Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
A következő kérdéssel fordulok hozzátok. Adott egy Wayteq xTab-70 2.x (nem tudom pontosan) verziójú androiddal. Ez az eredeti, ami vásárláskor volt fent. Viszont a gyártó oldalára került fel egy 4-es verzió. Ez egyszer már fel lett rakva, de akkor nem tudom, hogy ezzel összefüggésben áll-e, de elkezdett fagyogatni és úgy meghalt, hogy garis szervizre kellett vinni, ahol visszatették az eredeti verziót.
Szerintetek megpróbálhatom újra felrakni az újabbat rá, vagy inkább hagyjam a régit.
Van valakinek tapasztalata ezzel a típussal és a frissítéssel kapcsolatban? Van hátrányos következménye? Lassabb lesz tőle a gép esetleg?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
spgabor -
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Több kérdésem is lenne az xTAB-70-el kapcsolatban. Remélem jó helyre írok és tudtok segíteni a kérdéseimben/problémáimban. Valamint bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de kezdő tabis és Androidos vagyok még.
Tesómtól kaptam kölcsönbe, mivel ő most nem használja. Amikor vette Android 2.3.4 volt rajta, amit frissített régebben a 4-es verzióra. A wayteq oldaláról eltöltve. Azért tette ezt, mert a gyári verzióval gyakran fagyott. Viszont a négyes nem hogy segített volna ezen, inkább csak rontott, mert többször fagyott majd teljesen elromlott. Két hónapon át tartó garis javítás után visszakerült a 2.3.4-es verzió. Ilyen jellegű hibát más is észlelet a termékkel. Mi okozza a sok fagyást.
Másik kérdésem a VPN kapcsolódás lenne. Van a cégben egy VPN szerver, amihez szeretnék kapcsolódni, de nem nagyon akar sikerülni. Az első probléma az volt, hogy nem tudta feloldani a dns nevet, majd amikor sikerült (10x-re, pedig mindig jól állítottam be az adatokat), akkor a kapcsolódás végeztével folyton újraindul az egész. Mi okozhatja a problémát? Nem tudom, hogy számít-e, de usb-s t-mobilos mobilnetet használok a net elérésére.
A VPN-nel kapcsolatban van még egy kérdésem. Alapértelmezett átjárót használatát VPN esetén hol tudom kikapcsolni, hogy legyen netem, ha sikerül a céges szervere való felcsatlakozás?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv:
spgabor
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Le Mans Ultimate
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest