- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kosarob8 aktív tag válasz  laszlohu

üzenetére laszlohu

üzenetéreHmm... és root nélküli megoldás nem létezik?  
 Nem sok memóriakártyát láttam NTFS-re formázva (persze tudom lehet, meg egy ilyen kártyánál annyira nem gáz mint egy sűrűn használt pendrive-nál, vagyis nem írnék rá azért annyiszor...), de azért furcsállom h HD lejátszásra képes meg miket reklámoznak az új cuccokkal és még csak HD filmet sem lehet memóriakártyára másolni mert a készülék nem tudja kezelni, ez szerintem elég gáz 
- 

kosarob8 aktív tag Sziasztok! Ebben tudna nekem valaki segíteni, vagy ötletet adni? Köszönöm szépen  
- 

kosarob8 aktív tag Hali, segitseg kene, van vmi megoldas a hogyan masoljunk HD (ertsd 4gb-nal nagyobb) filmet memoriakartyara? Eloszor exfat-al probalkoztam de szomoruan vettem tudomasul h az android aztat nem szeresse, sima fat32re meg nem lehet ilyen nagy fajlt masolni. Tudtok erre vmi megoldast? Koszonom, udv 
- 

kosarob8 aktív tag Erre vkinek van ötlete esetleg? Köszönöm 
- 

kosarob8 aktív tag Olyankor mi van, ha bedugom a microsdt es egybol kiirja hogy mostmar biztonsagosan eltavolithato. Notimban atalakitoval megy, masoltam is ra, exfatra van formazva. Vkinek otlete? 
- 

kosarob8 aktív tag Sziasztok, 
 Vasárnap ota hasznalom a Samsung Galaxy Tab 2 P5110est, eddig nagyon bejön. Mondjuk netezni,meg olvasni használtam eddig, de kipróbáltam videót, youtubeot, sima mp3at. A hangzása nagyon szuper tényleg, a képernyő is jol szuperal. Egy apro bibi jött elo eddig: probaltam a Galaxy S2vel bluetoothon osszeparositani de egyik eszkoz sem latta a masikat. Viszont a bluetoothos Nokia headsetemmel egybol mukodott. Szoval nem tudom mi lehetett a gond :-|
 Most 4ora 10perc kijelzoidovel 61%on van az akksi, wifi mindig bekapcsolva, fenyero mondjuk kb felere van véve.
 Meg vagyok vele elegedve eddig, koszonom a segitsegeteket :-)
- 

kosarob8 aktív tag válasz  darky4e

üzenetére darky4e

üzenetéreKöszönöm, időközben megvettem a Samsung P5110-est, igaz csak fehérben volt a boltban, de már nem volt kedvem várni  a kijelzőjére fogok majd venni egy másik fóliát mindenképpen, InvisibleShield-et néztem, de elég húzós árban van a kijelzőjére fogok majd venni egy másik fóliát mindenképpen, InvisibleShield-et néztem, de elég húzós árban van telefonjaimra mindig azt vettem, de arra olcsóbb... esetleg van vmi ajánlás erre vonatkozólag? telefonjaimra mindig azt vettem, de arra olcsóbb... esetleg van vmi ajánlás erre vonatkozólag?
- 

kosarob8 aktív tag válasz  delbarta

üzenetére delbarta

üzenetére@Delbarta: köszönöm a véleményt és a leírást, elgondolkodtató akkor. Játszani nem hiszem h nagyon játszanék, telefonon sem nagyon nyomom, maximum egyszerűbb játékokat. Netezni, ebook olvasni, ilyen alap felhasználásra lenne. @z0d1AK: csak alapvető sebesség miatt gondoltam, egyébként semmi extrat nem használnék rajta szerintem. Bár ha üzemidő jobb a Samsungnak akkor az jobb, illetve BT-ban 3.0ás, Nokia BT fülest használnék hozzá. @darky4e: Kijelzője kicsi  vagyis én 10est szeretnék. Bár ennyi pénzért nem olyan rossz ajánlat. vagyis én 10est szeretnék. Bár ennyi pénzért nem olyan rossz ajánlat.
- 

kosarob8 aktív tag Áááá... ezért nem szeretek vásárolni semmi elektronikai eszközt  mindig találok másikat ami nem sokkal többért többet tud mindig találok másikat ami nem sokkal többért többet tud 
 Samsung Galaxy Tab P5110 - 300font (de most akcióban 50 fontot visszaad a Samsung)
 Acer Iconia A510 - 300 font (ebay-en, relatív új eladótól [link])
 Szóval 50 fontért kapnék +2 procimagot, HDMI kimenetet, OTG-t... szerintetek?
- 

kosarob8 aktív tag válasz  petipetya

üzenetére petipetya

üzenetéreA főzött rom nem gond  Telefonomon is frissítettem már párszor, szóval az nem riaszt el ha jobb lesz tőle a szerkezet! Telefonomon is frissítettem már párszor, szóval az nem riaszt el ha jobb lesz tőle a szerkezet!
 most még az Acer Iconia Tab A200 került a képbe (az itt kb 300 font), illetve az 510es, bár az már kicsivel drágább (350 font), de négymagos procival szerelt.
 Azokról mi a véleményetek?
- 

kosarob8 aktív tag Jó reggelt! Köszönöm szépen a tegnapi reagálásokat a kérdésemre  
 Nézelődtem a Samsung P5110-el kapcsolatban és ezeket találtam:CPU Dual-core 1 GHz Cortex-A9 
 GPU PowerVR SGX540Nem gyenge ez a proci egy kicsit? Illetve a GPU-t nem ismerem, az milyen? 
 Samsung Galaxy S2 telefonom van, amiben 1,2GHz-es proci van és Mali400, ehhez viszonyítva?Egyébként tegnap sikerült egy kicsit az üzletben nyomkodnom, nem tűnt rossznak, bár csak egy kis netet próbáltam (ami gondolom a wifi terheltség miatt volt lassúcska) meg a főképernyőn mászkáltam. Esetleg akad még valami tablet hasonló árban (80-90ezer) ami ajánlott? Üdv 
- 

kosarob8 aktív tag Sziasztok! Tanácsotokat szeretném kérni. Tablet vásárláson gondolkodom, hirtelen két jelöltem van, de szivesen veszek ajánlást is.szoval samsung galaxy tab 2 p5110 (ezt most itt angliában akciosan meg tudnám venni, currys.co.uk) 
 vagy otthonrol a concorde 9.7 plus. Igényeim: 10" körüli kijelzö, türhetö proci és ram, esetleg Bluetooth (headsethez) kb ennyi, bövithetö microsd-vel...
 A kettö közül melyik a jobb, esetleg ilyesmi árban vmi más? Kb olyan 80-90 ezerig. Köszönöm, üdv, szép napot
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a kijelzőjére fogok majd venni egy másik fóliát mindenképpen, InvisibleShield-et néztem, de elég húzós árban van
 a kijelzőjére fogok majd venni egy másik fóliát mindenképpen, InvisibleShield-et néztem, de elég húzós árban van  mindig találok másikat ami nem sokkal többért többet tud
 mindig találok másikat ami nem sokkal többért többet tud  
							 Dr.NX
 Dr.NX