Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arménia43
csendes tag
válasz
SShadow #20317 üzenetére
Hello !
Nekem 808DCC-m van. A kérdéseiddel sorban fogok haladni.
1 Sima TFT kijelzője a színek szerintem jók, a betekintési szög már nem olyan nagy tehát ha kissé megdöntöd akkor már sötétül a kép.
2. A Wi-Fi-vel nekem semmi problémám bárhol neteztem akár még az udvaron is simán tudtam használni, mindenféle probléma nélkül. A jel kicsit gyengébb volt de nem volt akadás se a YT-n se a böngészőben. Bár alvó módban kikapcsol.
3. Az akksi miatt egy kisebb felületen nem túl kényelmes a fogása. Az összerelés minősége szerintem jó az anyaghasználattal együtt. A töltési idő kb. 3-4 óra.
4. Az akksi igen eléggé melegszik, szerintem ez "jó jel" mert több mint 6h-t kibír úgyhogy folyamatosan megy a wifi és egymás programok is
5. A YT alkalmazást nyitja meg nem lesz vele problémája, bár nekem egy más videók megnyítása a neten sem okozott problémát. Én is sok filmet szoktam nézni ezért irhatom, hogy jó erre a célra is.
6. Ezt még nem próbáltam ki.Remélem tudtam segíteni neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Metal Gear Solid
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest