Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kicsi007

    tag

    Sziasztok!

    Mint már korábban írtam, február elején vettem a gearbest-ről egy [NEXBOX A95X - B7N Dolby Digital Receiver TV Box - 2GB + 16GB EU PLUG ]
    -os vátozatot:

    Az elején még a gyári android rendszerrel használtam,de elkezdtem kipróbálni a különböző LE verziókat.
    (A reset gomb az AV csatlakozó mélyén lapul!!)

    Közben a rokonságnak is megtetszett a box, így közben nekik is rendeltem ebből a 2/8 változatot, így összesen 3 darabot kellet ebből a típusból rendelnem:
    [NEXBOX A95X - B7N Dolby Digital Receiver TV Box - 2GB + 8GB EU PLUG ]

    Jelenleg mindegyik lejátszón LE fut (Három lejátszón a 8.0-8.0.0c.verziójú, a negyedik pedig az április 8-án kiadott devel verzió).
    Körülbelül 2 hónap használat után azt kell,hogy mondjam, hogy minden szempontból meg vagyok,vagyunk vele elégedve. Az MS repo tartalmainak használatához tökéletesen megfelel. A hozzá adott távirányító tanítható, mindegyiket sikerült az adott TV-hez betanítani. A távirányítóra rá van írva tanítás menete. (ez szerintem mehetne az összefoglaló 14h pontjába).
    De mivel nálunk a box a TV felett van elhelyezve, elegem lett a folyamatos pontos célozgatásból, az ágyon fekve a TV-vel szemben,egy idő után kényelmetlen volt. :)
    Ekkor berendeltem egy ilyen légegeret az AliExpress-ről, ami kb. 1 hónap után meg is érkezett, nagyon bevált, mivel ez is tanítható,világit, s kb. 3600 Forint postával:

    [MX3 MXiii Backlight Wireless Keyboard 2.4G Wireless Remote Control IR Learning Fly Air Mouse Backlit For Android TV Box PC]

    Valamint,ha valaki szeretné használni a gyári android rendszert,esetleg frissíteni,akkor itt érdemes szétnézni,olvasgatni:

    TV Box forum

    Most kap az összes tipusú NEXBOX egy nagyobb frissítés csomagot. DE, akinek 2/16-os változat van,az figyeljen oda, mert nem mindegy,hogy melyik WiFi chippel szerelt a box!!!! (settings--build number) Jelenleg a 9377 WiFi verziójú érhető el az oldalon). Elvileg a frissitésnek OTA-n kellene érkeznie, de ha nem, s valaki manuálisan szeretné frissíteni, az is le van itt írva, hogy,s miként!!

    Részemről a NEXBOX az ajánlott kategóriába tartozik!!

    Mindenesetre vettem kedden egy MINIX NEO U1-et is, annyit olvastam róla, hogy milyen jó :D .
    S itt szeretném megköszönni blakey-nek a segítséget!!

    Hát, a NEXBOX-al sem volt semmi bajom, de ennek az androidja is teljes mértékben használható.
    Illetve ma feltettem az LE 8.0.1f verzióját, még nézegetem,tesztelgetem. A második devel verziónál (04.15) nekem is előjött az a hiba,hogy a filmek végén kb. 30-40 másodpercre mintha megfagyott volna a rendszer, LE 8.0.1f alatt még nem néztem..

    Hirtelen ennyit volna :)

    [ Szerkesztve ]

    Apple TV 4K/ Iphone 13 Pro Max/ Apple Watch NIKE S9/ Ipad AIR 4. Gen

Új hozzászólás Aktív témák