- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEON_01
tag
válasz
gyűrű #103295 üzenetére
Még nem tudom működik-e, időm sincs vele most foglalkozni és estére nem akarom felb.....ni magam. Ennyi elég volt a mai napra. Majd privátba rád írok, ha eljutok a beüzemelésig. Mindenesetre, egy képernyőképet a hardver infóról privátba átdobhatnál, hogy legyen mihez viszonyítanom majd. Köszi.
-
LEON_01
tag
válasz
®abstract® #103294 üzenetére
Nem küldtek számlát sem. 120 e-ért azért nem vennék még a Homatics mellé még kettőt. Azért köszi. Tartsd evidenciába, mert ha ennyire megbízhatóak, akkor valakinek még szüksége lesz rá.
-
gyűrű
addikt
válasz
LEON_01 #103293 üzenetére
12V 2A neked is, csak nem eu plug. Doboz sztem ugyanaz. Remélem azért működik..
CE alól a cpm buildot ajánlom hozzá, nem a sima nightlykat. Nekem a 06.27 i van fenn tökéletes minden vele. A múlthetit nem próbáltam, mert így is jó.
Androidját addig láttam míg felment a CE. -
®abstract®
őstag
-
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #103281 üzenetére
-
LEON_01
tag
Hali!
A kérdésem az lenne azokhoz, akik mostanában rendeltek Ugoos AM6B+ 2021-es modelt az UGOOS store-ból, mi alapján látszik, hogy valóban ezt a típust küldték? A dobozából nem derül ki, az adapter már eleve nem EU szabványos és csak 1,5A-es. Az árához képest a dobozban levő csomagolás elég silány, pl. az antenna nem is volt becsomagolva csak beleb.....va.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
®abstract® #103281 üzenetére
a sok bolond ember az itteni fórum lakók meg én is megveszi ezeket a szutykokat és boldog vele
Mondjuk film lejátszásra tökéletesek, csak a hűtésen kell javítani. -
®abstract®
őstag
válasz
pinnacle #103274 üzenetére
egen,jobb lenne biztosan
évek óta hatalmas biznisz az tuti,mert az elavult hulladék hardvereket eladják tv box ba-szevasz.a sok bolond ember az itteni fórum lakók meg én is megveszi ezeket a szutykokat és boldog vele 😎 2,5 éve használom az X96MP boxot,olyan amilyen,elvagyok vele.
viszont sokkal jobbat fogok venni= single board computer- orange pi 5 plus vagy max8-16-32 gb ram lehet az izmos hardver partnere- pcex. 3.0 nvme ssd re lehet 12 s droidot rakni 😁vagy linuxot vagy win 10-11 et. szóval faxa!
amlogic s905x5- hm..kicsit izmosabb lesz a hardver-nem sokkal- végre lecserélik a mali g31 et
ja, és maradnak továbbra is emmc n..ufs tárhely túl drága tuti..dehogy..
Beni2360
no,az a profi megoldás kérem szépen
elfér még alatta nagyobb hűtőbora is,emiatt nem szükséges venti,minek hangoskodjon a tv box..
gyűrű kolega megoldása specko de nem tetszika lenti venti..aaa.. 🤔
-
gyűrű
addikt
válasz
Beni2360 #103276 üzenetére
Én írtam itt, de nem kiselejtezett volt hanem erre vettem.. -
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #103271 üzenetére
Pár éve volt egy hasonló megoldás az egyik fórumlakótol. A tetejébe kör kivágása és egy kiselejtezett mini hangfal rácsot aplikált a tetejébe.Venti nélküli szellőztetés.
-
blakey
titán
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Talán megfogadja a Vontar a kérésemet, hogy csináljanak ODROID-N2L hűtésű boxot.
Nem tudom, hogy mekkora üzlet ez a box gyártás, de valószínüleg jó készüléket venne a többség, ha lenne az olcsóbbak között is.
Kíváncsi lennék a Google TV Streamerben milyen hűtés van. Lehet CE is lesz rá? Remélem az S905X5-ben már kikapcsol az USB leállításkor.
-
®abstract®
őstag
válasz
SunMount3r #103272 üzenetére
sejtettem
csak ezeknek a tv boxoknak a nagy része ipari hulladék ott is csak évek óta eladják marketinges szöveggel-vagyis pénzt csinálnak ebből is a csikszemek🤔 profik,na!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Amíg az megy Kínában is, hogy "használd amíg bírja, aztán dobd el és vegyél egy másikat", addig ilyet nem nagyon fogsz látni...
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #103265 üzenetére
Megkérdeztem a HEYNOW-t, hogy a venti leáll a készülékkel, mert az USB-t nem kapcsolja le. Ezt válaszolták.
friend. when you close the tv box. the fan will run. but we will send the power adapter with switcher you can close the fan with that
Nem is értem mi indokolta, hogy ilyen lett az S905X4. BL301 Blob sem működik USB kikapcsolás sem működik.
Régebben is volt ventis box, kár, hogy nem ebbe az irányba mentek tovább.
-
YxVs
senior tag
Vontar X4.
Miért nem tudom kikapcsolni?
A Power off sysem, vagy akár Reboot-ra lefagy, csak áramtalanítás segít.
Stabil Omega van rajta, eddig nem csinálta. -
pinnacle
nagyúr
Most látom, hogy van már ventis S905X4 box. Mióta van ilyen, valaki vett már?
-
nfsu17
veterán
válasz
lordmynher #103262 üzenetére
Rosszul gondolod.
De majd úgyis leolvasod a sajátodról.
5V2A a gyári. [link]
5V3A mehet neki. -
válasz
lordmynher #103260 üzenetére
Akkor lehet a tápegység halódik és már nem bírja ellátni elég árammal a boxot+vinyót.
-
divan
őstag
CE22-őn működik a PKC valamilyen módon? Nekem nem sikerült beizzítani.
Gondoltam kipróbálom az NO verziót a Vontar X4-en.
-
pinnacle
nagyúr
Most esett le, hogy nekem nem ér hozzá a venti a bordához, mert az akadályozná a mozgásban. Akkor viszont tudni fogom mikor vált el a thermal pad. Gondolom lesz hangja rendesen. Mondjuk ezért is jobb ha a venti is kikapcsol a boxal. Egyébként milyen thermal pad ajánlott? Megveszem addig.
-
zsiga68
őstag
válasz
lordmynher #103255 üzenetére
A vinyó kap külső tápot?
-
lordmynher
csendes tag
Van egy négyéves X96 Air 4/32 giga LAN-os boxom CE-vel, USB-n lóg rajta egy vinyó.
Filmnézésre használom virágboltból szerzett tartalmakkal.
9.2.8 CE volt rajta de folyton lefagyott majd feltettem a 20.5-öt utána a 21.0-át.Transmission nem működik rajta folyton input/output errort kapok, a qbittorrent jó néhány fájlig de utána az is errorra fut. Box újra indítás után (esetleg áramtalanítás után) a lejátszás működik, de a torrent nem igazán.
Pendrive-on volt eddig a CE, de most vettem egy új microSD kártyát (SanDisk Extreme) ha esetleg azzal lenne a baj. Tegnap este óta lement 4-5 letöltés és megint error.Melyik CE-t javasolnátok a fenti boxhoz és ahhoz melyik torrent klienst? Esetleg ez a box haláltusája (folyamatos lefagyás)?
-
Archttila
veterán
válasz
djnice #103251 üzenetére
Termeszetesen atvalt, csak a HDMI Diag. valamiert HDR Type -ra SDR-t ir.
C2-n nezte Chros forumtars, ott DV-t ir.
Mondjuk megneztem Player-Led modban, ott sem jo [link] mert ha minden igaz akkor itt meg YCBCR 422 12 bit HDR -t kellene mutatniaElore is koszi!
Ja igen, dovi.co a helyén
ugoos:~ # ls -la /flash
total 250368
drwxr-xr-x 6 root root 4096 Jan 1 1970 .
drwxr-xr-x 13 root root 245 Aug 4 02:04 ..
drwxr-xr-x 3 root root 4096 Jul 18 14:26 Android
drwxr-xr-x 2 root root 4096 Jul 18 14:26 LOST.DIR
-rwxr-xr-x 1 root root 237363200 Aug 4 16:08 SYSTEM
-rwxr-xr-x 1 root root 48 Jul 14 10:36 SYSTEM.md5
drwxr-xr-x 2 root root 4096 Jul 14 16:21 System Volume Information
-rwxr-xr-x 1 root root 1466 Aug 4 01:50 aml_autoscript
-rwxr-xr-x 1 root root 2193 Aug 4 01:50 cfgload
-rwxr-xr-x 1 root root 5993 Aug 6 09:53 config.ini
drwxr-xr-x 2 root root 8192 Aug 4 16:08 device_trees
-rwxr-xr-x 1 root root 1292544 Jul 14 14:34 dovi.ko
-rwxr-xr-x 1 root root 75532 Aug 4 16:08 dtb.img
-rwxr-xr-x 1 root root 10108 Aug 4 16:08 dtb.xml
-rwxr-xr-x 1 root root 495 Jul 18 14:33 fs-resize.log
-rwxr-xr-x 1 root root 17567744 Aug 4 16:08 kernel.img
-rwxr-xr-x 1 root root 48 Jul 14 10:36 kernel.img.md5
-rwxr-xr-x 1 root root 2120 Aug 4 12:54 remote.conf
-rwxr-xr-x 1 root root 921 Aug 6 09:53 resolution.ini
-
Archttila
veterán
LG OLED / AM6B Plus tulajok, DoVi lejatszas kozben neznetek nekem a TV-n egy HDMI diszagnosztikat? Felfigyeltem egy furcsasagra ami nem hagy nyuodni... Kepen a bal felso GENERAL resz, also sor HDMI mode: HDMI, HDR Type: SDR [link]
Ennek itt elvileg Dolby-t kellene irni nem SDR-t... Az RGB 8bit ITU709 az tiszta sor. -
YxVs
senior tag
Meglehet oldani, hogy a Vontar X4 kijelzője mutassa az órát CE stabil Omega alatt?
Vfd.conf bemásolva az sd kártya gyökerébe, de csak android alatt mutatja. -
cof
veterán
válasz
pinnacle #103244 üzenetére
Odroid azért jó mert frankón ráfeszül a borda a pattintós megoldás miatt. Legalább tervezhetnének két lyukat átlóba gyárilag, ha már normális bordát nem tudnak beletenni ezekbe. Nekem most egy 50x50x30 mm borda van rézlemez magasítóval, plusz rajta egy 12V ventilátor, de csak a 3V-ról kapja a tápot, így hangtalan. Legnagyobb hőségben sem jártam szerintem 55C felett.
Ilyen fix hűtőborda lefogatást sajnos még én sem találtam. Hőpadok egy idő után engednek, lazul a kontakt, paszta szintén csak megkeményedik. Ragasztót én sem merném kipróbálni. Elég a gyári bordát leszedni némelyikről úgy bele van ragasztva, Vontar is pl.
Kis házban mint a Vontar X4 szerintem jobb ha kihúzza a meleg levegőt, mert így csak azt keringeti szinte ha fújod befele kintről.
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
vargalex #103236 üzenetére
Köszi! Lehet tényleg az kellett volna.
SunMount3r 4K/60fps saját felvétel szaggatott akárhogy állítottam. Menüben oldalra mozgás is. Ezt az algorithmdirtyregions is beraktam, de nem változott. Androidon 95°C, CE-n 80°C, kikapcsolás nem érvényes az USB-re, HDMI-re. Írtam a Vontarnak, hogy aktív hűtés használjanak vagy tegyenek nagyobb nagyobb bordát, mint az ODROID-on. Lehet egyszer lesz olyan olcsóbb box is, amin nem kell variálni.
Addig meg jó az X96Max illetve Max+.
-
-
YxVs
senior tag
Windows-os mini PC-n fut a Plex médiaszerver.
NFS megosztást szeretnék rajta beállítani.
Régen a hanewin NFS-t használtam.
Ez működik jól Omegán is? (Vontar X4)
Korábban szívtam nem keveset mire CE-n sikerült bekonfigolni az NFS-t. -
pinnacle
nagyúr
válasz
vargalex #103229 üzenetére
Köszi! Szöveget nem tudok írni. Illetve én egy képet küldtem, amiben leírtam a problémát. Kiderült, csak akkor aktív a Submit, ha a "No longer need it"-et adom meg indokként. Ekkor viszont én fizetem a postaköltséget. Ha tényleg felszámolják, akkor azért ez sumákság. Ennek a háznak, viszont Kínába kell fizetnem a postaköltségét előre. Gondolom az már nem éri meg, majd eladom.
-
gyűrű
addikt
Szóval a Kodi 22 mégsem pegazus lett, hanem Piers...
..a verzió elnevezés, egy volt kodi skinnerre utalás..... -
Archttila
veterán
válasz
Archttila #103222 üzenetére
Na szoval a megoldas tomoren:
Esetemben nem a remote.conf fajlt kellett szerkeszteni mivel (mar full kiment a fejembol) BT-n hasznalom, szoval SSH utan vagyunk:cd /storage/.config/hwdb.d/
touch akarmi.hwdb
nano akarmi.hwdb
nalam igy nez ki a + funkcio az enter mellett (a Player Process Info-t hivja meg a Volume Down)
(arra figyeljetek, hogy a KEYBO... sorok elott egy szokoz tavolsag legyen)# ugoos ur01-ble remote
evdev:input:b0005v005Dp0001*
KEYBOARD_KEY_c0041=enter
KEYBOARD_KEY_c00ea=o
ctrl+x, Y, enter
systemd-hwdb update
udevadm trigger -s input
a fenti ket parancs utan mar nem kell reboot...
de itt van a teljes keys lista Ugoos UR-01 remote-hoz
Mar az uj Ugoos UR02 taviranyitohoz is megvan minden a fenti főzet elkeszitesehez
Mondtam en, hogy nem kell plugin
-
pinnacle
nagyúr
válasz
zsiga68 #103214 üzenetére
Köszi!
blakey látom méretes hűtő van rajta.
®abstract® nem szedtem szét. Visszaküldöm. Amúgy is van jól működő X96 és X96Max+ -om.
Alul miért inaktív a Submit gomb? Email címem megadtam, csak a képről töröltem ki.
beers ha nem tudom visszaküldeni, lesz 2 db eladó Vontar X4-em.
2db ház is van hozzá.
-
blakey
titán
válasz
Archttila #103218 üzenetére
Ez az eredeti és működik?
factory_code = 0xff000001
work_mode = 0
repeat_enable = 1
repeat_delay = 130
repeat_peroid = 120
release_delay = 20
debug_enable = 1
key_begin
0x14 116 # KEY_POWER
0x58 114 # KEY_VOLUMEDOWN
0x0b 115 # KEY-VOLUMEUP
0x03 103 # KEY_UP
0x02 108 # KEY_DOWN
0x0e 105 # KEY_LEFT
0x1a 106 # KEY_RIGHT
0x07 97 # KEY_ENTER
0x48 102 # KEY_HOME
0x13 125 # KEY_MENU
0x01 1 # KEY_BACK
key_end
repeat_key_begin
0x58 114 # KEY_VOLUMEDOWN
0x0b 115 # KEY-VOLUMEUP
0x03 103 # KEY_UP
0x02 108 # KEY_DOWN
0x0e 105 # KEY_LEFT
0x1a 106 # KEY_RIGHT
repeat_key_end
Ha működik, akkor inkább a KEY_HOME vagy KEY_MENU gombokkal próbálkoznék, nem biztos, hogy a hangerővel működni fog.
Gondolom látod, hogy a tiéd hol hbázik. -
beers
addikt
Sajnos két box-om is kiherélte a netflix!
Eddig működtek, most nem ....
Valami alternatív megoldás létezik vagy ruházzak be 2db vontar x4-re? -
Archttila
veterán
Ugoos AM6B Plus, UR-01 távirányító, CE21 Nightly... Player Process Info-t szeretném hozzárendelni a Volume Down gombhoz. remote.conf fájlban rá is fűztem az "o" kódját a gombra 0x58 24
key_begin
0x14 116 # KEY_POWER
0x58 24 # KEY_O
0x0b 115 # KEY-VOLUMEUP
0x03 103 # KEY_UP
0x02 108 # KEY_DOWN
0x0e 105 # KEY_LEFT
0x1a 106 # KEY_RIGHT
0x07 97 # KEY_ENTER
0x48 102 # KEY_HOME
0x13 125 # KEY_MENU
0x01 1 # KEY_BACK
key_end
repeat_key_begin
0x03 103 # KEY_UP
0x02 108 # KEY_DOWN
0x0e 105 # KEY_LEFT
0x1a 106 # KEY_RIGHT
repeat_key_end
de nem működik... szerintetek mit rontok el?
-
sony309
őstag
Üdvözlet mindenkinek!
Újabb problémába ütköztem.
H96 Max X4 8K Ultra HD boxom van, CE (Omega) fut rajta. Lejátszó a TV-re van dugva, de a hiba előjön, ha AVR is van köztük.
Egyik USB-be 128 GB pendrive van dugva, NTFS-re formázva, erről megy a lejátszás.
Másik USB-n vezeték nélküli mini billentyűzet vagy vezetékes egér van.
720p és 1080p filmeket játszok le.Ha megállítom a filmet (Stop v. Pause) és újra elindítom, akkor picit késik a hang vagy nincs hang illetve lejátszás helyett csak "karikázik" a rendszer.
Hol lehet a gond?
Előre is köszönöm a választ!
-
pinnacle
nagyúr
Köszi cof, ®abstract®! Ez a hőkapcsoló, hogy is működik? Nem a környezet, hanem a CPU hőjét honnan tudja?
Ez a ODROID-N2L, nagyon tetszik. Ilyen kell nekem.
Mennyi ilyen gyári ventis box van még?
Nem is értem, hogy miért nincsenek ilyen olcsóbb boxok is. Mennyivel lenne drágább ventivel, 1$-al? -
ggabe
csendes tag
válasz
AiRLAC #103206 üzenetére
Hát, fogalmam sincs, hogy mi van rajta beállítva.
Ugye ezt a DIGI-től kaptuk, ebbe megy bele az optikai kábel, amin jöt a telefon, net, tv.Rákerestem erre a DNS-hibára, és azt írják, hogy erre utaló probléma lehet az is, hogy pillanatokra ledob a net. Ilyen is elő szokott néha fordulni, hogy egy-két másodpercre megszakad a net, aztán csak az ablakot dobálja fel a gép, meg a tv is, hogy helyreállt az internetkapcsolat.
-
blakey
titán
válasz
®abstract® #103209 üzenetére
Egy SoC képességeit nem egy alultervezett, sz@r házba helyezett eszközzel kell megállapítani. Tehát maga a SoC bizony jól teljesít, ha megfelelő hűtést kap. A kérdésedre a válasz, sok boxom van, az említett S905X4 box egy Dune HD Permier 4K Pro, de írok még jobbat, S922X-es box, erős terhelés mellett 36°C (Odroid N2L, CE házban)
-
®abstract®
őstag
válasz
pinnacle #103202 üzenetére
teszteld így ahogy a képen van.majd mennyi a hőfok..ha továbbra is annyira magas akkor nagyobb hűtőpárna- borda- elég ha csak a procihoz ér
ha ezután is magas a hő akkor add el szerintem, vegyél másikat mert valami nem kerek..🤔
Blakey
neked melyik boxod van? mert az a 46 fok erős terhelés mellett hihetetlen számomra
-
blakey
titán
válasz
®abstract® #103200 üzenetére
…úgy tudom hogy a 905x3 hoz képest a 905x4 jobban tud izzadni
akkor még jobban,hogyha megy a wifi. - nem tud jobban melegedni,, viszont jobban bírja a terhelést. minden a hűtésen múlik, S905X4 boxom, erős terhelés mellet is max.46°C-os.
-
lemmy9
őstag
Sziasztok!
Vontar X4-hez ez kell?
sc2_s905x4_4g_1gbit
-
ggabe
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Leap S3-as készülékem van.
Egészen eddig probléma nélkül működött.
Tegnap kitalálta, hogy nincs internetes kapcsolat, noha a beállítások menüben azt írja, hogy van ethernet kapcsolat, és ki is írja azt a jó hosszú betű és számsort is. A routeren átdugtam másik helyre, másik kábellel, úgy sem működött. Visszaállítottam gyári beállításra (noha csak egy plexet raktam fel rá, és nem állítottam át semmit), és akkor nagy nehezen megint lett net. Felraktam újra a plexet, néztem is filmet rajta. Erre most bekapcsolom, és megint ugyanezt csinálja, kiírja nincs net, nem is látja a netet egyik alkalmazás sem. A készülék is kiírja, hogy megszakadt a netkapcsolat, noha közben kiírja, hogy az ethernet kapcsolódik.
Mi lehet a probléma?
Válaszokat előre is köszönöm!A routerem egy huawei router, amit a digi adott.
Amint írtam átdugtam egy másikba a boxot, másik kábellel, és így sem jó, noha a tévé ezzel a kábellel, ebben a csatihelyen működött. Minden más látja a netet, csak a box nem. -
cof
veterán
válasz
pinnacle #103202 üzenetére
Szerintem felesleges az USB powerrel kínlódni. Venni kell egy hőkapcsolót amit már beszéltünk régebben is és azt bekötni a ventilátor egyik vezetékére, így ha elér egy bizonyos hőfokot a borda ahova rakod az érzékelőt, csak akkor kapcsol be.
És amúgy jól látom, hogy a ventilátor befele húzza a levegőt? Ilyen kis helyre nem szerencsés, inkább a meleget kellene kihúzni, szóval én megfordítanám, hogy kifele fújjon.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
fecus #103198 üzenetére
Köszi mindenkinek! Nekem Omegaval üresjáratban 67°C, ez a videó 4K-ban 80°C. (Ezzel a beállítással az OpenVFD folyamatosan kijelzi.) Nem fagyott le.
Junction 105°C, Ambient 70°C mit jelent? Azt írták ez az S905X3, de az X4 is hasonló lehet. Nem is értem, hogy az USB-t, HDMI-t miért nem kapcsolja le. Ezek szerint erre nincs megoldás. Itt is kérdeztem, de egyelőre nincs válasz. Parancssorral nem lehet ki-be kapcsolni?
Lehet azért még kipróbálom, hogy egy nagy hűtőbordával mennyivel lenne jobb. Az nem gond ha a egyszerre van a RAM-okon, CPU-n? -
gyűrű
addikt
válasz
®abstract® #103200 üzenetére
ott vannak a premium ugoos tv boxok= faxa hardverek,good soft, nagy hűtőborda - majd elcseszik az egészet a zárt dobozzal
Nem megy 45 fok fölé az a "zárt" box. Az am6+ legalábbis nem.
Kiváló a hűtés, fém házban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest