- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Luissimo
veterán
Sziasztok,
Bàrmilyen GMailos mellekletet, fajl, foto stb.nem tölti le a Galaxy A70 telo, "a letoltes nemsikerult, probàlja meg később" jeligével visszadobja.
Az osszes altalam ismert engedely meg van neki adva.
Egy A50-en ez minden tovàbbi nélkul mukodik, sot minden telon megy.Miszarlehet??
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
üdv,
van valami olyan alkalmazás, amelynek segítségével a Google naptárban meglehetne jeleníteni a napi napkeltét és napnyugtát, hasonlóan mint például a névnapokat?
-
Luissimo
veterán
Miért nem tudja az egyik telefonon (SamuA70) gmail alkalmazás letölteni a mailek csatolmányait, hibára fut, "probálja meg késöbb" jeligével?
A másik telefonon (SamuA50) ez nem gond.A beállitásokban engedélyezve van a csatolmányok letöltése, ennek ellenére nem megy.
Ha el akarom olvasni á csatolmányt, akkor aömásik telefon után krll nyúlnom, vagy tableten, vagy laptopon kell tennem.Vajon miért ?
-
Luissimo
veterán
válasz w.miki #155135 üzenetére
Tedd fel a BDPST Rock ràdiot, van benne olyan hogy HiFI Stream opcio, amennyiben van kellő mobilnet sávszélességed akkor rendesen leszívja a netedet.
Ha nincs elég, akkor a HiFi el sem indul, akkor válaszd a HQ minőséget.Egyébként csak ugy mellékesn, mi késztet arra, hogy leszivd az internet csomagodat?
Mit szeretnèl tesztelni ezzel? -
Luissimo
veterán
válasz tibike8 #154656 üzenetére
Majaz elsö igazoltatàs utàn megmondom😃
Egyèbkènt taj kàrtyàt, bevàsàrloi kàrtyàkat simàn lecsippantjàk a telorol.
A rendörnek megmutatva mindkèt oldal fotòjàt szintèn letudja kèrdezni a központi adatbazisbol, a jogsimat is, szemelyit is.Majd legközelebb, kisèrleti jelleggel bevetem, hogy az eredetit azthiszem otthonhagytam kifogàst, hogy kideritsük
-
Luissimo
veterán
válasz Mcrazy #151093 üzenetére
Az megtörtént,
de
tenne egy probát valaki, hogy ha a helyutánzatok engedélyezése bevan állítva , és kikapcsolja a gpst és mindkét telón használva a GPS Theter alkalmazást az egyik teló GPS sharingét blututin fogadja a másikkal, amin kikapcsolta a gps-t, annak navigál e re ndesen a waze pl.[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
Adott ez a gps thether app.
Azon egyik telefonomon nemjo a gps, a másikrol blututin sharingelném.Össze v paroztatva, de a waze, aszondja nincs gps jele, csak hozzavetöleges a pozicio.
Kellene még valamitallitani rajtuk, hogy használhato legyen? -
Luissimo
veterán
Sziasztok,
A Smart YouTube TV Android alkalmazàs egy ideje megzakkant és ujra megjelennek benne a reklámok.
Igyaztán semmi előnye az originális youtubeal szemben.
Ilyenkor mi a teendo?
Masnal is eztcsinalja vagy csak engem szivat?koszi a visszajelzeseket😃
-
Luissimo
veterán
válasz Somatom #149695 üzenetére
én több éve már az Icsekkel fizetem ben a csekkjeimet.
Felregisztráltam egy ERSTE WizzAir hitelkártyát, azóta egy pöttyintés a QR kód beolvasása és a csekkinfok eltárolása, és szépen esedékességi dátum alapján sorbarakja, sőt rámüzen, hogy holnap csekkbefizetés várható.
A fizetés az egy pöttyintéssel több, de szépen végzi a dolgát.Azóta én amit lehet csekken kérek, mert így a legegyszerűbb befizetni, még utalgatni sem kell a sok felesleges számlaszám és ilyenolyan közlemény kitöltésével.
Csak akkor van gáz, ha nem QR kódos csekket küldenek.
Miota ez egyszer előfordult, azóta mindig mekérdem az új pénzbehajtó céget, hogy "milyen csekket küldenek, ugye QR kódost"megvagyok vele elégedve.
Összekötöttem a díjnettel, azok is átjönnek az icsekkbe, azóta engem nemláttak a postán, csak ha át kell vennem a kínai sárgapiacról érkező fontos küldeményeimet
Ja és még van egy energia app, amiben a villanyszámlákat fizetem. Abban is a Simple pay ketyeg,
De Mobilfizetés appban is, amivel parkolok, autosztráda matricát veszek, stb.ezvan, haladunk a korral (kórral)
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz WhiteWalker #148323 üzenetére
Nemazér mer nemfussa rá😃
Deazért miért kell erőltetni,
Nekem kocsiba kell, hosszú utak esetén,
Letehető háttérbe, de a sime tyub az őrjitő a reklámaival, a spotify szintén.Mostanában találtem a Hu Radio appot, abban van néhány jó, nem mindenhol hallható zenét adó stream, a Civilradio, a Tilos radio is netre került, a Spirit fm, a Sztráda rádio , a Táska Rádio, a Rokker rádio,pedig egészen egyedi zenei kinálattal bir.
Hol hallani manapság Üllői Úti Fuck-ot, Szántó Faszit,Alvin és a mókusokat?
A Daily Tunes pedig többszázcsatornát ad a világból országonként leválogatva, minden hangulatra van megfelelő.
A vanced is jovolt, mentek a saját válogatásaim.
Hát, kezdek leszokni róla
Ha nagyon stresszes a forgalom, van a Hu Rádion pl. 3 kabaré és standup streamer, kicsit lazitani.
Rajta van a nemrég kitúrt Rock Fm helyett a BDPST Rock, pl.A sztráda FM mostanában egész nap Kispált,Kiscsillagot, 30Y-t ad, teljesen hallgatható.
Ezvan.
Mivelhogy országos viszonylatban csak egyetlen nyomorult adó van ami fogható, ugyanazzal a náhány tucatos kollekcioval, igy nekem felejtős.
A retro rádion tudnának más zenék is menni, csak másképpen kéne válogatni.
Elöször csak zavart, de mostmár idegesit és kiütésem van tőle.
Nemkérem.
Sajnos a Jazzy sem fogható mindenhol, szerencsére neten igen.Hát középröviden ennyi.
-
Luissimo
veterán
válasz WhiteWalker #148314 üzenetére
Köszi,
Én minden prémiumnak örülök amit nekem adnak😃
De mèrt fizetnék én a prémiumért?
Az antagonisztikus a prémium -mint ösztönző- feltételeivel.😃 -
Luissimo
veterán
Hmm,
És a Smart Youtube TV ezt mégis tudja ignorálni?
Mivelhogy annál ezt nemveszem észre? -
Luissimo
veterán
Szasztok,
Az miért van, hogy az eddig kiváloan müködő youtube vanced ismét tolja az arcomba néhány klipp után a reklámokat?
-
Luissimo
veterán
válasz janakbacsi #148203 üzenetére
És ha my phone haven't rooted?
-
Luissimo
veterán
válasz zsoltzsolt #147977 üzenetére
A digitális jólé az a bitcoin, nemde ?
(énkérekelnézést) -
Luissimo
veterán
Sziasztok,
Az anysoft keyboard minden soremelésre (enternyomásra ) kilép a képernyöböl.
Ez valami beállitási hiba, csak nálam csinálja vagy más is tapasztalja és valamiféle alapbug ? ? ? -
Luissimo
veterán
válasz zsoltzsolt #147497 üzenetére
ha valaminek, akkor ennek számtalan előnye van.
tudod pl. hogy hol jár a tini lányod és csőre kell-e tölteni a vadászpuskát, amikor késő éjjel hazaérkezik (neadjisten ha fiad van )
najó viccet félretéve, ez egy remek dolog, családon belül nélkülözhetetlen.
-
Luissimo
veterán
A Vanced az tudja, tudom,
Csakez android tv-n kellene nekem most,azon a smart youtube van és szeretmém tudni, hogy nem e esetleg van e nekije ilyen tudása csak én vagyok lemaradva esetleg. -
Luissimo
veterán
Sziasztok,
Aki használja, attól kérdezném, hogy a Smart Youtube TV alkalmazás tud olyat, hogy pl. zenéket a háttérben is lejátszon?
Vannak olyan HighEnd Audiophile összeállitások, amelyeknél többmint egy órán keresztül egyetlen fotot kellene nézni, miközben a zene szól, brrrrr -
Luissimo
veterán
válasz Diokhan #145527 üzenetére
Az online allapotu Sygic vagy Igo kepes az ofline terkepekhez az online forgalmi infokat letolteni es kezelni tervezeskor, balesetek, terelesek, dugok, lezarasok, stb.
Ha tervezeskor letoltod, mobilnet nelkulbaz akkori allapot szerint tervez, de nem naprakesz, akarommondani percrekesz.
Ha online vagy a neten akkor joval kisebb adatforgalommal tervez egeszen jol, mint gugli vagy a vazze.
Es az ofline navihoz is mindig a legfrissebb terkepeket kell hasznalni es akkor ismeri az uj utakat is.
Ez szubjektiv, kinek mi a jobb es a fontosabb.
Ha nincs naprakesz terkepem az Igohoz akkor enis a wazzet hasznalom,de egy Bp.-Munchen-Barcelona uthoz inkabb az offline "hagyomanyos" navit hasznalnam, de frissitett terkeppel a tarsolyban 😃 -
Luissimo
veterán
válasz Somatom #145337 üzenetére
köszi,
Smart Youtube TV verziorol van szó és a következő a helyzet.
-nemtudom annak a verzionak a számát, amely a frissítés ráengedése előtt rajta volt és stabilan működött.
-tegnap megfrissitettem a boxon, erre a videok lejátszása helyett fogja magát és kilép.
-másik verzioja, hogy "váratlanul leállt" üzenettel bármilyen aktivitás nélkül kilövi magát.Aki használja, annak melyik a stabil verziója, ami müxik ??
köszszerk,
megnéztem, most a 6.17.350-el próbálkozom, uptoide-ról, de a MiBox-on ezis azt csinálja, pedig eddig ment rendesen.
mondjuk, a lejátszási listából véletlenszerűen az első számot néha lejátsza (egy Bob Dylan) a másodiknál már kilép (Tankcsapda)
érthetetlen, eddig működött.[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
sziasztok,
általános kérdés,hogy tudok egy frissített alkalmazást visszacsinálni és visszaállni vele a frissítés előtti verzióra, ami rendesen működött ?
köszi -
Luissimo
veterán
válasz fecus #141998 üzenetére
Már 2szer adtam linket a droidra, próbáltad már?
persze itt egy ujabb, a közös barátunktól a googletól tudom a "postacímüket", linkeld be egy böngészőbe pl.
[link]De a Daily Tunesban az egyesült államok zászlaja alatt megtalálod az adót , töltsd le a guglipléből az alkalmazást.asszem 256 kilos streaminget használ, tehát nem lesz kevés az adatforgalom, ezért cserébe viszonylag jó minőségben szól. (jazz24 KNKX 88,5 HD2 Tacoma)
-
Luissimo
veterán
válasz Somatom #141995 üzenetére
háát,
Persze ezekben is van még mit hozzáfejleszteni persze, bezárni pl, csak az alkalmazások bezárásánal lehet, vagy ha mindent bezársz.
együtt lehet vele élni, kompromisszumokkal, én kocsiban órákig hallgatom, aztán kilövöm.
A tartalma kicsit kárpótol.
Vannak benne kabarácsatornák, amik a hosszu utakon jóljönnek, nemcsak a rock adók ...[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz MADcat #141967 üzenetére
Hasonlít a hu rádióhoz, Daily Tunes a neve, szerintem ugyanazok a fejlesztői, a világ összes országából válogathatsz adókat.
-
Luissimo
veterán
válasz csabyka666 #140943 üzenetére
IGO Primo navigáció, e könyv olvasás, egyszerűbb konténerbe pakolt filmek nézése, e-mail, gmail, céges levelek figyelése, fácse lite, messenger lite, netradio hallgatás,kocsiban youtube nézés.
kb. ennyire képes, de csak jó komótosanAz én Galaxy 7-esem már csak ezzel bír el, 10 éve vettem meg kézalól, 60 ezer volt, akkor mindent vitt mint a villám de már csak "öregesen, ahogy jólesik" , Tunyogi Péter után szabadon
-
Luissimo
veterán
válasz darvinya #140671 üzenetére
tudom, mindkettőt, ma beszéltem egy skóttal, netuddmeg...
de ha elmondod diktafonba, hogy "északőrségi tájegységségben készülő tésztakészítő szerkentyű" (vagyvalami hasonlót) és azt visszaadja SMS-ben az ellenpartnernek, és helyesen megy át az sms, arra befizetek, akkor elkezdem használni.
Most próbáltam 9-esen a droid hangparancsokat, de kis százalékkal sikeres.
Van az OK Google Command nevű app, ahol előre megírt (angolul) parancstipizációk vannak pl. " wake me up at x AM" or "set an alarm for 8:45 AM", etc. ezek általában működnek, de ha már ékezetes magánhangzóval elmentett neveket akarok felhivatni vele, akkor abba néha beletörik a bicskája.a magyar nyelvben sok az e és az a, de az ő, ű, é megzavarja.
viszont a skandináv nyelvekben is van sok ö, az osztrák,németben is van, de a ty, gy, stb. az már nem mindennapi mindenhol.A rakrozásról, toldalékokról ne is beszéljünk
ezvan, eztkell szeretnünk
-
Luissimo
veterán
válasz Fall-N #140667 üzenetére
azért van néhány bonyolultabb nyelv, legyen az török, szlovák, cseh, lengyel, stb. ami televan jobbnáljobb magánhangzókkal, ami szinte sehol nincs...
azt azért megnézném, hogy miként bánik egy echte skót által bediktált angol sms-el a gugli angol nyelve, érdekes lenne.
-
Luissimo
veterán
válasz cidalain #140442 üzenetére
Ezt próbáld meg, én a Samsungon is a régi lenovom music appját használom, tökéletes...
-
Luissimo
veterán
sziasztok.
beállitottam a google naptárban, hogy az adott névnapokat jelenítse meg.
Az egyik dolog az, hogy mivel két fiokom van összefűzve, ezért mindegyiket figyeli és mindegyiket duplikáltan jeleníti meg.
a másik, hogy előző nap 23:50-kor dobja fel a holnapi névnapot üzenetben és igy a telefonomon mindig ugy jelenik meg, hogy holnap mondjuk Elza névnap van, holott MA VAN.ezt hogylehetne rendbetenni, mert a módosítgatást csak egyenként engedi és 365 napra kellene egyenként megcsinálni ?
-
Luissimo
veterán
válasz WhiteWalker #140113 üzenetére
Neked holvan olyan, barátom ?
-
Luissimo
veterán
válasz Thunderzolee #139775 üzenetére
azér nekapkoddel.
Nekem pl. itt a fővárosban a reptér közelében a házben nincs térerőm.
VoWiFi-n elérhető vagyok, de ez még nem elég arra, hogy véglegesen már ráálljak.dolgozni kell ezen még a diginek, igencsak hézagos a lefedés
-
Luissimo
veterán
válasz Thunderzolee #139735 üzenetére
Digis SIM-ed is van?
-
Luissimo
veterán
válasz Luissimo #138979 üzenetére
Az előző NAGY KÖSZÖNET természetesen LOMPOSFARKAS Fórumtársunknak szólt, javaslom, hogy akinek szintén nem megy az figyelmesen kövesse a leírásban lévő linket és csinálja végig, és lesz öröm.
(még elvan kicsit, 2500 egységet kell mentenie )
[SMS Backup+ beállítása a hívásnaplók és SMS-ek Google fiokba mentéséhez][ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz Luissimo #138966 üzenetére
És elindult a mentés a google fiokba, ÉS MEGY .
Köszönöm,
Hozzá kell tennem, hogy csakis akkor volt hajlandó ha ezt is a szájába rágtam, addig meg sem indult, hibaüzenettel visszadobott:
For some of our readers, the server address needed to be added manually (imap.gmail.com:993).
mégeccer kösz, ez egy nagy segítség volt, már keresztett vetettem az egészre
thx
-
Luissimo
veterán
válasz lomposfarkas #138963 üzenetére
kétlépcsős azonositásom van eleve beállítva, már jó régóta és eddig gondnélkül ment.
Most megnéztem az utólsó szinkronizálását, augusztus 7.-én sikerült, azóta semmi, call log, SMS-ek, üres a naptár.Köszi megnézem majd estefelé és adok neki mégegy esélyt, hátha esetleg netántán...
-
-
Luissimo
veterán
Sziasztok,
Az SMS Backup+ egy ideje, kb. augusztus ota nem menti az sms-eket és a hivásnaplokat, holott a gmail fiokban engedélyezve van az IMAP belépés.
Most próbából kiléptem a Gmail fiokomból a backup-al, és nem enged visszalépni.másnak nincs ezzel gondja ??
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jövedelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...