Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz tjb007 #50339 üzenetére
ÉS ha kicsit túl lóg a 40es határon nem jobb vétel a 32-es Nexus 7 vagy az Asus Memopad 7?
Nekem Nexus 7-em van, első körben arra gondoltam, jó aksi, megy minden, de azóta eltelt másfél év és nem figyelem a tab piacot.
Csak azért , mert a Nexus meg a Lenovo kb. hasonló hardver, kicsivel drágább a a N7, de az visszajön ha a Lenovo-ba is teszek egy memkártyát. Vagy van számottevő különbség is, ami a Lenovo javára dönti a mérleget?
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Lenovo IdeaTab A3500L, ASUS MeMO Pad 7 HD, LG G Pad 7 , refurbished Nexus 7 (2012-es modell, 32GB)
Ezek közül melyik a legajánlottabb vétel, amennyiben belefér az új készülék a 40 ezres árba?
7.-es gyereknek lesz, játék, film, net felhasználásra.
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Max 40 ezer Ft-ig keresem a legjobb, legstrapabíróbb, jó aksijú 7 colos tabletet. Csak új jöhet szóba!
Melyik típusokat ajánljátok?
Köszi -
Mankó
veterán
Tudom nem apró, de valaki itt keresett egy ilyet. DAGI Stylus.
Egy DAGI P507-es csak kipróbált szürke Stylusra bukkantam a minap otthon. Eladnám minden tartozékával, dobozában. Részletek priviben. -
Mankó
veterán
Kolegam vett egy modecom freetab x2 10.1-es tabot, aminek a kepernyojen mar kikapcsolt allapotban is lathato egy folt, ami bekapcsolaskor mintha valtoztatna az alakjat. Ezert holnap vissza viszi, ha a csere modell is ilyen lesz, akkor helyette kinezett egy prestigo 10-es tabot, aminek mva kepernyoje van. En nem ajanlottam neki, tekintve hogy nekem ips-es nexus 7em van, amivel tokelestesen meg vagyok elegedve.
Esetleg velemeny errol a modecom tabrol?
Tudtok neki ajanlani egy megbizhato 10.1-es tabot max 70 ezres kategoriaban? Pro, kontra is legyen, ha nem nagy keres!Koszi
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
40ért a 808DCC tuti vételnek számít, főleg ha 0%-os THM-el is elhozhatod.
Már csak egy Nexus 7 jöhetne 50-ezerért, akkor lenne csak igazi az árharc.Mondjuk egy ilyen felállásban sztem a Nexus nyerne.
Na de 90-ért egy 7 colos tablet?! Ne röhögtessék már ki magukat.[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
MyAudio Series 8 808DCC tulajok: Szívesen olvasnánk tesztjeiteket, véleményeiteket az új tabletről. Ne tartsátok magatokban! Aki megteheti videó is jöhet.
ED fórumját már végig böngésztem, de az még édes kevés tapasztalatok terén.Ott írták, hogy nagyon meleg a hátlapja. Gondolom egy tok ezt megoldhatná. Más gépeknél is előfordul ez a jelenség?
-
Mankó
veterán
válasz Mandarinn #18938 üzenetére
Meg kell várni az első érdemleges tesztet, s csak utána vételre adni a fejünket.
Én is erre a tesztre várok, mert ha a híresztelések jók és a teszt is alátámasztaná jó eredményekkel, akkor én is beruházok egy ilyenre, csak a 16Gb-sra.
Addig meg csak a találgatások maradnak. -
Mankó
veterán
Na én is ilyen megfontolásokból várom a MyAudio 816DCC-t. + remélem, jobb lesz a wifi-je, mint a mostani tableteknek.
Persze ezek csak vágyálmok, de jó lenne ha megvalósulnának.Kicsit írhatnál többet erről a TFT kijelzőről, mert kicsit félek belevágni egy tft kijelzőbe, miután mindenki agyon ajnározza az IPS-eket. Színek, betekintés, egyéb.
Wifije milyen, súlya? -
Mankó
veterán
válasz szabi__memo #18746 üzenetére
Szerintem nem, csak az ingyenes hozzáférés a csatornákhoz az ami spéci.
-
Mankó
veterán
Nem feltétlenül emiatt van kisebb aksi benne. A tft kijelző is kevesebbet fogyaszt, mint az IPS, csak 2 "magos" a vga, kisebb az órajele a procinak, kisebb a kijelző. Lehet, hogy ezekkel a tulajdonságokkal is elmegy 6-7 órát. Ezt majd a tapasztalatok igazolhatják. Remélem, hogy a wifije erősebb lesz, mint a mostani modelleknek, s a kijelzője sem lesz sokkal rosszabb egy ips paneltől. Ha ez így lenne, akkor bőven megérné az 50 ezret.
Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy majd mit produkál, mert átlag használatra bőven elég lenne, s nem is kellene annyira mélyen nyúlni a zsebbe érte. -
Mankó
veterán
-
Mankó
veterán
-
Mankó
veterán
válasz bigdady #18656 üzenetére
Nálam volt egy ilyen Samsung 8.9-es tablet május környékén, s hát engem nem nagyon győzött meg. Nincsenek szabványos csatlakozói, se hdmi, se usb, szinte semmi. Usb is csak a samsung fordító csatlakozóján. Ez persze töltésre sem jó, másrészt elég körülményes rá bármit felpakolni. Azért hozták, hogy tegyem fel rá a Mama Mia-t. Hát mondanom se kell, hogy amíg a Samsung driverét nem teszed fel, addig szóba se áll veled. Utána is csak a kezelő szoftveren belül tudtam felmásolni rá a kért anyagot, amit persze nem oda tesz ahova te akarod, hanem ahová ő akarja. Szóval kezdő szintű felhasználóknak nem ajánlott, ha másolgatni is akarnak rá.
Akkor el is ment a kedvem a tabletektől. Gondoltam, hogy ha 100 fölött adnak ilyet, akkor milyenek lehetnek a gyengébb modellek.
Szerintem jobban jársz a Concore-dal, bár ez utóbbi még nem volt a kezemben, csak youtube-on láttam tesztet róla. -
Mankó
veterán
válasz rocket #18583 üzenetére
Ennek a modelnek a tftjére én is marha kíváncsi vagyok. Ezzel a hardverrel, meg árral tuti befutó lenne, csak kellene egy teszt főleg a kijelzőre és az aksira kihegyezve. Másrészt azt is jó lenne kideríteni, hogy valójában mennyin megy a procija, max 1.5. Ez most 1.2 vagy 1.5 a vgaval együtt?
-
Mankó
veterán
Mennyiben lehet más egy nagyobb felbontású 1280*768 8"-os TFT és egy 9.7"-os 1024 x 768 -es IPS kijelző? Fogyasztás (5000 vs. 7200-es aksi megfontolásból is), tükröződés, színek, felhasználás + egyéb általatok említett szempontból?
MyAudio Series 8 816DCC és a ConCorde Tab 9.7 IPS PLUS tabletekre való tekintettel.
Azért mégis csak 30 papírral többe kerül a ConCorde.Persze jöhetnek másfajta érvek, ellenérvek a két tabletre vonatkozóan.
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
válasz nightmare13 #18374 üzenetére
Ezzel és a Concorde 9.7 IPS Plus-sal szemezgetek. Nem tudom hogy megéri e a plusz 30 ezret az IPS képernyő.
Szerintetek melyik a jobb vásár? A Myaudio vagy a Concorde? -
Mankó
veterán
MyAudio Series 8 816DCC tablet 16GB (Android)
Erről a típusról tud valaki nyilatkozni? Elég kellemesnek hangzik a hardvere és a fizetési opciói sem elhanyagolhatóak.
A legnagyobb hiánya ennek a leírásnak, hogy nem tudni milyen a vga benne.
Vagy ha tudtuk mondjatok jobb vételt ebben az árban! Indoklással ha kérhetem. Köszi -
Mankó
veterán
Egy amatőr kérdés: külső winyó használat esetén 2.5es esetén is kell külső táp? Fájl rendszernek milyennek kell lennie? Csak mert Fat32-es rendszerrel necces lenne a HD filmek futtatása.
-
Mankó
veterán
válasz nightmare13 #13514 üzenetére
A waytecre a 4:3as felbontás miatt esett a valasztas. A 7'' szerintem kicsi a 16:9es felbontashoz. Sokat olvasgattam a waytec forumban es sokan akadasokrol irogatnak,igy erosebb hardver utan nezve mar a 9.7es tunik jo valasztasnak. A Myaudionak jo parameterei vannak es az aksija is igeretes.
Ami fontos lenne 1ghz proci, 1gb ram, hdmi, 60e körüli ar es minel nagyobb aksi ido.
Felhasznalas: net, film, office, hirek stb.szerk.: ugy nezem a concord lesz a nyero a 9.7esek kozul
Meret tekinteteben meg nem sikerult donteni. A 7es mobilabb, a masiknak meg jobb az ar ertek aranya, illetve simabb a hasznalata.[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Esetleg Concord 9.7? Ebben az esetben kicsit elriaszt,hogy míg a Concordban csak 3750 az aksi, addig a Myaudioban 8000es. Igaz irtak,hogy a concordban mas tipusu az aksi es sokkal tobbet bir, de ez csak egy kemenyebb felhasznaloi teszt igazolhatna. Ti melyiket ajanljatok? Arban egyformak.
-
Mankó
veterán
Tablet vasarlason torom a fejem, a 2 szobajoheto verzio; Wayteq xtab70i (40e) es a Myaudio Series 9 (60e).
Kicsit tanacstalan vagyok a meret tekinteteben, a 7es jobban kezre esne, de a 9.7esnek csabitobbak a parameterei.Ti melyiket vennetek ?
Tudtok velemenyt mondani, esetleg + - , miert vagy miert ne valasszam adott modellt?
Koszi -
Mankó
veterán
Nem tudja valaki esetleg, hogy a HP Touchpad-en van-e HDMI? S ha nincs akkor esetleg valami átalakítóval kiváltható ez a funkció?
-
Mankó
veterán
válasz consono #6726 üzenetére
Jó lenne a WebOs is ha több alkalmazást el lehetne érni rá. De tőlem mehet a Win 7 is alá, mert a rendszer vígan és dalolva elvinné. Az már másik kérdés, hogy a win mennyire támogatná az érintőképernyőt.
Hát kacsingatok egy ilyen táblagéppel, s persze hogy az lenne a legjobb, ha a mostani rendszert ki lehetne váltani egy jobban támogatott OS-el. Különben lehet, hogy a későbbiekben megoldják rá a fent leírtak valamelyikét, de hát az ember szeretne biztosra menni. -
Mankó
veterán
Ok, hogy rezisztív a kijelző, de postával együtt csak 36 ezer és 10"-os. Azért igencsak meggondolandó. Itthon drágábban szintén rezisztívet kapsz, de az meg csak 7"-os.
Az viszont igaz, hogy a 3d kártyájáról semmi hír.Sajnos sem eladói link nincs, de még a megadottak se működnek.
Esetleg típus szám, s majd arra rákeresek. -
Mankó
veterán
Szerintetek ennek mennyi igazságtartalma van?
Vagy ajánljatok jobbat!
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Néhány kérdés ami felmerült bennem:
Miben nyilvánul meg a 256-512 Mb Ram közötti különbség?
Illetve, hogy a rezisztív kijelzőket is lehet ujjal használni? Azt tudom, hogy a kapacitív jobb, de azt nem hogy mik azok a kritériumok amik sokkal jobbá teszik azt.
Valaki legyen szíves elmondani!Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest