- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Devid_81
félisten
-
Petykemano
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #48691 üzenetére
Tudom, főnök, bunkó
-
sutyi^
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #48686 üzenetére
Oké... csak azt mond meg nekem mit csináljak ennyi tickettel?
-
-
Mumee
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #48686 üzenetére
Az öreg Frank azt mondja a Navi 16K gamingre lesz.
[link] -
Mumee
őstag
válasz
Petykemano #48684 üzenetére
Na melyik lesz a befutó?
Szerintem az utolsó. -
Petykemano
veterán
válasz
Laja333 #48683 üzenetére
Annak látja valaki esélyét, hogy az Navi 2x implmentáció külön gyártott Shader Engine chipletekből és központi és IO lapkából álljon össze?
Az is megmagyarázná a sok furcsaságot a memória alrendszerekkel kapcsolatban és persze indokolttá is tenné az esetlegesen megnövekvő késleltetés miatt a cache növelését.Cserébe nehezen értelmezhetővé tenné a ~250mm, ~330mm, ~500mm-es lapkaméretekről szóló pletykákat.
-
Mumee
őstag
Talán bizakodhatunk, hogy AMD nem paper launch lesz.
[link] -
Jack@l
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #48678 üzenetére
Én egy szóval se beszéltem 8k gamingről.
-
törölt tag
Kár hogy itt nincsenek politikai fórumok olyan jókat elbeszélgetek az Iponon, pont most látom dupla FPSeket nyom a 3090 az 5700XT- hez képest, (F1 2020: 5700:89 3090:178 pedig csak ötszázezer van a két kártya között
ezután már kivi vagyok a dupla akkora CUs Big Navira.
Te Manó ez a KittyYYuko ez kicsoda mert nagyon figyel rá a világ.
Ja hogy ON ba kellene mondani valamit.
Hát az van ha ez igaz akkor ÁjeMDének keresni fog sok pénzt.
Azt mondja a hírtrombita hogy az AMD alelnöke megerősítette, hogy a vállalat engedélyt kapott a Huawei szállítására, és várhatóan nincs jelentős hatással rá a Huawei tiltás rá LINK -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Petykemano #48677 üzenetére
Tudom, és Jackal erőltette a 8K-t a 3090 miatt. Erre mondtam én, hogy 8K-ra amúgy is hülyeség, mert nincs mit meghajtani vele... Még aki meg is engedhet magának 1500$-ért egy VGA-t, egy monitor/TV ennek töbszöröse és -mint az a tesztekből kiderült- egy marék játékon túl nem is támogatják a felbontást, szóval nincs 8K gamind DLSS8K nélkül ,mert nem tudnak a motorok natívan kitolni akkora felbontást, nincsenek rá felkészítve...
-
Petykemano
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #48676 üzenetére
"A 8K-ra optimalizált cache meg eleve hülyeség"
Abu nem mondta az 128 MB infinity cache (<- pletyka, meg nem erősített szóbeszéd) 8K-ra lenne optimalizálva.
Épp azt mondta, hogy ez 4K felbontás esetén félelmetesen nagy mennyiséget jelentene pixelenként, ami igen hasznos lehetne, de 8K esetén már karcsú. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Petykemano #48675 üzenetére
Az a baj ezzel a "nincs HBM"-mel, hogy AMD oldalon nincs más a GDDR6X ellenében. A 8K-ra optimalizált cache meg eleve hülyeség, mert a legolcsóbb 8K monitor 3.999$. Kanyarban nincs a dolog. Bőven elég 4K-ra optimalizálni, abba van elég tartalék, hogy elviszi az 5K-t is (VR/UW).
-
Petykemano
veterán
válasz
Yutani #48674 üzenetére
Ha nem keverjük bele a képbe, hogy mi milyen képet vagy adatot milyen navi 2X számozásnak tekint és arról milyen méretbeli adatokat tud vagy vél tudni, akkor szerintem körvonalazható így:
40CU + 192bit
60CU + 256bit
80CU + 2048bit
[link]Egy dolgot tudnék még elképzelni, azt, hogy nincs középső lapka, hanem a 80CU-sat vágják:
80 CU + 2048bit
72 CU + 2048bit
72 CU + 256bit
60 CU + 256bit
De a 60CU-s lapkát az Xbox mérete miatt várja mindenki.
És a 40 és a 60 CU között túl nagy lenne az űr.Azt én nem tartom valószínűnek, hogy a 80CU-s változatban egyszerre lenne benne HBM és 384bit GDDR6 vezérlő is. 2 HBM vezérlő ugyan nem sok, de gondolj bele, hogy annál a lapkánál, ahol a GDDR6-ot nem használják, ott az ~60mm2 kihasználatlan szilícium, amit én még akkor is soknak gondolok, ha egyébként azt feltételezzük, hogy a HBM-es megoldásból kisebb volument adnának el, mint a 384bit GDDR6-osból. mobil felhasználás esetén hasznos lenne, de ott méret miatt is terhes.
Azt mondják, hogy a 80CU-s változatból 4 SKU lesz. (nem feltétlenül mind gamer) és mind HBM. (egy pro, egy mobil, egy full desktop és egy vágott desktop)
De úgy emlékszem, mintha korábban meg pont arról lett volna szó, hogy a Navi 2x esetén nem lesz HBM használva.Ez alapján szerintem a desktop vonal:
80CU + 2048bit
72CU + 2048bit
---------
60CU + 256bit
52CU + 256bit
-------
40CU + 192bit
36CU + 192bitElvileg lesz egy negyedik navi lapka is. Az vagy egy még kisebb, ami a navi 14-et váltja, vagy a fentiek közül a 60CU-s HBM-es változata.
Hiszen a 80CU-s-ból lesz HBM, az úgy mehet mobilba és simán lehet belőle Pro Duo-t is csinálni
Navi 12-ből van HBM-es változat, egyedül a 60CU-s ból nincs. És milyen finom lenne, ha abból is lenne duo kártya.Nem vagyok titkok tudója, ahogy már korábban is mondtam, nagyon egymásnak ellentmondó infók láttak napvilágot az elmúlt hetekben. Nekem valami ilyesmi állt össze a fejemben. Természetesen tévedhetek
-
-
Mumee
őstag
válasz
Malibutomi #48668 üzenetére
-
Busterftw
nagyúr
válasz
A "soc15" az a coprocessor!
-
válasz
Tipp alapján az on-chip cache-re utaló registry entry... de csak tipp
-
Mumee
őstag
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#32839680 #48662 üzenetére
Most komolyan kérdezem: Van egyáltalán a piacon olyan 8K megjelenító, ami nem kerül legalább a 3090-es duplájába? Szóval amire -ha kicsit a szánkat húzva is- de mondhatjuk, hogy elérhető annyira, mint maga a kártya?
Mert én az 1500$-os "nagyonréteg, nagyonextra" kártyához nem érzem elérhető közelségben a korábbi videóban demózott 30.000$-os TV-t...
-
-
Devid_81
félisten
válasz
#32839680 #48652 üzenetére
Johetsz az NV tippelosbe vagy 3080-as topikba, ahol ma hasonlo hozzallasommal szo szerint meglettem kovezve.
Mert mit beszelek mar baromsagot, hogy a 3090 nem jo 8K-ra is, hiszen nyavogos Linus ott tesztelte a szuper OLED TV-n....
Szerintem maradjunk annyiba, hogy oruljunk, hogy ha 4K@60FPS-sre eleg lesz a palyafutasa alatt barmelyik most uj VGA, mar akkor is tobbet rakott le mint a Turing (Lasd Borderlands3, RDR2, Horizon Zero Dawn stb)
Nem gaz, en voltam a kotsog, jol esettNagyon nem kellene meg ezt a 8K-t nyomni, semmi ertelme, oruljunk tenyleg ha a 4K vegre megvan mindket oldalon
-
válasz
Alogonomus #48655 üzenetére
Ez az MSRP sok minden, csak nem gyartasi koltseg alatti, ne legyunk ma ennyire naivak...
Az viszont teny, hogy esze agaban sincs FE-bol nagyon gyartatni es valoban csak egy marketing MSRP-t kaptunk ...
-
Alogonomus
őstag
válasz
Malibutomi #48644 üzenetére
Akár még az is lehet a jelenlegi készlethiány mögött, hogy az Nvidia direkt gyártási költség alatti MSRP értéket határozott meg, hogy az AMD mozgásterét leszűkítse, de közben olyan áron esze ágában sincs tömegesen piacra dobni a kártyákat, mert csak veszítene rajta. Pár ezer kártyát a látszat kedvéért leszállít az Nvidia néhány százezer dolláros veszteség benyelésével az AMD bemutatójáig, aztán az AMD kártyáira "válaszképpen" kiadja a dupla memóriakapacitású kártyákat, és azokat már a mostanra kialakult 1000+ dolláros áron fogják kínálni, a vásárlók pedig tapsikolnak majd, hogy a piaci áron már nagyobb kapacitású kártyákat kapnak.
-
Petykemano
veterán
válasz
#32839680 #48652 üzenetére
Nekem ez a 8K porhintésnek tűnik.
Azt értem, hogy frekvenciát nem tudtak emelni és az Amdahl törvénye miatt nincs más lehetőség, mint a párhuzamosságot (vagyis annyi igényét) növelni. És így akkor látszólag értelmesen kerül felhasználásra a beépített többlet-tranzisztor.
Az eredményekből is világos tehát, hogy a shaderek számának növelése csak magasabb felbontáson tud megfelelően skálázódni. (És ugyanígy igaz, hogy magas felbontáson az alacsony shaderszámú, kisebb gpu-k harapnak jellemzően fűbe)
Namármost miközben az nvidia egyik oldalról arról próbál meggyőzni, hogy milyen jó lesz neked hogy széles feldolgozóval rendelkező gpu-t kínál neked, amivel 4K-t, sőt 8K-t el tudsz érni, a másik oldalról meg épp azt mondja, hogy nincs szükséged olyan hardverre, ami elfogadható sebességgel renderel 4K és 8K frame-eket, mert elég, ha kisebb képet renderelsz, a többit megoldja a DLSS.
(Persze lehet, hogy jelenleg a 8K is csak úgy megy, hogy 4K+DLSS)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Jack@l #48650 üzenetére
HBCC jól van. Erre a technológiára épülnek a konzolok.
Valószínűleg PC-n is lesz majd egyszer SFS, ahogy az Xbox Series X/S-en, de nem tudni, hogy mikor. Nem kizárt amúgy, hogy az AMD bedobja az SSG API-ját, de egyelőre kételkedem, ez a megoldás tényleg szabványosan kellene.(#48649) TESCO-Zsömle: Nem sokat ér, mert mindig bólogató fejet válaszol ilyenekre.
-
Mumee
őstag
válasz
Malibutomi #48644 üzenetére
Gyík ésszel, amivel manapság az emberek "gondolkoznak" nem meglepő, ha csak a 10 perccel ezelőtti árig látnak.
"Dehát a 2080ti 500k, ez meg jobb és csak 300k !!!"
Ha meg megkérdezed, hogy na és mennyi volt az 1080ti, akkor csak bambán néznek hogy az nem számít az rég volt, meg amúgy is hát a 2000es széria az RTX miatt volt drága. -
Petykemano
veterán
Ami azt illeti, azt gondolnám, hogy ugyanezt a technológiát beveti az AMD a CDNA sorozat valamelyikénél is. "Data locality is everything" jeligével.
mármint ha a Qualcomm így okoskodja ki az AI gyorsítónál és működik, akkor az instinct sorozatba készülő CDNA-nál is működhet. És ha már használnak ilyen technológiát a CDNA-ban, akkor már csak egy lépés -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Petykemano #48641 üzenetére
Jó a cache nem fogyaszt ám nagyon sokat. Az adatmozgás lapkán belül marad, és mindig az a leghatékonyabb. De ezt a rendszert én inkább úgy képzelném el, mint az Xboxnak a korábbi megoldását. És ha erre külön még optimalizálnak is, akkor egy ilyen nagy cache igen gyilkos teljesítményt tud kínálni. De azért elég nagy őrültség is, mert sok helyet igényel ám a lapkán, és a felbontás növelésével a hasznossága csökken. Például 128 MB 4K-n 16 bájtot tud tárolni pixelenként, ami egész combos, de 8K-n ez már csak 4 bájt, ami azért kevéske. 8-10 bájt azért nem ártana. De ha az AMD-nek szerencséje lesz, és az AI felskálázás elterjed a közeljövőben, akkor ezzel a dizájnnal tényleg szénné lehet alázni az iparágat, mert a 8K nem lesz problémaforrás. Sőt, minél kisebb a felbontás annál több a bájt marad per pixel szinten. Tehát az efféle dizájnoknak azért limitjei is vannak, és 128 MB mellett például a 8K erősen limit ám.
(#48646) Shkiz0: Ilyenkor már nem csepegtet, mert egyre többet tud, és akkor figyelik is őket. Akkor van információpörgetés, amikor még nincs minden adat megosztva a gyártókkal. Nem is figyelik a szivárgásokat annyira.
-
Malibutomi
nagyúr
Ezen akadok ki en is mindig, az emberek meg be is kajaltak ez a hudejoarazas dolgot. Nem is ertem.
Alap hogy az uj szeriaban jobb a teljesitmeny, az arak meg maradtak ugyanott ahol voltak.
(#48643) sutyi^
Ez pont semmit nem szamit az emberek tobbsege azt sem tudja milyen chip van a kartyakon. -
sutyi^
senior tag
válasz
Malibutomi #48635 üzenetére
Egy tierrel magasabb GPU-t adnak az amúgy ugyanannyi pénzért.
Tavaly TU104-et lehetett haza vinni 699-ért, idén GA102-őt (már aki kapott vagy kap ennyiért, de ez egy másik téma.)
-
Petykemano
veterán
Te is írtál már a Qualcomm AI gyorsítóról.
Ez egy AT cikk részlet:
"The chip consists of 16 “AI Cores” or AICs, collectively achieving up to 400TOPs of INT8 inference MAC throughput. The chip’s memory subsystem is backed by 4 64-bit LPDDR4X memory controllers running at 2100MHz (LPDDR4X-4200), each of the controllers running 4x 16-bit channels, which would amount to a total system bandwidth of 134GB/s.For those familiar with the current AI accelerator designs, this bandwidth figure sounds extremely anaemic when put into context against competing design capabilities such as that of the A100 or the Goya accelerator which sport HBM2 memory and bandwidth capabilities of up to 1-1.6TB/s. What Qualcomm does to balance this out is to employ a massive 144MB of on-chip SRAM cache to keep as much memory traffic as possible on-chip."
[link]A lapkaméretet itt ugyan nem tudjuk, de a fogyasztás impozáns.
Ez alapján a szóbanforgó megoldás - az AMD-től - nem volna egyedi. -
Mumee
őstag
(970)/1070/2060S/3060 $379-$399 ($329)
(980)/1080/2070S/3070 499$ ($549)
(980ti)/1080ti/2080S/3080 699$ ($649)Ezen az "aggresszív árazáson" csak az látszik, hogy egy tier-nyit emeltek az árakon.
Ha a 2000-es széria árazása nem lett volna gyalázatos és most mindenki az 1000-es széria árához hasonlítani a 3000-es szériát, akkor nem is lenne téma az árazás, hisz nem változott. -
dudu5130
őstag
válasz
Malibutomi #48635 üzenetére
Itt azért akadt fenn mindenki az árazáson mert a 3070 a 2080 Ti teljesítményét hozza 2070 áron. Most ezen csodálkozik mindenki.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
KillerKollar #48623 üzenetére
Mitol agressziv azarazas mikor a kartyak adott tierben ugyanannyiba kerulnek mint az elodeik????
2070S/3070 499$
2080S/3080 699$Nincs itt semmilyen agressziv arazas a top modell amit ugyis alig valaki vesz lett olcsobb csak
-
Laja333
őstag
válasz
Aggresszívan? Mi ezen aggresszív?
-
Mumee
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #48630 üzenetére
Olcsó !
Amúgy, azért mert valahogy el kell adni a 3090-eket is. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
KillerKollar #48628 üzenetére
Az tiszta sor, de már a nagykerekbe is 280k környékén vannak, pedig az nettó ár, nincs rajta áfa. 280k nettó pedig pont 900$... Annyiba kerül. +ÁFA... Ha éppen van... Erre megy még a szerény haszon meg a hiány-adó...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Jack@l #48626 üzenetére
Nem érdekel, ha nem lesz kártya, nem buszjegyre kell.
Egy dolog az alacsony ellátottság (bányász-bumm), megint más előre, szánt szándékkal irreálisan alacsony árat mondani, hogy felverjék az érdeklődést, aztán úgy intézni, hogy végül csak ne annyi legyen.
Szegény usereket sajnálom, akiket annyira felhájpoltak, hogy pár hete szaré-hogyé adták el a 2080-at, Super-t, Ti-t, most meg nincs mit tenni a gépbe és fizethetnek ugyanannyit, mint az előzőért... -
KillerKollar
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #48625 üzenetére
Egyáltalán nem kapsz 3080-ast jelenleg, ha meg igen akkor nyilván rápakolnak minden hasznot amit tudnak, mert úgy is lesz aki nem képes várni és megveszi annyiért is (pl 400k-s iPon 3080 TUF). Pár hónap múlva lesz 700 körül is ha addigra normalizálódnak a készletek.
-
Mumee
őstag
válasz
Ha ez a cache megoldás lesz 256bit-es memória sávszéllel, meg ugye sima GDDR6 nem X, akkor tudják $700-on adni, ebben szinte biztos vagyok.
Mind2 nagyot vág a kártya előállítási költségén. -
Jack@l
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #48625 üzenetére
Pár hetet még várni kellene ezzel a kijelentéssel... kanyázni fogsz amd kijövetelekor is, hogy a boltosok nem msrp áron árulják az első héten?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nem kell nekik 700$ alatt. 3080-ast se kapsz annyiért. Innen a terv zsenialitása. Bele lett verve a fejekbe, hogy a 900$-os kártya 700$ és már ezt kell megugrania az AMD-nek akkor is, ha sehol nem kapni ennyiért...
Egyszerűen le vagyok nyűgözve...
...de hálám jeléül garantáltan nem nV lesz a következő kártya se, hogy a k*va anyjukat... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malibutomi #48622 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy rajtunk kívül -hogy lássuk- nem sok értelme van az 500$ feletti szegmensben versenyezni. Elég megnézni a mostani 3080-asokat, gyakorlatilag tízezres nagyságrendű rendelésről beszélünk, talán belenyal a százba.
Vajon hányan lennének vevők egy RTX-képes 3060-asra? Esetleg 3050-es? Miért van az az érzésem, hogy élből százezres, ha nem milliós a nagyságrend? -
KillerKollar
őstag
válasz
Malibutomi #48622 üzenetére
Itt most nem az a kérdés, hogy tudnak-e csinálni olyan kártyát ami hozza a 3080 szintjét, itt az a kérdés, hogy 700 dollár alatt tudnak-e csinálni ilyen kártyát... szerintem az AMD sem számított arra, hogy az NV ilyen agresszívan fogja árazni a kártyáit (legalábbis a mai piaci viszonyokhoz képest).
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
SaGaIn #48621 üzenetére
Szerintem elegge eselyes hogy meglesz a 3080...ahogy mar szamtalanszor ki lett vesezve, ha az AMD csak hozott volna egy 80CUs RDNA1 kartyat az is a 2080Ti/3070 szintjen vagy felette lenne
"AMD most egy teljes generációval le van maradva sebességben."
Mivel NV mar kiadta az uj generaciot AMD meg egy honap mulva fogja
-
SaGaIn
senior tag
Én nagyon meglepődnék, ha bármelyik idén megjelenő AMD kártya legalább megközelítené a 3080-at teljesítményben inkább várható szerintem az hogy a legjobbjuk is csak 10%-al lesz jobb ha egyáltalán jobb lesz mint a 3070. Az nVidia idén nagyon gurított de 350W-ból nem is csoda hogy van teljesítmény. AMD most egy teljes generációval le van maradva sebességben. És ezt nem idén fogják behozni. De legalább a konzol piac az övék.
-
Mumee
őstag
válasz
Petykemano #48617 üzenetére
Az is jó párszor téma volt már, hogy 128 ROP lenne a Big Navi-ban.
-
Jacek
veterán
Mivel idé nem nagyon lesz 3080
nyugodt várakozás a Navira. Remélem közelébe tud lőni az AMD a 3080-nak .
-
Petykemano
veterán
válasz
Jack@l #48616 üzenetére
fogalmam sincs, hogy honnan van az a táblázat, de remek hamisítvány.
Elméletben a Game/oo Cache kompenzálja az alacsonyabb memória adatátviteli sebességet
Furcsa és egyben egyedi, hogy ebben a táblázatban másfélszerezték a SP/CU számot az eddigiekhez képest. Eddig ugyanis a 40CU 2560 Stream processzort jelentett, itt meg 3840-et. Ez mondjuk megmagyarázná, hogy miképp érheti el a 2080Ti szintjét a 40CU(Pár poszttal feljebb meg egy olyan blokk diagram volt, amin 160CU volt.)
Vajon ezt hogy jöhetne ki?
[link]egy CU-ban 3db SIMD32 lehetne?
Vagy variable width SIMD units lehetne?(Persze csak lehetne, mert a táblázat nyilvánvalóan fake.)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Laja333 #48604 üzenetére
Augusztusi cikkben megírtam a wave-eket: [link]
A másik a DMA motorok száma miatt nő négyre. Az AMD az RDNA2-ben négy DMA-t használ, mert a DirectStorage API nem működik elég hatékonyan az eddigi két DMA-val. Nagyon sok ezzel a copy művelet, és hasznos, ha egyszerre négyet is el tudsz végezni, szemben a korábbi kettővel. Gyakorlatilag dupla olyan jó a hatékonyság.
(#48607) pRoject2HUN: Azért ne nagyon lepődjetek meg, ha sokkal több lesz 499 dollárnál.
-
pRoject22
őstag
-
Petykemano
veterán
case CHIP_SIENNA_CICHLID:
case CHIP_NAVY_FLOUNDER:
case CHIP_DIMGREY_CAVEFISH:
+ case CHIP_VANGOGH:
return "gfx1030";
-
arabus
addikt
biztos hogy trükköznek valamit.
zen2-nél is csak egy chipletet mutogattak a start elött.
ugylátom ez már bevett szokás.
persze az a 3 ventis 3 slotos kártya azért mégis sejtet valamit hogy erös lesz.
a sima navi is már nagyon jó driver is gyorsul szépen.
szerintem ha 2200 körüli freki sikerül akkor nagyon jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest