Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoHnni
senior tag
válasz
amarna #20302 üzenetére
Pénteken vettem én is egy ilyet tabot(808DCC). Eddigi tapasztalatok alapján (nincs komolyabb összehasonlítási alapom) amiért vettem, azért nagyon megérte a pénzét. Különösebb hibát nem véltem felfedezni. Nekem a widgetek eddig mind megjelentek a moduloknál. Az hogy a belső memóriába telepíti az appokat, engem nem zavar, bőven van hely. Összeszerelést tekintve is kifogtam egy tökéletes darabot, nem recseg, kijelzőn nincs pixelhiba. Továbbiakban biztos felfedeznék hiányosságokat, de ár/érték arányban, mai magyarországon kapható tabok közül talán a legjobb választás, majd meglátjuk, hogy PH vajon hogy értékeli
ICS is teszi a dolgát, érezhető hogy ideális a hardver, akadást eddig nagyon nehezen tudtam produkálni. Eddig stabilnak tűnik a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nyaralás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Ford topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Suzuki topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPad Air 6 gen ,M2, új, garanciális , 13'' Blue, új ,soha nem használt, 128Gb + Pencil
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Újszerű ReMarkable 2 tablet , billentyűzettel, extrákkal!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest