Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Hobby elektronika
- Pendrive probléma
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Ha egy adott DV tartalommal alapértelmezett TV-LED modban csak fekete kepernyo fogad, viszont Player-LED-el problema nelkul megy a lejatszas, akkor azt dovi_tool -al at tudom pattintani ugy, hogy ne LLDV modba inditsa el?
A --help nem tartalmaz semmi ide vonatkozó informaciot, vagy csak en vagyok vak...

Commands:convert Converts RPU within a single layer HEVC filedemux Demuxes single track dual layer Dolby Vision into Base layer and Enhancement layer fileseditor Edits a binary RPU according to a JSON configexport Exports a binary RPU file to JSON for simpler analysisextract-rpu Extracts Dolby Vision RPU from an HEVC fileinject-rpu Interleaves RPU NAL units between slices in an HEVC encoded bitstreamgenerate Generates a binary RPU from different sourcesinfo Prints the parsed RPU data as JSON for a specific framemux Interleaves the enhancement layer into a base layer HEVC bitstreamplot Plot the L1 dynamic brightness metadataremove Removes the enhancement layer and RPU data from the videohelp Print this message or the help of the given subcommand(s)Options:-m, --mode <mode>Sets the mode for RPU processing.Mode 0: Parses the RPU, rewrites it untouchedMode 1: Converts the RPU to be MEL compatibleMode 2: Converts the RPU to be profile 8.1 compatible. Removes mappingMode 3: Converts profile 5 to 8.1Mode 4: Converts to profile 8.4Mode 5: Converts to profile 8.1, preserving luma/chroma mapping
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vargalex
DoItYourself