- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arménia43
csendes tag
Vki tudna segíteni a "felhő" tároló rendszer használatában? Filmet akartam feltölteni rá de nem engedi
-
Arménia43
csendes tag
válasz
SShadow #20317 üzenetére
Hello !
Nekem 808DCC-m van. A kérdéseiddel sorban fogok haladni.
1 Sima TFT kijelzője a színek szerintem jók, a betekintési szög már nem olyan nagy tehát ha kissé megdöntöd akkor már sötétül a kép.
2. A Wi-Fi-vel nekem semmi problémám bárhol neteztem akár még az udvaron is simán tudtam használni, mindenféle probléma nélkül. A jel kicsit gyengébb volt de nem volt akadás se a YT-n se a böngészőben. Bár alvó módban kikapcsol.
3. Az akksi miatt egy kisebb felületen nem túl kényelmes a fogása. Az összerelés minősége szerintem jó az anyaghasználattal együtt. A töltési idő kb. 3-4 óra.
4. Az akksi igen eléggé melegszik, szerintem ez "jó jel" mert több mint 6h-t kibír úgyhogy folyamatosan megy a wifi és egymás programok is
5. A YT alkalmazást nyitja meg nem lesz vele problémája, bár nekem egy más videók megnyítása a neten sem okozott problémát. Én is sok filmet szoktam nézni ezért irhatom, hogy jó erre a célra is.
6. Ezt még nem próbáltam ki.Remélem tudtam segíteni neked.
-
Arménia43
csendes tag
Szerintetek egy pixelhiba miatt visszavigzem a tabot? Nem tul lathato helyen van. A bal also sarokban van. Biztos hogy nem piszok van karc. Mondjuk ez volt az utolso a boltban vagyis a tesztpeldany. Mas hibat nem talaltam rajta. Mi a velemenyetek?
-
Arménia43
csendes tag
Hogy lehet Ethernet kapcsolatot beállítani a tableten?
-
Arménia43
csendes tag
-
Arménia43
csendes tag
Ma én is megvettem a MyAudio S8 808DCC-t. Utolsó példány volt a héten az MM-ban ahol lakom
-
Arménia43
csendes tag
Elviekben a napokban lesz itt teszt a prohardveres srácoktól, mert Myaudio-ék küldtek nekik minta példányt
-
Arménia43
csendes tag
válasz
Mandarinn #19274 üzenetére
Köszönöm mindegyikőtöknek a válaszát. Most is tanultam újat. Még egy utolsó kérdés mikor fog megjelenni a 808DCC érdemes előrendelni? (gyártónál v. máshol inkább)
Értem ezt a kis táblázatot elmentem hasznos cucc.
Utobbi pedig rossz hírAzért csak kiadják szeptemberig.
-
Arménia43
csendes tag
ARM Cortex A9 és Amlogic 8726 ez ugyanazt takarja? Nem vagyok ebben jártas azért kérdezem. Szerintem nem, de azért tájékozodnék inkább
-
Arménia43
csendes tag
válasz
tjb007 #19103 üzenetére
A YT böngészőből való megnyitás után, de mint irtam ezt boltban teszteltem. Csak töltött, de nem nyitotta meg.
http://www.android-tablet-computer.co.uk/cube-u30gt-dual-core-rk3066-1-6ghz-10-1-inch-ips-touch-screen-hdmi-bluetooth-16gb.html
Erről elég vegyes véleményeket olvastam.
MyAudio 808DCC v. ez érné megjobban?
Amire használnám: film nézés, játszás, olvasás, skype többek közt
-
Arménia43
csendes tag
válasz
Mandarinn #18867 üzenetére
Ma voltam egy boltban ahol kipróbáltam Myaudio 808A-t (Hamár ehhez hasonlot tervezek venni).
A gondom az volt, hogy YouTube-n nem lehetett lejátszani videokat és elég lassan is töltöttek be a lapok.
Ehhez pedig a kérdésem ez mindegyiknél így van? A filmnézés, játékok közben akadás lehetséges? (Processzor típus: ARM Cortex A9
Processzor frekvencia: 1,2 GHz, MAX: 1,5 Ghz)
Skype-t mennyire birják a tabok? mert olvastam olyat is, hogy van olyan amelyiken egyszerűen megszakad és lehetetlenség kapcsolatot létrehozni. Mivel könyv, magazin olvasást is tervezek rajta. Prc,epub,mobi,djvu formátumokat is tudnak kezelni?Igaz ez a 808DCC nagyon megtetszett azok közül amiket ajánlottál. Bluetooth, 3G, 2 cam, nagy kijelző. Köszönöm a segítségedet. Érdemes előre rendelni v. inkább megvárni a nép hangját esetleg egy tesztet?
Bocs ha sok benne hülyeség, de még nem vagyok jártas ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest