Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
-
nagyúr
válasz busman #132890 üzenetére
A k9mail fapados, egyszerű, szerintem átlátható, igaz 2 téma van benne: fehér meg fekete.
Az is igaz, hogy a vélemények egyre gyengébbek róla, de én csak ritkán frissítem, akkor is csak egy mentést követően, és ha az új rev gyengusz, megy vissza a régi.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
zhorvath
aktív tag
-
pc360
addikt
válasz busman #125669 üzenetére
2 x Google account
Amúgy ennyit nem adnak ingyen, főleg nem megbízhatót. Nekem is úgy van 25 GB-om Dropbox-on, hogy amikor még lehetett, megtrükköztem önmagam sokszoros meghívásával, és egy kis MAC-cím cserével. Fillérekért viszont már dobálják a tárhelyeket, de ott is kérdéses, hogy van-e egyáltalán a kontinensen szervere, vagy kilobájtonként csorgatod a tíz gigákat.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
tonyrulez
őstag
válasz busman #121792 üzenetére
PowerAMP notifikációja Android 8-tól egész egyszerűen nem működik, ezzel ugrott a zárképernyős kontrollálási lehetőség is. A fejlesztő erre csak annyit mondott, hogy dolgozik a következő fő verzión, abban majd benne lesz. Mondja ezt már fél éve... Úgyhogy ha újabb rendszert használsz, ez már nem ajánlott (amíg ki nem javítja).
4 8 15 16 23 42
-
-
nagyúr
-
catroot
veterán
válasz busman #64468 üzenetére
Mert azok a képek a Google+ saját fotók (privát)mappákba kerülnek. A Drive tárhelyét használják egyébként (feltéve, ha beállítod a normál felbontást. Akkor nem számít a tárhely), de a Google+-ban találhatóak. Kicsit faramuci, tudom.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
-
Siriusb
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz busman #53896 üzenetére
Esetleg megpróbálkozhatsz a DiskDigger-el. Root kell hozzá, nálam működött, amikor töröltem a teljes tárhelyet.
(#53897) petipetya: Amihez nem értesz, abba ne szólj bele...
(#53881) Somatom: Mert mindenkinek gigabites hálója van otthon. Általában a router a szűk keresztmetszet vagy pedig a HDD-k írási sebessége, bár már kevés IDE vinyó van a gépekben.
-
quailstorm
nagyúr
válasz busman #53415 üzenetére
én maradtam, csak régebbi térképekkel, mint írtam
De van még TomTom.(#53416) dekrer: mi ingyenes?
"A prémium verzió időkorlát nélkül kínált funkciói: 3D térképek, hangos navigáció, sávasszisztens, figyelmeztetés sebességkorlátozásokra, valamint besorolást jelző nyilak a bonyolultabb kereszteződésekben.
KORLÁTLAN IDEIG INGYENES: GPS, offline TomTom-térképek, közhasznú információk (POI), útvonaltervezés, térképfrissítés – és a váltás lehetősége a prémium öröklicencre."Akkó jóvan. Néztem is a changelogot veszettül.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz busman #52505 üzenetére
Nem találtam benne a gyors gördítésre lehetőséget, ami sajnálatos, mert pl itt 200 hozzászólást görgetni időrabló, van ahol egy gombnyomás.
Mivel nem tördelte a kijelző méretére az oldalt, navigálni akartam oldalra hogy nézhessem az egész oldalt, de helyette lapozott oda vissza, ami elhiszem hogy jól kinéző fícsör, de nekem zavaró volt, gondolom megszokható, viszont az elején bosszantó.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
MODERÁTOR
-
Jacak
senior tag
válasz busman #32725 üzenetére
Én UC Browsert használok,és az rendben megjegyzi,még a pipákat is,csak 'OK'-t kell belépéskor nyomnom.Mobilarénánál,Prohardvernél,Logoutnál is.
Amellett,állítható az user agent,van Lite(=Opera Mini 7.2),Mobile(=android),Desktop(=Chrome 8.0) is.[ Szerkesztve ]
• I'll be back •
-
darvinya
titán
Én Opera Mobile-t használom teljes nézetben(nem a böngésző van asztalira állítva), viszem tovább a fel.hasz./jelszavakat.
Így egy helyre írom az adtokat be, és azután összes többin is meg van (igaz van egy háttér file csere ami az eddig használt oldal fel.hasz./jelszavakat tartalmazza).Nem mobil nézetet használsz?
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tonyqa23
senior tag
Ez nálam is így van, pedig nem használok chrome-ot és kipipálom az összes kis négyzetet a gépen is (időkorlát nélkül meg másik gépről meg minden) és telós böngészőben is, és mégis mindig be kell írni.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Jadro
veterán
-
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz busman #31723 üzenetére
Bár én nem novát használok nálam is van olyan, hogy egyes gyári widgeteket nem tudok használni.
(Például óra és időjárás widget. Pedig mindkettőt imádtam )Így hát le kellett szednem a playről 1-1 órawidgetet és időjárás programot, aminél tudok kirakni widgetet.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LonGleY
veterán
válasz busman #15337 üzenetére
Nem kell ezen lovagolni, módosíttattam már. Próbálok majd mindig átgondoltan reagálni, a hirtelen felcsattanásom régi problémám, amin azért valamennyit sikerült már csiszolnom, köszönhetően Nektek is! #15339: vágom-vágom. :]
Nade, közben megtörtént a logout-os bejegyzés a topicot bővítendő. Kérlek, Ti is segítsétek javaslataitokkal a remek, objektív, minden fontos témára kiterjedő első hozzászólás kifejlődését! Köszi!
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik - első hozzászólás
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz busman #15000 üzenetére
Ha csatlakoztatsz egy BT headsetet, indítasz egy hívást (exdialerből), és le akarod rakni a hívást ) piros vonal, hívás vége), akkor fagy az egész telefon.
Amint szétkapcsolom a headsetet, tökéletesen működik.
Gyári tárcsázóval nem csinálja. Több romnál is ez van sajnos. (Slimbean, AOKP, CM, Para)
i9023-on meg tökéletesen működött, tehát valószínű csak az i9100 -nál van ez a gond.
E960 (Nexus 4) -en is jó. (4.2.2 vs exdialer +BT)[ Szerkesztve ]
havri
-
dokee78
félisten
válasz busman #13748 üzenetére
Subway Surfers
Én is most tettem fel,tetszik.Más: Volt régebben itt Android topik,ami nem az appokkal,
hanem a teknikai háttérrel foglalkozott,de nem találom.[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz busman #11788 üzenetére
11779 hsz és a lehetőségek a 5333 hsz környékétől kiindulva...
A születésnap levezetés ne tévesszen meg, ugyanígy importálható g naptárba az események is.FB-n jobb egér klikk a közelgő eseményre vagy szülinapokra, hivatkozás másolása (chrome-ban nem tudom mi a neve) ezt beilleszted a webes google naptár emlitett részéhez. NEM KELL TÖRÖLNI a webcall:// részt, így működik most már!! TÖRÖLNI akkor kell, ha letöltenéd és szerkeszteni szeretnéd a születésnapokat...
[ Szerkesztve ]
-
-
spiritex
veterán
válasz busman #10586 üzenetére
Arra gondolok, amin balról jobbra ezek vannak: előző lap, következő lap, könyvjelzők, megnyitott lapok, beállítások, továbbiak. Ezt nem lehet valahogy eltüntetni, mert amúgy nagyon tetszik a sebessége meg a könyvjelző, gyorshívó kezelése. Visszaolvastam, Cyrin megoldását, megvan, köszi!
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz busman #10533 üzenetére
Nagyon profi a Boat tényleg, gyors, meg tényleg tud ugrani a lap aljára, tetejére, de van két hibája: 1. Nem jelennek meg a SwiftKey javaslatai, 2. Nem lehet eltüntetni az alsó sávját. Nincs megoldás ezekre?
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest