Hirdetés
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
Archttila #8097 üzenetére
Nah csak kozben a nyakamba csungott a gyerek... szoval egy pici hazba van az m.2 raadasul a hata mogott kozvetlen ott az oldallap igy ez boven tobb mint jo, marmint a hofokok.
Ha jol emlekszem hivatalosan 380TBW van megadva amibol egy ev alatt elnyomtam kemeny 4TB-ot!a gari pedig 5 ev.
-
Albigator
őstag
válasz
Archttila #8087 üzenetére
Nekem hűtés nélkül 40-50 fok szokott lenni a 960 EVO-m.
De akármilyen használat mellett se láttam még 60 fölött.
Most kíváncsiságból ráküldtem a Samsung Magician benchmark tesztjét és közben 69 fokig kúszott fel, átlagban 60 volt.
Szóval én nem aggódom így se, hogy nincs külön semmivel hűtve. -
Lendova
őstag
válasz
subaruwrc #8090 üzenetére
Esetleg a Dram calculator Flow chart-jából mazsolázhatsz, hogy min lazíts, ahhoz, hogy meglegyen nagyobb órajelen is a bench, de már ez is nagyon szép a C6H-tól. T-Topológiára épít, úgyhogy a C7H-t azét nem fogja tudni utolérni.
Actually hardcore overclocking -
Walter_White
senior tag
válasz
Szeszkazán #8072 üzenetére
Azon gondolkodok felrakjam-e mert 3466-on is és 3600-on is futnak a Hinyx M-Die Ripjaw memóim, mindenféle állítgatás nélkül is... lehet elcseszné... nem tudom...
-
danico
csendes tag
PRIME X370-PRO BIOS 4207
1.Update AGESA 1006
[link]
Nalam nem hozott valtozast,sot rosszabb lett a memoria kezeles es nincs PBO almenu. -
Tyrel
őstag
Ezen a melegedésen annyit lovagol mindenki, pedig ha nem járt volna az alaplaphoz hűtő, akkor is ennyivel meg lehet oldani...
-
Thrawn
félisten
Fenét, az M.2 önmagában lehet NVME és SATA is. Az ő deszkája is tudja mindkét módot:
1 x M.2 slot (Key M)1
Supports PCIe 3.0 x4 (AMD® Ryzen 1st and 2nd Generation/ Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics) or PCIe 3.0 x2 (AMD® Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics) and SATA 6Gb/s 2242/ 2260 /2280/ 22110 storage devices -
chros
őstag
válasz
Szeszkazán #8077 üzenetére
Ha van 2 m.2 slot is rajta, akkor az egyik biztosan tud m.2 sata3-t is: en inkabb azt vennem, azok talan nem melegszenek ugy (de van Milyen SSD-t vegyek topic is
)
(#8048) wwenigma: koszi a tesztet!
Amit meg erdemes lenne kiprobalni (ha van/lesz idod vele jatszani), hogy alap hasznalat mellett hogyan viselkedik (azaz nem uresjaratban, hanem amikor a proci dolgozik is de pihenhet is, pl. torrent-el nagy sebessegen tolteni valamit, zene/film lejatszas kozben, stb.):
- Ryzen profil: 0% min vs 90% min
- Ryzen profil 90% min vs win-es Balanced profil -
-
Tyrel
őstag
válasz
Szeszkazán #8077 üzenetére
Az M.2 az M.2 (NVMe) és kész, szerintem amire te gondolsz az az mSATA, de az már rég nem divat... Nekem pl. 970 EVO van benne...
-
Szeszkazán
senior tag
Nem tudjátok, a B450 Tomahawk M2 slotja milyen? PCI vagy SATA? Mit kell hozzá venni?
-
Pro!Petya
addikt
válasz
subaruwrc #8074 üzenetére
Thx! Büszke is vagyok a procira és a modulokra is mert bőven túltejesítik amit anno vásárlásrnál vártam tőlük.
Ha nem menne így az 1600X akkor már rég beruháztam volna egy 2600X-re ....
így is mikor már nagyon unatkozok megremeg az ujjam a shopba, de józan ész azt diktálja hogy ezt a lépcsőt ki kell hagynom a 7nm-ig. -
subaruwrc
félisten
válasz
Szeszkazán #8072 üzenetére
1.0.0.4c ??
jobbak 1.0.0.6-nál járnak ugye -
Szeszkazán
senior tag
Asrock oldalán van új Bios a Taichi-hez.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
subaruwrc #8062 üzenetére
Ha gondolod dobd át te is és mérek a tiéddel is egyet.
A modul pedig : F4-3200C14D-16GFX(#8063) Thrawn
Thx!!Ez a 24/7-es 3446-os subom.
(#8065) Obliterátor
Cpu órajel difi lényegtelen [read/write/copy]-nál mert csak a cache-be lesz difi, az övé amúgy 8c16t az enyém 6c12t.
(#8068) Tyrel Nem ugyanazok a moduljaink.
-
Jacek
veterán
Crosshair szerintem nagyon jó lehet memoriában, a SniperX-em 3466-on ment kb szeptemberben , most van egy új bios nem 1.0.0.6 de elindul 3600-on.
Namost Crosshairban van erről a memoriáról teszt májusban!!!!!! 3733-on járatták tesztel stb. -
subaruwrc
félisten
válasz
Obliterátor #8065 üzenetére
amikor 2600x-szel néztem ami 4250-re boostolt azzal is kb itt voltam
-
Astroboy
őstag
válasz
SECTORnooB #8058 üzenetére
-
MeSKA
aktív tag
Sziasztok!
Volt már szó róla, de nem igazán tudom kihámozni hogy is van ez valójában. Tehát a processzor frekvenciája mitől függően változik? Jelenleg alapesetben is 3800-3900Mhz körül pörög a proci (régi intel i7, 7700-nál levette 800-1000Mhz-re is), a maximum órajel pedig terhelésnél 4000, CPUID-ba mutatott 4100Mhz-et is. De a maximum, 4300-at mikor éri el? Fel tudnátok homályosítani? Nincs húzva, minden BIOS beállítás alapértelmezett, csak memória xmp van beállítva.
(Ryzen 7 2700x, Giga B450 Aorus Pro, 16GB Corsair 3000 ram, tele a gép ventivel, processzoron toronyhűtő)
-
-
Márk
senior tag
Sziasztok!
Találtam Asus Prime X370-Pro laphoz moddolt Bios-t, ezt írják róla:
Option für Bus Speed Spread Spectrum hinzugefügt
Erweiterte DC Lüftersteuerung für AIO_PUMP und W_PUMP
- Min Lüftergeschwindigkeit kann auf 0% reduziert werden (vorher 60%)
- Mittel Lüftergeschwindigkeit kann auf 0% reduziert werden (vorher 60%)
- Option Allow Fan Stop hinzugefügt
AMD CBS freigeschalten (Advanced)
- Inklusive Precision Boost Overdrive für Ryzen+Na most nekem a legutolsó izgatja a fantáziámat.
Ez elviekben azt jelentheti, hogy a 2000-es szériájú integrált grafika nélküli Ryzen 5 és 7-es sorozatú CPU-knál ugyanúgy működhet a Precision Boost Overdrive, minthogyha X470-es chipsetű lapja lenne az embernek? -
mackosajt
addikt
válasz
SECTORnooB #8058 üzenetére
Holnap szórakozok majd vele.
Olyanokra gondoltam még, hogy miket érdemes még állítani?
Mint fx-nel apm off, stb.
Itt mintha mindent másképp hívnának.
Pedig nem vagyok szerintem noob, de amit tálaltam neten írásokat, azok is kínainak tűntek, vagy nem is tálaltam olyat a biosban.Meg ez a szorzó is "vicces". Auto beállítás, de én adom meg.
Ha manualra rakom a felette lévő opciót, akkor lesz fid meg did. -
SECTORnooB
addikt
válasz
mackosajt #8057 üzenetére
Manuálba tedd be a Vcore-t 1.3-ra és a szórzó maradjon 40-en.Teszteld ki,ha stabil mehet lejebb a fesz.
Szerintem olyan 1.25 és 1.3 között stabil marad. Ha rátaláltál arra a feszültség minimumra ahol stabil a 4Ghz,akkor igény szerint jöhet a finomhangolás.
Nálam a nokedli Windale 6-os hűtővel Cpu igényesebb gémek alatt maradt 50 és 55fok között.
Stressz teszt alatt max 63-65fok volt. -
mackosajt
addikt
-
korren
aktív tag
Sziasztok!
Van ötletetek, hogy az alábbi "problémára" mi lehet a megoldás?
Adott egy Asus X370 Prime-Pro MB és egy Ryzen 5 2600 CPU. A lap Auto-n hagyva minden fesz, kivéve a RAM, amit XMP profilból lőtt be.
Fix 4.1 GHz-en nagyon szépen megy, stabil, IBT Very High 10 kör, stb.
Azonban ha felrakom, teszem azt 4.125 GHz-re is akár, fenti IBT elbukik, adok neki kézzel pl. 1.4 Voltot, ugyanaz. 4.2 GHz-en szintúgy.
Sok türelmem nem volt eddig hozzá, hogy próbálgassam, 4.1-en teljesen elvagyok, de persze a kisördög...
Lehet adni kéne neki adni 1.4 V feletti feszt?!Köszi!
szerk.: SECTOR - Akkor ez az 1.337 V egész elfogadhatónak tűnik, ugye?
Subi - Köszi! Akkor nyugszok. :"-( -
BRABUS113
aktív tag
Szépen muzsikál itt is az új rendszer
- AMD Ryzen 5 2600
- ASUS AM4 Prime X470-Pro
- G.Skill DDR4 (2x8) 16GB/3200 RipJawsV CL16Jelenleg a gyári hűtő van rajta, meglepően jól teljesít, természetesen cserélve lesz egy kicsit komolyabbra.
SOC 1.1
Fix szorzó - jelenleg x35
Fix VCORE - jelenleg 1.125
LLC - autoVan valakinek tapasztalata, hogy mennyire lehet alulfeszelni a gyári 3,4 ghz - 3,5ghz-et?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
micafighter #8049 üzenetére
Igen, igen, sikerult elírni.
Tehát 0%-ra állított MINIMALIS processzor-teljesítmény volt a 90%-kal szemben. (regebben ilyenkor allitotta le a magokat a windows)
-
wwenigma
Jómunkásember
Megjött a fogyasztásmérő kütyü, összehasonlítottam gyorsan a Ryzen Balanced energiasémát 90%-os alap és 0%-ra allitott maximalis prociteljesitmeny-beallitassal. Telefonon képernyo rogzitessel felvettem 2 perc IDLE állapotot (kb. 2 masodpercenkent frissit) mindkét esetben majd ezt kovetően rogzitettem gépen az adatokat. Konfig adataimnál, gyk Ryzen R5 2600 stock órajelekkel. Csak a PC volt rádugva.
Tartottam tőle hogy elnézést kell kérnem mert tévedtem a korábbi allitasomban miszerint nem kell hozzanyulni mert nem jar semmilyen előnnyel ha elállitgatjuk, de ez nem fog megtörténni.
Érdekesség még hogy AIDA64 teljes terhelésen ~238W-ot szippant a konfigom a falból (cpu/gpu/sysmem teszt)
-
Walter_White
senior tag
válasz
rambustibi #7930 üzenetére
Sziasztok! (félrement bocsi) - Szerintetek ha kijön az Asrock az uj Agesa updattel, akkor érdemes lenne feltenni majd? a Ramok futnak 3466 és instabilitás sincs.
-
Acheron
őstag
Ma volt időm kicsit foglalkoznia géppel, felraktam pár alap programot, drivert, illetve végre bekapcsoltam az XMP profilt. Kicsit tartottam tőle, hogy a nem kifejezetten AMD -vel tesztelt RAM (G.SKILL 16GB Trident Z DDR4 3200MHz CL16 KIT F4-3200C16D-16GTZB) hogy fog muzsikálni, de elsőre szépen hozza a gyári értékeit, nem volt semmi nyűglődés (igaz, előtte azért feltoltam a lapra a legfrissebb (1.0.0.6) BIOS -t.) Teljesen alap, még semmi finomhangolás nem volt.
Semmi extra, sokkal jobbakat láttunk itt a napokban, de hétköznapi felhasználásra teljesen jó lesz (ha sok időm lesz, megnézem, lehet -e feljebb piszkálni)
Az Aida stressz tesztjével a hőmérséklet is megállt 61 foknál, a hűtőnek fel sem kellett kapcsolnia nagyobb fokozatra - jó lesz ez -
yusukee
aktív tag
válasz
hokuszpk #8031 üzenetére
Na közben megtaláltam. A 2700x meg a 2600x az összes magon tud 4ghz környékére boostolni, a 2700 meg csak 2 magon. 8 maggal 3.4 a max. Gondolom a TDP miatt. Hát így jártam, marad a manuális oc akkor. Kár, hogy így nem veszi vissza a feszt ha nincs terhelés alatt. Köszi a segítséget.
-
hokuszpk
nagyúr
bazz. ezek még "csak az amatorok", oszt egyre surubben dobnak 180 -at, olyanakor meg innikell paleszt.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
micafighter #8033 üzenetére
" De mindenki maga el tudja dönteni mennyi időt energiát akar ebbe fektetni."
igaz. nekem azert fajna, ha 20 nap futas utan elhasalna a cucc es kezdhetnem ujra 0-rol.
ezert teszteltem ki 3.85 -re, es megy 3.7 -en. atlag felhasznalasra ez is boven sok, jatszani nemjatszom max. arnhemet ; amikor meg melovan, akkor a stabilitas a fo szempont. -
micafighter
nagyúr
válasz
hokuszpk #8032 üzenetére
Nyilván benne van hogy very high lemegy de a max meg nem. De azért nem látom sok értelmét a maxnak mert általános felhasználással nem nagyon fog olyan szituációba kerülni mint amit ibt maxtol kap. De mindenki maga el tudja dönteni mennyi időt energiát akar ebbe fektetni.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
micafighter #8030 üzenetére
szerintem meg ez eros tevedes, nalam volt, hogy tobbszor is lement a standard, sot a very high is, maxon meg elhasalt, es utana meg amikor nekialtam a batcheimet ranyomni, akkormeg tenyleg.
-
micafighter
nagyúr
Standard szerintem jó a proci tesztelésre, very high es max az a memória tesztelése miatt hasznos szerintem.
Szvsz az az értelme, hogy ha stabil OC beállítást keresel akkor futtatgatod a standardot vagy very highot 10 percig, ha nem stabil a tuning úgyis el szokta dobni hamar. Neked már megvan a stabil beállítás így nyilván már túl sok hasznát nem veszed. Esetleg ha a memóriát akarod még piszkálni a jövőben, akkor érdemes ibt max-al is izzasztani.
-
hokuszpk
nagyúr
ha nem, akkor nem.
azt azert megjegyzem, hogy az atombiztos teszthez sokfele teszt es soksok ido kell. ha szerinted stabil, akkor oke, kesobb nem engem szivat.
majd ha egyszer jon valami igenjol optimalizalt szoftver, ami a jelenlegieknel erosebben hajtja a procit, akkor majd te is belatod. -
Tyrel
őstag
válasz
hokuszpk #8023 üzenetére
A VRM-et néztem és írtam is hogy 83°C-ig ment. Értem én hogy neked 120 de a B450 Tomahawk VRM hűtője nagyobb, a CPU-ban 2-vel kevesebb mag van így nem terheli annyira, + van rajta direkt légáram. Nem melegszik tovább.
Viszont én ezzel nem szivatom többet se magamat se a gépet, szerintem semmi értelme.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
yusukee #8022 üzenetére
akkor valahol a win energiaellatasi semaban lehet a megfejtes, de arrol majd 2xxx -en szocializalodott tanult kollegak...
** valamelyik regebbi MSI biosnal volt egy bug, ami az auto allasban nem kapcsolta be az XFR -t, ( core performance boost ) esetleg tedd direktbe on -ra, hatha. -
hokuszpk
nagyúr
mondjuk eloszor nyomhattad volna a very high -et, az jo osszehasonlitasra, mert fix 4G ramot hasznal.
a maximumnal meg azt figyeltem meg, hogy a harmadik-negyedik futasra eri el a csucshomersekletet, en ott szoktam hagyni pl. most epp Dartsvb -t nezek, addig meg elketyegi azt az egy-masfel orat magaban. ( ha vegigmegy. ) ja es a vrm homersekletet is nezzed, altalaban inkabb azon volt izgultam, hogy mikor lepi at a 120 fokot.* vegre dobtak egy 180-ast, mar majdnem kiszaradtam.
-
Tyrel
őstag
válasz
hokuszpk #8013 üzenetére
Hát ezt várogassa végig a radai rosseb, egy lefutás nekem elég volt belőle... A hőmérséklet sokkal nem ment feljebb a Standard-tól, szerintem ez utóbbinak az hogy fut 6 másodpercig aztán megáll a kiserdő szélén rössenteni egyet, aztán megint... az pont arra volt jó hogy mire felpörögtek volna a ventik addigra lassulhattak is vissza, így nem alakult ki rendes légáram, azért 'spike'-olt az is kicsit 80°C fölé...
Amúgy ha meghalt volna azt is magasról le...nám, mivel mindennel amire ténylegesen használom beton stabil... de azé lefutott a Maximum is, csak hogy igazolja.
A futás utolsó ~2 percében már be volt állva 83°C-ra a CPU is meg a VR MOS is, szerintem innen már ott is maradnának ha tovább futna akkor is.
A PUMP rpm ne tévesszen meg, fan header-nek használom azt a csatlakozót is, nem vízhűtésem van.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Most jött meg a msi b450 gaming plus meg egy 2700. Kérdésem az lenne, hogy ez a boost hogy működik? Akár mit csinálok nem megy 3.4 Ghz fölé az órajel. Cinebench single thread test is 3.4-en megáll. BIOS-ban elvileg be van kapcsolva. Csak azért kérdem, mert olvastam itt is meg máshol is, hogy olyan jó a boost, hogy szinte felesleges az oc. OC-val megy a 4.0 1.25v-n
Bocs a noob kérdésért.
Köszi
-
Archttila
veterán
válasz
hokuszpk #8015 üzenetére
Ebben benne van:
Description:
A program that simplifies the usage of Intel(R) Linpack. Linpack by
Intel(R) is an extremely stressful program that will put even the most pow-
-erful X86/X64 CPU in the world at its knees. Load temp under Linpack will
be up to 22*C higher than the competing software Prime95. This program will
make usage of Linpack easier and more practical. -
Tyrel
őstag
válasz
hokuszpk #8010 üzenetére
Köszi!
Kipróbáltam akkor én is ezt az IBT-t, meg legyen már így "for reference", ha ennyit írtam a gépről... Ugyebár erről a configról (1.) van szó, ezzel a memóriával.
Az biztos hogy ez alá aggresszívebb venti vezérlés kellene (az a 80,5°C csak egy spike volt, inkább 75-78 körül ugrált), de igazából nem látom értelmét erre hangolni a gépet... múlt hétvégén pl. órákig videókat tömörített Handbrake-el és az alatt sem melegedett ennyire, játékok alatt meg fasorba sincs ehhez képest...
Ettől függetlenül stabil így is.a kép egy link
Nem tudom ez mennyire jó?...
-
mackosajt
addikt
válasz
CPT.Pirk #7973 üzenetére
Egy kis időbe bele telt, mire összeraktam a gépet, de ez inkább a phobya ultra big water kuckó miatt van.
Minden csavaros, minden qrva nagy benne. A hely főleg.
Perpill overkill ahhoz, hogy a gyári hűtő van fent, meg mindössze 2 db venti a házon, 1 elől, 1 hátul.
Majd ha lesz időm, felkerül a víz.Biosba se turkáltam, csak a docp profil be lett kapcsolva, és megy a 3000 az aegis ramoknak.
Win10 kb 2 perc után használható is, a régi.
Hwinfo lepett meg, mert 100 fokokat irt elsonek, majd nyomtam egy updatet, így már idle 40, terhelve 70 a proci.
Szokatlan a gyári hűtő hangja.Meg miután update lefutott (6 hónapja nem volt bekapcsolva) indítottam játékot, hogy lássam, mekkora ugrás fx után a ryzen a 1080-nak.
Hát nem kicsi.
Persze egyből azt is megtudtam, hogy a kfa2 1080-am cicergos. Így, hogy már nem csak malmozik, előjött a hangja.Holnap, kipihenten majd szórakozok tovább. Most 2 órányi alvással éjszakás után ennyire futotta.
-
danico
csendes tag
válasz
mergesmate #7999 üzenetére
mergesmate a HyperX-el ne erolkodj, nalam sem fut 2993-nal jobban. szerintem ezek ugyvannak parba vallogatva hogy az egyik modul joval gyengebb...... kulon tesztelve az egyik hibatlan,a masik egybol kekhalal 3000 folott. ra kellene sozni a rossz ramokat az Intelesekre ott mukodik...a 2x8GB megint mas .
Azert DOCP 2933-ban illene mennie,ha nem megy vidd vissza.
En mar felraktam az uj biost is a X370 pro-ra de azzal sem tudja. 4207 bios.
A SOC voltot 1.05 folott sem szeretti most mar. .. jovore cserelem a ramot,most meg eldocog valahogy. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
A 2.54-es verziót szoktuk használni, ami 2012-es. Egy gyors keresés után azt láttam, hogy már a 2.53 is használta az AVX-et, ha legalább Win7 SP1 volt a gépen.
Az IBT által kiírt sebesség amúgy azért érdekes, mert jól reagál a memória sebesség és időzítés értékeire. A számítás meg ami zajlik benne, az nem olyan amit hetente új verzióban kellene kiadni.
-
micafighter
nagyúr
Stressztesztelesre jo mert megizzasztja a processzort. Itt az official IBT: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?197835-IntelBurnTest-The-new-stress-testing-program
Gyakorlatilag egy egyszerűbben használható linpack.
Avx-es verziót érdemes belőle használni mert az jobban megkínozza a processzort, itt a forumtarsak pl hokuszpk mar linkelte parszor, de ez a link amit én adtam ez is avx-es verzió ha jól emlékszem.
-
Johni5
őstag
..
-
Tyrel
őstag
válasz
CPT.Pirk #8003 üzenetére
Ez az IBT téma sokat van itt emlegetve de egyáltalán melyik IBT-t kell használni? Csak valami 100 000 éves verziókat találni, honlapja látszólag nincs, meg ezeket a régieket is random oldalakon köpködik hogy bugosak meg valamelyikben nincs AVX (???) de nem árulják el melyikben van... Nekem egy tök halott cuccnak tűnik...
Egyrészt minek erőltetni, másrészt ha már erőltetjük melyik belőle az ami ér is valamit?...
-
Tyrel
őstag
Lejárt a szerkesztési időm mire rájöttem hogy van ilyen is:
Nem állítom hogy mindenről tudom mit jelent, azt meg pláne nem hogy jók-e így, pl. ellenállásokat egyáltalán nem piszkáltam, Tomahawk állítja Auto-n ahogy jónak látja...
Minden esetre stabil és tök élhető a sebessége is.Ez a "fogjuk meg a memória saját, alacsonyabb órajelhez tartozó késleltetéseit és egy az egyben másoljuk át a magasabb órajelekhez" ötlet amúgy onnan jött hogy korábban Polaris kártyáimra flasheltem custom BIOS-t hogy gyorsabban bányásszanak...
Ez vót ugye a "memstrap"-elés, aztán hamar felhagytam vele de az ötlet megmaradt és működni látszik itt is.
-
Tyrel
őstag
válasz
mergesmate #7999 üzenetére
Szerintem ez fizikailag tök ugyan az lehet mint amim nekem van HX430C15PB3K2/16, csak más XMP profil van beleírva... esetleg kicsit válogatottabb chipek, de arra már kis tételben sem fogadnék...
Minden esetre nekem ez így megy, nem tudom hogy szerencse vagy csak beállítás kérdése-e. DRAM Calc viszont nem akarja ismerni ill. semmi értelmeset nem ajánl hozzá (meg amúgy is hulladék
). Nálam a memória gyorsításra az lett a megoldás, hogy úgy ahogy van megfogtam a 2667MHz XMP profil timingjeit, "beégettem" őket, aztán feljebb toltam az órajelet.
Nem mondom hogy hiper-szuper ez a HyperX Predator széria, de azért nem olyan rossz amilyennek tartják...
Nosza, subaruwrc-vel meglett a 8000. post.
Új hozzászólás Aktív témák
- Petíció a Modern Warfare 2 dedikált szerverekért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Cipő topic
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Milyen routert?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest