Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    válasz DoItYourself #2827 üzenetére

    Felraktam tc-hez az ext4 plugint, de üresnek jelzi nekem azt a partíciót. :S
    Hogyan tudnám win alól látni?

    Mini tool nem is írja ki a második partíció típusát.

    junkpod: beállítom a sambán megosztott meghajtómat, mint fix elérés, beállítom a típust, hogy film, kiválasztom mellé az univeral scrapert, mentés, és semmi, kb elszáll teljesen.

    Lehet ezt az egészet újra kéne telepítenem.

    Zebra23+gabywap: cupcake óta van androidom, a baráti körömben is vannak páran, akik majdnem ilyen rég óta használják, soha se nekem, se egy ismerősömnek nem volt vírus gondja, senki nem használ irtót, gyorsítót meg hasonló vackokat.
    Aztán ha meg az ember kínai "telefont" vesz, az első dolga az, hogy minden gyári szart letilt/letöröl, vagy felhúz rá egy tiszta romot.
    Túlfizetős mobilnet pedig no comment kategória, de az ember csak észreveszi az állandóan aktív adatkapcsolatot, a megnövekedett aksihasználatot, a melegedést+kap értesítőket bizonyos limitek túllépésekor, amit a telefon is tud jelezni, csak be kellett volna állítani.

    Továbbra is mondom, amit eddig: normális használat mellett ilyen hülyeségekre nincs szükség, mert csak bajt okoznak.

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák