Hirdetés
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAAgold
senior tag
válasz
ScomComputer #13396 üzenetére
érdekes teszt... van ahol 5-10%, van ahol 30-40%, van ahol tán vga limit miatt 1-2 fps a különbség a 9900K javára... az ára pedig kb. a kétszerese a 2700-nek...
-
Zicokuka
senior tag
válasz
ScomComputer #13396 üzenetére
Szimpla órajelelőny látszik,azonos órajelen érdekesebb volna.
-
ScomComputer
veterán
Egy rövidke game teszt tőlem....2700 vs. 9900K........
Még lehet dolgozza a yt... -
Albigator
őstag
Én meg nem gondoltam feltétlen h Samura gondolsz.
Ugyebár abból a B-die a menő.
Az a CL18 3200 elég laza időzítésnek tűnik egyébként. 2400-ig, akarod mondani 3400-ig kisérleteztél?
Sztem inkább próbáld meg a CL16 3000-et hátha az sikerül, lehet előrőbb is leszel vele.(#13390) gbela
Nálam meg a High és Extreme LLC már nagyon rádob a feszre h ne essen úgy be load alatt, lehet ezt nem bírja már a lap/proci.
-
gbela
senior tag
válasz
Albigator #13386 üzenetére
CPU Core VOltage SVI2 TFN - ez nálam mindig rossz értéket mutat, és a másik mutatja ugyanazt amit a CPU-Z, aminek mindig hiszek is. Én is nézem egy ideje h itt a srácok ezen érték alapján örömködnek a low voltage-nak...hát az nálam is mindig low, ugyanaz mint a biosban be van lőve, csak épp llc rárak még 0.05-öt
-
sb
veterán
válasz
korcsi #13387 üzenetére
Kikapcsolt géppel gondoltam, Sleepből bármilyen gép felkel, az nyilvánvaló.
Egyébként Asrock B450M Pro4 bios-ban nincs is usb wake up engedélyezés (vmi win7 usb wake support van egyedül, de az sem segít). Van még egy Gigabyte A320 lapom, ott van mindenféle szokásos menü a biosban (USB wake up engedélyezve, kiválasztva a mód: keyboard, mouse click/move, stb..., CEC2019 és Deep S5 letiltva...) de ott sem megy egyik porton sem.
WOL-lal semmi gond egyébként, az mindkét gépen megy.A win alatti USB power paraméterek sem állíthatóak normálisan. A HID-compliant eszköznél lehet beállítani, de a konkrét eszköz alatt már szürke a menüpont.
@Albigator:
Samsungra gondoltam. Nem tudtam, hogy Hynix is van.
szerk: 3200 CL18-on megy most nálam egyébként, ill. 2400-ig fel tudtam menni rövid próbálgatással de CL18 alá nem sikerült. -
Albigator
őstag
Hynix C-die? Ha az akkor én, tessék: 3400 MHz CL16 (16-18-18-36):
RAM teszt/beszámoló -
Albigator
őstag
válasz
apa111 #13385 üzenetére
Tudtommal nem azt kell nézni, hanem a CPU Core VOltage SVI2 TFN értéket.
Nálam BIOS-ban 1.1875V-ról indul az offset (szorzós tuning esetén, PBO és XFR kikapcsolása mellett).
Azaz ha beállítok +0.2125-öt akkor a lap 1.4 V-ot ad a procinak, ezt látom is mikor újból indítom gépet és bemegyek a BIOS-ba. Winen belül hwinfo is ennyit mutat max fesznek egyébként. Persze Load alatt LLC-től függően beesik vmennyire.Ez a Vcore értéke az alaplapnál nálam elég brutál volt egyébként:
LLC High 1.458V átlag, 1.493V max.
LLC Extreme 1.482V átlag, 1.570V max
Ha ez a baj megértem h leállította magát az IBT...
-
apa111
aktív tag
válasz
Albigator #13379 üzenetére
Szia!
Ezt azért nem mondanám túl nagy főnyereménynek ,mert bőven be kéri a 1,4v-ot.Lehet ,hogy a fix neki 1,325v de az llc -vel bizony be kéri a fórum társnak is a 1,4v átlagba ibt alatt .
Nézd meg amit be karikáztam
Nálam is így van be állítva most az r 1700 3,95 mhz mellett ,hogy 1,356v a fix és meg van támogatva LLC 4 -l ,így ha én is nagyon megterhelem nekem is be kéri az 1,41v átlagba sőt még 1,461v ra is fel ugrott ,de az átlag a lényeg
Egyébként teljesen stabil így ,mert llc rá segít nyomja neki a feszt ha kell. -
-
sb
veterán
válasz
Tomoty #13378 üzenetére
Ez elég jó. A fogyasztás se rossz.
Nálam 2600-on a 3.9-hez talán elég ez a fesz, de lehet, hogy egy kicsit több is kéne. Nem teszteltem ki mert értelmetlennek tűnt:
- 3.6-on 1.15V-on elmegy, prime95 alatt 75-80W fogyasztással. (Brocken2 alacsony fordulaton 65 fok körül tartja)
- 3.9-en meg 1.325V, 110-115W és 1200rpm-en is 75 fok, de inkább kicsit több.
Ez még +10% sincs.Innen a 4.1/115W kicsit jobb arányúnak tűnik.
-
sb
veterán
Sziasztok!
Tud már valaki USB-n (bill, egérről) felkelteni AM4-es gépet? Nem foglalkoztam vele az összerakás óta, de nem lenne rossz. Viszont akkor szétnézve nagyon úgy tűnt, hogy ez valamiért totál kiesett AM4 platformon.
Ill. használ vki C-Die ramokat? Ha igen milyen beállítások mellett?
Köszi! -
-
Albigator
őstag
Amúgy ez a CB r15 elég "gyengén" terhel. Tegnap mikor megint próbálkoztam (feleslegesen ugyebár) jóval kevesebb fesszel is mint 1.4V~ de a CB r15 mindig lement. Következő szint a CB r20 volt, az már jobban terhelt annál volt fagyás (így az r15-ör már ki is hagytam a tesztből ezután, felesleges volt).De mikor az is sikeresen lefutott (több fesszel/magasabb LLC-vel) akkor jött az IBT Very High, az alatt fagyott szét. Aztán hiába emeltem a feszt csomóval, a végén már nem fagyott az IBT, "csak" figyelmeztető üzenettel abbahagyta magától...
-
korcsi
veterán
válasz
AAAgold #13370 üzenetére
Alapvetően a nyugalmi állapotot vizsgáltam. Az xfr-t élesítve nem hiszem, hogy változott volna az eredmény.
A 90%-al kapcsolatban nem tudom mit akarsz mondani, én csak leírtam mi a hatása.
Leírtam a tapasztalataimat, és ebből következtetéseket vontam le a működésre vonatkozóan. -
AAAgold
senior tag
válasz
korcsi #13360 üzenetére
a tesztmódszerednél nem értem, miért kapcsolod ki pld. az xfr-t
hisz ezek együtt felelősek a proci működéséért, így a "belekavar" tán nem ideillő kifejezés... a végkövetkeztetést meg a különböző procik fogyasztásáról ennek fényében nem tudom értelmezni...
vagy azt, hogy miért 90% a minimum terhelés érték - bár tény, hogy ez a default emlékeim szerint ryzen sémánál
-
Alpi.
addikt
válasz
norbert1998 #13365 üzenetére
1.42-ről leesik 1.35-re terhelésre az elég beteg, ha igaz !
Soc voltage-en próbáltál emelni ? -
norbert1998
nagyúr
Helyzetjelentés:
Azért még játszanom kell az LLC-vel, vagy foscsuzli az alaplap. Vagy mindkettő.
1.36V beállítva, tök stabil "terheletlenül", hetek óta fagyás nélkül ment így, terhelés ON, 1.32 lesz belőle és fagyás nemsokkal később.
1.3825V beállítva, 50 frame-et kirenderel, fagyás. (kb 2 perc/frame 126 sample-lel.)
1.4V-on van a setting most, már a 141. frame-nél tartunk, a Core Voltage 1.350V, a VCore 1.432V.
Idle-ben a Core Voltage is felmegy 1.42 környékére...A SoC volt 0.944; VRM masszívan 78-79 fok között mocorgik, proci full-on házhűtéssel 83 fokon átlagol, max 84.3 eddig.
-
Albigator
őstag
válasz
Albigator #13359 üzenetére
Egyébként LLC Extreme alatt is ez a helyzet.
Erről beszélek, h vkinek a 4.1 GHz nincs meg all core amit nem hisznek el az emberek.
Pedig ez a Mugen5 Rev B nem csúcs, de nem is szar hűtő...
XFR+PBO-val ugyanott vagyok játékokban: órajelben és feszben egyébként. (4.05-4.1 GHz) -
korcsi
veterán
Tesztelgettem ma fogyasztás mérővel az energia gazdálkodási sémákat, meg mást is.
2600x MSI B450 Tomahawk, alap beállítás XFR tiltva, hogy ne keverjen be, CNQ, "C-states control" engedélyezve.Köszönet chros-nak az információkért.
Pár próbálkozás után kiderült számomra, hogy nyugiban nincs fogyasztásban különbség a ryzen illetve a sima kiegyensúlyozott között. Ha a cnq ki van kapcsolva, az se sokat változtat, ellenben a "c-states" tiltása ~55-ről 70W-ra emelte a nyugalmi fogyasztást.
A chros által linkelt PowerSettingsExplorer alkalmazással összehasonlítva a két sémát ennyi a különbség:
Ezek elől én kivettem a hide (rejtett) jelölést, így a windows felületén tudom konfigurálni a sémát.
A pwrtest program kimenetéből látszik, hogy három "Performance State" van, ha a biosba a cnq-t engedélyezem:
3600 (100%)
3200 ( 88%)
2200 ( 61%)A sémában megadott minimális és maximális processzorteljesítmény a fenti három állapotra utal, ha 99%-ot állítok be maximumnak akkor 3200MHz lesz amin a processzor működni fog, a ryzen-es profilban 90% a minimális processzor teljesítmény, tehát nem léphet a 88%-os állapotba, mert az kisebb mint a megadott minimális érték, magyarán nem igen fog a cnq a hagyományos értelemben működni.
A két "C" "Kernel Idle States" állapot ami a tápfeszültség és órajel kapuzott állapotot jelenti (ehhez a cnq-t és a "C-states control"-t is engedélyezni kell biosban).
Ha letiltom a C-states control-t akkor is marad egy C state a pwrtest szerint és ez jól láthatóan dolgozik is, mert hwinfo szerint vannak a névlegesnél alacsonyabb órajelű pillanatok, ellenben a feszültségek azok az adott órajelhez tartozóak (nálam: 3600MHz 1,1V, 3200MHz: 0,97V, 2200MHz: 0,8V)
Engedélyzett esetben 2 idle állapot van, és ekkor jelennek meg nyugalomban hwinfo-ban az ilyen 0,4V-os értékek, amik nem üzemelő, táp és órajel kapuzott magra vonatkozhatnak, és ez estben a magok feszültsége között van eltérés, egyéb állapotokban azonos feszültséget kapnak, hisz egy forrással rendelkeznek.A cnq-val az a probléma, hogy ha nem tud az összes magra vonatkozóan csökkenteni az órajelen akkor a feszültséget sem csökkentheti és úgy nem sokat ér az egész, ryzen-es profil mellett meg amúgy sem.
Ha 2600-nál fix feszültség és órajel mellett be lehet kapcsolni a "C-states control"-t akkor szerintem nem sokat veszít vele a felhasználó.
4790k-ról váltottam ami az FIVR (pdf!) által energia gazdálkodásban kicsit más mint a többi processzor, de még a 8700k is 13W-al kevesebbet kér nyugalomban mint egy 2600x ami véleményem szerint jelentős eltérés
-
Albigator
őstag
válasz
SECTORnooB #13358 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert nálam a 4.1 GHz régi BIOS-al lement a Very High de Maxon már elhasaltam anno. (+0.18125V offset ~1.37V)
Most új BIOS-al, már a Very High is bukó, pedig már +0.2125 V offsetnél járok ~1.4V:
Pedig hőfokban kb ott vagyok mint te, csak rohadtul beesik a fesz load alatt. LLC Highen van.
-
Albigator
őstag
válasz
SECTORnooB #13356 üzenetére
IBT alatt mit értesz? Very High vagy Max, hány kör?
-
HypeeeR
tag
Egyébként ha már tuningról van szó, 4.1GHz és afelett kinek hány fok körül van és milyen hűtővel max terhelésnél?
-
Zicokuka
senior tag
válasz
fcbarca #13348 üzenetére
Nálam 4,275Mhz 3066-on futkosó ramokkal jött össze, 3000-en eldobta magát a rendszer, egy tipp. Soc is fixálva, de 4,2-n már nyista volt a cnq, ės a fesz valahol 1,450 körül volt.
De a tuning olyan mint a borravaló, nem biztos hogy kapsz. Azt se tudom valahogy lehet szanálni sorszám stb alapján hogy tuningosak vagy anti tuningos az a proci.
-
fcbarca
őstag
válasz
AAAgold #13346 üzenetére
Ahha akkor megnyugtattál. Köszönöm szépen mindenkinek, legjobbak vagytok
Megpróbáltam a 4.2 GHZ-t 1.48v-se volt stabilkíváncsiságbol most a 4.1-et teszteltem, 1.42v-vel.Hátha..
korcsi
Xfr azt se tudom mi, nem láttam ilyet a biosba. Alapfesz nem tudom pontosan, 1.2 alatt tartja. Cnq fogom próbálni miután megtalaltam a 4.1 ghz feszkojatJelenleg prime95 4.1 ghz megy 1.4v-vel,a hofokok proci 82 fok, vrm 79-80
-
AAAgold
senior tag
válasz
fcbarca #13343 üzenetére
ahogy én láttam, az 1.4V szokott lenni a felső határ, de mások majd megerősítik vagy cáfolják... (terhelés alatt melegszik)
de az alap gondolathoz, attól hogy fix a feszültség érték, még nem pörgeti a procit folyamatosan a gép (a fix 4ghz ellenére sem)
hwinfo vagy hwmonitor szépen mutatja a teljesítményt (W), ami általában Volt * Amper - az változik a terhelés függvényében
de próbáld ki, hogy offset nélkül csinálod a dolgot, vagy kézzel állítasz be fix feszültség értéket
és tanácsként, attól, hogy youtube-on látsz valamit, még nem biztos, hogy el kell fogadni szentírásként
-
Zicokuka
senior tag
válasz
Tomoty #13339 üzenetére
Az a fesz még rendben van. Nem nehéz a Ryzen tuning csak még kell találni az ideál
4275-n kėr az enyém 1,425vot, de azt már soknak tartom napi használatra. Pláne hogy 4 GHz felett igazán csak a szintetikus tesztek pár pontot hoznak a haszna. Most az ėlettartam egy dolog, lehet még 1,5vn is ėvtizedekig mennėnek, lehet nem, vagy a lap előbb adja meg magát.
-
fcbarca
őstag
válasz
AAAgold #13342 üzenetére
Az, hogy cpu z szerint folyamatosan 1.4 voltot ad neki,meg ha nincs is terheles alatt
Forrosaggal nincs gond, brocken 3 alAlbigator
Advanced CPU Configuration-nal a Precision Boost Overdrive. A fentebb linkelt tutorial szerint kikell kapcsolniAAAGold
Akkor nem gond, hogy folyamatosan magas feszko alatt van? Nem öli a procit? -
AAAgold
senior tag
válasz
fcbarca #13341 üzenetére
és? mi a gondod az 1.4-gyel?
üres járatban is forró a proci, vagy mi a gond? offset nélkül nem megy 4ghz-en?
#13343: attól, hogy állandóan 1.4V a fesz, még az áramerősség változik, azaz a hőtermelés is változik terheléstől függően - jelen esetben önmagában a feszültség érték csak egy szám
-
fcbarca
őstag
válasz
AAAgold #13338 üzenetére
A szorzón állítottam 40-re,meg az offset + és 0.0750 értékkel. Alapértelmezetten kikapcsolja így a cnq-t. És miután ezt bealitottam automatikusan 1.4v ad a procinak, és cpu z szerint, ha csökken az orajel, a fesz is marad 1.4-en
korcsi
Igen,azt is engedélyeztem, és ugyanaz. +próbáltam letiltani a pbo-t isAzt szeretném megoldani, hogy meglegyen a stabil 4 ghz orajel amellett hogy ha nem játszom, akkor a fesz is csökkenjen. Lehet ilyen beallitani?ryzen 5 2600-rol van szo msi b450 mortallal
-
Tomoty
senior tag
válasz
Zicokuka #13330 üzenetére
Mit jelent kb az alacsony fesz 4.2GHz-nél?
Nekem CB20 alatt 4.2 1.3875v-nál volt meg, ennél az ITB tesztnél High beállításnál kb a negyedik körnél megfagyott.
ITB teszt 4.2 1.4V-nál stabil. Csak itt rendesen izzad minden.Megy is vissza minden alapra, elég volt ez a kb 1 óra tuningolgatás.
Rendesen "fosztam", amikor 1-1 pillanatra a VRM belekarcolt a 120 fokba, a CPU meg majdnem a 80-ba
Nem nyúzom tovább, ahogy teszteltem nekem bőven elég a boost. -
AAAgold
senior tag
-
AAAgold
senior tag
válasz
fcbarca #13333 üzenetére
nincs itt elírva egy nulla valahol?
ez az offset érték több mint a fele a normál körülmények közötti max feszültség értéknek - az offset lényege, hogy a megadott értékkel eltolja plusz/mínusz irányba a feszültséget
tehát ha a gép mondjuk 1.22V-ot akarna adni a procinak (teljesen reális dolog), akkor ehhez a te esetedben hozzáad még 0,775V-t, azaz 1.995V-on menne a procid... de így max néhány másodpercig tudna menni, mert utána kijönne belőle a működést biztosító varázsfüst...
-
BIZ0906
aktív tag
-
válasz
SECTORnooB #13327 üzenetére
Termeszetesen, tudom en is stabilizalni 4.2-on eszeveszett fesszel plusz kazan
Varom mar en is a Zen2 de szerintem nem lesz az olcso.
-
SECTORnooB
addikt
Elő szokott fordulni a 4.2 stabilan,bár tényleg ritka.... aztán majd az is kiderül,hogy a kövi gen mit megy...bár ahogy elnézem a Ryzen 2. gen 4.1-4.2Ghz vs Intel 4.6<Ghzt nem sok a különbség és ha 7nm-en javít az amd 13%IPC-t meg erre rájön az órajeltöbblet, akkor valamivel az Intel fölé lőhet C/C-ben,de kétséges,hogy megfogja e érni a váltást.
-
fcbarca
őstag
B450m MSI-osok! 4 GHz 1.265vcore-nál szuper a procim, viszont a feszültséget nem veszi vissza mikor nincs terhelés alatt. Hogy lehet ezt beállítani?
-
Tomoty
senior tag
válasz
Albigator #13321 üzenetére
Nem vagyok egy nagy Ryzen guru, ezért ez meglepett. Ennyire ritka az all core 4.2GHz ?
Ráugrottam pár napja a Cinebench20-ra.
20-30 perc tesztelgetés után elértem a 4.25-4.275-öt, erre 4.3-on már fagy a Cb20.
Rögtön megfordult a fejemben, hogy: "mekkora szerencsétlen vagyok, egy ilyen antituningot prociba nyúlok bele".
De akkor most megnyugodtamMég megpróbáltam RAM időzítéseken is finomítani, azért vannak benne érdekes értékek.
-
HypeeeR
tag
válasz
Albigator #13317 üzenetére
A cb r20 sem fagy már. Írtam hsz-t 2-3 napja, hogy emeltem a feszültségen és lefut minden teszt (IBT-t nem futtattam, de a 3dMark összes cpu tesztjét végignyomtam, illetve aida64ben a stressz teszt ment 1 órát kb). Offset +0.1ről 0.1125-re emelve működik az új biossal is 4.2-n. Már csak a ramok vannak hátra, de megrendeltem a te kit-edet, hétfőn minden kiderül
Tegnap beállítottam a calculator alapján, úgy sem akarta az igazságot.
-
Tomoty
senior tag
válasz
Albigator #13302 üzenetére
Próbálkoztam pár napja a tuninggal a 2600x processzoromon, de 1/2 óra után beláttam, hogy semmi értelme.
Cinebench20 alatt az alap (boost), és a tuningolt 4.20-4.275GHz All core között talán ha volt 2-3% gyorsulás.
Ellenben a CPU 62-65 fokról felment 75-78 fok magasságába az említett terhelés alatt.Én itt olvastam először erről a "negatív offsetelés" dologról, ha jól emlékszem pont tőled
Na, persze kipróbáltam... Teszteltem -0.12V-on.
És láss csodát, az eddig 65 fok máris csak 55-58 lett. Huzamosabb játék alatt is jelentkezik ez a minimum 5 fok. Mindez egy vízkörre kötött 1080TI kártya társaságában, ami a vizezés előtt 80 fokon izzott, most meg az is 50 környékén elvan (szóval a TI kártya is fűti nálam a processzort).
És ugyan úgy boost-ol, mint eddig tette.
Szóval jó dolog ez a "negatív offset", nekem bevált.
-
Albigator
őstag
válasz
HypeeeR #13309 üzenetére
Tegyük azért hozzá, h szépek ezek a feszek, de ez nincs normálisan letesztelve tudtommal.
Ha egy sima CB fagyott, akkor IBT és Prime is fagyna valószínűleg...
Én azért hagytam anno a 4.1 GHz-et, mert hiába ment le az IBT Very High, Maxon elhasaltam.
De lehet csak én vagyok ilyen, h alaposan letesztelem a dolgokat és csak azután használom (persze még ekkor is lehet h bukik az egész egy játékban...)Szerk:
Sorry, látom azóta már emeltél a feszültségen és lemegy a CB... De véleményem attól még hasonló, a CB az "csak" bench-re jó, nem tesztelni, arra ott az IBT és/vagy Prime. -
Albigator
őstag
válasz
Zicokuka #13306 üzenetére
Mivel nem állandó ezért nem olyan vészes. All core tuningnál 1.4V fölé ezért nem is ajánlott menni.
Még anno a régi BIOS-nál mikor előfordultak 1.53V-os értékek, de akkor is az átlag:
-extrém terhelésnél (IBT, Prime) 1.31-1.36V
-game alatt 1.36VMost új BIOS, -0.1V offset, átlag:
-extrém terhelésnél (IBT, Prime) 1.24-1.29V
-game alatt 1.32-1.33VÉn se "hajtom" 4.2 GHz-en, magától megy föl olykor annyira PBO nélkül is.
Mivel manuálisan, szorzós tuninggal nem tudom elérni a 4.1 GHz-et, így maradok auto beállítások mellett.
Az all core 4 GHz is lehetne alternatíva persze, de én jobb szeretem h gamekben 4.1 GHz-es értéket látok általában, hiába nem sokat számít de hát akkor is.+így legalább visszaveszi a feszt IDLE és gyenge terhelés esetén is, így összeségében az átlag fesz kevesebb marad bőven (~0.8-0.9V)
Szerk: Előkerestem egy régi képet a feszekkel kapcsolatban:
-
LordTimua
csendes tag
Sziasztok!
Egy B450 Tomahawk lapom van, rajta egy 2600x-szel.
Lelkes laikusként a kérdésem, hogy szerintetek kell, vagy érdemes lapot cserélnem, ha a majd kijövő 3700X-et szeretném belerakni?Köszi előre is!
-
koko52
nagyúr
válasz
SECTORnooB #13304 üzenetére
Hivatalosan találni valamit, hogy mennyit bír el a lap?
-
koko52
nagyúr
válasz
SECTORnooB #13295 üzenetére
Aida64 stressz teszt.
-
Albigator
őstag
Nem feltétlen.
X-es procinál főleg igaz h némelyik lap "túlfeszeli" a CPU-t és negaítv offsetelés után nagyobb órajelet és persze kevesebb hőfokokat lehet elérni auto beállítások mellett (XFR+PBO).
Én örülök már h 1.53V helyett már "csak" 1.43V fesz fordul elő max a -0.1V-os offsetelésnek hála. Persze kiveséztük már h 1.5V felett se olyan durva ha csak pillanatokra annyi az az érték (2600X, 4.25 GHz-es boostnál).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest