Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardemi
senior tag
válasz Dinter #74140 üzenetére
Vagy a sima Swype Keyboard
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
wardemi
senior tag
válasz z123456789 #68862 üzenetére
Szerintem maradhatsz a Cerberusnál, ha csak nem volt vlmi problémád vele. Én is azt használom már egy bő éves és amire kellett jó volt . Még szerencsére élesbe nem volt rá szükségem
-
wardemi
senior tag
válasz robagp #65603 üzenetére
Felvitel / kezelés:
Megnyitod a gmail, ott átváltasz a címtár kezelésére : [link]
Ott látod elvileg az összes névjegyet. Tudsz újat felvenni vagy módosítani. A módosításhoz csak annyi kell tenned, hogy 2x rákattintasz az adott névjegyre [link]
Utána megjelenik az összes adat, itt megcsinálod amit szeretnél (jobb felül megjelenik elvileg a mentés most gomb vagy a vissza a címtárhoz is elmenti automatikusan a változást ): [link]
Frissítés menete:
Mikor ezeket megtetted a weben, akkor automatikusan frissül az accounton. Tehát, ha adott eszközön be vagy lépve azzal a "acc", akkor az pár percen belül frissülni fog.
[!!!amire figyelni kell!!!: szinkronizálás be van e kapcsolva, a fiókbeállításban [eszköz] a névjegy szinkron be van e pipálva, esetleg még a névjegyeknél kell variálni (névjegyekben a további beállításokban kitudod választani, hogy milyen névjegyek legyenek láthatóak)]rem érthető volt
-
-
wardemi
senior tag
Üdv, olyan appot keresek, ami ha kikapcsolom a kijelzőt elindít egy eseményt (esetemben a greenfy hibernálás most-ot). Eddig tasker megoldotta a problémát, de sok ramot eszik. Keresem az egyszerűbb alternatívát.
-
wardemi
senior tag
válasz Illusion1010 #44089 üzenetére
Taskerrel megoldható. Csinálsz egy scene-t pl mikor rákattintasz megnézed van e aktív wifi kapcsolat, ha van futtatod azt ha nincs futtatod a másikat .
E-robotot nem ismerem
-
wardemi
senior tag
válasz -PLevi- #43483 üzenetére
Én ezt használom jó ideje. Aix Weather Widget
-
wardemi
senior tag
válasz janakbacsi #42935 üzenetére
Van egy rövid toturial. Beáll egy alap értékre, ha esetleg az nem jó neked (túl sötét/világos) megnyitod, beállítod a kellő értéket, majd utána középen a kis gemkapcsos ikon lenyomásával elmenti ahhoz az értékhez (lux) a fényerőt.
Vannak még profilok is, akkor más értékeket lehet azonos luxhoz rendelni.[ Szerkesztve ]
-
wardemi
senior tag
válasz headhunter86 #42584 üzenetére
Vagy akár a Neutron Music Player , bár itt azért kicsit át kell tanulmányozni, hogy mi, merre, hogyan.
-
wardemi
senior tag
válasz SimonJanos #41527 üzenetére
Jobb mint ami az abbyynak van? [link]Semmis visszaolvastam
[ Szerkesztve ]
-
-
wardemi
senior tag
válasz LonGleY #41354 üzenetére
Most utána néztem luxnál, ha esetleg nem kell plusz app (és használsz taskert vagy hasonlót ami ismeri lux- plugint) beállítható mondjuk másik profil pl mozi ami mínusz értékbe húzza a fényerőt. A profil kapcsolgatását meg rákötheted bármire (esemény) ikon etc. . Csak ötlet .
ui. app factory appá kreálod, a toggles-taskot akár.
[ Szerkesztve ]
-
-
wardemi
senior tag
válasz S e t h #41194 üzenetére
Mióta megtaláltam a copy-t a dropbox felejtős lett ugyan az sőt jobb több hely.
Egyetemi cuccokra drivot használok, munkához meg ubuntu miatt is meg amúgy is ubuntu one-t mint auto backup. De amúgy majd hogy ezek mind ugyan az. Mega is szimpatikus volt csak elég szar az api még nem nagyon nyitnak ki, vagyis anno de lehet már van normális cliens stb.iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
wardemi
senior tag
Üdv!
IMO alternatívát keresek, esetleg valami ami tényleg jó és használható? Elvárás fb,google fiókot minimum tudja kezelni, mindig legyen bejelentkezve és aktív cseten ha én külön nem állítom le. Ingyenes megoldásokat preferálom de ha fizetős és megéri az sem gond (esetleg linux[ubuntu] cliense is lehet). IM+- néztem anno nem nagyon jött be egyfolytában ledobált stb, az imo meg mostani frissítésével meg össze vissza bugol pedig majd egy éve használom.
Köszönet
-
wardemi
senior tag
válasz zsepeti #41006 üzenetére
Mint fentebb írták ez telefon függő. Az is, hogy mennyire nehéz rootolni, hogy lehet e úgy, hogy ne vegyék észre stb. [anno mikor S3-at néztem még volt egy számláló ami növekedett piszkálás során ezt nézték is garanciánál, azóta lehet már meg lehet kerülni. GNexusnál meg 3 parancs kb. és nincs nyoma ha vissza kell]. Sőt még az is, hogy szerviznél esetleg el kell tüntetni vagy sem. Elvileg tudtommal még mindig nem szabad vagyis garivesztél de pl a samsung a galaxy nexusom-nál pont meg sem nézte, bár tény, hogy referencia telefon így elvileg nem is kéne nézniük.
Nekem azért kellett mert sokat romoltam egy időben, most már nem annyira. Greenify, TB.-nek meg úgy is kell.
XDA-n többre mész talán
[ Szerkesztve ]
-
wardemi
senior tag
Üdv!
Webkey hasonló appot keresnék. Igazából nekem ami fontos, hogy böngészőből vagy gépről (linux) tudjam vezérelni a telefont. Ez is tudja csak nem valami csúcs a képfrissítés sajnos (laggos picit) ezért keresek más alternatívákat.
-
wardemi
senior tag
válasz atillaahun #40333 üzenetére
Secure settinges minidg is jó suppos volt nekem is anno segített. Sőt akinek használom az appját mind segítőkésznek bizonyult eddig.
-
wardemi
senior tag
Én azért állítottam be pluszként (nem taskerrel irányítom megy magától is) mert egy ideig csak váratja az appot utána lövi ki azt. Greenifynek meg van widgetje ami egyből kilövi, ezt aktiválom taskerrel. A tasker meg mindig fut ez a célja elég sok minden rá van kötve. Most egy profil ami akkor fut le ha ki van kapcsolva a képernyő nem sok vizet zavar.Nem feltétlen szükséges én csak beraktam mint plusz .
-
wardemi
senior tag
válasz gyuszmó #37865 üzenetére
Vagy Greenify és Memory Locker kombó jól jöhet. Ami nagyon szükséges, hogy mindig fusson (launcher pl) azt le lockolod greenifyvel meg a fölösleget ami nem kell hogy ott csücsüljön kilövöd egyből.
Én pl taskernek benyomta hogy ha kikapcsolom a kijelzőt akkor automatikusan lője a greenify ki minden olyat.
Hányas droid van amúgy rajta?iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
wardemi
senior tag
-
wardemi
senior tag
Üdv
Olyan ebook olvasó app-ot keresek ami angolról magyarra tud fordítani ha kiválasztom az adott szót. PDF-et is kezelné az külön öröm de nem fontos.
Egy másik kérdés, hogy OE egyetemen ahhoz hogy beengedjen a net fel kell menni böngészőből egy lapra és ott bejelentkezni adott id/pw-el. Ezt lehetne valahogy automatizálni, hogy ha az adott hostpoton van megteszi és pont mind ezt a hátérben?
Köszi
-
wardemi
senior tag
válasz zsoltzsolt #34925 üzenetére
Igen nagyon maceráns én is ezért hagytam a picsbe anno.
-
wardemi
senior tag
válasz zsoltzsolt #34912 üzenetére
Vannak ilyen biztonsági serialok a fiókdoban ha eléred azt beírod és beenged. Egy ideig én is használtam de sokat romoltam stb és csak magamat szívattam mindig ezzel a két lécsővel
-
wardemi
senior tag
válasz LonGleY #33674 üzenetére
A xabber képes rá hogy a face-én lement chatet behúzza úgy hogy nem volt aktív a prog? IMO-nál ha ki van lőve vagy nem vagyok neten stb és alatta máshol beszélek nem látja azokat az üzeneteket illetve ha írnak azt se látom csak facén.
-
wardemi
senior tag
Mondani sem kell hogy csak is angol verzió, egy ideig próbálkoztam de ezek szerint rossza a kiejtésem
UI: akkor valszeg nem angolra van állítva a dolog nem automatikus a felismerés google now(kereső) / beállítások / hang / nyelv
[ Szerkesztve ]
-
-
wardemi
senior tag
Ez egy plugin ami (root jog kell) nagyobb szabadságot add a telefonhoz, pl hogy kilövi az appot, ha van custom rom akkor még többet add, nálam taskerhez alap volt fizusa is. Van benne egy helper rész azt is rakd fel kb bármihez bele tudsz nyúlni. Én ezzel állítom az nfc-t, gps-t, kill app stb per pill.
dauphin
TrustGo-t használok múltkor néztem utána (hétvégén) az av-test első helyet ért el februárban azt hiszem van egy pdf amit le lehet tölteni és látod a tesztet. (Jha és teljesen free még 1-2 plusz is van hozzá pluginszerű)
[ Szerkesztve ]
-
wardemi
senior tag
Tasker + Secure setting el kitudod irtani a dolgot én is ezt használom az IMO elhallgatásra. Sima app kilövés akár rootként, újra töltődött nálam.
Mondjuk a secure mással is kompatibilis
[ Szerkesztve ]
-
wardemi
senior tag
válasz atillaahun #30828 üzenetére
Hát köszi még próbálkozom külföldi topic-ban vagy magánál a googelnél is. Ha van másnak tapasztalata írja majd le.
warez-t értem én de minek ha költöttem már rá
-
wardemi
senior tag
válasz atillaahun #30826 üzenetére
Natív appokat átállítani? Kifejtenéd lépésről lépésre vagy dobnál valami leírást most nem igazán tudom mire gondolsz. Volt olyan hogy hozzá adtama saját accot felraktam a fizusokat letöröltem az acc-ot és onnantól a fizusok átáltak triálra vagy kiírta hogy nincs licensz stb.
Köszi
-
wardemi
senior tag
válasz atillaahun #30822 üzenetére
ez oké de akkor a többiek is hozzá férnek minden mailemhez calendarhoz stb stb ami azért nem a legjobb mindig. Plusz ha másik nem figyel az én accra telepíti a szemetet amit én el szeretnék kerülni. Legjobb az lenne ha a meglévőeket át lehetne ruházni egy másik acc-ra vagy ha az enyémet leválasztani úgy hogy a fizetősök ne sírjanak utána.
-
wardemi
senior tag
válasz atillaahun #30814 üzenetére
Minden létező megvásárolt appot pl. titanium, solid exp, auto hide, tasker és társa stb stb
-
wardemi
senior tag
Üdv!
Arra érdeklődnék, hogy van az alap google accom amin van jó pár dolog és megszeretném osztani a családdal is ha szükséges, viszont anno annyira nem voltam előre látó hogy erre egy külön fiókot hozzak létre.
A kérdés az, hogy a meglévő fiókból át tudom valahogy ruházni a dolgaimat egy újba vagy, hogy valahogy le tudom e választani azt a fiókomat úgy egy másik készüléken, hogy a markettel ne vesszen össze?
Köszi
-
wardemi
senior tag
válasz gyuszmó #29749 üzenetére
Az lenne a kérdésem, hogy van ugye a google acc-om amin van 1-2 hasznos fizetett app. Ezt meg akarom osztani az asszonnyal ami sikerül is amíg bent van a google fiók de mikor leválasztom mind elvész. Esetleg valamivel meg lehet kerülni ezt, hogy leválasztás után ne keresgélje a play, hogy ott e még az acc vagy sem?
Köszi
-
wardemi
senior tag
Ez olyan, hogy plusz 1 lehetőség, hogy megleled a telefonodat . Ha buta a tolvaj pl a "testvír" gyerek benyúlja hogy menő legyen majd, akár cerberus örülhet is. Ha meg profibb tök mind1 mit csinálsz már az IMEI számod se lesz ugyan az ami volt .
-
wardemi
senior tag
ma láttam a BKV-n a buszon a saját appjukat de hiába gugliztam nem találtam. Esetleg valaki emlékszik a nevére ?
-
wardemi
senior tag
válasz A Droid #23559 üzenetére
Ezeket a tanfolyamokat úgy kell elképzelni, hogy add valamennyi tudást egy minimálisat. Pl csináltatnak veled gondolom itt egy app-ot vagy hasonlót azt te szimultán folytatod és kattingatod. De ahhoz, hogy értsd és menny valamire saját magadat kell fejlesztened otthon. Plusz még attól is függ, hogy pl milyen programozói tapasztalatod van. Ha semmi akkor előtte érdemesebb megtanulnod a fő ciklusokat etc. meg ha droidra mész akkor a java-t. Utána lehet építeni föl.
-
wardemi
senior tag
válasz dokee78 #22966 üzenetére
Tasker is tudja ezt és használom is bár hátránya is van pl ha valaki falun lakik ahol pl van 2 torony össz vissz akkor elég nehéz pontosítani .
De amúgy jó dolog illetve kevesebb a fogyasztása is mint ha GPS-t kéne kacsolgatni X időben.
-
wardemi
senior tag
-
-
wardemi
senior tag
Úgy gondolom nem erőltettem semmit rád sőt nem is hívtam fel hogy neked használnod kell ezt vagy azt minden csak is személyes tapasztalatként volt fentüntetve mint pl a "nálam" és "szerintem" szó is mutatja. De ha nem nekem szántad akkor sorry vagy ha meg igen és így érezted akkor is de az én lelkiismeretem tiszta ^^.
-
wardemi
senior tag
Nálam a talk meg egyebek alaból tiltva vagyon ott az imo szépen össze szedi a face, gtalkos ismerősöket és mákszik. Majd ha videó konferencia kell hirtelen telóra is kiolvasztom XD.
Amúgy kipróbáltam most este szerintem nem rossz az egész az meg hogy ki van fent vagy sem úgy is vissza ír ha tud és akar xDD
-
wardemi
senior tag
Valaki tud megbízható firewall-t. 4.2.2-re ?
-
wardemi
senior tag
válasz pinnacle #21629 üzenetére
Milyen írásra? Az írásnak is van sok fajtája pl swype. Aki szereti (mint én) egy hosszú szöceg írása kb ugyan annyi mint begépelni. Szokni kell és menni fog. Ha pötyögsz akkor majd hogy mindegy. Én már jó ideje a swype vagyok ráállva pedig a swiftkey is meg van vásárolva ugyan úgy. Eleinte a swift-et használtam aztán rájöttem hogy a swype sokkal jobb a "swypolás" terén. De amúgy pötyögésben és hang felismerésben is faszás . Próbáld ki a trialt ha nem még mindig megvehetsz mást.
Ja és van hozzá sok skin is (sötéttől a világosig).
[ Szerkesztve ]
-
wardemi
senior tag
válasz bepken #21455 üzenetére
Ezek szerint csak nálad az. Én ömlesztve hallgatom a számokat és mindig random módba ismétlődve ennyi . Más nem csinálj másik lejátszási listát vagy én nem tudom miért annyira nagyon fontos kimész alumokra ráböksz egy másikra és már abban van ennyi ez nem sok mozdulat de olyat hogy kövi albumra ugorjon egyből magától én még nem láttam bár nem is kerestem.
-
wardemi
senior tag
Chrome Beta azt cső ^^
-
wardemi
senior tag
válasz Gulyopapa #21343 üzenetére
Senki nem profinak készül vagy hasonlók mindenki tisztában van vele mi a telefon kamerák korláta, de szerintem még én is tudnék mutatni 1-2 telós képet amin meglepődnél . A basszogatás meg vica verza lehet humor de akkor segíts is ne csak csodálkozz .
[ Szerkesztve ]
-
wardemi
senior tag
Én is tekertem ma egy kicsit end. pro. val. Elég korrekt volt amit a végén kaptam adatokat bár nem tudom mennyire pontos. Hogy netet használt e közbe nem tudom nekem már le volt korlátozva és semmi gebasz nem volt vele úgy sem .
-
wardemi
senior tag
válasz tonyqa23 #21068 üzenetére
API-t úgy kell elképzelni mint egy szolgáltatást. Pl google apijai vagy a facebooké. Konkrétabban google maps api ott annyit kell tenned hogy a google-nek átadot a paramétereket és cserében ő vissza dob válaszként pl azt a helyet amit te megadtál. Tehát egy harmadik fél által kiadott kiterjesztett felület amin neked csak a paramétereket kell megadnod és az api végzik el a melót (nem a webserver hanem ahol az api fut pl) és kapsz egy választ. Höhh rem így kissé érthetőbb volt de ha konkrét kérdés van lehet egyszerűbb .
Másik példa pl a facebook apije amivel egy alkalmazásba be lehet lépni egy face hozzáféréssel ott is ugyan ez
[ Szerkesztve ]
-
wardemi
senior tag
válasz -PLevi- #21004 üzenetére
Ha ez a kettő ami fontosabb (nálam is) akkor nem lesz gond még ha túl is futsz. Amúgy nálam általában a 100 mega 2-3 hetet bír aztán megadja magát. IMO chat végig megy kb (alig eszik) meg a taptu ami még sokat eszik a forgalomból (van egy pár hírfolyamom ), ja meg nem egyszer volt hogy a tűzfal nem blokolt és leszedett valamit playről hogy egyem a szivét .
De mint mondtam IMO, face, prohard nem látsz jelentősebb lassulást sőt még taptu is soso gyors (bár néha kiírja hogy nincs kapcsolat...) (t-mobil am)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest