- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
blakey #106034 üzenetére
Köszi!
ChatGPT is a Rokut ajánlja, igaz lehet csak azért mert direktben rákérdeztem.Esetleg valaki próbálta már ezzel?
Lehet mégsem lesz jó, ezt nem vettem észre.
A legtöbb Roku, Chromecast, Fire TV stick vagy okostévé nem képes hardveresen dekódolni az AirPlay streamet , így szaggatás előfordulhat, főleg nagy bitrátájú videóknál.
Lehet van kivétel, csak tudnám melyik Roku lehet az, ha már dedikált AppleTV gomb van, illetve jelzik is, Works with Apple AirPlay and HomeKit.AppleTV-nek van bármilyen hátránya az Androidos boxokhoz képest? Filmeket problémamentesen lejátssza, feliratok állíthatóak? Ha nincs akkor lehet veszek egyet. Egy hátrány valószínűleg van, reklámmentes Youtube biztos nem meg
, illetve a Netflix felirat is gondolom csak a gyári, nem olyan szabadon állítható, mint a CE-n.
Mondjuk most jön ki, hogy hiába mondtam a gyerekeimnek, elfektetve fotózzanak, videózzanak, TV-n szörnyen néznek ki ezek az állóképek. Állítják, hogy manapság már senki sem csinálja így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Mac Mini M1 Újszerű 16GB/256ssd/1-3 hónap gar./p4290
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged