-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
z0d1AK #20356 üzenetére
Ez a helyzet egy külön topikot megérdemelne.... Mindenesetre én elég közel vagyok a tűzhöz, és rendszeresen azt látom, hogy a hivatalos magyar nagykerek, a legolcsóbb kisker árnál (árgépes pl) DRÁGÁBBAN árulják a cuccokat, a kereskedőknek. Versenyezzél paraszt... B probléma, hogy forgalom arányosan adnak kedvezményeket. Aki sokat (nagyon sokat) elad, valamivel olcsóbban kapja. Kis számtech üzleteknek semmi esélyük, konkrétan nulla, ha hivatalos forrásból beszerzett termékeket szeretnének árulni. Néha még én is kiskerből (ipon, ez-az, ahol jó áron) vásárolok, mikor szinte az összes nagyobb magyar nagykerből is tudnék...
Volt olyan is, amikor a nagyker nettó ára egy terméknek megegyezett legolcsóbb kisker bruttó árával....... no comment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASRock lapok általában
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Megújult a PROHARDVER!
- Diablo IV
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged