- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcode
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene! Tegnap a Váci úti Tescoban én is vettem egy 45 ezres MyAudio 9,7-est, az utolsó darab volt...
Otthon a dobozból kivett készülékről kiderült, hogy már eleve be volt kapcsolva és kb 20 perc működés után le is merült. Rátettem töltőre, ezután még egyszer elindult, de pár perc után újrabootolt magától és már nem indult el többet.Próbál elindulni, bejön a MyAudio logo, útána még megjelenik az "android" felirat, de nem tűnik el fél óra után sem.
Egész éjjel rajta hagytam a töltőn, hátha reggelre van valami változás, de nem. A ki/bekapcsoló gombot hosszan nyomvatartva ki lehet kapcsolni, de bekapcsoláskor nem jut tovább az android feliraton. A reset gombra is ugyanezt csinálja.Délelőtt visszavittem a Tesco-ba, de nekik már nincs csere készülékük, felhívtak néhány másik áruházat, de azokban sincs már. Úgyhogy most vagy 3 napon belül visszadják a pénzt vagy 3 után elküldik szervízbe ami szerintük legalább 2 hét.
Nincs valami ötlet, hogy a fentieken kívül mit lehetne csinálni vele, hogy működjön?
Köszi előre is.
-
hevizms
addikt
Üdv.
Mi a különbség a kettő közt?
Természetesen nem a 4,02 dollárra gondoltam)
Inkább az érdekelne hogy a free shipping-nél is van nyomkövetési szám,vagy nincs?
Illetve mit is nyújt nekem az a 4,02 dollár különbség?Delivery Rates Title
HK Post- Registered Airmail $4.02Free Shipping
Free $0.00Kösz a választ előre is.
-
philoxenia
MODERÁTOR
A másik tag nicknevével történő olcsó poénkodást legyetek szívesek mellőzni!
idegbaj kollégát pedig megkérem, hogy emelje ezzel kapcsolatban a toleranciaszintjét!
-
kisda
aktív tag
-
vamzi
senior tag
válasz
Adamis #19486 üzenetére
Nem akarok itt iOS vs. Android flamebe belemenni, de megnyugtatlak, hogy legalább annyira teste szabható és tweekelhető az iOS, mint az ellenfele, ha nem jobban. Ha nem ismered a "romló almát"kívülről-belülről, akkor feleslegesen ilyeneket ne jelents ki.
(#19489) rocket
Én meg azt nem értem, hogy miért jó kikukázni a nyelveket a rendszerbőlAmin viszont a kezdetek óta meg vagyok rökönyödve, hogy miért nem lehet bele utólag tenni?
-
rocket
nagyúr
MyAudio 8 808DCC ED forumrol:
"Dakota (2012/08/18)
Nincs magyar menü. HDMI csatlakozót több TV-n is kipróbáltuk, de nem találnak jelet. Az akku töltés kezdetét jelzi, de a végét nem."
Nincs Magyar menu egy Magyarorszagon hivatalosan forgalmazott gepen EPIC FAIL.
-
domerator
veterán
válasz
Adamis #19486 üzenetére
OFF:
Nem romlik az az alma... sőt, most, hogy a M$ mindent kezd
Metrósítanipéldául a skydrive felületet is (és mi minden jön még) ... már olvasni olyan postokat, hogy ennyi volt a windows xy számára.Nálam is el fogja rúgni a labdát, ha minden
Metróslesz, mert így, hogy a start menü csempés, azt még szeretem is, de ne tovább.Ha az iOS sokak szerint hellokittys akkor a wp7-wp8-Metro pedig fakockás... az meg leginkább a csecsemőkorra jellemző.
A droiddal való összevetést pedig sok helyen sokféleképpen lehet olvasni.
Peace
/ OFF
-
válasz
tjb007 #19484 üzenetére
Egyetértek. Ainol aurora I, cc 9,7ips és új ipad is van, mindegyiknek megvan a feladata. És volt már, hogy leraktam az ipad-et és inkább a cc-t vettem elő (3x nem bírta megnyitni ezt a fórumot - tudom, már raktam fel az ájpedre chrome-ot). A nexus- t már nem tudtam volna megmagyarázni, túl gyorsan kellett volna eladnom az aurorát meg egy acryan-t, holnap meg már jön vissza az amerikai kapcsolat. Ja és persze az almás cuccok nem az enyémek, hanem cégesek. Engem az ájfon jobban meggyőzött telefonügyben ( vagy mikrotablet, muhaha), mint az ájped a tabletek között.
Arra viszont most jöttem rá, hogy az almás topic-ot nem olvasom, ezt meg folyamatosan - ha ez jelent valamit... -
Bagira01
veterán
válasz
tjb007 #19484 üzenetére
Nyilván más ha a gyártó maga fejleszti a saját oprendszerét mint az android esetén. Maga a készülék kialakítás minőség ami nagyon bejött,és ahogy szokták mondani nagyon smooth volt a rendszer is
Na mind1, az is kategória, meg ez is. Amire nekem kell még ez is sok, nekem elég lenne egy 100-110$-os egymagos ips paneles is, de olyat nem igazán láttam úgyhogy ha már olcsó legalább a jobb kijelzőről nem mondok le. Arany középút.
-
Bagira01
veterán
Ma volt alkalmam hosszabb időre egy ipad 2-t használnom, hát komolyan mondom számomra ez a tablet a cél. Nem vagyok egy ifan, sőt nem is kedveltem ezt a márkát, de ez nagyon bejött. Ezután a 30k-s Ainol Aurora II kutyafüle lesz
-
keszo
őstag
Létezik HC-re olyan app. mint az ICS-en "energiagazdálkodás widget"
-
Sanzaa
senior tag
válasz
z0d1AK #19472 üzenetére
"Ne legyél már ennyire egysíkú marketing ember kérlek."
Pedig azt hittem ezért tartotok
Egyébként bármit írhatsz, attól még nem vagyok ConCorde dolgozó/marketinges.
Nem is képviselem/ képviselhetem őket.
[Ezt láttátok már] -
tvamos
nagyúr
válasz
kosarob8 #19457 üzenetére
Ha angliaban laksz, szerintem ne vegyel olyan eszkozt, aminek a garanciaja magyar honra korlatozodik, mert ha kifogsz egyet, ami akkor romlik el, amikor nem vagy otthon, nem kenyelmes visszahurcolaszni.
En egyebkent is a Samsungot valasztanam, a gyarto, a kozossegi tamogatas, (mondjuk ezt nem is ertem, miert fontos, ugysem hasznalok fozott romokat, a biztonsagi kockazat miatt,) meg a szerintem telitalalat hangszoro elhelyezes miatt. -
z0d1AK
nagyúr
Én tavaly még adtam el 83 Concorde-ot egyben, talán 7020 volt, emlékeim szerint. Akkor azok között például nem volt egy hibás sem. Persze mindenbe bele lehet nyúlni. Illetve az említett külső-belső minőség, amiben különbözik egy WayteQ/Concorde egy ASUS/Samsung /Apple tablettől.
-
-
-
keszo
őstag
válasz
z0d1AK #19465 üzenetére
Hát igen, őszintén szólva én itt húztam meg a határt, még ha a fene fenét eszik sem vagyok hajlandó ennél többet kiadni. De amire leginkább berágtam egy 80ezres készülék esetében, hogy az egyik, nem kezelte a 32GB kártyát, a csere készüléknek meg nem volt jó a jack aljzata. Azzal már nem is foglalkoztam, hogy youtube kliens egyiken sem ment, pedig direkt a 3.3.0-ást raktam fel. Tudnám még sorolni.....
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
petipetya #19462 üzenetére
Igen, én a héten láttam azt, hogy nem csak a 7"-os P3100-ba, hanem a 10,1"-os P5100-ba is belekerült a telefon funckió, ami igazán meglepett. Egyébként nem meglepődni vásárlás után, értelemszerűen erre csak és kizárólag a 3G-s modellek képesek (tehát a P3110 és P5110 nem).
-
z0d1AK
nagyúr
Sajnos jelenleg a 60-80 ezres ársávot csak a "B kategóriás" tabletek fedik le, azaz a kisebb márkák. Ez nem azt jelenti, hogy ezek szarok, de sajnos ebben az árkategóriában 10"-os Samsung, ASUS, Acer, stb kevésbé van.
A kis márkák készülékei a legtöbb esetben kínai bérgyártásból készülnek, nem olyan minőséggel, mint mondjuk egy iPad, vagy egy Galaxy Tab. Persze ettől még itt is lehetnek "kiemelkedő minőségű" tabletek.Egyébként a nagyobb márkák gépei között főleg a régebbi modellekben vannak most nagyobb leárazások, a Lenovo ThinkPad tablet pl. már kapható 32 Gbájt háttértárral 90 ezer körül, Az Acer Iconia Tab A200 is elég olcsó lett, 100 alatt van az összes háttértár verzió belőle, ez tulajdonképpen egy piacit lecsupaszított A500-as.
Galaxy Tab 8.9-et kapni szintén 100 alatt, az új Samsung Galaxy Tab 2 10.1 wifis verziója pedig alig több, mint 100 ezer és ez a legújabb széria igazából.De ha tényleg azt akarod, hogy minden király legyen és a külső-belső minőséggel ne legyen gond, újonnan már iPad 2 16 Gbájt wifis modellt is kapsz 105-110 ezer között.
-
petipetya
nagyúr
válasz
kosarob8 #19457 üzenetére
Épp a minap próbálgattam egy Galaxy Tab 2 10.1-et. A bt füles (valami Nokia márkájú) első pöccre párosításra került a megfelelő menüpontban, és működött vele a telefonálás. Micro sd-vel is bővíthető, de alapból van benne kb. 10GB felhasználható belső tárhely (progiknak + fájloknak egyaránt, nincs külön szedve). A RAM 330MB foglalt és kb. ugyanennyi szabad belakott állapotban. Igazából össze sem lehet hasonlítani egy Concorde tabbal, így a helyedben nem is gondolkodnék azon, hogy melyiket vegyem.
-
pusihusi
addikt
Olvastam az előbb egy kérdést, hogy lehet-e MyAudio tabletokat rootolni, s hogyan? Válasz nem volt. Én is érdeklődnék, köszi!
-
kosarob8
aktív tag
Sziasztok! Tanácsotokat szeretném kérni. Tablet vásárláson gondolkodom, hirtelen két jelöltem van, de szivesen veszek ajánlást is.szoval samsung galaxy tab 2 p5110 (ezt most itt angliában akciosan meg tudnám venni, currys.co.uk)
vagy otthonrol a concorde 9.7 plus. Igényeim: 10" körüli kijelzö, türhetö proci és ram, esetleg Bluetooth (headsethez) kb ennyi, bövithetö microsd-vel...
A kettö közül melyik a jobb, esetleg ilyesmi árban vmi más? Kb olyan 80-90 ezerig. Köszönöm, üdv, szép napot -
tjb007
nagyúr
válasz
tvamos #19451 üzenetére
Akik naphosszat szeretnek gyönyörködni ezekben a pontszámokban azoknak biztosan jó de azzal, hogy az órajelet megemelték biztosan jelentősen megnőtt a fogyasztás is (bár gondlom nem tartósan járatják 1,7GHz -en, csak a teszt kedvéért húzták fel).
(#19453) dugesz77
Az L2 cache a valóságban is 512kB az RK3066 -ban is. Mondom, ahány oldal annyiféle verzió.
(#19454) laszlohu
Lesz abból Q4 is és inkább az Exynos 4412 -re fog hasonlítani aminél még jobb is lesz mivel ez már 28nm -es, nem 32 mint a 4412.
(#19455) z0d1AK
Majd csak jövőre, meg azok inkább telefonba fognak menni.
-
laszlohu
addikt
Új Rockchip fog kijönni, 2012 3. negyedévére ígérik:
RK32xx : négymagos
kb. olyan gyors lesz, mint az
Nvidia Tegra 3 vagy a Samsung Exynos 4412. -
dugesz77
őstag
Az is érdekes, hogy az rk3066-ot mindenhol 1mb cache árulják/hirdetik. Ez már a második teszt ahol 512Kb írnak ehez is mint a AML8726-MX hez.
Csalnak persze nekik a szép számokba van az üzlet pl. itt is simán behazudják a 9000 pont feletti eredményt: http://tech.163.com/digi/12/0710/09/861RSV7N001618SI.html
Igazság szerintem is az,hogy felesleges a pontokat nézni. Használható legyen és kész. -
tjb007
nagyúr
válasz
z0d1AK #19445 üzenetére
Az a szép a kínai dolgokban, hogy ahány oldal annyiféle információ.
Amikor be lett jelentve az RK2906 akkor úgy volt bemutatva , hogy az A13 ellenfele és ugyanazokat nem tudja mint az. Ebből az előbbi igaz is csak épp most megint utánakerestem és azt írják, hogy a HDMI megmaradt csak a HD kijelzők (ami nem tudom, hogy az ő nyelvükön mit takar) támogatása került ki belőle. Ettől persze még a gyártók nem kötelesek HDMI -t rakni bele és ha valamivel költséget lehet csökkenteni akkor azzal csökkenteni is fognak.(#19448) Mandarinn
Mint azt írtam is ne vedd ezt készpénznek, nem biztos, hogy tényleg így is van de azért mindenképpen elgondolkodtató.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tjb007 #19443 üzenetére
Ezek alapján sokadjára láthatjuk azt a példát, hogy tulajdonképpen hülyének nézik a kínaiak a vevőt, eladják a 60 dolláros hdmi-s tabletet, és 3 héttel később ráér ráeszmélni aki megvette, hogy nincs is HDMI, de hát úgysem fogja visszaküldeni, hiszen a szállítás a cucc értékének a fele. A kínai meg örül, mert eladta a cuccát....
-
tjb007
nagyúr
válasz
z0d1AK #19417 üzenetére
Attól függ mihez képes. Amúgy pont ezért írtam, hogy fenntartásokkal kell kezelni ezt az irmányt.
"írnak HDMI kimenetet, bár máshol meg azt olvasom, hogy ez az SoC nem támogatja azt"
Az RK2906 az Allwinner A13 mintájára készült, ugyanaz hiányzik ebből is, szóval valóban nincs HDMI még ha írják is.
(#19418) Mandarinn
Röviden, dióhéjban annyi a lényeg, hogy valaki annak járt utána, hogy miért kap ilyen magas pontszámokat (amik már majdnem megközelítik a Tegra 3 eredményeit) a tesztekben az RK3066. Letesztelte és arra jutott, hogy 1,6GHz -en jelentősen megnőtt a fogyasztás és a hőmérséklet is felkúszott 70 °C -ra. Végezetül lefuttatott még egy stabilitás tesztet és abban a CPU nem akart 1,4GHz fölé menni.
Ez az egész vagy igaz vagy nem, ezért is kell fenntartásokkal kezelni.(#19425) tvamos
Futtasd le egymás után háromszor, ha a három kapott eredmény között nincs (1000-1500-2000 pont) nagy szórás akkor lényegében rendben van.
-
devast
addikt
válasz
Mandarinn #19418 üzenetére
Őszintén, szerintem:
CPU kb egyforma, gpu-ja valamivel erősebb az rk3066-nak, viszont bármelyik tökéletesen megfelel a célnak. Inkább a körítés, az összeszerelés és hardver/szoftver minősége és a support a kérdéses sok esetben... Jobb hw-ből is ki lehet hozni sokkal sz*rabbat sajnos, és ezt jellemzően meg is teszik kínában. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
tvamos #19438 üzenetére
Nem tudom, hogy van megírva az AnTuTu, de ha egy program úgy van megírva, hogy csak egy magon fusson, akkor a két- és négymagos is elvérezhetne egy maggal akár egy valóban egymagossal szemben. Persze az AnTutu normálisan fel van készítve a többmagos kezelésre. De már az előzőeket is csak tippre írtam, illetve józan paraszti észre, úgyhogy nem szabad készpénznek venni, csak merengek magamnak.
-
-
iosman
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani tabletet max 60ezerig?
Magyar garis is jöhet,de ha kínai az se baj.
3G nem lényeg hogy beépített legyen,amúgy is a telefonról kapná az áramot.
7" vagy 9.7"-10" érdekelne leginkább.
Otthon használnám,és suliba cipelném néha.Előre is köszi.
-
z0d1AK
nagyúr
Android 3/4.0-nál már nincs szükség fizikai gombokra, a kijelző alsó részén lévő "tálcán" rajta vannak a szoftveres vezérlőprogramok amelyekkel használni lehet.
Ennek ellenére vannak gyártók amelyek ragaszkodnak a fizikai gombokhoz (Samsung a telefonoknál). A kínai tableteken azért van fizikai gomb általában, mert még tavalyi, régi tervezésű házba rakják a cuccokat, amelyen a gingerbreades időszakból rajta vannak a gombok. Ezek a fizikai gombok a legtöbb esetben működnek az ICS alatt is, úgy vannak megcsinálva. Így van ezt a WayteQ xTAB-80/70w esetén is, ahol van az előlapon három fizikai gomb, amelyek működnek is, holott ott vannak a szoftveres gombok az ICS-ben. -
fila
senior tag
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
laszlohu #19428 üzenetére
A legtöbb tablet (Samsung, HTC, ASUS, Motorola, stb) 2A-es töltőt használ. Tölthetők 1 A-es töltővel is, ekkor azonban lassabban töltődnek, és ahogy te is írtad, akár előfordulhat az, hogy hiába van töltőn, a komolyabb feladatok esetén a rendszer gyorsabban merült, mint ahogy a kicsi, 1 A-es töltő tartani tudná a ritmust. Ellenben ilyen esetben ha a normál 2 A-es töltőt használod, akkor nem szabadna ennek fellépnie.
Arra viszont figyelni kell, hogy ha mondjuk 1,5 A-es töltője van egy tabletnek (mondjuk valamelyik kínainak), és 2 A-es töltőre dugod, akkor gyorsabban fog tölteni, viszont az akkumulátort károsíthatja a magasabb áramerősség, így érdemes inkább mindig a saját töltőjével használni.
-
laszlohu
addikt
Átszámolva HUF-ra 16000 Ft ,
az akksija elég gyenguska, 1.5 óráig bírja egy feltöltésselMás téma :
olyat olvastam mostanság, hogy egyes tablet-ek hálózati töltője nem eléggé tölti a készüléket, és pl. játék közben jobban meríti az akksit, mint amennyire a töltő tölti,
Van, aki kicserélte a töltőjét olyanra, ami nagyobb mah - ás , és megjavult.ez igaz lehet?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Bagira01 #19424 üzenetére
Igazából ami a nagyon olcsó tabletek ellen szól, az a minőség/garancia kérdés.
Volt a Funscreennek is itthon 25 ezer körül tabletje, ami egy kb 70-80 dolláros sima kínai cucc volt felragasztott Funscreen matricával. Abból sokat eladtunk, viszont vissza is jött az összes valamilyen hibával. A leggyakoribb az volt, hogy kikapcsolt valamiért, vissza meg már nem. -
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #19414 üzenetére
Ezek a teszt eredmenyek engm is teljesen osszezavart.
Ma ujra elinditottam az Antutut a telefonomon, es az eddigi 4250 helyett ma 5016-ot irt.
Pedig nem nyultam a rendszerhez, meg gyakorlatilag semmihez.
Csak az Antutut frissitettem.
(Meg a bongeszobol se leptem ki ma.)Erdekes, hogy ezek a Kinaiak mindenben DDR III RAM-ot hasznalnak.
A nagy gyartok meg LPDDR2-t... -
z0d1AK
nagyúr
Ahogy nézem ez az RK2906 a Rockchip idei kínálatának legkisebb tagja kifejezetten a legolcsóbb tabletekben, főleg az ARchos használja őket az Arnovákba. Elvileg Allwinner A13-hoz hasonló teljesítményt írnak. Szerintem ha nem vársz tőle semmit, akkor nem rossz 14 ezerért, bár játékról, szoftveres támogatottságról nem álmodnék inkább a helyedben.
MOD: érdekes, hogy az adatlapnál írnak HDMI kimenetet, bár máshol meg azt olvasom, hogy ez az SoC nem támogatja azt.
-
Shoo
senior tag
még mindig nem jutok dűlőre az usb hub-al...feltettem az usb hoszt vezérlő programot, ami látja is a hub-ot hubként, de nem jön róla semmi...pedig otg-vel simán kezeli, amit rádugok...
-
fila
senior tag
-
tibur5555
csendes tag
A MyAudio-k root-oltak? Vagy lehet root-olni őket?
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #19408 üzenetére
You basically have to extract the ‘onandroid’ file from system/bin folder of the zip file that you downloaded, copy it to /system/bin directory of your Android device and set its permissions to 755 (rwxr-xr-x) with any tool of your choice (Root Explorer, Super Manager, ES File Explorer, ADB, Terminal Emulator).
Mivel a terminállal nem ment,megcsináltam manuálisan.Bemásoltam,set permissionnal átállítottam rwxr-xr-x -re.Majd futtattam.De nem jó,mert hibaüzenetet kapok: md5sum not found in path! Exiting...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tjb007 #19414 üzenetére
Azért a Linpackban sem kiemelkedő túlzottan ez a 60 MFlops, ezt gyengébbnek titulált SoC is összehozza.
-
haris
őstag
A 100S-ben 512Mb DDR2 Ram van, a 100iS-ben 1Gb DDR3.
Szerintem vállalható ez a 100is. Ráadásul mától a pirosmadaras hipermarket akciózza a MyAudio 9,7-est, de már 60 ezer az "akciós" áraDidros
Nekm volt szerencsém 800x480-as felbontású kijellzőhöz.
Szerintem az pont a filmnézéshez, játékhoz megfelelő, ellenben neten böngészni kifejezetten rossz -
didros
senior tag
Még egy kérdés: Le tudnátok írni, hogy kb. mi a különbség a 800x480 és az 1024*600-as kijelzők között? Elméletben értem, csak a tapasztalatokra lennék inkább kíváncsi. Hol szorít a cipő 800x480-on? Azon gondolkozok, hogy mivel nem játszanék és filmet sem néznék a tableten, ezért lehet hogy jobban járnék az előbbivel egy olcsóbb egymagos procival. Olcsóbb lenne és az akkuidő meg jobb lenne, nem?
Pl.: [link]
Csak az IPS hiányozna nagyon...
-
tjb007
nagyúr
válasz
devast #19407 üzenetére
Az újdonság alatt az órajellel való (feltételezett) csalást érted ?
Ez speciel ebben a formában nekem is új, persze fenntartásokkal kezelem (most már lassan mindent). Amikor a CC 9.7 IPS+ volt a slágertéma és be lett linkelve pár benchmark eredmény (amik között nem volt AnTuTu) akkor gyanús volt, hogy szinte már megközelíti a Tegra 3 -at de akkor ezeket a már kiugrónak mondható eredményeket a magas I/O értéknek tudtam be. Látva most az AnTuTu eredményeket valóban érdekes ez a nagy szórás ami pont erre a programra nem jellemző.
Eredetileg (a bejelentésekor) az RK3066 maximális órajele 1,4GHz -nek volt megadva magonként ami aztán időközben módosult 1,6 -ra (állítólag még 1,8 -ig is mehet) ami önmagában még nem is lenne gyanús mivel mehet ennyin, a TSMC -nek is sikerült 3,1GHz -en járatni igaz 28nm -en.
Nem tudom látta e az írást a Rockchip, kíváncsi lennék az ő álláspontjukra is.(#19411) Pribi
Itt megtalálsz mindet ami ezzel kapcsolatos: [link]
-
didros
senior tag
Van egy USB-s hangkártyám: FiiO E7. Szerintetek ez csatlakoztatható lenne egy androidos tabletre? Feltételezem, hogy a 3,5 mm-es jack audio kimenet olyan átlagosan gagyi lehet, mint az egyszerűbb laptopokon van. Vagy nem?
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
A tegnapi hozzászólásomból idéznék.
"Voltam két Tecsóban is, de sehol nincs az akciós Myaudio. A WayteQ xTAB-100is-től egy kicsit félek, mert ha jól nézem, akkor gyengébb proci van benne mint a régiben. De javítsatok ki a tévedek. Majdnem megvettem egy Concorde 9.7-est, de aztán visszaadtam, mert nem vagyok biztos már semmiben. Erről cuccról mi a vélemény?"
Megköszönném ha válaszolnátok, mert a gyerekek már nagyon rágják a fülemet.
Előre is köszi.Pribi
-
z0d1AK
nagyúr
Hmmm. Érdekes meglátás. Igaz, a CC 9.7 IPS Plus nem járt még nálam, de a Toshiba AT100 nálam már ott bűn rossz hatást keltett, hogy hatalmas és ormótlan.
Iszonyatosan vastag a keret minden irányba és maga a tablet is nagyon vastag. Persze a rendszerrel nincs komolyabb gond, de a külső... -
keszo
őstag
Toshiba AT100 eslö ránézésre megérte a plusz 10000-t a CC9.7Ips plus-hoz.
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #19406 üzenetére
Na odáig megvan,hogy felmásoltam az sd kártya gyökérkönyvtárába az onandroid filet.Majd megvolt a mount/system futtatása is.Mikor a terminálba be kellene írni a parancsokat,viszont gond van.Az "su" még ok,a "cp /sdcard/onandroid /system/bin/onandroid"-ra viszont azt írja,hogy cp:not found
.Azt írták,csak a tömörített file system/bin könyvtárban lévő filet másoljam fel.De se így,se a teljes könyvtárral felmásolva nem megy.
-
devast
addikt
Ez csak nekem új ?
[link]
Sz*r a fordító, azért a lényeget ki lehet belőle hámozni. -
haris
őstag
válasz
didros #19258 üzenetére
Olvasd el kérlek még egyszer hogy mit írtam.
"Én 800x480-at és 1024x600/768 -at nem vennék semmiképp. 1280 feletti felbontást szeretnék,"
Ebben sehol nem szerepel, hogy jobb a 800x480, sőt szerintem az a használhatatlan felbontás.
Az 1024x600/768 már használhatóbb, de azt sem szeretnék, nekem a 1280x800 felbontás lenne az ideális 8 vagy 9.. collon -
rpeter
csendes tag
válasz
Bagira01 #19396 üzenetére
Vegyél Kindle-t, imádni fogod, főleg ha sokat olvasol. HA-n már egész olcsón lehet kapni ((ha szerencséd van)) használt verziót. Normál használat mellett nincs ami tönkremenjen benne, emellett Amazon customer care is elsőosztályú.
Pdf-hez és magazinokhoz viszont tablet kell, azok úgy a szépek -
Mozso26
senior tag
Sziasztok !
Olyan segítségre szorulnék, hogy szeretnék vásárolni egy tabletet amire 60e Ft áll rendelkezésre. Tudtok valamit ajánlani ami a legmegfelelőbb lenne.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Napelem
- Home server / házi szerver építése
- Netflix
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Spórolós topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest