- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Opera böngészőben hol lehet beállítani, hogy Facebook üzenetekről értesítsen?
Androidban engedélyezve van Operának az értesítés küldése Facebook-hoz is.
De mégsem jön.UC browserben működött.
-
-
gojko.m
senior tag
Lehet, hogy még később meggondolom, de jelenleg nem szeretnék custom recovery telepítésébe fogni. Mert, ha jól értem, ez alap lenne a Magisk.zip installálásához.
Egyenlőre megelégednék, ha csak a telekomos alkalmazás frissítését tudnám letiltani.
Mindenesetre, köszönöm a válaszod! -
0ttó
tag
válasz
gojko.m #139779 üzenetére
Automatikus frissítések tiltása:
Android 9-en:
- Beállítások - Rendszer - Speciális nyíl lenyitása, ha nem lenne - Szoftverfrissítés - 3 pötty a jobb felső sarokban - Beállítások:
Automatikus rendszerfrissítés: Ki
Alkalmazások automatikus frissítése: KiA telefonról belépve a Play áruházba:
- Beállítások - Alkalmazások autokatikus frissítésse:
Ne frissítse automatikusan az alkalmazásokat. (Minden fiókon.)Sajnos egyik sem elég és/vagy nincs hatása.
Újraindítást követően sem.
OS frissítés után sem.Ez nem sért valamilyen törvényt?!
Biztosan elfogadunk valahol, valamilyen felhasználói feltételt, amitől úgy is azt csinálhatnak amit akarnak.
Bocs az off-ért. -
crok
Topikgazda
válasz
D1L1ZS #139792 üzenetére
Az AdGuard-on kell neked megoldani. Itt a leírásuk hozzá - azt keresd benne, hogy Transfering license to another device -
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Még 2017-ben vettem egy Adguard lifetime licenszt! (Akkor még Redmi Note 4-em volt, most Poco F1, mind 2 telefon 1x volt újrarakva) Ma újra telepítettem a telefonomat (tehát ez a 3. alkalom, hogy használtam volna a kulcsot) és nem fogadja el a kódot...
"Elérted az aktiválási limitet ezzel a kulccsal..."
Lehet ezzel még valamit kezdeni vagy várjak egy leárazásra?
Bocsi, hogy ide írok, de az Adguard topik nem pörög annyira.
Előre is köszi a választ.
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
Az csak nálam van, hogy a Google Szövegfelolvasó (TTS) repülő módban nem hajlandó nyelvi fájlt letölteni? (Wifi be van kapcsolva természetesen)
Ha kiveszem repülő módból, akkor csak wifi mellett is, kikapcsolt mobil adattal is simán megy a letöltés.
Nem értem. -
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill #139785 üzenetére
nem minden esetben jó ez a beépített tartalom blokkolás, néha többet árt, mint használ.
(szóval, ha egy oldalnál valami nem oké, ez az első amit ki szoktak kapcsolni.) -
gojko.m
senior tag
válasz
zhorvath #139780 üzenetére
Csak nem ártana egy érthető, részletes leírás vagy videó a Magisk telepítéséről. Odáig eljutottam, hogy letöltöttem a MagiskManager-v7.3.5.apk, Magisk-uninstaller-20191011.zip, Magisk-v20.0.zip fájlokat. És telepítettem a MagiskManager-v7.3.5.apk-t. De így még nincs Magisk Hide a menüben. Hogyan tovább? Mit kell csinálni a két .zip fájllal?
-
zeon.hu
nagyúr
Pushbullet-ba vajon miért nem tudok bejelentkezni az eredeti google fiókommal?
Másikkal engedi, csak pont nem az kéne... -
Somatom
veterán
válasz
Jack Oneill #139783 üzenetére
Nálam így van beállítva.
-
Jack Oneill
veterán
Mobilos Firefox hasznaloktol kerdeznek. Sutikre vonatkozo ket lehetoseg van. Engedelyezve, kiveve nyomkoveto sutik
Engedelyezve, kiveve jarmadik feltol szarmazo sutik.
Alapertelmezett az elso. PC-n ez mashogy mukodik,ott ertheto, itt melyiket erdemes bejelolni? Eleg az alapertelmezett? UBO telepitve. -
laleeee
őstag
Vibernél ki lehet kapcsolni az értesítési hangot ?
-
gojko.m
senior tag
Sziasztok!
Már volt róla szó, hogy a legutóbbi, 15.3.1 verziójú Telekom alkalmazásban elszúrtak valamit, és nem lehet használni root-olt készüléken. Vissza is raktam a korábbi (v. 9.51.0) verziót, ami szépen működött. Amikor felkínálta a frissítést nem kértem, de idővel - valahogy - mégis lefrissített a háttérben. Hogyan tudnám ezt megakadályozni? -
Luissimo
veterán
válasz
Thunderzolee #139775 üzenetére
azér nekapkoddel.
Nekem pl. itt a fővárosban a reptér közelében a házben nincs térerőm.
VoWiFi-n elérhető vagyok, de ez még nem elég arra, hogy véglegesen már ráálljak.dolgozni kell ezen még a diginek, igencsak hézagos a lefedés
-
válasz
Luissimo #139743 üzenetére
Igen, van.
És remekül működik, azt fogom használni.
Ezért is kellett a térerő figyelő, h lássam hol megy a Digis kártya, és hol nem.Megvárom már az év végét, januártól mennyibe is fog kerülni a Digis előfizetés, de eddig úgy tűnik, a többi kártyát nem fogom már meghosszabbítani a következő adategyeztetéskor, maradok a Diginél.
-
mjani1172
addikt
Jó reggelt!
A drive-ra mivel érdemes auto szinkront beállítani?
Azt hittem ez magától is megy, de úgy látom csak fizetős alkalmazások vannak. -
nababika
aktív tag
Sziasztok. Nem pont Android program, de hátha nem szegek szabályt vele. Keresek la liga calendart a 2019-2020 as szezonra. Tavaly itt linkelte valaki. Olyan kéne ami a Google calendar ba integrálható. Köszi ha tudtok segíteni.
-
Narxis
nagyúr
OTP app letiltotta az Samsung S10-es telefonoknál az ujjlenyomatos azonosítást az exploit miatt amit már javított a Samsung, ráadásul olyan modellnél is letiltották a mai frissítéssel ami nem is volt érintett.
-
crok
Topikgazda
válasz
F.E.K.. #139769 üzenetére
Nem teljesen értem miért veszed vagy vetted ezt támadásnak, eleve offban írtam, nem véletlenül, és nem volt benne támadás csak tényközlés, a végét még mókásra is fogtam pedig ilyet aztán végképp nem szoktam. Az én kedvemért semmit nem kell tegyél. Engedélyt se adtam mert ki vagyok én ahhoz hogy egyáltalán.. Nem ment át. Nem is kellett. Írtam, hogy csak azért választ és nem új hsz-t írtam mert nem akartam hogy lógjon a levegőben - de igazad van, nem írtam oda hogy ez nem rád vonatkozik hanem általános tényközlés. De ennél offabb offba már nem tudom írni. Így jó?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Jack Oneill #139760 üzenetére
Youtube Vanced
-
crok
Topikgazda
válasz
zhata #139761 üzenetére
Swype nélkül de Pie-al használom a Raiffeisen appot - simán.
Csak gondolom te se kapcsoltad be a Magisk Manager Hide-ot
csak a Magisk Hide alatt rejtetted el a Raiffeisen appot.
(Esetleg a Pie amit használsz custom ROM - amiben bukik a SafetyNet) -
zhata
senior tag
válasz
F.E.K.. #139758 üzenetére
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a Raiffeisen alkalmazás nálam már akkor sem indul el, ha a Swype keyboardomat látja. A másik, meg hogy hiába van a root Magiskkel takarva.
(Android Pie.)
A másik telefonomon - ugyanilyen feltételek melett - megy. Egyetlen különbség, hogy ott Oreo van fenn. -
Jack Oneill
veterán
A youtubot alkalmazasbol, vagy bongeszobol erdemes inkabb hasznalni? Bongeszobol gondolom menne a reklamblokkolas, de nem ezert kerdezem, csak kivancsi vagyok elonyokre, hatranyokra.
-
F.E.K..
senior tag
A magisk hide köpenye jóságosan elfed sokmindent ha kell...
A banki alkalmazások és pár hisztis program duzzog ilyenekért, ebből nekem szerencsére csak egy banki alkalmazást kellett a jedi trükkel meggyőzni hogy "nem találsz gyanús jeleket...", Eddig szerencsém volt. (Olykor ahogy látom valóban túlreagálja a dolgot pár alkalmazás, ott is root-ot kiáltanak ahol nincs is sajnos)
Nálam Root "deigennagyonisvan", nyugi.
(Busybox is van amúgy, de ftp helyett inkább a webdavot használom, az fürge, oda érkezik ahová nekem kell, és a mezei ftp-vel szemben titkosítva forgalmaz...)
Somatom: ez nekem így már tökéletesen megfelel, csak az irányba állítást kelett megtenned, amit mégegyszer köszönök.
-
-
Somatom
veterán
válasz
F.E.K.. #139755 üzenetére
Ennyi. Én is így csinálnám.
Úgy tudom, hogy a Linux shell -ben van vmi alap FTP, de azt nem tudom, hogy az Android -ban is megtalálható-e (esetleg busybox -szal?). Ha igen, akkor Tasker -rel le tudod futtatni a szükséges shellparancsokat. Szóval, ha a mostanitól közvetlenebb megoldást szeretnél, akkor ennek még utánanézhetsz, de sztem nincs a dologban ennyi. -
F.E.K..
senior tag
válasz
Somatom #139752 üzenetére
Csak nem álltam meg...
Tasker: profile "kimásolás"
- Event: file modified (megadva a file pontos útvonala) --> Task "másol" hozzárendelve- Task "másol":
1. File az sd kártya megadott mappájába másolása.
2. Foldersync pluginban mappapár megadva, művelet: szinkronizálás.Ha minden igaz ezt az eredményezi hogy a file változásakor a tasker elmásolja azt a foldersync által már elérhető helyre, és elindítja a másolást a webdav mappába
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Somatom #139748 üzenetére
Köszönöm, megyek oda is, most egyenlőre úgy oldottam meg hogy a tasker kimásolja a kérdéses állományt egy mappába az sd kártyára minden nap, onnan meg a foldersync feltölti a webdav megosztásra.
Nem szép, nem is túl elegáns, de kezdetnek megteszi (kicsit beleásom magam majd holnap, a szép az lenne ha a file változásakor magától felrakná a tasker a webdav megosztásra. )
-
F.E.K..
senior tag
Szép napot!
Van-e ötlete valakinek (ráadásul olyan amit szívesen meg is oszt velem
) arra hogy a telefon /etc mappájában lévő egyetlen állományt hogyan tudnék üzemezetten kimásolni egy webdav mappába?
Root, Foldersync Pro, Nextcloud kliens és Tasker van a feladathoz, elsőre a foldersync tűnt a legkézenfekvőbbnek, de nem tudom vele tallózni célként a / mappát eleve (nexcloud kliens szintén nem tallózza)... kézzel megadható ugyan, de persze sikertelen a dolog.
-
ignisz
senior tag
válasz
Rodzser Mór #139745 üzenetére
Google térkép a felsoroltakat tudja. Többször használtam a leírt feltételeket tudja,
-
Luissimo
veterán
válasz
Thunderzolee #139735 üzenetére
Digis SIM-ed is van?
-
csipuka
senior tag
válasz
Sátán44 #139731 üzenetére
En is ugy emlexem, hogy a koltozeskor atmentek a wifi halozatok.
Nalam OP6T-nel a wifi alatt ott van egy menupont a vegen, hogy Saved networks. Ha a koltozes utan ez a pont tartalmaz tobb wifi AP-t amit nem setupoltal fel a koltozes soran, akkor athozta. Asszem a Nexus5-osom ota nem kellett ujra felvennem a halozatokat, pedig az nem most volt. -
-
crok
Topikgazda
válasz
Thunderzolee #139739 üzenetére
Nem volt kitétel hogy nem lehet.
Coverage Map is jó lehet még meg a NetMonster - csak olvasd el mire nem jó (meg hogy hogy tud exportálni, van ami nem tud 2 SIM-el működni, van ami meg csak Qualcomm SoC-al megy..) -
válasz
Thunderzolee #139738 üzenetére
De nem baj, Google Play beadott sok hasonlót, a Network Cell Info Lite tökéletes.
Még azt is rárajzolja a térképre, h hol vannak a közelben tornyok, mikor melyikhez kapcsolódik. -
-
crok
Topikgazda
válasz
Thunderzolee #139735 üzenetére
Network Signal Guru
-
Üdv!
Van olyan app, ami el monitorozni tudom a térerőt? 4G-t?
Logolni is lehet esetleg? Vagy GPS adatokkal összevetni?
Ajka -->Budapest vasút-vonalon hasonlítanám össze melyik sim kártyával hol, mikor van 4G, és mikor nincs.Igen, tudom, h van lefedettségi térkép a szolgáltatók oldalán, de ezzel csak pontosabban átlátnám hol melyik szolgáltató ad 4G-t.
Jelenleg van mindegyik szolgáltatóhoz sim kártyám, így össze tudom hasonlítani öket.
Persze a telefonban is látom fent a 4G ikont, de így azért maceráabb azt nézegetni 2 órán keresztül. -
domerator
veterán
Sziasztok
Hátha valaki tudja a megoldást...
Note8-on gyári Samsung böngészőt használok, ez vált be legjobban, ezt szeretem, de...
Van pár oldal, ami automatikusan frissíti magát pár percenként (pl. hírstart) és rohadt bosszantó, hogy ha látom, hogy van több cikk, amit szeretnék elolvasni, akkor előfordul, hogy ha az elsővel-másodikkal végzek és visszalépek a hírstartra, akkor azalatt frissít és a többi, elolvasni kívánt cikk már eltűnt a vérbe
Hogy lehet ezt az auto frissítést kikapcsolni valahogy?
-
Sátán44
addikt
válasz
WhiteWalker #139723 üzenetére
De ezt nem értem, névjegyeket, üzeneteket, híváslistákat át lehet hozni, a mentett wifi hálózataimat miért nem?
-
Sátán44
addikt
Vettem egy új telefont és szeretném a régi telefonomról áthozni a mentett wifi hálózatokat. Melyik programmal lehet ezt megtenni?
-
crok
Topikgazda
válasz
Jack Oneill #139720 üzenetére
Érdemes lehet.. ha tudod mit csinálsz. Itt írtam erről bővebben is. Ezen kívül a Private DNS van még ami Android-on szóba jöhet (Oreo és felette) de alapvetően nem reklámszűrésre.
-
Probert75
addikt
válasz
Tav-Csoves #139713 üzenetére
Milyen szürkeséget? Ha hagyod lejátszani eltűnik, ha hozzáérsz pedig megjelenik. Nekem semmi problémám az appal.
-
scope2007
addikt
üdvözletem!
tudnátok ajánlani nekem hasonló jelszókezelő/tároló appot, mint a SAFEINCLOUD?
igazából csak tároló legyen, nem kell hogy kitöltse automatikusan stb.a lényeg, hogy google drive tárolja az adatbázist, és legyen windowsos programja is, meg ugye androidos.
valamiért nem biztonságosnak írja a készítőt a google ellenőrzése
"kockázatos hozzáférés eltávolítása, a fejlesztő adatait pedig nem ellenőrizte a google"
egyszer feldobta, most megint eltűnt.. de lehet holnap megint feldobja
vagy csak frissített azért? mert nem volt frissítve -
Üdv!
Olyan app nincs, ami a nyilvánvaló ünnepnapokra kikapcsolja automatikusan az ébresztőt? -
Narxis
nagyúr
Nagyon jó lett az új felület az Opera böngészőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged