-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
crue
őstag
válasz
Nataniel #55105 üzenetére
Ezt így elfogadom, de azt egy kicsit túlzásnak érzem, hogy holnap megveszed, holnapután elavul. Ha veszel egy normális gépet, akkor legalább egy évig számíthatsz szoftverfrissítésekre, jó esetben verzióváltásra is. Amikor ez a support megszűnik, akkor tekintek elavultnak egy gépet.
-
crue
őstag
válasz
Mike88 #35749 üzenetére
Ez nem egészen így van. Én Kecskeméten, kertvárosi részen egy 8 dolláros usb-s vevővel, a saját kis pálcika antennájával tökéletesen fogom a mindigtv csatornáit a fél méter vastag falú házban. A midigtv honlapján pedig lehet tájékozódni cím alapján, hogy hol mivel fogható az adás (szobaantennával, tetőantennával vagy kültéri antennával).
-
crue
őstag
Nem az a probléma, hogy nem lenne hozzáértő fejlesztő, hanem az, hogy a Rockchip felrúgva a GPL szabályait nem hajlandó kiadni a RK3066 soc kerneljének a forráskódját. Így pedig lehetetlenné teszi a komolyabb fejlesztéseket. Ezért nincs normális CM sem. Ebből a szempontból nagy előnyben vannak az Amlogic socos gépek, mert az elérhető forrás révén szinte bármilyen támogatást, drivert bele tudnak fordítani az ügyes fejlesztők a kernelbe és bármilyen "utángyártott" romot portolni tudnak.
-
crue
őstag
válasz
Apollo17hu #32719 üzenetére
Ágyra ledőlve olvasgatáshoz 7 colos ips paneles gépet célszerű választani. A nagyobbak kényelmetlenek ilyen használatra és nehezek is.
-
crue
őstag
válasz
kelzsoca #32220 üzenetére
Azzal csak az a bajom, hogy a külső kártya lassabb és egyébként sem szeretem az ilyen megoldásokat. Inkább a gép árába fizetném, amit a kártyára kell költeni. Lehet, hogy ez csak az én vesszőpaipám, mert én pont elvagyok egy 16 gigás géppel bővítés nélkül és ezért húzom fel magam, amikor látok egy jó gépet 8 giga tárral.
A Gameloftos célozgatást meg ezúton köszönöm, de nem foglalkozom warezzal, miután szinte minden címet meg lehet vásárolni 1 dollárért 1-2 hónappal a megjelenés után, ha nem rögtön megjelenéskor. -
crue
őstag
válasz
z0d1AK #31485 üzenetére
Nem tudod véletlenül, hogy ebből lesz-e 16 GB-os változat? Eszem megáll, hogy valami apróságot mindig el tudnak baltázni, jelen esetben a háttértárat. Már kezdtem örülni amikor olvastam a tulajdonságait, mert amúgy minden szempontból jó lenne ez a gép. De így sajnos nem kéne.
-
crue
őstag
válasz
kovacspityu2 #31132 üzenetére
Én pont fordítva tapasztaltam. Míg a 7-es gépet ha két kézzel fogom, akkor pont elérem a hüvelykujjaimmal a képernyő közepét, így nagyon kényelmesen és gyorsan lehet rajta gépelni. A 10-est viszont egy kézzel tartani kell és csak a másikkal tudod bökdösni a képernyőt, ami nekem kényelmetlen és lassú is.
Ez is csak egy vélemény, nem flamelni akartam. -
crue
őstag
válasz
buta29030 #28567 üzenetére
Te ugye csak azért vettél táblagépet, mert már a csapból is ez folyik és úgy voltál vele, hogy "nehogymá' nekem ne legyen egy olyan izé, még ha fingom sincs, hogy mire való!" Valld csak be. Tekintve, hogy rengeteg üzletben, áruházban kipróbálhatóak ezek a gépek, igen nagy ostobaság volt vakon beleugrani és utána itt szapulni az androidot. Folyton azzal jössz, hogy mi mindent nem írtak le az androidról és te mennyire átverve érzed magad. Csak egyet árulj el: ki mondta, hogy olyan lesz mint az xp? Mert valami tévedés folytán állandóan ahhoz hasonlítod. Tegyél meg egy szivességet magadnak és itt mindenkinek és add el a gépedet valakinek, aki tudja használni is. Köszi!
-
crue
őstag
Ma láttam az Auchanban 9"-os 800*480-as felbontású tabletet
Sokkolt a látvány rendesen, főleg hogy részemről ez a felbontás 7"-on is használhatatlan. -
crue
őstag
Próbáld meg úgy elolvasni a topikot, hogy kihagyod tvamos hozzászólásait és rögtön más lesz a kép. Ő valószínűleg kifogott egy hibás darabot és nagyon megharagudott az Ainolra, de azért közel sem annyira szörnyű a helyzet ezekkel a gépekkel. Többen is használunk nagy megelégedéssel Ainol táblát.
-
crue
őstag
válasz
Davebowman #25202 üzenetére
Néhány napja. Egyébként van egy AppSales nevű alkalmazás a playen, amivel folyamatosan értesülhetsz a leárazásokról. Nagyon jó így, nem maradsz le semmiről.
-
crue
őstag
MyAudio 808DCC mától 40k az Auchanban. Elég jó ár érte, csak a kijelző gyenge egy kicsit.
-
crue
őstag
válasz
Davebowman #23030 üzenetére
Nekem kompatibilisnek mondja a telefonomat meg a tabletemet is, le is töltődik mindkettőre faszán, de egyiken sem indul el. És ahogy látom, nem vagyok egyedül. Megy ez valamin egyáltalán?
-
crue
őstag
válasz
Adamis #20469 üzenetére
Már van a slatedroidon egy magabiztos csávó, aki elkezdte csinálni a JB-t és ezt írja: "I do this kind of thing for a living, so it's just a matter of grinding through it and getting it done. There are no technical hurdles or learning curves -- so I'm not likely to need anyone's help."
Reméljük tényleg guru és nem csak nagyképű. -
crue
őstag
Miért kell egy tabletre fólia? Komolyan érdekel, mert el sem tudom képzelni. Ami az enyémen volt gyárilag, azt is rögtön téptem lefelé. Utoljára a pda-mon volt fólia, de azt még stylussal kellett nyomkodni, ami megkarcolhatta a kijelzőt. De egy kapacitív kijelzőre, amit ujjal nyomkodunk tényleg nem tudom minek a fólia.
-
crue
őstag
Pont ezt próbálom bizonygatni időnként én is itt és a slatedroidon is, hogy a legutolsó gyári romot kell használni, jelenleg a 0626-ost. Erre mindig jön valaki, hogy neki akkor is szar, pedig feltette az ilyen-olyan főzött 0626-ot. És pont ez a lényeg, hogy az agyonmódosított romok csak a bajokat okozzák. Gyári rom kell meg root és egy kis álcázás a kompatibilitás miatt. Ennyi.
-
crue
őstag
válasz
nightmare13 #19834 üzenetére
Több felé pletykálják, hogy a Pipo U1-ek pixelhibásak. Nem tudom mennyire igaz, mert különben jó kis masinának tűnik. Bár az akku nem túl nagy benne és a hdmi kimenetet is lespórolták róla.
-
crue
őstag
válasz
lacuska74 #19671 üzenetére
Ebben a fórumtémában megtalálod miről van szó, angol nyelven, képekkel illusztrálva. Ha jártas vagy az ilyesmiben és nem félsz belevágni, akkor nagyon megéri megcsinálni. Azóta nekem wifi problémám nem volt a géppel, se szakadás, se lassulás, semmi. Nagy fájlok letöltése sem gond, az 1,3 GB-os Asphalt 7-et is néhány perc alatt letöltötte a Playből.
Azok a bizonyos "legendás" Aurora II problémák (felébredés, hangszóró kattogás, akku százalék beragadás stb.) mind a kiszivárgott béta romoknak köszönhetőek, nekem a legutolsó hivatalosan kiadott 0626-os rommal egyik sem jelentkezik. -
crue
őstag
válasz
devast #19584 üzenetére
Amit a wifiről írsz az igaz, kihagytak egy darab fóliát az antennáról és ezért gyengébb a kelleténél. Egyébként a fórumot olvasgatva ez más típusoknál is előfordulhat, mert többen panaszkodnak gyenge wifire. Ezt én pótoltam és így talán még a laptopoménál is jobb lett az Aurora II wifije.
Amit a viszont touch panelről írtál, az marhaság. Hogy lehetne kisebb a touch panel a kijelző átmérőjénél? Akkor az általad írt 3,7"-on kívül nem érzékelne semmit. A touch panel teljesen rendben van.A végére egy jó hír a leendő és meglévő Aurora II tulajoknak: elkészült egy többé-kevésbé stabil CM10 a gépre egy orosz kolléga jóvoltából. A rom fejlődése itt követhető nyomon angol nyelven.
-
crue
őstag
A mai napon megérkezett a 75 dolláros Aurora II tabletem, amit az aliexpress múlt heti féláras akciójában rendeltem. Tudom, hogy itt óva intenek mindenkit az aliexpresstől és a túl-szép-hogy-igaz-legyen ajánlatoktól, de gondoltam megpróbálom és ha bebukom, akkor tanulópénz, ha nem, akkor jó üzlet. Szerencsére nem kamu volt, így itt gyönyörködhetek ebben a csodás kis masinában.
-
crue
őstag
válasz
osztraksajt #17133 üzenetére
Hogyne volna olcsóbb, pont ott, ahonnan te is linkeltél: ez itt
-
crue
őstag
válasz
tjb007 #16814 üzenetére
Üdv!
Elég járatosnak tűnsz a socok világában, ezért elsősorban tőled kérdezem, hogy az olcsó kínai tabletekben használatos alábbi típusok közül melyik nyerő, a sebességet, szolgáltatásokat és kompatibilitást figyelembe véve:
A13
RK2906
WM8850
Én az utolsó felé hajlanék leginkább, mert A9-es és hdmi kimenetet is támogat, de mindenképpen kíváncsi lennék a véleményedre. -
crue
őstag
Okvetlenül fontos itt tárgyalni ezt a témát? Mert egyáltalán nem ide való.
-
crue
őstag
válasz
zoleee24 #16236 üzenetére
Biztos vagy a döntésedben? Én is nagyon szemeztem ezzel a típussal, de inkább az Aurora II-vel, mert jónak tűnik jó áron, de nagyon elbizonytalanodtam fórumolvasgatás közben. Az, hogy rendesen melegszik még csak a kisebb baj lenne, de a wifije gyakorlatilag használhatatlan a legtöbb user szerint. Iszonyú lassú és folyton megszakad. A tulajok most várják a frissítést, mint a messiást, hátha csak szoftveres a gond. Viszont az Ainolnak már volt másik wifi problémás gépe is, ami hardveres gond volt, valami forrasztás volt szar. Úgyhogy ez engem nagyon elrettentett ezektől a típusoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest