megoldani h ugyan úgy lássam a mappákat ahogy a telon van/volt? Tárhely felszabaditás után egyberekta az összes képet online és belekeverte pl a snapseedes képeimet. Van erre megoldás ?
-
Bozek
nagyúr
válasz
SG3rg0 #141931 üzenetére
Tucatapp... Az 1. és legfontosabb az lenne egy RSS olvasónál, hogy ne csak egy eszközön lásd a dolgokat.
A legjobb szerintem a gReader volt, de az megszűnt. Igaz, ott is Feedly-t használtam anno. Azóta átálltam az Inoreader-re, annak a saját alkalmazása is jó. Igaz, ha a legtöbbet akarod kihozni belőle, akkor fizetős.
-
Tökimanó
senior tag
Egy ideje nem értesít a facebook a születésnaposokról. Ráadásul nem is találom hol tudnám megnézni hogy éppen kinek van. Régebben az események közt szerepelt ez is,de most nincs ott sem. Teljesen kivették ezt vagy csak én nem találom?
-
Siriusb
veterán
Üdv!
Android 10-re van olyan bevált hívásblokkoló, ami csak azokat a telefonszámokat engedi kicsörögni, melyeket engedélyezek (whitelist)?
Előre is kösz. -
SG3rg0
őstag
Tök jó hírolvasó app, rss alapú!
NewsBit - Magyarországi Hírek
[link] -
bucihost
senior tag
Találtam egy trükköt.
Adott a Goole Game Turbo (Játék teljesítmény-nyövelés) app. Ha ott hozzáadjuk a Waze-t mint "játék" és ha bejövő hívást fogadjuk akkor a háttérben kihangosítva veszi fel waze használat közben.Számomra ez meg is oldotta a fenti problémámat.
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Jól látom, hogy az AnySoftKeyboard nem tudja a huzogatós (swype) szövegbevitelt ?
-
kmarci25
veterán
Bocs, igaz.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
tomy86 #141922 üzenetére
Köszönöm!
Romániai profilal nem lehet letölteni az áruházból, igy már sikerült telepiteni.
Ui:
Egy egységes EU verzió nem ártana hogy pl. defibliátort találjak, mert 323 Km.-ről nem hiszem hogy használnám.
Más:
Saját vércsoportomat se lehet megadni, pedig ez fontos lenne! (Saját tapasztalat)
-
kmarci25
veterán
válasz
bucihost #141924 üzenetére
Ezt megválaszolták neked a waze topikban, nem?
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Az waze vagy android feature lehet, hogy ha a bejövő hívást felveszem akkor automatikusan kihangosítja azt és visszahozza előtérbe a wazet?
Vagy bármilyen más alkalmazással ez befolyásolható?Samsung a7-en háttérbe dobja magától a hívást és kihangosítja azt. Viszont nekem Mi8-on nem
-
tomy86
addikt
válasz
S-eye #141921 üzenetére
Bár nem apkmirror, de gondolom a drive is jó: ÉletMentő 1.0
-
S-eye
senior tag
Hello, valaki fel tudná tölteni az apkmirrorra az Életmentő alkalmazást? Nálam nem engedi telepíteni a Play Store.
-
Somatom
veterán
válasz
Elemental #141918 üzenetére
-Az új tabom allergiás a Solid -ra. Nem tudok elérési utat másolni, mert egyszerűen nem reagál a tab az ablak bökdösésére. Kicioccó csájnatab.
-Gyakran másolgatok a kamionban router nélkül, közvetlenül az eszközök között és a Solid nem tud szervert futtatni a hotspot belső IP -jén. Kell hozzá a Servers Ultimate is. A MiX önmagában elég ehhez.
-Az új Solid nekem nem jött be, a Classic -nál meg előfordul, hogy nem látja a micro SD -t. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Bozek #141912 üzenetére
Csak az a különbség , ahogy írtam , hogy vannak a sunyi , lehúzos appok amiről szó van.
Van a másik fele , amik korrekt appok , pl Endomondo...
Az utóbbi és a hasonlók jeleznek , és egyéb más módon szólnak ha lejár a trial.
Míg az előbbi kapásból 3 nap a próbaidő és nem szólnak semmilyen módon , ha a "próba időszak" vége , hanem lehúzzák a zsét.Ez a lényegi különbség usertől függetlenül.
-
törölt tag
Anysoftkeyboard kérdés: Azt a kis mikrofon ikont el lehet valahogyan tüntetni? Nem találok rá sehol sem lehetőséget.
-
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok!
Play zene alkalmazásban megvásárolt zenét hogy tudok letölteni, illetve azt megtalálni a telefonon? Mert elvben letöltöttem, de sehol sem találom.
Köszönöm -
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #141906 üzenetére
Akkor tiltsák le a fizetős alkalmazásokat is, mert véletlenül azt is megveheti. Ezt is ugyanúgy kell, anélkül, hogy te rányomnál az előfizetésre, nem fogsz fizetni érte.
-
Bozek
nagyúr
válasz
svgyula #141899 üzenetére
Például az említett Z Camera alkalmazás. Ott van a leírásában feketén-fehéren, hogy "Automatikusan megújuló előfizetés a 3 napos ingyenes próbaverzió után. [...] Az automatikus megújítás bármikor kikapcsolható a Play Store-ban a vásárlás után. [...] Ha nem választja a Z Camera VIP vásárlását, egyszerűen tovább használhatja azt ingyenesen."
Látod, ennél is le van írva, sőt, ott van az is, hogy nem kell megvenni a VIP-et, lehet anélkül is használni. Akkor nem a user a hibás ugye?
Mondjuk ez a ProfitLine oldal kb. beállhat a HVG és az Index mellé. Ez azért vicces:
"KALKULÁTORUNKKAL (csak kattints rá) MOST KISZÁMOLHATOD, HOGY:
- Mekkora az agyad a magyar átlaghoz képest?" -
kmarci25
veterán
Gboard-ban hogy tudok plusz nyelvet hozzáadni? Korábban a space hosszú nyomásával váltott magyarról angolra és vissza, de ez most eltűnt, és a beállításokban sem tudok új nyelvet hozzáadni, mert nem aktív a kapcsoló. Nem értem mi a gond...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
mobilizmo #141904 üzenetére
Csak a Google is engedi ilyen formában az appok működését , feltöltését... Ez ellen is tehetnék valami tiltó szabályt , ha már a Play áruházbol letölthetőek. Mert ha más nem hivatalos forrásból származik ,akkor így járt az user.
De legitim forrás , azért védje már a felhasználót , ha már minden hülye biztosNem is érdekel .... Addig míg bele nem szaladok egy ilyenbe
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Van olyan app, ami rádiót indít reggel, megadott időpontban?
köszi
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #141903 üzenetére
Erről eszembe jut a régi kabaré poén: Hány éves vagy királyfi?
27.
És még hiszel a mesékben?
Hány százalékban épül a világ ma az erkölcsileg helyes dolgokra? Hinni szerintem manapság a templomban kell, ez sima user error. -
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #141901 üzenetére
“A fleeceware és más gátlástalan hátterű appok fejlesztői borotvaélen egyensúlyoznak, hogy elkerüljék a app-áruház szabályainak közvetlen és súlyos megsértését. Ez a számító magatartás nem etikus, de nem is illegális.” mondta Dan Schiappa, a Sophos vezető termékigazgatója.
Úgy gondolom teljesen jól fogalmazott Dan Schiappa (és a fordító is).
-
WhiteWalker
nagyúr
Haaat nem tudom... Nem ismerem ezeket az appokat , de inkább az aljas sunyi módon implementàlt fizetés van el rejtve.
Szerintem , mikor letöltöd , kiírja jobb(!) esetben , hogy pl 1 hét próba időszak , utána fizetős rész jön. Aztán ha lejár a teszt időszak utána valószínűleg nincs semmi figyelmeztető üzenet , hanem egyből lerántja a pénzt . Feltéve ha van a Google Play áruházba beállított fizető eszköz amin pénz is van.De lehet hogy a próba időszak sincs bennük jelezve telepítéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged