Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endless
aktív tag
-
tvamos
nagyúr
Megbillent a lelki egyensulyom...
A munkatarsam eladja az iPadjat. Kb. 50 ezret akar erte.
De ha megveszem, nem lesz penzem az N7-re...
Megeri ez?[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
delbarta
senior tag
válasz kosarob8 #19785 üzenetére
Nekem is ez az együttes van, igaz nálam most egy CM9-es 4.0.4-es rom van fent, de kipróbáltam és tökéletesen párosodik a telefonnal. Átküldtem a telefonról egy fájlt, az is rendben megérkezett. Viszont ha fájlküldésre akarod használni a bt-t, akkor felejtsd el. Ott van a wifi direct. Az a két készüléket közvetlenül, a saját wifi-jükön keresztül kapcsolja össze és fényévekkel gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
Fateys
tag
Valaki írja már meg,tényleg igaz amit itt nemrég felvetettek,hogy Media Markt-ba holnap MyAudio Tablet Series8 808DCC 40K-ért lesz? Mert akkor reggel 6kor megyek a legközelebbibe!
Valamiért Media Markt honlapján nem nagyon igazodok ki.Pl új akciós újságjukat nem látom,nem tudom megnézni,sehol se látom ezt az akciót.
Pécsibe mennék,az van legközelebb.Xiaomi Redmi 4X + Mi Band 2
-
tjb007
nagyúr
Úgy látszik mégis van némi igazság abban amit az a kínai illető írt, persze ez még mindig nem bizonyít semmit sem.
(#19788) Cole10
Ezek közül amit érdemes választani az a WayteQ xTAB-100is, a ConCorde Tab 9.7 IPS és még esetleg a MyAudio, a többit meg inkább felejtsd is el.
(#19790) Endless
Telefont lecserélni egy tabletre ? Vagy valamit én értettem félre ?
Sony Tablet S nevezhető akár kuriózumnak egyrészt a formavilága miatt, másrészt meg mivel itthon nem igazán kapható, amúgy meg különösebben nem ajánlott, a mai mezőnyben még drágának is mondható.[ Szerkesztve ]
-
Endless
aktív tag
Szerintetek megérné lecserélnem a Galaxy s2 telom Sony Tablet S 16Gb 3G-re? Mennyiért lehetne eladni esetleg ezt a tabletet?
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
Fateys
tag
Hali!Média marktba kapható holnap?Ezt hol találtad?Honlapján nem nagyon igazodok ki
Xiaomi Redmi 4X + Mi Band 2
-
Cole10
csendes tag
Ezekről mi a véleményetek?
Wayteq xTAB-100is
MyAudio Series 9 16GB
NoviTab 9.7
Goclever A971
ConCorde Tab 9.7 IPS
Navon Platinum 10
Melyik lenne a legjobb választás?? Vagy 65 ért tud ezeknél jobbat mutatni valaki???
-
zseko
veterán
válasz rocket #19783 üzenetére
Ezt tudom ajánlani neked, igaz nem mondtad billentyűzet kell-e.
HR24.hu
-
kosarob8
aktív tag
Sziasztok,
Vasárnap ota hasznalom a Samsung Galaxy Tab 2 P5110est, eddig nagyon bejön. Mondjuk netezni,meg olvasni használtam eddig, de kipróbáltam videót, youtubeot, sima mp3at. A hangzása nagyon szuper tényleg, a képernyő is jol szuperal. Egy apro bibi jött elo eddig: probaltam a Galaxy S2vel bluetoothon osszeparositani de egyik eszkoz sem latta a masikat. Viszont a bluetoothos Nokia headsetemmel egybol mukodott. Szoval nem tudom mi lehetett a gond :-|
Most 4ora 10perc kijelzoidovel 61%on van az akksi, wifi mindig bekapcsolva, fenyero mondjuk kb felere van véve.
Meg vagyok vele elegedve eddig, koszonom a segitsegeteket :-) -
Cole10
csendes tag
Szóval akkor szerintetek ez jó lenne ConCorde Tab 9.7 IPS vagy tudtok ennél jobbat 65.000 ért??
-
rocket
nagyúr
Tokot es kepernyovedo foliat honnan lehet szerezni a MyAudio 808CC-hez?
Nagyon ritka a 8 colos 16:9-es tablet, Ebay-en hirtelen nem talaltam egyiket se."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Crytek
nagyúr
Nexus 7 GPS-éről olvasott valaki valamit?
Az érdekelne jól veszi a jelet? Autóba kéne külföldön tájékozodni.
Next PC Upgrade: 2022
-
Sanzaa
senior tag
válasz Cole10 #19775 üzenetére
Dobj még rá egy ötöst és szerintem vegyél egy használt CC IPS Plust!
A fejhallgatót nem biztos, hogy tudod vele használni, de ha megírod a CC97IPS Plus vagy a sima IPS topicjában, hogy hol laksz, akkor valaki közeledbe lévő biztos odaadja, hogy kipróbáld.Lenovo Vibe Z2 Pro
-
zseko
veterán
válasz tjb007 #19770 üzenetére
Kipróbáltam. Beakadozik minden második fordulatnál. Az S2-n is ugyanez, csak valamivel rosszabb. A többi teszten is jobb a tablet egy picivel. Pl. tab: 200 pont, S2: 180 pont, tab: 330 pont, S2: 300 pont. Ami most így tényleg zavaró azért, az a féloldalas hangzás. Meg az zavar, hogy nem tudok bejelentkezni a MyStore-ba, mert pc-n próbáltam először, aztán azt írja rossz a jelszó és sehogy nem tudom megváltoztatni
HR24.hu
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Holnaptól az MM-ben kapható a MyAudio 808DCC. 39900 akcicóban és még 0%- os hitel is van.
Szerintem holnap beruházok 1-re.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Cole10
csendes tag
Úgy döntöttem, hogy veszek egy Tabletet, de nem tudok dönteni nem vagyok jártas a témában! Első sorban netezni, filmet nézni, esetleg játszani akarom használni, hiszen el kell ütni valahogy az időt a fősulin!! 65.000 Ft szánok rá fontos, hogy magyar legyen a rendszer két gépet néztem ki szeretném ha megnéznétek és mondanátok véleményt az egyik Navon Platinum 10 a másik ConCorde Tab 9.7 IPS !! Melyik a jobb és miért?? Ha tudok jobbat egyiért akkor szívesen veszem az ajánlatokat légyszíves segítsetek!
Ja és még egy kérdés van egy ilyen fejhalgatóm http://www.geeks.hu/hirek/120216_genius_cavimanus_71_es_headset ezt tudja kezelni??
-
Nara19
aktív tag
pusihusi
Köszönömtjb007
Az én mailomnak más lehet a szaga. -
zseko
veterán
Aham, látszik. Az előbb vettem észre. A jobb felső sarok a legrosszabb, az már azért zavaró. A kapott füles jobb oldala nem szól, másba dugva sem. Maga a készülék hangereje kicsit kevésnek tűnik, és kissé baloldalas, tehát a baloldal hangosabb. Nem tudom, nem láttam még ips-t.
HR24.hu
-
zseko
veterán
3924 pontot kapott quadrantban. Töltés alatt, grafikai program alkalmazásánál, mint a quadrant is, néha becsíkozódott a kép. Erre is kíváncsi leszek hosszabb távon is csinálja-e, amit legelőször írtam marketes problémát, az azóta megszűnt.
HR24.hu
-
Moonwolf
senior tag
Egyébként ilyenre volt beállítva a wifis router WPA-PSK/WPA2-PSK. És így nem tudtam felmenni. Erre írta ki a hitelesítési problémát. Pedig rendesen felismeri, meg kiirja hogy a jelerősség jó.
[ Szerkesztve ]
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
pusihusi
addikt
Az SBP tv szerintem jobb!
Üdv. Feri!!
-
zseko
veterán
ok,ok Kijelző az S2 után fura, de nem rossz. Pixelhibát nem találtam, igaz nem is nagyon kerestem még.
Az Asphalt 7-et jobban viszi mint az S2-őm, néha beakad de ezt még később újra megnézem mert közben ezerrel telepít marketről progikat és úgy vettem észre az akasztjaA procira telepítés közben egy egszerű SystemInfo azt írja, hogy 1500-1600 között ugrál.
A gyári böngésző első indításkor telepítette a flash-t, néztem pár 1080p-s videót és gond nélkül viszi. Néha pici mikrolag mintha lenne, de az asztalin is előfordul nálam flash alatt, meg közben töltés is ment, szóval lehet a net. A CpuSpy is írja az 1600MHz-et, szóval talán nem az lehet mint volt linkelve, hogy a tesztprogramok alatt felhúzza a procit, mert eddig tesztprogramot még nem indítottam.
HR24.hu
-
rocket
nagyúr
válasz rocket #19752 üzenetére
Magyar nyelv hianya mar megoldodott:
"Kedves Felhasználók!
Tudomásunkra jutott, hogy sajnálatos módon forgalomba kerültek olyan 808DCC készülékek, amikről hiányzik a magyar nyelv. Ezt utólag egy szoftverfrissítéssel tudjuk megoldani, amely elvégezhető akár házilag is. A firmware letölthető az alábbi linkről:
Hivatkozás
A tömörített állomány tartalmaz egy rövid magyar nyelvű leírást upgrade manual címmel, valamint a 3 előtelepített APK file-t is (amennyiben elvesznének a frissítés során)
Remélem mindenki számára egyértelmű a dolog, de ha mégsem, kérdezzetek bátran! ""A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Erdekes van Magyar nyelv, a 808DCC-bol meg kihagytak.
MyAudio support feltunt ED-n, remeljuk mostmar tenyleg lesz valami erdemleges.
Erdemes lenne ide is csalogatni oket, van es lesz par tulajdonos."Tisztelt Hozzászólók!
Úgy döntöttünk, hogy mostantól jelen leszünk minden ilyen és ehhez hasonló fórumokon is, hogy a lehető leggyorsabban és legpontosabban válaszolni tudjunk minden kérdésre és megoldást találjunk az esetleges problémákra! Reméljük ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy supportunk még jobb legyen és eloszlassuk az ezzel kapcsolatos kételyeket!
Kérdezzetek tehát bármiről, de küldhettek e-mail-t az info@myaudioworld.hu -ra is!
Sátorhelyi Úrnak külön köszönjük a részletes és hasznos tesztinfo-kat! Az ilyen korrekt hozzáállás nekünk is nagy hasznunkra válik, hiszen akkor tudunk valamin a leghatásosabban és leggyorsabban javítani, ha a rajtunk kívül álló hibák is mihamarabb kiderülnek! A magyar nyelvű frissítés reményeink szerint 1-2 napon belül bárki számára elérhető lesz! "[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
zseko
veterán
No, nyomkodom egy pár perce. Az első dolog, hogy vékony, de nehéz. Aztán van rajta market, viszont ami idegesítő, bármit választok ki a már régebben feltelepített listából, van kb. 1 másodpercem, hogy rányomjak a telepítésre, mert mindig a google maps oldalát adja vissza. Ezt nem értem miért, majd későbbiekben kiderül mi lesz. Ja, magyar nyelvű a tab, teljes egészében, eddig nem találtam angolt. Rajta van a Network Tv program, egyelőre keresem a kódot a dobozban. Kaptam két Music Card-ot, amivel letölthetőek a zenék, van 15 oldalas használati útmutató, ami magyar nyelvű.
HR24.hu
-
CHIPman
nagyúr
A stabilitással és a sebességgel a Series8-nál sem volt baj, az volt a gáz, hogy nem ért el a lakás másik végéig a WiFi-jel a tablet szerint. Mellette meg 3 telefonnal simán lehetett netezni...
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
vamzi
senior tag
válasz CHIPman #19742 üzenetére
Szerintem ezt annak fényében döntsd el, hogy mire szeretnéd használni, mire van neked szükséged, illetve mennyit szánnál rá.
Nekem ha nem kellene az USB, akkor biztosan az iPadet választanám.
A wifiről meg azt tudom mondani, hogy az én tabletemben (Smartq T20) a wifi jele stabil a sebessége pedig nagyjából 30Mbps körül alakul, ami kb 3,5MB/s.
-
CHIPman
nagyúr
Szerintetek iPad1 használtan, vagy inkább valami ICS-s márkátlan újonnan? Még mindig azon filózok, hogy a wifije mennyire lehet erős az ilyen kínaiaknak. Egyet már tapasztaltam, az gyenge volt, az iPadé meg tuti erős, ha már egy iPod is veszi.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Moonwolf
senior tag
Ha pixel hibás a tablet mit lehet csinálni?
Legalábbis úgy tűnik hogy pixel hiba és nem egy kis piszok, nem lehet eltüntetni.
Vagy esetleg van valami teszt program rá? Mert lehet csak a fólia alé ragadt be valami amikor rárakták.
[ Szerkesztve ]
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
tjb007
nagyúr
válasz Hurkafej #19729 üzenetére
Lehet kapni, az a kérdés, hogy itthon szeretnéd megvásárolni vagy a Kínából való rendelés is belefér (aminek megvannak az előnyei és hátrányai is) ?
(#19731) Adamis
Akkor talán azt kellett volna írni
Soha senkitől nem hallottam még, hogy a tiszta szót használta volna a felbontás szó helyett.(#19732) atike
Nagyon más 8 colos (és afölötti) ebben az árkategóriában nincs.
(#19733) Gzolo
A nagyobb kijelzőfelbontás miatt WayteQ xTAB-70w.
-
Bagira01
veterán
válasz rocket #19656 üzenetére
Nem a panda-n lett olcsóbb a flame, hanem a dino-n drágább Nem tudok dűlőre jutni az aurora II-vel, pedig még a forint is javulóban van. Mikor meg akartam rendelni épp nem volt elérhető az oldal, most megint problémázok
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Gzolo
senior tag
Sziasztok
25-40 ezres kategóriában szeretnék venni tabletet, itthon garanciával, E-digital, Speedshop vagy hasonló boltban. Concorde, Wayteq, MyAudio, Navon, Alcor jöhet szóba.
Olvasásra, netezésre, és maximum 2D játékra szeretném használni .ICS legyen rajta legalább, vagy ha nem az van rajta gyárilag, frissíthető legyen rá, aksi nettel legalább 4-5 órát bírjon, 3g nem kell.
Mit ajánlotok ilyen feltételekkel?
-
Hurkafej
aktív tag
20-40 ezer között lehet kapni olyan tabletet, aminek a képernyője tiszta, dokumentumok olvasására és filmezésre használva főképp.
Nem lesznek szeptembertől kézzel fogható könyveim, ezért gondolok erre, de félek az ilyen olcsóbbaktól, nem szeretem annyira amikor valami marhára belassul. -
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Megjött a ConCorde tab 7015ös. A wifinél amikor beírom a jelszót, azt írja a tab hogy azonosítási probléma?
Mit kellene beállítani hogy felismerje a wifit?
-
szilchi
őstag
Bár még mindig nem írtad,mire kell de alap dolgokhoz elég lesz ez a tab is.Mondjuk ezen csak 2.3-as droid van.Nem tudom mennyi garancia meg support van hozzá,de ennyi pénzért lehet jobb választás lenne egy Concorde 7015
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
hdman
őstag
Várjuk a tesztet
4 után itt fogok csüngeni, mert ez a tab is esélyes nálam
Igazad van, hogy felhivhatott volna a futár, főleg ha szám is volt megadva, viszont Ausztriában tök bevett szokás, hogy a postások a szomszédba, de van hogy más emeletre passzolják be a csomagot
Sőt van olyan lépcsőház, ahol egy öreg nénike az összes napi beérkező csomagot átveszi, és amikor a jóemberek hazaérnek, mindenki beugrik hozzá, váltanak pár szót, és felveszi a csomagot. Én is csak lestem elöször, de aztán megszoktam
Más világ, és ehhez más kultura is kell...
Sopron city :)
-
zseko
veterán
Na, lebaszattam a futárcéget. A bolt nagyobb korrekt volt, 4x hívtak vissza, hogy pontosítsuk a kiszállítást hová, még a futárcéggel is lebeszélte, csak közben már kivitték a csomagot és átadták a szomszédnak mert nem volt otthon senki. Csakhogy:
1. Nem adtam felhatalmazást a futárnak, hogy másnak adja át a csomagot.
2. Azért kapott egy kib@szott telefonszámot hogy hívjon fel probléma esetén
3. Ha ott áll valaki a házunk mellett és azt mondja szomszéd/ismer, majd ő átadja nekem a csomagot, minden további nélkül odaadják??
4. Ha teszem azt, haragban vagyok a szomszéddal és az lenyúlja a csomagot akkor ki fizet??Gondolom rajta lesz a csomagon a szállító cég címe, telefonszáma, erről azért tájékoztatni fogom őket is.
Holnap a bolttól felhívnak még érdeklődni, hogy mennyire vagyok elégedett a készülékkel.
HR24.hu
-
hdman
őstag
válasz tvamos #19700 üzenetére
Szerintem nekem ez a Tegra3-as Toshiba lefedné az igényeimet, de sajna nem ips a kijelző. Aztán ott van a transformer tf300 ami dokkal és ips kijelzővel szerelve tök ugyanaz 130-ért. Annyit viszont elvből nem akarok érte adni, meghuztam egy határt 100nál.
Először 60k volt ez a határ, de mivel hosszabb távra keresek egy erősebb gépet, és szinte csak otthon használnám, ezért kell a 10". Folyamatosan nőttek az igények, szóval már 100-nál vagyok és még ez sem elég...
Sopron city :)
-
drt
csendes tag
-
drt
csendes tag
Sziasztok!
Van ez a maxell maxtab 7" 29990ért a tescoban.biztos régebbi, enyhe gép, de ennyiért?
Szerintetek?
Hallotattok rola jót? rosszat?[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Hozták a 1016DCC-t, csak épp nem voltam otthon, így a szomszéd vette át helyettem. Én csak 4 óra után érek haza...
HR24.hu
-
tjb007
nagyúr
válasz didros #19701 üzenetére
A Jelly Bean -nél már van rá lehetőség, itt megtalálod a módját: [link]
(#19702) atike
Az a probléma, hogy újonnan csak egy olyan modell létezik ami úgy ahogy megfelel a kritériumoknak és az nem más mint a MyAudio 808DCC, használtan meg a normálisak közül csak 7 colost kapnál ennyiért.
"USB-Ethernet átalakító menjen rajta"
Ezt viszont senki sem garantálja (vagy talán a ConCorde?).
(#19704) T 1000
Ha leírnád a márkáját/pontos típusát úgy könnyebb lenne.
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi. Van egy 10 colos táblagépem és elhagytam a töltőjét. Olyan nagyon vékony kerek töltő való hozzá, vékonyabb, mint az átlagos taboké, szerintetek hol tudok hozzá venni?
Köszi!
Tamás
-
atike
nagyúr
Aktuálissá vált a tablet vásárlás. Tudtok ajánlani valamit?
A szempontok:
- 8 colos vagy nagyobb
- 1 giga ram
- minimum 8 giga rom
- ICS
- USB OTG
- USB-Ethernet átalakító menjen rajta
- magyarországi garancia
- micro sd
- hdmi
- minél nagyobb akksiAmi jó lenne ha belefér, de nem döntő szempont:
- Gorilla Glass
- kétmagos proci
- IPS
- minőségibb (fém ) hátlapAmi nem kell:
- 3G
- normális kamera (nem lesz fotózásra használva)Nagyságrendileg 50k lenne rá.
Előre is köszi!
-
didros
senior tag
Egy lame kérdés, bocs...
Az Android OS tud több felhasználót kezelni? Megoldható az valahogyan, hogy külön könyvjelzői, internet előzményei legyenek a család egyes tagjainak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest