- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

pusihusi addikt 
- 

pusihusi addikt Békés,Boldog Karácsonyt Mindenkinek!      
- 

pusihusi addikt 
- 

pusihusi addikt Szia én maradnék a Snapdragon ill. Kirin procis taboknál! [link] Nekem ilyen van, most vettem 26000,-ft-ért a Ping Digitálnál. Igaz 4.4.4 fut rajta, de 44000 az antutu gyors mint a villám! Igaz ez Rockchip RK3288 . procival van, de a Kínaiak is rákaptak az olcsó Intel procikra, vagy még szerintem ingyen kapják  Előtte volt egy Samsung S kb az volt ilyen gyors! Előtte volt egy Samsung S kb az volt ilyen gyors! Ja Tegrák is egy nagy F....k! Ja Tegrák is egy nagy F....k!
- 

- 

pusihusi addikt válasz  cidalain

üzenetére cidalain

üzenetéreIgazad van de én úgy számoltam hogy letiltom felét az apkoknak, vagy rootal, v. az nélkül. S akkor szépen elmegy, na nem gyorsan. Mint már írtam 70-ig nincs jó tab itthon.Csak szenvedés! Az Intel tabok se jók, azok Windowsra valók, amik idáig kijöttek.  . Sna. 800 801 805 procik szerintem még mindig jobb lenne a tabokba. . Sna. 800 801 805 procik szerintem még mindig jobb lenne a tabokba.   
- 

pusihusi addikt válasz  ®abstract®

üzenetére ®abstract®

üzenetéreSzia belinkelnéd, mert nem találtam csak 4.4.4-est. Köszi előre![link] De ez Pipo 9. Nekem Pipo 8 van. 
- 

pusihusi addikt válasz  ®abstract®

üzenetére ®abstract®

üzenetéreNagyon jó csak elfogyott a Ping Digitálnál!  
- 

pusihusi addikt válasz  herdsman12

üzenetére herdsman12

üzenetéreElég gyenge! Annyi pénzért!  Amartus Az is gyenge! Amartus Az is gyenge!   
- 

pusihusi addikt Sziasztok Pipo P 8 Androidos tabletja van-e valakinek? Ha igen honnan lehet letölteni hozzá a Stock romot? Köszi! 
- 

pusihusi addikt Alcor IQ935R 32GB Wifi tablet, White (Windows 10) v.Asus ZenPad 10 Z300C Wi-Fi Sziasztok melyik az erősebb, gyorsabb?Köszi a választ! 
- 

pusihusi addikt Sziasztok a Navon Platinum7" milyen 3G mobil sticket ismer fel? Köszi! 
- 

pusihusi addikt válasz  Ultraviolet

üzenetére Ultraviolet

üzenetéreMeg a support ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

pusihusi addikt válasz  Davebowman

üzenetére Davebowman

üzenetére06 40 200 115 itt mindent elmondanak, ha kérdésed, problémád van! Az aláírásod környékén 3 számból álló kód van? A kártyádon! 
- 

pusihusi addikt válasz  Crytek

üzenetére Crytek

üzenetére[link] 69900,-ft ua. S csak a szervizbe esetleg Miskolcra kell küldeni, nem Szecsuánba  És csak 10000,-el kerül többe! És csak 10000,-el kerül többe!   " Amúgy is tervezem hogy veszek újat,csak magyaroknál majd kb 2 év múlva lesz ilyen tudású olyan árért!" Szerintem amit linkeltem tud annyit, csak nem megy magától vissza Kínába " Amúgy is tervezem hogy veszek újat,csak magyaroknál majd kb 2 év múlva lesz ilyen tudású olyan árért!" Szerintem amit linkeltem tud annyit, csak nem megy magától vissza Kínába![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

pusihusi addikt Minden kártyát elfogadnak? 
- 

- 

pusihusi addikt válasz  hamyka

üzenetére hamyka

üzenetéreSzia nem a rajongód vagyok, csak azért kedvellek, mint fórumtárs( hangsúlyozom fórumtárs) nem kötözködsz be tartod az íratlan normákat! Igaz néha írsz nagy marhaságokat, hogy még én is lehidalok tőle! De ezzel együtt te vagy a "hamyka"! De azért most már jó lenne ha vennél egy kis tabocskát, akár milyen picit s aztán arról tudnál a fórum társakkal elcsevegni a tabod tulajdonságairól, vele kapcsolatos szoftverról, hardverról!  De különben is 10 hamyka, mint a volt kettő fórum társ aki csak blamálni és kötözködni járt! Ha adsz a véleményemre, ajánlok tabot szívesen, s aztán tudsz róla beszélni, sőt annak birtokában tanácsot adni, annak aki rászorul De különben is 10 hamyka, mint a volt kettő fórum társ aki csak blamálni és kötözködni járt! Ha adsz a véleményemre, ajánlok tabot szívesen, s aztán tudsz róla beszélni, sőt annak birtokában tanácsot adni, annak aki rászorul     Lehet hogy ezért többen megköveznek, vállalom! Csak néha azért fogd vissza magad, ne mindig más véleményét v. írását szajkózd hanem mindig legyen önálló véleményed, s a témákhoz akkor írjál ha úgy érzed biztos vagy benne! Lehet hogy ezért többen megköveznek, vállalom! Csak néha azért fogd vissza magad, ne mindig más véleményét v. írását szajkózd hanem mindig legyen önálló véleményed, s a témákhoz akkor írjál ha úgy érzed biztos vagy benne! 
- 

pusihusi addikt Android 4.2 Key Lime Pie Jaj ne ijedjetek meg ez nem a mi tabunkra jön, de jöhetne! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Valaki hátlapot nem tud valahol ahol lehetne kapni itthon, v. Kínában, vagy bárhol! Köszi! Valaki hátlapot nem tud valahol ahol lehetne kapni itthon, v. Kínában, vagy bárhol! Köszi! Tablet Series10 1016DCC Erre! Tablet Series10 1016DCC Erre!
- 

pusihusi addikt [link] Egy kis adalék a MyAudio tabokhoz! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óvodások homokozója
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nekem a Windowson van ha letoltok valami creket, de tudom kezelni.
Nekem a Windowson van ha letoltok valami creket, de tudom kezelni. 

Előtte volt egy Samsung S kb az volt ilyen gyors!
 Előtte volt egy Samsung S kb az volt ilyen gyors! 

Amartus Az is gyenge!
Amartus Az is gyenge!  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jó éjt!
 Jó éjt! 

Dr.NX
 Dr.NX