- Milyen egeret válasszak?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
Új bekötéssel is kipróbáltam a HDMI audio extractort.
Erősítő bemenetere az extractor audio only kimenetet kötöttem. A HDMI out -ot a tv ARC bemenetere. A Kodi box pedig maradt a tv másik HDMI bemeneten.
Így a Kodi működik a tv távirányítóval, hurrá.
A Kodi hangok Kodi->tv->audio only->erősítő úton közlekedik, így van DTS HD master és DD TrueHD is (DTS HRA nincs) tehát ez is OK. Tv adás hangja is kimegy az erősítőre.
Viszont az audio only kimenet nem viszi át a CEC infót az erősítőre, így kell az erositohoz egy külön táv. Ez szomorú, de talán vállalható kompromisszum. Próbálom megszokni.Kérdés: van egy Delock HDMI extractor, 27eFt áron, azt állítja magáról, hogy CEC képes. Vajon azzal jobban jarnek? Valóban CEC képes? Ha igen, akkor mehetne vissza az erősítő közvetlen a tv-re, a Kodi meg simán csak egy hang leválasztásal működne.
Nincs valakinek ilyen Delock HDMI audio extractor?Box's don't touch!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- Gamer Gép - Gigabyte H110, Intel i3 7100, 8GB DDR4, RX 580 8GB, 120GB M.2 SSD, 1TB HDD, 580W
- Lenovo IdeaCentre 5 17IAB7 Gaming PC Intel Core i5-12400F, 16GB DDR4, 512GB M.2SSD GeForce 3060 12GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest