- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen széket vegyek?
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
bozont #48628 üzenetére
De igen. Szépen degradálódik, aztán majd jön a jól ismert "alig pár hónapos a kártyám, nem működik alap órajelen" panaszkodás. Elég észrevehető az élettartam rövidülése. Meg kéne érteni, hogy a hardver az alapszintű működésre van kitalálva, nem a széthajtásra (aminek semmi köze a tuninghoz, mert az értelmes cselekedet). Minél közelebb járatod a működőképesség határához, annál hamarabb megy tönkre, és az időszak rövidülése korántsem egyenesen arányos a túlhajtás mértékével.
Az "órajelek végét" már jóval korábban jelzi bármelyik tesztprogram (vagy akár játék). Ha fagyásig nem tapasztaltál semmiféle hibát, akkor sajnos nagyon rosszul teszteltél. Ha meg az első artifactek után tovább húztad a karit, arra inkább nem mondok semmit.
Nekem mindegy, ki mit tesz a saját cuccával, én csak szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest