Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Tvheadend-ben tudna vki segíteni?
Feltettem a 4.3-as szervert CE alá, megy is a webes konfig, látja az usb-s RTL2838 vevőmet, de csatornát úgy látom nem talál.
Lehet csak azért mert egy panelház szobájában vagyok? Egy pár ezer ft-os Tesco-s dvb-t antenna és egy beltéri simán látja az ingyenes mindigtv adókat. Lehet ez csak kinnt megy? Akkor viszont nincs sok értelme.
De lehet csak elakadtam, mert annyi gomb meg paraméter van mint égen a csillag..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen monitort vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- További aktív témák...
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Gamer gép vagy bármire! I9/RTX5070/64gbDDR5/2TB SSD/Blu-Ray író
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest