- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
Kipróbáltam... és durván jó
eddig eWeather-t használtam, az pontos volt csak az UI nem volt tetszetős. Azután időkép alkalmazás jött de azt most leváltottam errebár mind a kettő rajta van még (tesztelem, melyik hitelesebb) de a két hőmérséklet adat nem egyezik (pl az egyik 20°C-t mutat, még a másik 22°C )
Meglássuk mi sül ki belőle de köszönöm, hogy segítettél rátalálni -
dokee78
félisten
Tud magyar nyelven?
Többségben közel áll a valós értékhez?
Widgete jó,informatív?"A helymeghatározás késik vagy egyáltalán nem működik csak kézi frissítés után. Nagyon sokszor pontatlan. Akik gyakran utaznak azoknak fokozottan NEM ajánlott! A helymeghatározás reakcióidejét javítani !"
Ez az értékelés jellemző az appra?
-
air
nagyúr
Calls Blacklist szintén ugyanezt tudja, root nélkül.
-
Bozek
nagyúr
Nem hiszem, hogy bizonyítékként felhasználható. Főleg, hogy semmi információ nincs benne a vezetett gépjárműről. Ilyen alapon épp biciklin rögzíted, amikor elszáguld melletted a haverod. Őt megbüntetik, erre elkéri tőled a GPS adatokat és bemutatja azt, hogy ő csak 15-tel ment. De amúgy sem hiteles egy telefon se, hiszen nem katonai célra szánt GPS van bennük.
(#78536) varmi2: Esetleg E-Robot-tal automatizálhatod. Azt csak tippelem, hogy van benne ilyen funkció, Tasker-ben van, de az fizetős.
-
Gedeon31
addikt
Köszönöm
meglesem.
Régen használtam ennek az ingyenes verzióját nem tudom érdemes lenne e megvenni Weather & Clock Widget Ad Free
-
artiny
őstag
-
LonGleY
veterán
A KitKat nem befolyásolja, én most is Opera Classic-ot használok.
Az új Opera az, ami igazán darabos - már ha a kezelhetőséget nézzük. Sehol nincs a Classic-hoz képest. Nem úgy kapja el a görgetést, a szövegek és mezők másolása szenvedés stb.
Az új Opera (és így a Chrome) egyetlen előnye, hogy a komolyabb oldalakat is behozza, illetve hogy a Facebook touch oldala is van olyan jó (ajaxos), hogy beszélgetés közben nem kell újratöltögetni az oldalt.
-
air
nagyúr
Ahogy látom a Wakelock Detectorhoz nem kell root.
-
LonGleY
veterán
-
kukinyo
addikt
Ok, kipróbálom
Köszi
Tulajdonképpen nem baj ha hozzányúl az órához (legalább látom azt is).
CM7-ben egyszerűen megoldottam, windows alatt, font szerkesztő programmal megnöveltem az óra betű méretét és beépítettem a ROM-ba.A többi értesítést automatikusan lejjebb tolta.Ott működött is de itt mintha meg lenne határozva az óra megjelenítése csak egy bizonyos sávban engedélyezett.Tehát maga a sáv nem szélesedik ki mint CM7 esetében, csak kimondottan a betű növekszik, ezáltal eltűnik a fele.
Legjobb lenne ennek a sávnak a méretét is megnövelni.
Remélem érthetően írtam le.
Esetleg nincsen külön zárképernyő program, amiben ez megoldható? -
EmberXY
veterán
Ez az 1.9.9.4-es verzió, első nekifutásra úgy látom, hogy nem kezeli.... Ezzel a widgettel próbáltam, de nem ment... A widget példaként a Launcher Pro-t és az ADW.Launchert "ajánlotta"... Ez azért érdekes, mert ha pl az ADW-re rákeresek, azt látom, hogy sokkal régebbi, ráadásul ingyenes is... Szóval ez a görgethető widget támogatás nem egy újkeletű dolog?
-
icemad
nagyúr
Szinte semmiben, pár dolog, amit észrevettem:
-Nincs magyar nyelv (Ez valakinek fontos.)
-Alapból van benne Taskkiller és Időjárás widget
-Talán kevesebb memóriával is beéri.Ha kicsi, könnyű, egyszerű és magyar launcher kell, akkor ajánlom a Nemus Launchert: vagy a Lighting Launchert. Utóbbi telepítője 197kb, szóval pehelysúllyú, ráadásul brutálisan átlehet alakítani az egészet. Ikonokat cserélgethetsz, átnevezhetsz, stb.... Mindkettőben vannak klassz beállítások. Nemusnál nagyon tetszik, hogy az appdrawerben is lehet mappákat létrehozni, és rendezni a programokat. (Pl. külön a játékokat, internetes és multimédiás programokat, stb.) Ha megírod milyen telefonod van, milyen rommal, akkor könnyeben tudonk ajánlani programokat.
-
ra^ven
senior tag
Én korábban a Circle Launchert használtam, nekem tetszett.
-
icemad
nagyúr
Én eddig nem hallottam róla, de most gyorsan kipróbáltam. Első körben nekem túl csicsás, és sok felesleges dolgot tartalmaz. (Taskmanager, időjáráskijelzés, battery saver központ, stb.) A készítők nem is tagadhatják, hogy go launcher koppintás az egész. (De ez nem baj.) Vannak benne kínai dolgok. Annak ajánlom, aki egy mindent egybe alkalmazást szeretne. Egy szép témával jó választás, szerintem egy próbát megér. Az én telómon szépen fut. (Xperia Ray)
Szerk.:
(#13696) Bici: És ha a play áruházban beállítod az ikonok automatikus hozzáadását? Vagy az csak gyári launchernél teszi ki az ikonokat? -
Ez abszolút személy függő.
Régebben kellett volna az Unlimited configurable drawer tabs funkció ma már nem. Ami miatt viszont megvettem az a Support Go Launcher icon pack, Unread count notifications for call, sms, gmail and K-9 mail és 1x1 widgets in dock. Na meg ilyenkor a fejlesztőt is támogatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest