- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arménia43
csendes tag
válasz
Mandarinn #18867 üzenetére
Ma voltam egy boltban ahol kipróbáltam Myaudio 808A-t (Hamár ehhez hasonlot tervezek venni).
A gondom az volt, hogy YouTube-n nem lehetett lejátszani videokat és elég lassan is töltöttek be a lapok.
Ehhez pedig a kérdésem ez mindegyiknél így van? A filmnézés, játékok közben akadás lehetséges? (Processzor típus: ARM Cortex A9
Processzor frekvencia: 1,2 GHz, MAX: 1,5 Ghz)
Skype-t mennyire birják a tabok? mert olvastam olyat is, hogy van olyan amelyiken egyszerűen megszakad és lehetetlenség kapcsolatot létrehozni. Mivel könyv, magazin olvasást is tervezek rajta. Prc,epub,mobi,djvu formátumokat is tudnak kezelni?Igaz ez a 808DCC nagyon megtetszett azok közül amiket ajánlottál. Bluetooth, 3G, 2 cam, nagy kijelző. Köszönöm a segítségedet. Érdemes előre rendelni v. inkább megvárni a nép hangját esetleg egy tesztet?
Bocs ha sok benne hülyeség, de még nem vagyok jártas ebben.
-
Fateys
tag
Melyik az a márka,amely megbízható és az árához képest jó tableteket készít? Max 40-45ezres árig keresek tabletet.Mit ajánlotok?Tesztek alapján talán wayteg és majd talán az új myaudio amit érdekesnek találtam.
Vajon mennyire kapkodják el az új myaudios tableteket?Lehet egyáltalán szerezni előrendelés nélkül? -
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek: [link]
Megéri/ nem éri, gyártó milyen(, a jót csak kifogni lehet, mert alapból hibásak?), esetleg, ha valaki rendelt már ilyet annak, hogy muzsikál?
-
derrik
őstag
.... Ma hívtam a myAudio-t az új tábla miatt állítólag csak holnap vagy holnapután jön. Így már a héten nem lesz belőle semmi. Hát csusztatgatják rendesen......
-
ametza
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a gépről? :
7inch tablet pc freelander PD20 GPS mid A5 Dual Core Mali400 1GB 8GB 1.2GHz Android4.0 Car recorder+OTG cable+protector film
AZ ÁRA 30 ezer Ft ALATT VAN!
Érdkelne, hogy az előző verziójának "mid pd10" mennyire volt pontos, használható a gps része, illetve igo primóval működik-e!?
-
rizso
addikt
Újabb kérdés: érdemes pandawillre regelni, vagy szimplán elég vendégként rendelni? Milyen előnnyel/hátránnyal jár, ha regelek/nem regelek?
-
Sanzaa
senior tag
válasz
tvamos #19082 üzenetére
Tényleg nem egy nagy élmény egy kínai billentyűzetes tok használata.
Viszont azon sem kéne sokat fabrikálni, hogy használható legyen. Csak merev zsanér kéne, hogy ne dőljön el, meg micro USB csatlakozó.
De ez nem tok lenne, hanem elvileg egybe van építve. Esetleg dokkolva. Még nem tudni. Meg nem is lenne Transformer árban
Viszont ilyen koncepció még nincs külföldről sem tudtommal, csak valami nagyon trutyli hardverrel. -
CHIPman
nagyúr
válasz
osztraksajt #19088 üzenetére
Rohadjanak meg.
-
didros
senior tag
Sikerült? :-) Máris 104 dollár az "akciós" ára. :-) Szerintem nem is volt első 5db...
-
CHIPman
nagyúr
Rendel valaki ma $90-ért W17pro-t? Azon gondolkodom, hogy még akár úgy is érdemes megvennem, ha túladok rajta, mert 25k-ért simán el lehet passzolni...
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #19079 üzenetére
Hat tetszeni tetszik, csak nem kene!
A ketto nem ugyan az!De ezek a kinai billentyuzetes tokok meg ahoz kepest is sz@rok.
Egyszeruen hasznalhatatlan volt, egyszer kiprobaltam.
A vonaton nem lehet rajta irogatni, mert mindeny nyeklik-nyaklik.
Raadasul, ha megnyomtam a kozepet, (osszecsukva,) akkor karcolta a displayt.
(En meg nehogy mar arra vigyazzak, hogy ne nyomodjon meg....)
Otthon meg... A gombok is kicsik.Inkabb elovettem egy rendes meretut.A transzformernek igenyesek a gombjai, fix, mint egy netbook...
Es nem eszi a tab aksijat, hanem tolti azt! Ezek fontos szempontok! -
hdman
őstag
válasz
Drótszamár #19064 üzenetére
Érezhetően gyorsabb lett? mert a számok szerint igen
Sanzaa: akkor ide is: A10 1,3 Ghzen? A legtöbb embernél még az 1,1et sem birja az 1,2re beharangozott verzió
-
Adamis
őstag
Szerintetek, ha a leejtett Novo7 Tornado gépemhez a gyárból rendelek meg érintő panelt, akkor fognak nekem küldeni?
Írtam nekik, mert az Ainol nem válaszolt. Kíváncsi vagyok, ők válaszolnak-e...
-
7
addikt
A vámellenőrzés megkerülésének vagy átverésének lehetőségeit ne ezen a fórumon tárgyaljátok ki!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Drótszamár #19061 üzenetére
Quadrant helyett csinálhattad volna valami normális benchmark -kal, mondjuk az AnTuTu -val, az nem csal (legalábbis annyira túlzottan) mint a Quadrantm, persze ettől még ugyanúgy látszik a teljesítménynövekedés.
(#19062) Sanzaa
Ha dokkolható lenne akkor lenne is még valami értelme de így, hogy fix nem látom a létjogosultságát.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
nightmare13 #19070 üzenetére
Ez szerintem is így van. De egyébként lenne igény erre a koncepcióra?
Vagy mit változtatnátok rajta?
(A ConCorde Facebookjára is lehet írni, mert ez a kép onnan van) -
vamzi
senior tag
válasz
Mandarinn #19066 üzenetére
Mivel nem tudom, hogy mi ez, hogy ez, így azt sem tudom róla, hogy hivatalos magyar forgalmazótól számlásan 1-2 év garral lenne. Éppen ezért írtam a 15-20K-t, mert annyiért kínából is jöhet egy ilyen.Amúgy meg egy szóval sem mondtam, hogy jó árban lenne a 7015. Aki itthon vásárol, annak jó árban van, de nekem pl kifejezetten drága, mert én inkább kintről megveszem az olcsóbbat vagy a jobbat.
-
Mandarinn
senior tag
válasz
nightmare13 #19067 üzenetére
Vagy 8-as most pénteken
Csak ugye nem tőlük.
De inkább azzal foglalkoznának... -
mutyuru
aktív tag
Neztem ezt a topikot es hianyolom, hogy HP touchpad nincsen hozzaadva.
En felhuztam ra 2-3 proba utan es szuperul mukodik. -
Drótszamár
őstag
-
hdman
őstag
válasz
Drótszamár #19061 üzenetére
1600mhz-en mennyire stabil, illetve mennyire melegszik hosszabb távon? Akárhogy is nézem +60%
-
Sanzaa
senior tag
Hali!
Ehhez mit szóltok?
Érdekelne titeket? -
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #19030 üzenetére
Csináltam egy rövid tesztet, hátha érdekel valakit.
Motorola Xoom wifi-only 32 Gb
Tegra 2 1 Ghz
1 Gb ram
Android 4.1.1 (Jelly Bean) EOS JRO03L Nightly 133 (2012.08.13)Quadrant.
1000 MHz (gyári)
All: 2747
CPU: 4837
Mem: 2670
I/O: 4451
2D: 82
3D: 16931504 Mhz
All: 3835
CPU: 7242
Mem: 4128
I/O: 5902
2D: 99
3D: 18061600 Mhz
All: 4069
CPU: 7685
Mem: 4396
I/O: 6346
2D: 100
3D: 18191704 Mhz
FagyásAzért szerintem egész szépen tuningolható. Ha lehetne feszt emelni szerintem menne az 1704 Mhz is
-
Krissz5435
aktív tag
Helló!
Ma reggel néztem a tesco-s újságot és találtam benne egy maxell 7 colos tabletet 30k-ért. Ez nem lenne újdonság, de 1 giga ramot írtak hozzá, ami azért igencsak dob rajta. Továbbá ics-sel árulják. Kérdés, hogy ez tényleg ilyen konstrukcióban van? Mert a hivatalos oldalon csak 512 megát láttam és nem icssel. -
hdman
őstag
Lenne egy kicsi off kérésem: Aki szokott aliexpressről rendelni (bármit), legyen szives dobjon egy PÜ-t, lenne pár kérdésem! Köszi
-
SUPREME7
őstag
Tudja valaki tapasztalatból, hogy Pandawill - ről 'Reg airmail by china post' - al kb mennyi idő alatt keveredik ide csomag? Nem nagy értékű úgyhogy remélem vámmal se lesz gond.
-
tvamos
nagyúr
Valamivel lassabb a szintetikus tesztek alapjan a Tegra 2.
Nekem nincs vele gondom, annak ellenerea, hogy regi mar a technika, (az RK3066 mellett,) es nincs benne neon sem. Azert az egymagosakat siman veri, a napi hasznalatban, foleg bongeszeskor latszik, mennyivel gordulekenyebben megy minden, mint regebbi, egymagos tipusoknal. (Plane, hogy nekem mindig futnak dolgok a hatterben. Netradio, Skype, ilyesmi.) Ja... nem jatom rajta, max a robo defense-ben gyujtom a pontokat a gyereknek...
Nekem szemely szerint tetszik a TF101, (a kollegamnak az van,) de csak messzirol. Nekem nagy, meg nehez. -
Kvazár
őstag
válasz
nightmare13 #19051 üzenetére
Hmm, thx.
Akkor ez a felejtő. -
nightmare13
őstag
válasz
Kvazár #19049 üzenetére
Az a baj ezzel a szerencsétlen Cube géppel, hogy alapvetően nem lenne rossz, csak a gyár kapacitásai nem bírják a termelést, és kb 500-as sorozatokban kap a Panda. Na már most elég durván igyekeznek kielégíteni az igényeket, és az eddigiek alapján ez kicsit a minőség romlására megy.
-
Csedit
aktív tag
Hogyan tudom beállítani, esetleg külön programmal, hogy a 3g kapcsolat ne szakadjon meg akkor se, ha a kijelző lekapcsol?
Myaudio S9. -
Magnat
veterán
válasz
Tityahome #19036 üzenetére
Szia,
hány routerrel próbáltad ezt a wifi dolgot, illetve van más Android eszköz is, amivel próbáltad? Csak mert sajnos én is találkoztam már olyan routerrel amiről leszakad a tabom is (Voda Smarttab) meg a telefonom is (Lg2X), holott mind a kettőn úgy van beállítva, h mindig wifizzen. Más routereken viszont minden oké, sajnos nem sikerült még rájönnöm, h mi okozza.
-
Fateys
tag
Sziasztok!
Mostanában szeretnék tabletet venni.
Tablet Series8 808DCC.
Szerintetek ebbe mennyire parasztvakítás a kétmagos proci és az 1giga ram?
Mert ettől még lehet,hogy simán odaveri más 1magos és fél giga ramos.
30-40 ezer környékén melyik tablet éri meg a legjobban?Új!
Főleg netezésre kéne,de ott mindent bírjon szépen,folyamatosan,flash,stb.Játékra nem igazán kell. -
Kh@oSz
aktív tag
Tudna valaki dobni egy linket ahonnan le tudok tölteni egy korábbi youtube alkalmazást? A júli 25-ei frissités óta nem indul el
-
hdman
őstag
Basszus ezek az Asus Transformer TF101-esek elég jó árban vannak használtan. Elgondolkodtató
A Tegra II mit tud a RK3066 ellen?
-
laszlohu
addikt
válasz
Drótszamár #19030 üzenetére
Már megtalálták a megoldást, ui.
a Firefox Androidos változatán meg lehet oldani valamilyen trükkel a lejátszást. -
osztraksajt
őstag
Na akkor mint külker ügyintéző és mérlegképes könyvelő én is hagy szóljak hozzá a vám dologhoz, mert olvastam néhány finoman fogalmazva is pontatlan dolgot itt a témában.
A bevallási/fizetési kötelezettség kettő formáját különböztetjük meg az adóknál/illetékeknél (van még másfajta is, de az speciális esetben fordul elő, csak még mielőtt valaki ezen kötekedne): önbevallás alapút (pl SZJA) és kivetett alapút. Vámközösségen kívüli importnál a vám és az áfa kivetett adó, tehát a mértékét a vámhivatal határozza meg. Amennyiben nem értesz vele egyet fellebbezhetsz, illetve vállalkozásnál (ami jelen esetben nem jellemző) azon az értéken kell a könyvekben szerepeltetned amilyen értékkel vámolva lett. Ha nem vámolják le akkor ugyebár felesleges fellebbezni, pláne ha magánszemély vagy, örülsz mint majom a farkának. (Nagyobb értékeknél cégként érdemes lehet akár felfelé is fellebbezni, mert vállalkozásban felmerült elismert költségként csak a vámérték számolható el, és a vám sokszor olcsóbb mintha le kell adózni nyereségként, de ezt csak mint érdekességet említem meg.) Mióta csatlakoztunk az EU-hoz drámaian leépítették a vámhivatalnokok számát és egész egyszerűen nincs idejük láthatóan párezer forintos adóbevétel miatt félnapokat papírozniuk. Azonban ha nagyobb értéket állapítanak meg az szívás, sok mindent nem csinálhatsz, fellebbezned kell ami viszont megint csak pénzbe kerül, és a vámhivatalnak joga van felülértékelni ha úgy gondolja. Ezért nem érdemes szívódni ha már kérik a papírokat, mert megállapítják az ipad árát, mert ugye tablet-tablet egyre megy nekik és akkor már azért csúnyán bele lehet nyúlni egy soktízezres kivetett vám+áfába. Én egy autódiagnosztikai műszerrel jártam meg, hogy 3x értéket állapítottak meg rá és még a paypal tranzakciót sem ismerték el mint ellenértéket fellebbezés után, szerintem egész egyszerűen lusták voltak új határozatot hozni, be kellett fizetnem plusz buktam a fellebbezés illetékét is.
Ezért érdemes szerintem sima reg. airmail-lel kérni mert az a központi vámhivatalba meg be ahol dömpingmeló megy, míg a gyorsposták a kirendelt/általuk fizetett és fenntartott vámhivatalnál mindenképp vám elé állítják. De erről megoszlanak a vélemények, mindenki eldöntheti maga.
-
Tityahome
aktív tag
Én is vettem a Tescoban egy ilyen myaudio akciós terméket...hiszitek vagy nem (valaki már említette előttem) de tényleg nincs ezzel a masinával semmi komoly probléma. 5 napja nyúzom és eddig annyit vettem észre hogy a wifit hiába állítom folyamatos kapcsolatra mégis lekapcsol alvó módban egy idő után, a másik hogy a GTA 3 kicsit sok neki (de ez lehet az én hibám is
)! Tényleg csontra olyan mint a concorde!
-
Magnat
veterán
válasz
arnyekxxx #19031 üzenetére
Arról nem is beszélve, h ha már fizetni kell, legalább vmit szolgáltassanak érte (nem csak vámot és áfát kell fizetni, hanem vmi eljárási kg-t is), ehhez képest volt olyan tracking numberes cuccom (bőven 20 usd alatt volt a valódi értéke), ami kb 5 hét után jött meg, és a tracking alapján kb 10 nap alatt ért az országba, a maradékot az Orczy téri sóhivatalban töltötte... haverom Jawbone fülesét meg el is lopták ott. Jah és persze a szállítási ktg-re is ki kell fizetni mindent, holott az be sem jön az országba...
-
zseko
veterán
válasz
ronson #19020 üzenetére
A telefonomhoz itthon 2500-3000Ft-ért árulnak 'bóvli' aksit, ami történetesen tök ugyanaz mint amit kínából meg lehet rendelni ~780Ft-ért és ingyen kihozzák. A gyári MHL kábel ebayen 2700Ft ingyenes szállítással, itthon 6800+1500 a szállítás. A konklúziót vonja le mindenki maga.
-
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #18645 üzenetére
Hát nem lett 1-2-3 hónap
Találtam egy használt 32 Gb-os wifi only Xoom-ot jó áron (56 eFt)
Már fel is pattintottam a Jelly Bean egyik főzött változatát rá. Egész jól működik 1500 Mhz-re felhúzva, csak az IPS szép színei hiányoznak egy kicsit, cserébe nem kell külső GPS-szel szórakozni mint a HP Touchpad-en.
q.. annyját a googlenak, hogy nem lesz flash erre a verzióra. Úgy kellett július közepi Dolphin böngészőt vadászni, hogy menjen a flash. Ez most természetesn állandóan firssülni akar.
Remélem lesz erre a prolémára valami normálisabb megoldás is. -
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek?
[link]
Megéri/nem éri meg? -
ronson
őstag
Azért nem gyenge, hogy ez az ÁFA csalás téma csak így mehet a fórumon.
-
tjb007
nagyúr
válasz
CHIPman #19010 üzenetére
Olcsóbb nincs, egy árban viszont ott van még a Galaxy Tab 7.0 Plus.
"Nem akarok sz@pni a kínai cuccok wifijével"
A "márkásakból' is kifoghatsz bármikor egy hibás példányt.
(#19012) z0d1AK
Ami olcsóbb az vagy kínai (ami neki nem kell) vagy nem rendes garancia jár mellé.
(#19014) Bagira01
De, van csak épp nem itthon.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. A Samsung P3110-nél van olcsóbb WiFi-s kütyü boltból, nem kínai hardverrel(Amlogic, Boxchip, Rockchip, Allwinner kilőve) és rendes magyar garival?
-
rizso
addikt
Köszönöm a szállítással/vámmal/mennyiségi kedvezménnyel kapcsolatos infókat! Tehát ha mondjuk egy ~65$ értékű tabletet veszek, akkor azt elvileg nem engedik csak úgy át a vámon. A gyakorlatban mi a helyzet, mik a tapasztalatok?
-
dugesz77
őstag
Van esély megúszni a vámot+áfát ha YANWEN / EMS Express választottam szállítónak?
-
izisz
senior tag
ezt most találtam: [link]
van nekik UK warehouse is, szóval akik a vámtól tartanak, azoknak jól jöhet.
nincs személyes tapasztalatom velük!! -
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Jelenleg 35k körül melyik, magyarországon is kapható garis tablet a best buy? Minél többet bírjon az akku és stabilan működjön a gép. Főleg netezésre filmezésre, pdf-re kéne a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest