- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Nikon DSLR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz
nightmare13 #18395 üzenetére
Pedig úgy látom,a modem megy.Folyamatosan villog a led-je.És a tab is látja a hálózatot.Hibaüzenet nem jött,hogy nem ismerte volna fel.Szal nem tudom én sem.Hivatalosan nincs a kompatibilis eszközök listáján ez a modem.De a régi Xpad 70 listáján rajta volt de mégsem ment.Ott pont fordítva volt.Mutatta a térerő jelet,csak éppen a hálózatot nem látta.
-
Crytek
nagyúr
Részemről téma lezárva volt tab nincs tab ennyi! (Majd 1 hóna múlva max még leírom a fejleményt mit mondtak miért nem javítják és cserélik)
A suttyót azért írtam, mert hol van ilyen, ha egy tárgyra van x év garancia akkor nem cserélik ki ha karcos? Nem nagyon mehet akkor jól a pandás cube biznisz ha vissza akarják az alkatrészeket forgatni (mert ebbel a karcos dologból másra nem következtetek)
-
vamzi
senior tag
válasz
Crytek #18313 üzenetére
Biztos, hogy esetedben a pandások a "szar suttyók"? Ha jól sejtem, nem ők vágták szét a töltődet és nem ők gátolnak meg egy szoftverfrissítésben...
(#18391) z0d1AK
Jól hangzik. Ez a SOC kellett volna már a T20ba is. Ha most vennék, valószínűleg ilyet vennék. Én már az 5ös OMAP sorozatot várom. Egyébként van némi PR bullshit a hírben, mert 3G dongle-t nem kezel, 7000-es aksi van/lesz benne, nem 7500-as. Egyébként egy komplett T19/T20 csak SOC fejlődés volt. Az érintőpanelt is fejleszthetnék
-
szilchi
őstag
Megjöttek a extrémdílertől a két mini-USB OTG adapterek.Ha valakinek kell egy,szívesen elküldöm.Nekem csak 1 kell.Bár ahogy néztem,az én tabomon kívül mindegyikhez mellékeltek OTG kábelt
.
Meg mindjárt egy kérdés.Feldobtam rá a Huawei e220 hsdpa modemet.Úgy néz ki felismeri a gép,mert a "a táblagépről" menüpontban a hálózatnál ott van,hogy djuice,a típusnál meg gprs1.De nincs térerő.Emlékeim szerint a tabok kizárólag 3G-s hálózatot kezelnek.Ez igaz?És akkor valószínüleg azért nincs térerő,mert itt falun nemigen van 3G.Délután a munkahelyemen is kipróbálom esetleg,ott van 3G elérés elvileg.Legalábbis a városban van,ahol dolgozok.
Meg van valahol a neten leírás,hogy hogyan is kellene nekiállni a külső Bluetoot meghajtó integrálásának?Az adapterekkel együtt rendeltem egy ilyen miniatür usb-s BT-t is.
-
z0d1AK
nagyúr
Ez valószínűleg sokatoknak tetszik majd: Android 4.1 és 2 Gbájt RAM a SmartQ T30-ban
-
tvamos
nagyúr
Ez lehet, hogy itt OT.
Esetleg ti tudtok valami megoldast arra, hogyan tudnam a Tabos Skype-ban megnoveszteni a betumeretet? Alig latom... (Gadmei T883) -
mipityu
tag
" én is a freelandert néztem ,de jobb a tegra2 mint a másik...? "
Melyik másik, mire gondoltál? Freelander-ből van egy rakás, PD10-ből is. Nem tudom miért kell nekik vagy 5-6 teljesen különböző konfigot (talán a tok azonos) ugyanúgy nevezni.
Volt már Frelander PD10-em, de ez ugyanazon a jelzésen kívül teljesen más. -
Chaser
legenda
válasz
nightmare13 #18382 üzenetére
GPU: Dual Core Mail 400×2
Akkor ez téves, vagy úgy értik MP2? -
F.B.I.
veterán
A MYaudio 816DCC-nél nem kevés az 5000mAh akku a 2 maghoz és a kijelző felbontáshoz? Kibír vajon 4 órát? A 908A bár lassabb de nagyobb kijelzőt jobban bírja időben a 8000mAh nem?
A hordozhatóság szempontjából nálam inkább az akkus idő lenne fontosabb. -
medica
senior tag
válasz
nightmare13 #18379 üzenetére
Ez nem tökugyanaz? [link]
-
-
nightmare13
őstag
A Concorde jobb kijelzővel, erősebb SoC-pel rendelkezik, folyamatosak a frissítések, megbízható a szervizes háttér. De csak 1 év.
MyAudionál erős a hardver, de azért nincs egy szinten az RKC SoC-pel. Kijelző sima TFT, garancia 2 év, de kérdőjeles a gyorsasága és megbízhatósága. Ugyanez vonatkozik a frissítésekre is.
Azt nem nekünk kell megmondani, hogy melyiket éri meg jobban megvenni. Neked kell eldöntened, hogy melyik szempontok a fontosak számodra.
-
Mankó
veterán
válasz
nightmare13 #18374 üzenetére
Ezzel és a Concorde 9.7 IPS Plus-sal szemezgetek. Nem tudom hogy megéri e a plusz 30 ezret az IPS képernyő.
Szerintetek melyik a jobb vásár? A Myaudio vagy a Concorde? -
tjb007
nagyúr
"Erről a prociról, kijelzőről mit érdemes tudni?"
A SoC -ről itt mindent megtalálsz, a kijelző sima TFT-LCD, nem IPS viszont elég nagy a felbontása.
Gyakorlati tapasztalat még nincs mivel nem vásárolható még meg.(#18372) Chaser
Nem, nem dual. Itt találod, hogy mit jelent az MP2: [link]
(#18373) atike
Igen, tud de ehhez bele kell, hogy legyen forgatva a kernelbe az adott chippel szerelt adapter drivere és a ROM -ban is benne kell lennie az ethernet támogatásnak.
(#18375) Lacci77
Ezek azok amiket jobb messziről elkerülni.
-
Lacci77
tag
-
nightmare13
őstag
Gyakorlati tapasztalat nem lehet vele, hiszen még nincs is ilyen az országban, majd csak aug közepén érkezik meg. Maga a vas és úgy alapvetően a gép nagyon jónak tűnik. Csak hát a support. Garanciáztatás még csak-csak megvalósítható, de a frissítések érkezése kérdéses egyelőre, persze nem lehetetlen, hogy a kibővített termékpaletta után ebbe is belehúznak.
-
atike
nagyúr
Most kaptam egy kérdést....
Androidos tablet tud kezelni RJ45-ös (IP alapú) hálózatot? Gondolom valami USB-RJ45 átalakítóval.... Totál esélytelen?
Köszi a választ...
Üdv
-
Crytek
nagyúr
Most megyek a postára feladni a gépet.
Ezt írták emailbe ezek az adatok:
COMPANY: Shenzhen Danhonghaotian Ecommerce Co. Ltd.
Receiver: Dandan wu(RMA DA0001741 )
ADDRESS: Fl.4-5,7 Longtang Industry Park, Liuyue, Henggang, Longgang,
Shenzhen 518000, China.
Phone number: 0086-755-83650148Kérdésem a telefonszámot is felszokás írni külföldre szóló küldeményre? Mi az a Receiver?
-
Mankó
veterán
MyAudio Series 8 816DCC tablet 16GB (Android)
Erről a típusról tud valaki nyilatkozni? Elég kellemesnek hangzik a hardvere és a fizetési opciói sem elhanyagolhatóak.
A legnagyobb hiánya ennek a leírásnak, hogy nem tudni milyen a vga benne.
Vagy ha tudtuk mondjatok jobb vételt ebben az árban! Indoklással ha kérhetem. Köszi -
spiritex
veterán
Ma voltam a Tuskó-ban és láttam két Maxell Maxtab-ot, a 7 és a 8"-est. Mind a kettő dobozán 1GB ram-ot írt, és amikor belementem a Futó alkalmazások menüpontba, ott is ez az adat látszott beigazolódni, mert 683 MB ram-ot írt szabadnak és 300 körül volt foglalt.
Mind a két tablet szélsebesen működött egyébként és mind a kettőn ics volt...
Hazaérve megnéztem a Maxell honlapját és mind a két tabletre 512 MB ram-ot ír, illetve, hogy 2.3-as android van rajtuk.. Hogy lehet, hogy más van az üzletben, mint a saját honlapján? Mellesleg nem láttam még 1 GB ram-os tabletet sem... de nagyon meggyőző volt a sebességük! -
tjb007
nagyúr
válasz
Loituma69 #18281 üzenetére
Nem kell megbánni semmit sem. Mindenki azt csinál amit akar, nem kötelező megfogadni azt amit én/mi javaslok/javaslunk, tanácsolok/tanácsolunk. Ha valami nincs ajánlva annak megvan az oka és nem azért van mert nem tetszik a cég logója.
Írtál valamit ami nem fedi a valóságot, kár ezen tovább lovagolni. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Jack63 #18351 üzenetére
Igen, ahogy mondtam, ezek közel beazonosíthatatlanok.
MID -> Mobile Internet Device
Touchtablet -> gondolom az érintőképernyőre utalt a kicsi sárga
via WM8505 -> processzor típus
1.6 android -> szoftververzióSajnos ezeknek nincs általában konkrét típusa, ahogy supportjuk sem, így ahogy mondtam, nem nagyon lesz ezen frissebb rendszer. Az sem kizárt, hogy ez még a 126 Mbájt RAM-os verzió, amin jó, ha az 1.6 elfut.
-
Chaser
legenda
Kipróbáltam az egyik távirányítómat a tabon, kezeli
Tüzetesebben nem néztem meg, de hangerő, egér, enter, stb megy. Gépelni is lehet vele mint telón...nem rossz
-
Jack63
csendes tag
Helló Mindenki!
Van egy MID tabletem 1,5-éve kaptam angliából via wm8505 1.6-os droiddal és frissiteni szeretném csak valahogy nem ismeri fel asztali gépem a tabletet gondoltam a kábel van megtörve kipróbáltam másik kábellal azzal sem ment gondolom a tableten a bemeneti csati rosszalkodik.
Az lenne a kérdésem hogy microSD-ről tudok rárakni másik OS-t vagy felejtsem el.Előre is köszönöm a választ!
-
derrik
őstag
Én is nagyon vettem a Tesco cuccból... Még volt egy. A wifi kicsit gyengébb.... És lasabb is mint a mobil Tegra, hogy de elmegy, a modemet viszi mint a vajat
-a myCloud app nekem nincs valaki kibuherálná nekem, nem tudok így regizni
-hogyan lehet rootolni
-egy kis turbó hogyan lehet még ráadni? Ötletek? -
mipityu
tag
Ma megpróbáltam lemeríteni, mert beragadt az akku szintjelzőm (sikerült helyrehozni, hallod Crytek?).
3x játszottam le Youtube klienssel a Metallica több mint 2 órás koncertjét.
40% fényerő, folyamatos internet kapcsolat, full hangerő.
Böngészéssel kapcsolatban csak az alapokat használom, a gyári (alighanem Chrome, mert bejelentkezik a google account-omra) flash-sel is rendben múködik.
Megjelent egy amerikai srác által átírt ROM, ez már minden szempontból kifogástalan.
Már a 0705-ös ROM-ban megszüntették a bizonytalan pozicionálást, ebben már jó a wifi is és megszünt repülő módban a pattogás.Ennek ellenére megy a piacra, ma megrendeltem egy Freelander PD10-et ismét.
De ez már a Tegra2-es, GG-s IPS-sel, cserélhető akkuval, GPS-vel, BT-vel és van benne magyar nyelv is. Az Ainol csak igéri (hogy visszateszi-e az még kérdés) a magyar nyelvet az Aurora II.-re. -
tvamos
nagyúr
Hello! Itt is keress ra a posztokban! En is posztoltam rola.
Az enyem otthon van, es a fiam azzal rendetlenkedik. Rogton lenyulta, odaadta nekem az o Gadmei tabjat.
Eleg gyors, jo proci, es az 1G RAM is jol jon. Sok jatekot nem probaltam, de amit igen, az futott, hiba nelkul. Play-el erkezett, ami nekem pozitiv volt. Aranylag szep a kijelzoje, a fenyero nagyon jo, mindig eleg volt. a felbontas is pont jo. (Lehetne azert tobb, de jonak mondanam.) Minden szogbol latszik. Nagyon vekony es konnyu a keszulek. Akar jo is lehetne egy kezben tartani.
A hasznalataban vannak... hogy is fogalmazzak... ami nem annyira jo! Nekem van par bevilagitas a kijelzon, ami fekete hatternel egy kicsit latszik. De persze ki hasznalja fekete hatterrel, csutka fenyeron?.. az amugy eleg fenyes IPS screent? En altalaban minimum fenyeron nyuztam. Olyankor ez egyaltalan nem zavaro. De ha mar tudod, hogy ott van... Ha egy kezben tartod, plane, ha egy ujjal tamasztod a hatuljat, akkor a kepernyot piszkalod hatulrol. Iszonyatosan tukrozodik! Tenyleg nagyon! Valahogy... irkalni sem jo rajta, mert nehez oda rakni a cursort, ahova akarom. A telefonomon (Motorola Atrix 4G) minden ilyesmi megy peldasan. Nagyon csuszos a felulete, szar fogni, konnyen elejtheted. Mondjuk egy matt kijelzo vedo, meg valami szilikon tok lehet, hogy segit. Ja, es a Pandawillen hozza ajanlott tokbol feszt kiesik. De mondjuk a tokbol a keszuleket tarto kis fulecskek is gyorsan kihullottak, ugyhogy...En le akarom cserelni egy Nexus 7-re, persze, csak ha a gyerek visszaadja.
Utalom ezt irni, de... az arahoz kepest jo! Gondolom foznek ra hamar olyan ROM-ot, amivel popec lesz. Jatekra meg, Root+Chainfire-rel tuti futni fog tajta (majdnem) minden, eleg gyors is lesz hozzajuk.
-
hdman
őstag
Akinek Ainol Novo 7 Aurora II gépe van, itt vagy pü-ben tudna irni róla pár dolgot? Kompatibilitás, sebesség, akkuidő, ilyenek. Úgy néz ki, sikerül egy ilyenhez jó áron hozzájutnom. kereső semmi értelmeset nem adott ki. köszi
-
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #18319 üzenetére
Klafa cikk. Az en Tabom is AMLOGIC 8726M... Lehet azt is rootolni a kelzsoca fele SD-s trukkel? Vagy hogy van ez? A gyerek bizti orulne a jatekoknak...
Egy ujabb tapasztalat a Gadmei T883-mal:
A Brandon ajanlottak hozza egy kijelzo foliat. Ami matt, hogy ne tukrozodjon annyira a kijelzo. Hat... ez iszonyat. A felulete... nem is tudom.. csupa apro szemcses. Minden beleragad, a kezemrol a zsir, kosz, minden. Raadasul, mivel szemcse, nem is rendesen latszanak a kijelzon az apro dolgok. Es mivel a kijelzo 8" 1280-as felbontas, van, amikor iszonyatosan zavaro az egesz. Fertelem! Ha attorlom tisztito kendovel, akkor persze ideig-oraig latszik valami. Szerintem a fenyerobol is sokat elvesz.Ja... es bocs ezert: "(#18333) tvamos válasza Crytek (#18330) üzenetére"
Pattintsd!!! -
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #18313 üzenetére
Nem suttyok! Kinaiak! Nekem speciel semmi bajom veluk.
(A Pandawill-re gondolok!)
Te vagy mulya! De igy szeretunk!Egyebkent en elvezem a torteneted!
Elmeselem a haveroknak a kocsamban...
A munkatarsam is szereti a torteneted.
(O a felelos nalunk az akuimlatoros keszulekeinkhez vasarolt akumlatorokert.)
Mar varja a fejlemenyeket... szinte. -
rocket
nagyúr
Androidos jatekok mennyire tamogatjak a nativ 4:3-as 1024x768-as keparanyt?
Az a MyAudio jo vetel lenne, de 4:3-as keparanya van, nem igazan lenne jo szethuzna a kepet, vagy alul felul fekete csik lenne.
(Angliaban szinten akcios ez a tipus, de ott mar julius kozepe ota tart az akcio
)
-
Mandarinn
senior tag
Sima Concorde 9.7 Nem lesz 45.000Ft-ért?
-
Chaser
legenda
válasz
Khelben #18312 üzenetére
Jó, akkor majd azt kérem ne gift-et írjon, hanem garanciából visszaküldöttet...
persze ha veszek, de elnézve az árát meg az itthoni cuccok árát és tudását valószínű hogy veszek bayről. Ha meg jó fej az eladó akkor megkérem rakja fel külön a tabot, külön a gépet és a csomagolását....úgy már benne vannak egyenként a 45 eur-ban, nav meg mehet oda ahova akar...
-
izisz
senior tag
Mxplayer és moboplayer nekem remekül viszik a cuccot lan-on (windows share-ről).
Ha sambá-t emlegetsz, gondolom linux, azt nem tudom, milyen sebességgel vinnék.
ritkán nézek feliratost tabon, de úgy emlékszem az mxplayer kiteszi szó nélkül. mobo-ban van rá opció de nekem még nem jelenítette meg egyszer sem sehogy sem (vagy fordítva, próbáld ki mind a kettőt).
Az egyik még olyat is tud, hogy ha visszamászol a tabon "desktopra" egy apró ablakba kiteszi a filmet ("kép a képben")
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Crytek #18315 üzenetére
Ne azt írd akkor, hogy 10"-os, hanem hogy a 4:3-as képerány nem jó. Mert hogy számokat nézve a 9,7 és 10,1" között elég kicsi a különbség, csak képarány esetén nem mindegy.
Amúgy 9,7"-os cuccra utólag könnyebb találni tokot is, hiszen a legtöbb apple tok jó lehet hozzá. Bár gondolom neked már adott a tok hozzá, bár ritka, hogy valaki a tokhoz keres tabletet.
-
Crytek
nagyúr
válasz
z0d1AK #18311 üzenetére
Van aki szereti az olcsót újat ismeretlen. Így legalább megismeri az ember más országok üzletpolitikáját. Pl 1 hónap múlva a pandáról is kiderül hogy szar suttyok-e vagy nem!
Bár mivel eddig sem volt szerencsém így már most mondom hogy suttyok és rajtuk marad majd a cucc. De már nem idegeskedek volt nincs. A pénz már csak ilyen.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Crytek #18309 üzenetére
"Akkor írják rá a normális árat és vígan kifizeti az user minthogy utólag szar szemét sumák csalónak tituláljanak!"
Akkor miért is nem itthon keresel tabletet? Mire az áfát és a vámot kifizeted, nincs 10 ezer a különbség a kínai tablet meg a CC között, amire garit és kapsz és nem kell videót csinálnod hozzá, etc...
-
ZsZso
Közösségépítő
Én is bevásároltam ebből a Tesco -s csodából (9.7''). Eddig meg vagyok vele elégedve. 1 apró pixelhibát kaptam, de annyira a szélén van a kijelzőnek, hogy nem tud izgatni (pixelgariba is beleférne).
- Ha több programot futtatok, akkor néha belassul, de nem vészes.
- A kijelző szépséges (nem volt IPSem azelőtt).
- Megy szépen az USB, 720p/1080p -s (max 3-4 GB -tal próbáltam) filmek jól menne rajta LOCALbanAmi viszont akad, az a Samba share -es 720p (h264). BsPlayerrel próbáltam (System HW gyorsítást nem engedi LAN módban így kicsit meg vagyok szorulva). Tud -e nekem valaki olyan lejátszót ajánlani, ami SMB share -ről képes streamelni, lehetőség szerint ismeri a feliratokat és gyors?
UI: Először egy erősebb masinában gondolkoztam, de ez is elég lehet arra a célra, amire szánom. Amikor egy picit várnom kell 1-1 reakció után, akkor a fejemben van az, hogy ez a gép fele annyi volt mint amire költeni akartam, s ahhoz képest szerintem szuper.
-
-
Khelben
nagyúr
válasz
Chaser #18305 üzenetére
menjenek kopogni a feladóhoz
A feladó meg fogja mutatni nekik a szabályzatot, amit a rendelés leadásával te is tudomásul vettél, és amiben le van írva, hogy esetleges egyéb költségeket (különösen az áfát és a vámot) a címzett fizeti.
nem vagyok se navos, se jogász, nincsen vámos képzettségem se, én aztán nem tudom mit kell bejelenteni
A jogszabályok nem ismerete sosem mentesít azok hatálya alól.
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #18303 üzenetére
Ezt jó tudni. Ámbátor mi van akkor, ha más címére kérem a csomagot? Majd őt kezdik el zargatni?
z0d1AK: Hát a számlát nem én töltöm ki és nem én írom rá hogy GIFT...menjenek kopogni a feladóhoz, valszeg nagyon érdekelni fogja a dolog őt is. Sajnos nem vagyok se navos, se jogász, nincsen vámos képzettségem se, én aztán nem tudom mit kell bejelenteni...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Chaser #18302 üzenetére
Ha a dobozon kívül fel van ragasztva a számla, rajta tételesen mit tartalmaz a doboz és úgy csúszik át, akkor talán még érthető.
Amikor viszont számla a fasorban sincs, a dobozra meg 9,5$ értékű gift van feltüntetve, az már másabb történet.
Arról nem beszélve, hogy alapból neked kellene bejelenteni a vámköteles árut függetlenül attól, hogy az átcsúszik-e, vagy sem. A DHL is ezt automatikusan megteszi mikor bejön egy csomag. -
kelzsoca
félisten
válasz
Chaser #18302 üzenetére
Szúrópróba szerűen, utólagosan is bármikor indulhat bárki ellen (küldemény kezelésétől számított 5 éven belül) hivatalból indított hatósági eljárás.
Nyilván ennek kicsi az esélye, és ezzel nem azt mondom hogy mindenki ettől kell féljen, de ilyen is előfordulhat. (igen, 1 csomag után is)
Ez esetben minden létező dolgot bekérnek a küldeménnyel kapcsolatosan, majd ~2-3 hónap után zárulhat le az ügy.
-
lacuska74
tag
válasz
norbeerto #18298 üzenetére
Én innen rendeltem:
http://www.gadgetgreats.com/ainol-novo-7-aurora-ii-tablet-pc-7-0-lg-ips-android-4-0-amlogic-a9-dual-core-1-5ghz-novo7-aurora-2.html2 héten belül megjött, nem volt semmi egyéb költségem.
Amúgy nagyon jó kis gép, még semmi hibát, fagyást stb. nem találtam.
Csak használom: játékra, olvasásra, netezésre, filmnézésre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Goddess of Victory: Nikke
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- További aktív témák...
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest