-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reynaldo
junior tag
Csak 4GB RAM van benne? De legalább olcsó volt, bár nem egy hosszútávra ajánlott manapság a 4GB. Alap dolgokra elmegy.
Akkor már inkább a Lenovo P11 2nd Gen-t venném, az erősebb is, akku is jobb, vagy még a Xiaomi Pad 6 is. -
tlala
addikt
Nálam még képbe jött a Nokia T20-as is, állítólag gyönyörű a kijelzője (IPS az olcsóbb Samsungok TFT kijelzőjével ellentétben), és a teszt szerint a hangja is jó - cserébe a processzor eggyel régebbi.
-
Prien
addikt
Sikerült szert tennem egy Galaxy Tab 3 10.1 LTE gépre és kellemesen meglepett, hogy ebben 2 GB RAM van, holott mindenhol 1-et írnak. Ez már egy fejlesztett P5220? A processzor is más? Google semmit nem mutat, Playes phone info app se mutatja, de még a gsm arena oldal sem...
-
tjb007
nagyúr
Mindkettő egyformán jó választás.
A jövőre nézve a Mediapad T1 talán valamivel jobb választás a 64 bites processzor miatt, de olyan rettentően nagy különbségek nincsenek.(#60972) Batistuta7
Lenovo A10-70, ASUS Transformer Pad TF303CL, Lenovo Yoga 2 10", Samsung Galaxy Tab S 10.5 (SM-T805)
-
Batistuta7
tag
sziasztok
tabletet szeretnék 10 col környékén .a lényeg hogy hosszú távon bírja , jó anyagokból legyen összerakva , legyen rajta 3g . Játék nem lesz rajta futtatva . Márka nem igazán számít de a supportja nem baj ha jó.
az ár igazából nem számít de 60-70k-nál nem baj ha nem több
előre is köszönöm a segítséget. -
stmiklosi
tag
Szevasz!
Természetesen (nekem) megy, telepítettem, futtattam valamit...
Csak azt nem kérdezed, mondod, milyen ROMod van van, pedig az nagyon nem mindegy!
Mert ROM alap (amit varilálnak) van legalább 4 és ezeknek van legalább 12 alváltozata (de lehet 20 felett van).
Üdv: StMiklos -
stmiklosi
tag
Az enyémet Nexus7-nek látja, mert ez van a ROMjába "beleírva"..
Hogy aztán melyek azok az alkalmazások, amely nem menne, azt nem tudom, eddig még minden ment amire kíváncsi voltam.
Lehet, csak a build.prop-ot (ban) kéne átírni, de nekem nem volt szükségem rá.Üdv: StMiklos
-
tjb007
nagyúr
Ha nem nézek fel a Facebook -ra akkor megint lemaradtam volna róla. Nekem már össze volt készítve, hogy mit kell rendelnem, szóval nem féltem, hogy lemaradok erről is.(#24386) Osynho
Actions ATM7029
Négy Cortex-A9 mag @ 1,5GHz, Vivante GC1000 és USB 3.0, dióhéjban ezek a legfőbb dolgok amit tudni kell róla.
A Ramos is fogja amúgy néhány modelljében ezt a SoC -et alkalmazni, nekik még Intel Medfield -es modelljük is lesz.
Aki rám hallgat az inkább nem vesz mostanában kínai négymagos modellt (ha csak nem Exynos 4412 van benne), ezek a jelenleg piacon lévők nagyon gyengén teljesítenek legfőképp grafikai teljesítmény terén.(#24387) kisda
"Tán Ramos gépben volt ilyen SoC elsőnek."
Majd csak lesz, még csak most lett bemutatva a HKEF -en.
-
Guszty81
tag
Mivel nekem minden, amit rendeltem, van raktáron, inkább felhívtam a MCM supportot.
El se hiszem, nem én vagyok az első, aki ilyen probléma miatt telefonál ma reggel.
A hiba feltárása, javítása már folyamatban van!
Azt ígérték, hogy 1-2 órán belül telefonon értesítenek, hogy mi lett az eredménye a dolognak. -
spiritex
veterán
Az átfutási idő annyi, ami alatt a terméked vagy termékeid megérkeznek abba az üzletbe, ahova kérted.
Két haveromnak, akiknek raktáron volt az az 1 db termék, amit rendeltek, ott ahol át szerették volna venni, azonnal jött az e-mail, ki is tudták fizetni és már haza is vitték a cuccokat! -
afgk2012
tag
Szerintem a fórumozók személyes tapasztalatai sokkal többet érnek ilyen "ettől és attól ne vásárolj" oldalaknál.
Pontosan! Én is ezért járok ide. Viszont egyre sürgetőbb a vásárlás, de még nem vettem semmit. Mert egyre újabb és újabb cuccosokról írtok. Azt már eldöntöttem, hogy én nem várok valamire kettő meg három heteket. Az is biztos, hogy itthoni megbízható garanciás árút vagyok csak hajlandó vásárolni. Sőt, csak olyan helyen, ahol kedvemre kipróbálhatom, mielőtt vakon hazavinném. Ehhez jön még a mérsékelt árszint és végül, de nem utolsó sorban a nekem megfelelő paraméterek. Most úgy tűnik, hogy ezt fogom megvenni valamelyik nagyáruházban. Mondjuk egy TESCO akció keretén belül. De ha tudtok jobb helyet, írjátok meg légyszíves.
Ja-és igen, ha le akarnátok beszélni róla valami olyan valós infó alapján, ami akceptálható, azt nagyon megköszönném!
-
mipityu
tag
De én nem a C-t, hanem a B-t ajánlottam és linkeltem. Azt a bizonyost - amire Te is panaszkodtál, hogy nem tudtál előtte törölni - ami automatikusan települ, újraindul.
De teljesen érdektelen, mert eltűnt a topiktárs, vagy sikerült neki, de a nyugtára már nem futotta.Két itteni topikból már kiírtottam magam, azt hiszem itt is áttérek csak olvasó módba.
Más - nem Neked szól.
Elegem van időnként abból is, amikor figyelmetlenül, hibásan emlékezve írnak be téves, de korrektnek látszó információkat. Rosszabb, mintha nem írnának semmit. Ez minden topikra vonatkozik, nemcsak erre. Ha válaszolok egy felvetésre, akkor nem sajnálom rá az időt és megkeresem a kapcsolódó - pontos - információt. Ha erre nincs időm, kedvem, akkor inkább nem reagálok. -
crue
őstag
Pont ezt próbálom bizonygatni időnként én is itt és a slatedroidon is, hogy a legutolsó gyári romot kell használni, jelenleg a 0626-ost. Erre mindig jön valaki, hogy neki akkor is szar, pedig feltette az ilyen-olyan főzött 0626-ot. És pont ez a lényeg, hogy az agyonmódosított romok csak a bajokat okozzák. Gyári rom kell meg root és egy kis álcázás a kompatibilitás miatt. Ennyi.
-
tvamos
nagyúr
Nekem is a 0626 van fenn, (a gyari, mert nem bizok a kotyvaszto mesterekben, ugy ereznem, mintha odaadnam nekik a bankkartyamat...) es a 3 nap tesztperiodus alatt en sem lattam gondot. (A gyerek sem szolt, hogy valami gondja lenne, pedig o eleg kritikus!) Csak a touch nem tetszik... de az olyan amilyen.
-
albinolynx
senior tag
Hm, nézem a wayteq xTAB-70w 7"-t. Ezt meg lehetne venni hazai boltból, garancia végett írom. Árban meg annyi, mint az aurora II.
Procik terén nem értem a különbséget. Aurora II dual core, wayteq single core... ?
(Mondjuk annyira nem érdekes talán, mert nem a gigaHz háború és a hűdesok FPS érdekel...)
Custom romok vannak a wayteqhez is, stb... Ezt meg kell éjjel álmodni. -
mipityu
tag
Tessék egy youtube alkalmazás, ami működik az Aurora II.-n. De ne engedjétek frissülni, mert a frissített már nem műkszik.
Ha minden jól megy holnaptól már nem lesz Aurorám, sőt semmilyen tabletem, lemondtam az U1-et is. Bejött egy kis gebasz. Jövő hónaptól harmadára csökken a mellékesem. Egy ideig tabletek kilőve (amire használom(tam) őket, arra megfelel a Sensation is - olvasni és nagy ritkán 1-2 órát böngészni) :-(
-
hevizms
addikt
Azért ez nem mindenre igaz.Nekem a spemalltól a tabletem ázsiai töltővel jött.Szerintem ez inkább gyártófüggő,nem bolti dolog.
Pandawillről még senkitől nem olvastam hogy megkárositottak volna bárkit.
Egyetlen nagy hibájuk van,hogy a raktárkészletüket igencsak titkolják.
Viszont ezenfelül korrektek.
Még év elején rendeltem tőlük Aurorat és csak hitegettek sokáig mert nem volt nekik raktáron.
Mivel sok volt közben a reklamáló,minden Aurora rendelőnek adtak 5$ kupont.
Kihasználtam és rendeltem egy 9$-os tokot 4$-ért.
Közben meguntam a várakozást és visszakértem a tabletvárát,amit vissza is utaltak szépen.Viszont a tokot igy is megkaptam a kedvezménnyel 4$-ért.
Szóval nyugodtan lehet a pandától rendelni,de előtte érdemes rákérdezni hogy van e a készletükön az adott áru,mert ezt tényleg nem kezelik jól. -
Osynho
addikt
Igen, tetszik a dolog, bár még nem sok időt töltöttünk együtt. Most találtam egy régi típusú konnektort, abba belement ez a nyomorult töltő. Aztán nekiállok telepíteni, meg utánaolvasni a romoknak, stb.
Otg kábelt hol kapok?
A pixelhiba szerintem nem cserés történet, de rákérdezek. -
F.B.I.
veterán
Mindenre pontot lehet tenni, pl. legegyszerűbben ha privátban segít neki valaki, aztán csak egy ujjongó "hurrá sikerült" beírást látsz. Másrészről nem probléma, mert másk, akik csak olvasnak, rájönnek, hogy nem rendelünk Kínából ha nem értünk hozzá vagy félünk, pont erre jó a fórum.
-
CsabaTompa
tag
Köszönöm.
Jelenleg: Model number: Novo7 Tornados
Android verzió: 4.0.3
Kernel verzió: 3.0.8 lei.zhang@driod 05#6
bulid nomber: ics.f06ref848L.20120619Megnézem az oldalt amit írtál, de nincsen olyan ami teljesen magyart csinálna belőle?
A menü is jó lenne, hogy minden beállítást magyarul tudnák megtenni.
Esetleg te melyiket javasolnád? Neked is ilyen készüléked van? -
thetan
aktív tag
-
thetan
aktív tag
A korábbi eszmefuttatásokat áttekintve tényleg dilemma, hogy olcsó vegyen-e az ember kétséges support nélkül, vagy drágábban támogatással. Egyetértek azzal aki írta- hogy annyira gyors a fejlődés, hogy félév, max évenként cserélni kell ha haladni akarunk a fejlődéssel. És bizony emiatt nagy a használt gép áresése- már ha eladható lesz egyáltalán. ezért nem mindegy mennyiért lehet hozzájutni
-
Maybourne
tag
hiába, a magyarok gazdagabbak, mint az angolok meg az amerikaiak.
engem is letört a hír, mert a fejlesztői konferencia óta várok a magyar megjelenéssel kapcsolatos hírekre. ugye először 45 ezerről volt szó, aztán megbeszéltük, hogy reálisabb lesz egy olyan 60 körüli érték (amit a 159 font igazolt is), aztán tessék nektek nincs is 8 gigás. szerintem az asus megállapodott a google-lal, hogy az adott 3 országban nagyon olcsón fogják kínálni, a többiben pedig az asus annyit tesz rá amennyit nem szégyell.
-
paleinho
senior tag
Nekem is aAurora 2 van, tényleg valaki bátor hozzáérthető nyithatna neki egy topicot.
..addig angol nyelvű forrás okosságokkal. SlateDroid
Aki 75 dollárért szerezte, Gratulálok -
tvamos
nagyúr
En ezt ugy gondolom, hogy barmit barmivel ossze lehet hasonlitani.
Osszehasonlitottam a sok-sok tabletot, amit talaltam a piacon. Jelen esetben az iPad3 v.s. Aurora II: az utobbi nyert. Es nem elsosorban az ara miatt. Ellenben, kicsi, konnyu, es ha nem jo, karacsonyra siman veszek agy masikat, mert belefer. Ha annyira szar, akkor hasznalom tovabb a telefonom a vonaton netezesre. (Azt mar tudom, hogy egy iPad3 meretu es sulyu cumot nem akarok cipelni. Kiprobaltam a ZT180-on. Mondjuk az sok szempontbol volt rossz valasztas.)
Nem szabad ezeket összehasonlítani.
Na ne te mond mar meg nekem!(#16998) izisz válasza tvamos (#16994) üzenetére
Ezzel 100%-ig egyet ertek!
En napi 3-4 orat utazok. Ha nem is munkaeszkoz, vagy letszukseglet... Most a telefonomon netezek, de csak jobb lenne, egy kicsit nagyobb ketyere. Persze ujsagot, meg konyvet is olvashatnek... -
tvamos
nagyúr
Igen, igazad van, az arahoz kepest... talan.
De a hibak akkor is ott vannak, mindenkinek joga van megtudni, hogy nem egy tokeletes szuper gep.
Az a velemenyem, hogy pl. az iPad 3 sokkal jobb gep, jobban megerine, csak az mocsok nagy es nehez ugyebar.
Akkor mar eloveszem a taskambol a notit.(#16971) z0d1AK
En, ha elromlik, kidobom. Ennyi penzert nem szarakodom. -
Crytek
nagyúr
Nem tudom még agyalok. A neten lévő videók a gépről hibátlanok.Csak a fent emlitett hibák nem igazán kecsegtetőek.
53 ezerért vagy ha a vám lehúz akkor 70 ezerért nem szívesen lennék béta teszter
Akkor inkább várok még annyit mire a Concorde IPS + is 60k-ra lemegy és akkor azt veszek.
Nekem nem sürgős.
Vagy pedig *aszok mindenre és jó lesz nekem a szar is -
szilchi
őstag
Igen,erre én is gondoltam hogy mostanában elég jól alakul az árfolyam és rendelni kellene egy Tab-ot, mielőtt jönne egy újabb ostoba Matolcsy-beszólás amitől megint romlani fog a Forint
Az ICS-nek mennyi ram előnyösebb?Az 512 vagy az 1GB?Az olcsóbb tabletek közt találtam egy ilyent [link],ez 8$-al több,mint amit néztem és ez már 1 GB Ram-al van.
-
Shoo
senior tag
panda azt írta a fórumon, hogy jövő héten megérkezik hozzájuk
Nini mit találtam: Nem reklámnak szánom
-
pandor
tag
Kezdek elveszni :-)
- eredeti Tab 7
- Samsung 7.0 Galaxy Tab ( WiFi + 16GB ) GT-P6210 --- 72.000 Ft
- Samsung 7.0 Galaxy Tab 2 WiFi 8GB P3110 --- 80.000 Ft
- Samsung 7.0 Galaxy Tab Plus wifi --- 92.000 FtA P3110-ben 1,0 GHz Dual Core ARM Cortex A9
A GT-P6210-ben 1,2 GHz Dual Core ??? --- gondolom erre is van/lesz ICS
Más különbség van a kettő között? -
tvamos
nagyúr
En is ezert dontottem ugy, hogy veszek egy Samsungot.
De sajnos most megint megzavart a... P3100.Most megint 3 van, ami tetszik... P6200/P6800/P3100.
(#12053) DJGABI:
Hat igen... De van belole csak WIFI-s... az kicsit olcsobb! -
bel6
tag
Nekem semmi bajom a felbontással, se a mérettel. Amire oda kell figyelni, ha jó a szemed (és az is maradjon), hogy le kell venni a fényerőt, illetve olyan típust szabad csak venni amin ezt lehet.
És nem szabad elfelejteni pislogni :-)De nem kédés, hogy ebook olvasásra ebook olvasó a jobb:
-matt kijelző
-kisebb tömeg
-célirányosabb (talán gyorsabb) szoftverek
-Sokkal hosszabb akksi idő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest