- Melyik tápegységet vegyem?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi haladó szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeZ...
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
TRob1 #122878 üzenetére
Láttam már itt olyan hozzászólásokat, amik arról szóltak, hogy Google szinkronizációnál vesztek el névjegyek. Ennél mondjuk az Outlook brutálisabb volt, egy .VCF visszaállítása után a telefonról és az Outlook-ból is eltűnt a névjegyek fele.
Én tökéletesen meg vagyok elégedve a .VCF-es mentéssel, nem áll szándékomban a Google fiókban tárolni a névjegyeimet.
-
-
air
nagyúr
Ha már szóba került, felraktam tesztelni a Go Launchert. (A telefonomon Apexet, a WayteQ tabon Novát, a Galaxy tabon TW-t használok.
)
2 órányi tapasztalat a Goról elég volt ahhoz, hogy töröljem.
Nem volt beállítva a memóriában tartás, mégis folyamatosan futott, több mint 30MB-ot emésztve. Az Apex és a Nova 10-15MB között használ, és gyorsítótárba kerül ha a Beállításokban vagyok. GSAM Battery Monitor szerint az Apex fogyasztása 0,0% a bekapcsolás óta (36 óra 17 perc) míg a Go 0,6%-ot fogyasztott 2 óra alatt. -
St3ven
addikt
Vibert is próbáltam az elmúlt pár évben nem egyszer, legutoljára a héten, de nagyon sok RAM-ot eszik, és az én telefonomon emiatt elég lassú is, és magát a rendszert is belassítja.
Meg nem szeretném, ha azon hívogatnának az ismerősök, ugyanis én 2G-t használok, és nem hiányzik az a butáskodás, hogy akadozik a hang, meg hogy kapcsoljak át 3G-re, csak hogy ott is akadozzon a hang, és a végén 10 percnyi szenvedés után GSM-en beszéljünk meg valamit 3 percben.
De könnyen lehet, hogy az én oldalamon van a hiba, mert a Gmail üzenetek is rendszerint késve érkeznek meg a telómra, volt, hogy következő nap kaptam róla a jelzést, amikor persze már nem is volt aktuális a kérdés.
Tényleg, hol/hogy kezeli az android a push-t globálisan, mert itt lehet nálam a gond.
-
LonGleY
veterán
De közel sem ritka az, akit csak az appok érdekelnek (pl. én, 99 %-ban). És a játékot keresgélő sem a legújabb üzenetreszelő appra kíváncsi...
(#20543) TRob1: Nem akarok én itt terraformálni, már nem szólok érte, hisz így is kevesebb a rá szánt hsz. De zavarni attól még zavarhat bárkit, és szerintem nem teljesen jogtalanul. Ráadásul a játékok saját fórumának megléte olykor plusz információ, sokáig én sem tudtam a létezéséről.
Mindegy is, idővel úgyis rendeződik, ha bekerül felülre vagy jobb felülre az alap dolgokra való felhívás.
-
LonGleY
veterán
Egy rakás szeparált topikot látni itt a fórumon, ez a különválasztás itt sem véletlen. Igaz, hogy a játék is alkalmazás, de ilyen alapon a C++ és a Pyhton programozás is megférnének egymás mellett. Nem kell csodálkozni, ha valaki ezért szívesen rágcsálna fejeket. Alapvetően én se vagyok kíváncsi a játékokra, amikor napi 20-100 hsz érkezik ide, amit szeretnék áttekinteni.
(#20541) Bozek: Már nyomom is. :]
-
fatal`
titán
Én vettem párat
A legdrágább a PowerAMP vagy a PlayerPRO volt, 1100ft körüli összeg, már nem emlékszem melyik mennyi volt. Ezenkívül nagyobb összegbe csak az Apex pro került (900ft). Van még 1-2 vásárolt appom, de azok 2-300 forintba kerültek, a nagyrészüket megoldom az ingyenes változattal.
3000ft egy mobil appért nevetségesen sok.
(#20242) xSide: Az SMB szerverhez root kell, akkor pedig már inkább WiFI adb és pc-n tc adb plugin, fájlátvitelen kívül többmindenre is jó. Vagy FTP szerver és akkor root sem kell. Ezenkívül jó pár app van smb szervernek.
Persze, ha valaki egy ablakos fájlkezelőt használ, akkor neki jó lehet, nem kell több programot telepíteni.
-
evitiguF
senior tag
Kakao Talk nálam automatice behozta a telefonszámomat, sőt, a kapott smsből is automatikusan kiolvasta a verify kódot, nekem csak rá kellett böknöm, hogy tovább, és már készen is volt. (Defy - euroskank cm7)
csak sajnos nekem sincs senki, aki ezt használná, így nincs kivel kipróbálni -
atike
nagyúr
Nekem Samsung Galaxy W-n, Sony Xperia Tipo-n, Sony Neo V-n, LG Optimus 2X-en (mind gyári rom) simán megjön "kilépés" után is... Bár előző év végi ez az információ, mert ott unta meg mindenki, és decemberben le is lett szedve mindenkiéről... Akkor lehet azóta ezt már javították...
-
cekkk
veterán
Nekem ilyen nincs
Ezt a romot raktam fel ma -
S e t h
nagyúr
Nem igaz ,hogy nem ,értenek egyet veled, hát milyen felhasználók ezek!!!
"Többek között ezen dolgok és felhasználók miatt nem járok már olyan gyakran errefelé mint anno..."
Ehhez képest most szép kört nyomtál.petipetya
Az alap swiftkey vagy a flow szarakodik?
Cyrin
A swype béta is marad,nem lesz végleges változat.
-
-
darvinya
titán
-
LonGleY
veterán
Lehet a reklám fogalma él bennünk másképp. Számomra reklámnak minősül a háttérkép beállításainál a "tölts le még többet" link is stb. Továbbra is vágom, hogy jó lehet használni. Számomra az APEX viszont gyorsabb, és azt csinálja, amit ÉN elvárok tőle (és nem akar többet, ez is fontos!). Ennyi igazából az egész kérdéskör. :]
Viszont annyi értelme volt az egész vitának, hogy közben feltűnt a LauncherPro név is, mely bekerült a tesztelendő cuccok közé nálam.
-
LonGleY
veterán
Még egyszer: nem abba kötöttünk bele, hogy nem lenne jó. Hanem, hogy sokaknak túl sok az ilyen total conversion. Aki pl. nem akar más GO terméket használni, szúrja a szemét. Aki megbarátkozott velük, azok szívesen használják. A nagy userlétszám nem zárja ki ennek a két álláspontnak a párhuzamos létezését.
-
mondomén
őstag
Kíváncsiságból gyorsan kipróbáltam ezt a launcher-t. Elsőre tényleg szemtelenül sok download feliratos app meg widget van szétszórva 5 oldalon.
Plusz az alul felbukkanó menüben is ott a piros kettes a news felett, mert új live wall-t lehet letölteni. Viszont ami érdekesebb volt, hogy eléggé szaggatott a app drawer lapozás közben, ráadásul majd kétszer annyit eszik mint az apex.
Amúgy az nem számít, hogy mikori a launcher? Úgy értem, hogy a go már lehet régebb óta elérhető, így jobban beépült a köztudatba...
-
sumsang
aktív tag
Az átlag júzer feltölti a legpopulistábbat és az marad a telóján, nem variál, mert elfogadja, hogy az alacsony letöltöttségű/pontozású app sz@r. nem foglakozik vele, nem fórumozik, hanem csak használja a cuccot. Sok esetben nincs türelme ezekkel szórakozni/állítgatni kisérletezgetni vele. Sok esetben pedig (olvasva pár appértékelőt) fingja nincs a progi működéséről/beállítási lehetőségeiről, stb.
No de részemről zárom-e témát, mert mivel mindenkinek más az igénye/izlése/értékrendje/lehetősége, stb., s ezen kár a továbbiakban eszmét futtani. Nálam ilyen egyszerű minden, mint ez -
LonGleY
veterán
Senki nem mondta, hogy kifejezetten szar lenne, de van, akinek "túl sok", és az egyszerűbb, letisztultabb megoldásokat kedvelik. Nincs ezen mit tovább lovagolni..
Írtam, hogy pl. a GO Weather EX-et használom, tehát vannak jó programjaik, csak némelyeknél a termékkapcsolás kicsapja a biztosítékot. Személy szerint minden ismert launcher-t kipróbáltam, így próbálok objektíven, példákkal alátámasztva kritikát írni. Screenshotokat privátban azért nem küldenék az "igazam" bizonyításaképp, mert még egyszer nem terveztem felrakni. A GO leszedése után így is hátramaradt 1-2 dolog, amit manuálisan kellett pucolni.
Az, hogy mit hányan használnak vagy szeretnek, továbbra sem lehet szempont sem az appoknál, sem a zenénél, sem a filmeknél. Hogy egy hozzád közelebb álló példával éljek: könnyen belátható, hogy a WinAmp is nagy érthetően nagy népszerűségnek örvend, mégis kevesen ismerik a programot teljességgel pótolni képes, skinnelhető, modern (és orosz fejlesztésű) AIMP-ot, és a foobar sem alapvető a klasszikus értelmében vett átlaguserek számára. Mindig érdemes figyelembe venni, hogy kik a célcsoport, és mitől alakulhat ki egy megugró népszerűség. A Chrome sem vette volna át olyan gyorsan a böngészők trónját (a felhasználók számát alapul véve), ha nem erőlteti a Google millió platformon, hogy töltsed le, az sokkal gyorsabb lesz. Keresőben, gmail-ben, mindenhol.
-
sumsang
aktív tag
"Az egy dolog hogy vki vmit letölt, meg csordaszellem... De pl. Te használsz/hallgatsz/pontozol maxra bármit is az életben ami nem jön be?!?"
Én nem, de nagyon sokan igen.
Sok launchert többször is kipróbáltam, de az igényeimnek minden tekintetben a legmegfelelőbbnek a launcher pro-t találtam. Semmi cicó nincs benne, könnyen kezelhető, gyors és keveset kajál. A tudása az én igényemnek bőven megfelel. Tisztában vagyok, h a Goooo sokkal többet tud, fogyaszt, lassúbb, s talán ezért is nincs rá igényem. -
DS39
nagyúr
ne is legyen minden benne ...
de hasonló launcherrel még nem találkoztam ami ennyire nyomatja a saját cuccait. (ez ilyen GOogle mentalitás)
btw aki playt használ tudja hogy létezik ilyen olyan widget majd úgy is leszedi ami kell.
amúgy szép a GO semmi baj etéren, azt nem mondtam hogy ne szeresd, csak nekem fura volt ez hogy alapból 8-10 widget stock képe van kint telepítés után, ha menüből ajánlgatja, oké lenne.
-
sumsang
aktív tag
Biztos hallottál már a csordaszellemről. No itt is, mint bárhol máshol itt is tetten érhető ez az alapvető emberi tulajdonság. Utánzás, majmolás, ez a legegyszerűbb minden kezdő és átlagos felhasználó számára. A legtöbb ember abban bízik leginkább, amit a legtöbben használnak. Ez pedig haványozottan megjelenik a használtsági/letöltöttségi számban is. Természetesen ez messze nem azt jelenti, hogy az a legjobb, leghasználhatóbb, leg,,,leg....leg. Az egy másik dolog, hogy mindenkinek más az igénye, izlése, ezért nem hiszem, hogy az a hülye, aki mer kisérletezni, változtatni, újat keresni.
Természetesen én is letöltöttem a populáris progik majd mindegyikét az összehasonlítás végett, de nálam a funkción belül a használhatóság, adat/akksi fogyasztás elsődlegesebb, mint a dizájn. Hahár utóbbi izlésfüggő kategóriába tartozik -
LonGleY
veterán
Itt mit beszélgetünk az appokról, nem a másikat fricskázzuk, ha valami nem tetszik neki. Tegnap este is, beküldtél egy zenelejátszót egy kifogásolható felülettel, értékeltem (amellett, hogy elfogadtam, valószínűleg jó lehet a cucc, csak az első benyomás volt kellemetlen), te meg kiakadtál. Most egy kurra bloatware-re írod, hogy mi vagyunk a hülyék, ha nem tartozunk a millió légy közé, ami ugyanarra a szarra szállt, ráadásul véleményezni sem átallkodunk. Egy appról úgy gondolom, szabadon véleményezhetünk, de nehogy már te sértődj be azon, netalántán a fórumtársaid minősítsd azért, mert valaminek finomabb rostán kell keresztüljutnia. Tegnap is elkezdtél majdhogynem személyeskedni, aztán csak kiderült, hogy ja, én is foobar-t használok, ja, lehet mégsem vagyok olyan láma user, mint amilyennek első körben hittél. Egy picit fogd vissz magad, PH! kedvence!
Röviden és tömören: egy launcher esetén elég gáz, ha a felületén más sincs, mint a saját widgetjeinek reklámjainak tömkelege. Túlságosan egyéni platformot akartak kialakítani, ami az egyszerűség rovására ment. Nem stimmel a filozófia, én (és remélem még sokan mások) nem erre utaznak. Ezt el lehet fogadni, tanácsolni továbbra is, de okoskodónak úgy mást ne nevezz, hogy nem ismered az illetőt! Még az is elképzelhető, hogy több programmal találkoztam életemben, és több portable csomagot készítettem ezekből, mint jómagad, és így egészen más értékkészlet alakult ki bennem a "jó szoftver" jellemzése kapcsán.
-
mondomén
őstag
Én például csak olyan appokat használok amik külsőre is tetszenek. Ha okádék és nem is lehet rajta skinekkel segíteni, akkor kuka. Gépen is megpróbálok mindent átszabni ami nem tetszik, ha nem lehet, keresek másik programot. Nem is tudom mikor használtam stock témát útóljára... Egyébként foobar-t is egész durván átlehet alakítani, plusz MPC-n is lehet varjálni kicsit.
Én ios-ről jöttem és elég sokáig kerestem egy normális zenelejátszót. Apollo volt az egyetlen ami tetszett, de azt meg törölték. Aztán azóta találtam egy poweramp témát ami nagyon tetszik, szóval azt nyúzom már egy ideje. Már csak ez a hülye színváltós dolog nem tetszik, mikor olyan színű a háttér, mint amilyen az album borító. Nem lehet ezt kikapcsolni valahogy?
-
LonGleY
veterán
#10747: Sokmindenre könnyű azt mondani, hogy a "legjobb" (az ilyen Play-es ratingekből pl. kivan a tököm), PC-n én pl. a Splash Player PRO-t tekintem igen jónak a bizonyos 24/60 fps anomália miatti képröccenést kisimító algoritmusa miatt. Jobb szeretem a megalapozott kritikákat, így részemről is lesz majd egy összeszedettebb is a MortPlayer-ről - bár nem biztos, hogy kegyesebb leszek vele másodjára. :]
-
LonGleY
veterán
Véletlen se vedd magadra! Abszolut értékelem a jól irányítható, hasznos programokat. De ilyenkor nem én vagyok a célcsoport, nem csak az én feltételeimnek kell megfelelniük. Asztalin is a sokak által "fapadosnak" gondolt foobar-t nyomom, mert a legjobb minőséggel és funkciókkal bír, 1,2 TB zeném harapja ott be. Itt, ha elindítok egy szoftvert és nem vágom róla, hogy mi merre, miért található, a homályos keretei úgy csúszkálnak egymásra, hogy szinte hánynom kell tőle, az valószínűleg hasonlóképp hatna bármely más átlagfelhasználónál is. Én az opciókat kutatom egy általánosabb ajánlóhoz. Valóban sok másik tudja az album léptetést. De vissza fogok még nézni rá, csak az első benyomásom osztottam meg egyelőre. Az általad is említett n7, meg a Poweramp és PlayerPro pl. képes volt arra, hogy az animáltságuk ellenére egyből, intuitívan kezelhetőek voltak. Ez szerintem nagyon fontos egy modern appnál. A hangzás meg majd kiderül idővel (nem vagyok EQ buznyák)..
-
LonGleY
veterán
MortPlayer - Ez borzasztó. Villogó, kusza, borítókat le nem töltős monokróm cucc. Biztos működik, de a minőséget a másik oldalról próbálom megközelíteni. :] Mint oly sok app esetében, a grafikus hiányzik a képletből, így ezt a kezelőfelületet érezhetően megsínylette.
#10746: Biztos jó, de a felülete igen zord. Kegyetlen vagyok és kőszívű.
-
LonGleY
veterán
Rendben, amit nem enged áttenni, azt nem fogom forszírozni (csodálkozom is, hogy egyeseknek ez miért oly fontos), itt inkább az volt a kérdés, hogy újratelepítés után is vajon ugyanígy nézne-e ki az eloszlás - tehát hogy bizonyos appok akkor is lefoglalnak belsőt, ha alapvetően az SD-re települnek?
Ja, és hogy általában melyik a gyorsabb? Mert ha a belső memória, akkor pl. a böngészőt és ilyesmiket is ott hagyom. (Kingston C4 32GB)
#10686: Értem, köszi! Akkor csak a nagyobb cuccokat ráncigálom át a kártyára.
Bár az is érdekes kérdés lehet, hogy mivel mégiscsak két különböző tárolóról van szó, akkor mely esetekben segíthet az, hogy a rendszer "kerregése" mellett ha egy másik tárolóról fut az aktuális app, akkor az mennyi pluszt jelenthet (a kártya lassabb mivolta ellenére). PC-nél pl. 2 HDD esetén sokat számíthat, hogy az egyikről fut a rendszer, a másikról a játékprogram.
-
Bavid
senior tag
Jah, de most kivételesen tényleg változtattak a motorháztető alatt, érdemes kipróbálni, nem tökéletes de jobb!
-
punky10
addikt
Sőt még azt is meg lehet csinálni,hogy a képernyőkön pl ne legyenek ikonfeliratok(az oda,illetve a dockra helyezett alkalmazásokat gyakran használjuk,ergo tudjuk mi micsoda)mig az appdrawerben lévő ikonokon legyen(ott nálam legalábbis néha száznál is több alkalmazás van).Ezért(is...)használok alternativ launhert a gyári helyett.
-
zebede
őstag
Majdnem, csak itt a kijelző méret dominál.
A Swiftkey pl. egy 10"-os táblán van (azon is csak azért, mert ha már megvettemlegyen valahol) azt meg USB-s billintyűzettel használom legtöbbet.
Szoftveresen. Titaniummal egy Samsung Galaxy Wifi 5.0-ból töröltem ki valami s@rt. Amitől nem működött a kamerája. Az volt a kellemetlen hogy akkor derült ki a hiba amikor egy cserénél a vevő ki akarta próbálni a fényképezőt. Én észre se vettem, mert nem használtam. Gondoltam nem nagy ügy beugrok az egri szervizbe gyorsan lefrissítik a szoftot... Nem tudták, fel Pestre a szakszervizbe ott több mint két hétig ültek rajta...
-
zebede
őstag
Én se a keyboardokat váltogatom, hanem az eszközöket.
Arra van felrakva a swiftkey ( az összesen három androidos cucc közül ) amelyiket a legkevesebbet használom.
Bone123:
Én már rontottam el rootolt tabletet TitaniumBackup-al. Nagynehezen unrootoltam és a szakszervizben simán megcsinálták. Nem marad nyoma a root-nak. -
punky10
addikt
Sajnos az utobbi időben előjöttek kissebb nagyobb bugok, amiket pl Te nem tapasztalsz(mivel nem hasznàlod az appdrawert, igy nem találkozol azzal, hogy rábökve 3-4 mp, mire kirajzolja az ikonokat) Kedvencem, de pont tegnap töröltem le és tettem fel egy régebbi(3.0.5-öt)verziot.Ezután is a Got használom, legfeljebb nem frissitem...
-
mzx
senior tag
Így van , így van, pontosan erre céloztam én is, érzékelem, hogy amkor kiküldtem hsz-em, addigra te a korábbidat szerkesztetted, pontosabban bővítetted, máskor meg épp fordítva: előbb én, aztán te. Semmi gond evvel, csak viccelek én is.
Köszi a reg lehetőséget, de én meg a google tárhelyét használom (5GB), egyelőre ez bőven elég nekem
:
drive.google.com(Androidosom meg csak kölcsönben van, ráadásul többnyire offline használom.)
Amúgy ami még egész jó kapacitás (7GB, bár látom, te 11 GB -st is ismersz
), az a
skydrive.com
(ami a hotmail -é; bár nincs róla tapasztalatom.) -
mzx
senior tag
Köszi.
Egyébként 1:1
Az előbb te csúsztál 2 percet a reakcióddal, most meg én.
Mindenki újabb válaszát köszönöm!
Jól jöttek.
SZERK:
(#2541) Foose :
Épp most adtak meg nekem magyarított apk -ra vonatkozó linkeket
:
-
mzx
senior tag
Nem is igaz, meeee' az ugandai kutya ugandaiul ugat ;-)
Volt egy kérdésem, légyszi' erre is írj. ;-) Köszönöm:
Amúgy mi ez a dropbox és hogyan működik...? ha csak simán dropbox.com -ra kattintok, akkor csak magát a dropbox -ot lehet elmenteni vele, amiről még azt se tudom, micsodi. ;-) Ez vmi file-megosztó site?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- 2DB ZSÍR ÚJ BONTATLAN Zebra Z421T Címke nyomtató
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest