Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Okés, köszi, akkor gondolom a gpu a ventinek a fordulatát 55-60-70 fok környékén emeli fel inkább
Amúgy próbálgattam és 10%-on 1000rpm-en megy, 30%-on 1100rpm, 50%-on viszont már 2000rpm-en forog a venti. Szóval nem egyenesen arányosan növeli.
Viszont tapasztaltam egy elég szomorú hibát épp most, amikor indítottam el a gpu-z-t meg az asus gpu tweak-et.
Ugyanazt tapasztaltam amit ismerősömnél amikor szar volt neki a sapphire 7870-es kártyája. Tehát hogy black screen jött be, majd a monitor villogott hogy no signal. Namost ez vagy a béta miatt van? Netán mert csak simán uninstalláltam az előző drivert és nem rendesen szedtem le progival őket, illetve ezek után simán az Ati mappát töröltem.
Szóval ehhez mit szóltok? Asus-nál elvileg ez a Black Screen nem jött elő nem? Csak inkább Sapphire-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest