- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
papírzacsi #52015 üzenetére
Amúgy tényleg nem ártana figyelembe venni a 2 kártya képességeit. Még itt is csak egyenlő, és akkor nem beszéltünk arról, a 270X mennyire NEM tuningolható (írtátok itt jó páran). Driverekkel is változik a teljesítmény.
Amit én láttam, az az, hogy a 7870XT, ami alapból gyengébb a 7950-nél, nagyobb sebességre képes a 270X-nél. Ennyire egymáshoz közel persze nyilván belejátszik az adott kártya típusa, pl. gyári OC-s kiadás valami gyengébb szériás nagyobb kártya ellen (hiszen az én XT-m sem "mezei", ráadásul jól húzhatók a RAM-jai is), itt az ár és a driveres támogatás segíthet a döntésben. Az viszont nem véletlen, hogy az átnevezésben 79x0 kártyák helyett a 280-asok jöttek, és a 78x0-ak helyett a 270-ek, nem hiszem, hogy az AMD fordítva skálázná a termékeit.
Egy kiragadott extrém FireStrike teszt: 270X 5700-5800 pont (verziófüggő), 7870XT 5900 pont (tuning). És ez csak a 7870,
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest