-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
amarna
tag
Pár észrevétel a 808 DCC tabal kapcsolatosan.
WI-FI lekapcsol, ha alvó módban van a gép.
Beállítási lehetőség nincs, hogy ezt ne tegye.Belső memóriára ment mindent, áthelyezési lehetőséget vagy, hogy kapásból az SD kártyára mentse az alkalmazásokat nem lehetséges.
Modulok letöltésénél, csak egy újra indítást követően jelennek meg az alkalmazások.
Már ha megjelennek, mert van amit sehol nem találok, de a beállítások-alkalmazások menüpontban szerepelnek a listában.Több widgetet próbáltam, ( pl sense )
Hibásan vagy egyáltalán nem akarnak működni.Kíváncsi lennék, ez nálam valami egyedi probléma, vagy általános softweres hibáról van e szó.
Vagy én vagyok a béna.
Hozzátenném, volt már egy-két tab a kezemben, de ilyen dolgokkal egyiknél sem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest