- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk74
csendes tag
Ez a random dolog igazából működés közben jelentkezik, úgy értve hogy pl. a betallózott filmeket görgetem, vagy a menüben vándorlok, esetleg a médiatár frissül, és véletlenszerűen lefagy. A CoreELEC ekkor néha újraindul. Vagy lefagy. Ahogy éppen jólesik neki.
Most ott tartok, hogy a stock romot felraktam SD kártyás módszerrel (ehhez egy pár éves laptop kellett, az asztali gépet nem szerette a Bootcard Maker), a kütyü üzemel, mélyebb tesztelésre egyéb elfoglaltság miatt később kerül sor.
Végső cél egy viszonylag stabilan működő CoreELEC, én már annak is örülnék, ha filmnézés közben nem fagyna le.
Az USB Burning Tool key hibájára ettől függetlenül kíváncsi vagyok, mert szeretném megérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motoros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- További aktív témák...
- Gamer PC
- FireFly Delux Ultra BTF Gamer számítógép (Zsír Új! Számlás! Garanciás!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest