Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
A legutóbbi is 2 hónappal később került fel a saját oldalukra, miután guru 3d-ről már le lehetett szedni (16-17 fent sem volt, amikor kerestem), de most ott sincs. GPU-Tweakből van új, de sztem abban sincs benn a fesz állítási lehetőség, Trixx-ben meg a Powerplay.
Reméljük, hogy 28-ig kidaják az újat, de már egy "final" sem ártana 14 hónap után... -
katt777
félisten
Valaki tud valami Afterburner frissítésről? Mert tegnap óta erősen sikítozik, hogy lejár, a 2.3.1 meg nem ismeri a kártyát.
Neten nem találtam infót.
-
katt777
félisten
válasz
hackeeeee #47039 üzenetére
Hiba kiderült tegnap este: Amikor feltelepítettem a drivert, vigyori halállal újraindult a gép (már a normál restart után), utána teszteltem. Tegnap, kikapcsolásból újraindítva már működött, és a 100.000x-es feldolgozó kapacitásnak hála már csak 4FPS-szel volt lassabb a DirectX-nél: 27,8/54,5/36,5.
Viszont Manle-lel valamivel élénkebb a kép, DX-ben meg ehhez képest mintha egy halvány homályréteg lenne rajta. C topicban már kérdeztem, hogy effekt v. bug v. mi, várom a választ rá. -
kungzi
veterán
válasz
BoneDragon #47091 üzenetére
A kártya jó választás, én is ilyet vettem. Nincs hozzá játék.
-
BoneDragon
veterán
Na én is beállok közétek ezzel a kicsikével! Hétfőn mehetek is érte!
Ehhez a kártyához is jár az amd féle promóciós játékok? -
kona005
senior tag
Sziasztok!
Gazdagabb lettem egy ASUS HD 7850-DC2T-2GD5-V2-es karival.
Azt kell hogy mondjam, nagyon meg vagyok vele elégedve! Volt már 7870XT-m és GTX 580-am is de nem sokkal van lemaradva ez a kártya. Hűtése az nagyon király BF3 99% GPU usage és 63 fok 35%-os ventivel és semmi hangja a karinak.Néztem AB-ben hogy mennyit lehetne még belőle kihozni, de valamiért csak 1050Mhz-ig engedi a GPU-t húzni (1000Mhz alapon.) Akinek van 7850-ese, csináljon egy 3DMark 11-et vele legyen szíves
1280*720 Default beállításokon (sajnos csak 1440*900-ba nyomom).Akkor a tuningnak annyi?
Előre is köszi
-
Zigi
senior tag
válasz
poomiu #47086 üzenetére
Az adatlapomon lévő configgal 1650x1080 közepes grafikai beállítással (driver 13.2) 5v5 ben 160 alá nem esik az fps de jellemzően 200+. A többmagos képalkotást szokták kapcsolgatni illetve lehet hogy valami elindul a háttérbe és megfogja a procit egy kicsit. Sajnos a cs proci függő, de ez nem jelenthetné azt hogy a 4ghz-n futó 6300-mas ne futtatná rendesen. Több embert hallottam már panaszkodni, de van akinek amd-vel is tökéletesen fut, tehát hiba az ön készülékében van
Esetleg megpróbálhatnál feltenni ilyen gamebooster féle progit, ami kikapcsol minden felesleges memória és proci idő zabáló faszságot a játék idejére. Még a [topikban] is érdeklődj biztos van aki ilyen konfiggal tolja
-
poomiu
csendes tag
Örülök, hogy olyan válaszolt aki csgo-zik és gondolom tudja, hogy itt nem a 60 fps a kielégítő. Most 1280x960-on játszok full low-on. Így valamennyire még "élvezhető", fullhd, high beállításokoknál már 100 alá is droppol az fps. Most a legfrissebb béta driver van fent, de régebbiekkel is fennáll a probléma. Kártyacsere után volt win reinstall. Gyakorlatilag bármelyik mapon 5v5-nél is jelentkezik a probléma.
-
Giot
addikt
válasz
Grave_444 #47082 üzenetére
Jó volt az, nálam bevált az 5850-en. Ahogy mondta a fórumtárs is az egy venti már zajosabban birkózott meg a feladattal. Persze ha egy jól szellőző házban kapott helyet, szépen tette a dolgát.
Szerk: Később nem véletlenül kezdte alkalmazni az nvidia is a Vapor technológiát.
-
Giot
addikt
válasz
Steve198310 #47080 üzenetére
Nekem legutóbb az 5850 Toxic-on volt Vapor hűtés. Ott is alkalmaztak már hőcsöveket is a Vaporhoz.
-
Steve198310
őstag
ááá igen régi volt már a HD4850 is vapor volt. De ez most nem olyan mint a 7950-7970 vapor-x hűtők. Át van tervezve. A hőcsövek a lamellákban van teljes csőhosszban. Végig húzódik a kártyák hosszán. Nincs a csövön üres terület.
Maga a Vapor-x igen régi már csak fejlődött a hőkamrás megoldások. Egy darabig nem is igen láttam csak elvétve -
Giot
addikt
válasz
Steve198310 #47076 üzenetére
Régi már ez a Vapor brand a Sapphire-nál.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Steve198310 #47076 üzenetére
Pont azért írtam, hogy alap R9 270X. Viszont én a simára gondoltam az R9 270-re, ami 7870 szint.
1150/1400-on hozza a 7850 a 7870 szintjét nagyjából..Giot Tudom, a hűtésről nem volt szó. Ő azt kérdezte mennyivel gyorsabb.
-
Steve198310
őstag
válasz
Dark KillerX #47073 üzenetére
(#47074) Grave444 Nem szeretnék háborút robbantani olyan erőben van(nak) 1100 on ketyegő 270x mint egy 7870XT 975-1000Mhz körül. Sok teszt alapján a 7950 től mindössze 4-5% a külömbség. Itt játékokra értem nem tesztprogira mert ott azért más a helyzet.
(#47075) Giot 1220/15xx mert a rammal még csak 1565Mhz-n tartok. De ezek nem a tuningra kitalált karik. De ha azt nézzük hogy 1000 a gyári és a legtöbbet 1050Mhz valdobáljálk ki + a boost ha van. De közelebb vannak az 1000 hez mint a 1100 hoz
Nagyon penge darab lett az új hütő
-
Giot
addikt
válasz
Grave_444 #47074 üzenetére
A Vapor-on a hűtés a lényeg, nem kifejezetten a tuningról szól. Lásd Vapor chamber.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Dark KillerX #47073 üzenetére
Gyári tuningal a Vapor is csak 5-10%-al gyorsabb max. Ha meg mindegyik ugyanolyan órajelen van mindegy hogy Vapor vagy Dual-x.
1150/5600-as 7850 kb egy tuning nélküli R9 270X szint vagy kicsit alatta. -
Dark KillerX
addikt
válasz
Steve198310 #47072 üzenetére
Akkor szerencsés voltál,és egyébként hogy érzed mennyivel gyorsabb a Vapor,gondolom sokkal?
Egyébként pedig sajnos mostanság,mióta 310 környékén van az €,minden jelentősen drágább,januárba,sőt még február elején is olcsóbbak voltak a karik,most meg
Én úgy gondolom,ha megveszem a sima Asus-t,és mondjuk 1050/6000Mhz már bírja akkor boldog leszek,és úgy gondolom,hogy bőven hozza az 1150/5600Mhz-es 7850-em teljesítményét,vagy nem?
Egyébként ezzel tolom jelenleg [link],és szinte mindent visz HD felbontásonpl BF3-at mediumon,fifát high-on 2xAA-al
Grave444 Nekem bőven jó lenne,ha azt a teljesítményt kapnám,nagyon gyorsabb nem kell,multiban,úgy is low-on játszom,csak ugye mégis csak új,és hátha szerencsém lesz,és jobban bírja,így még nyerhetek is egy picit teljesítményben
-
Steve198310
őstag
válasz
Dark KillerX #47071 üzenetére
Itt az történt eladtam 39 be decemberben a HD7850 ami ment 1220/1450Mhz használtam egy sapphire Dual-x OC volt maj vettem egy sapphire R9 270X Dual-x karit 42 be. Ami kimúlt és gariba kértem a Vapor-x 270X et
Így elég mókás volt mert 45 be volt így a vapor.
Asszony itt is parás volt mikor kímult " vettél valami szart már megint és már halott a pénzt kidobtad az ablakon"
Szó mi szó én is paráztam ,hogy mi lesz. Hetekig nem lesz kari most verhetem a fejem a falba. De cserélték. Január másodikán szoltak megjött hozzájuk és amint van raktáron küldik a másikat Január 12 én már gémeltem a vaporral -
Dark KillerX
addikt
Nekem is ez a szimpi
Steve198310 Jó lenne az is , csak az már drága,tényleg nem szeretnék annyival többet rádobni,és bizony már ezért is herélés lesz,ha asszony megtudja
R3laX Nem szeretnék tényleg annyit kiadni érte,és nem tudom hogy egyáltalán a tápom elbírná-e a karit,mert 12V-on 365W-ot ad le,így necces lenne
Ja és persze még a házat is faragjam szét,na ennyit én nem fogok szenvedni,szóval marad az Asus!
-
R3laX
addikt
válasz
Dark KillerX #47061 üzenetére
Aha, í az kínos, ha a helyszűkében vagy. Moddolj egyet, megéri darabolni kicsit a házból
. 37000 tényleg jó ár volt érte. Én még 34-ér adtam el decemberben a Sapphire 7850 hynix ramos, még nem a Dual-X verzió, de 3DMark lefutott 1265/1500-on is. 1230/1375-ön erőltettem szegénykét
.
A Giga 7950 "csak" 27cm, az az 1cm semmi
.
-
Steve198310
őstag
válasz
Dark KillerX #47059 üzenetére
vapor-xxxxxxxx
bár a 26 cm be nem fér be. 265mm
-
dunc
nagyúr
válasz
Asus!
-
R3laX
addikt
válasz
1200/1500-at jól viszi az én 7950-em, de 1150/1500-on használom, amivel 3DMark Fire Strike-ban 7500 pontot dob. 68 fok fölé nem megy 52%-os ventivel. Fire strike pont >>összehasonlításképp<<. Minimális költség, full teljesítmény
.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Főnököm intő szavaiból is ezt szűröm le....
-
Giot
addikt
Üdv!
Találkozott már valaki a következő hibával?
Jelenleg 2 játéknál jelentkezik a probléma TDU2 és a Mars War logs. A játék bár teljes képernyőben fut, körben kb 2 centis fekete csík van. Ezeken kívül, az összes fent lévő játék hibátlanul fut.
Próbáltam már a Catalystban a méretezési beállításokat, nem hozott sikert.
A monitor HDMI-n káballel csatlakozik a VGA-hoz. A monitor saját beállításain, a méretezés opció inaktív.
Ötlet? -
R3laX
addikt
válasz
Én a helyedben ezt venném meg. Csak +22 000 lenne, és lenne egy igencsak gyors kártyácskád, ami simán tud 7970 szintet. Én is 7850-ről váltottam 21-ér Giga 7950-re és nem bántam meg
.
szerk.:Tudom nem új, de vmit vmiért. Simán lepipálja a 270x-eket.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
- = Zk = - #47060 üzenetére
Fontos a teljesítmény,és a nyugodt játékélmény
R3laX Jó lenne csak nem fér bele a házamba,max 26cm-es vga lenne jó egyébként.És másfelől tényleg nem volt semmi bajom a 7850-el,nekem elég volt,ezért nem is kell erősebb,csak egy újabb,mert lehet később ennyit tuti nem kapok a kártyámért
-
- = Zk = -
félisten
válasz
én 770-re váltok hamarosan a CF-ről, szal
-
Dark KillerX
addikt
Nagy bánatomra megváltam a jó kis 7850-től,és jelenleg ott tartok hogy vmi vga-t kellene választanom!Célom: nem kell hogy gyorsabb legyen,jó max egy kicsit,de legalább új legyen!
Igazából nem kellene sokat ráfizetnem,nem is akarok,mert 37k-ért vitték el a karimat,így ezekre a karika gondoltam: Asus r270 [link] és ezt [link]
Szóval ezek közül melyiket ajánljátok?
Amúgy pedig jelenleg egy 1GB-os OC-s GTS250-el játszok,és csak pislákolok,hogy némely játékot milyen szépen visz még HD felbontáson is
-
rostiron
őstag
válasz
TaylorXIII #47057 üzenetére
Igen, mert nagyon kíváncsi vagyok.
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Bárki akinek ilyen kártyája van, megnézné hogy a feszt ténylegesen tudja -e állítani ? A feszültség csúszkát miután elállítja, akár ASUS GPUTweak -be akár Trixx-be a valóságban tényleg változik-e ??
Azt szeretném megtudni, hogy csak az én kártyámon nem lehet állítani valamiért, vagy mind ilyen.Üdv.
-
Zigi
senior tag
-
odorgg
addikt
válasz
marquuard #47040 üzenetére
Nálam jól müködik a Mantle BF4-el, 14.2-vel. Valamelyik topikban olvastam én is, hogy nagyobb a Memória igénye, mint a DX-nek, valószínüleg magasabb grafikai beállításokkal ezért akad be néha, mert elfogy a Vram.
Én low graffal tolom, egyedül a látótáv van ultrán, és egy 2x élsimítás van rajt, így átlag 100FPS felett van folyamatosan, míg DX-el elég sűrüen benézeget 100FPS alá a multiban ezekkel a beállításokkal. -
marquuard
veterán
Tudtok mondani olyan programot, mint pl. a Unigine? Ilyen játékdemó féle, ami jó arra, hogy teszteljem a VGA-t.
-
RichiE24
csendes tag
-
joysefke
veterán
válasz
RichiE24 #47041 üzenetére
Nem valószínű, hogy én fogom megoldani a problémádat, de azért írd le légyszíves érthetően, tagolva, hogy milyen hibajelenségeket produkál a kártya, mert a cicergésen kívül semmit nem értettem belőle.
Cicergés:
A cicergés bár nagyon idegesítő lehet, nem hiszem, hogy gariban cserélnék emiatt.Egyébként, ha Weben rendelted a karit, akkor ugye van a 8 napos vásárlástól való elállási lehetőség is (30 napon belül kell utalják a pénzt)...
J.
-
poomiu
csendes tag
Sziasztok!
Már régebben írtam ide azzal kapcsolatban, hogy úgy érzem nem elég "erős" a Sapphire Dual-X r9 270x-em. Akkor még 1024x768 felbontáson használtam, illetve játszottam vele, és úgy gondoltam, hogy az alacsony felbontás miatt kissebb CPU limit léphetett fel. (FX-6300 @3.5 GHz, majd 4 GHz-ig mertem húzni 760G alaplappal és stock hűtővel, de kb semmi változást nem tapasztaltam.) Most hogy megérkezett az új monitorom, FullHD felbontáson is hasonló gondok vannak... Néhány játék, ahol ilyet tapasztaltam: BF4, Assasssin's Creed-ek, Skyrim, GTA IV, CS:GO stb... Tudom, hogy néhány ezek közül eléggé rosszul optimalizált játék, de ismerősöm, gyengébb procival jobb teljesítményt ér el a saját 270x-ével. Arról nem is beszélve, hogy a régi 8800GT-m hasonló szintet hozott CSGO-ban, mint most a 270x.Játékokban kb 70-80% felé nem is nagyon megy a GPU load. Hőmérséklet viszont esetenként 75°C körül alakul... (pl 1080p furmark preset végére.)
PCX-től vásároltam, van rá cseregari meg háztól házig gari, megérné elküldeni nekik hogy nézzék meg? Mit írjak, milyen hiba van vele?
És ha esetleg cserélnék, akkor maradjak a dual-xnél vagy vapor-xre kéne cseréltetni?
Kicsit hosszú lett, remélem valaki tud segíteni. Köszi.
-
RichiE24
csendes tag
Sziasztok !
MSI R9 270X kártyám van. A problémám a következő: Full HD felbontásban használva nem 1 játéknál produkálja a hibajelenséget. Windowsban alapjáraton semmi gond nincs. Nagyon magas FPS számot produkál és cicereg a kártya 1 adott játéknál menüben, aztán mikor elkezdek játszani ugye normál FPS-t produkál de így is ingadozik és rezonál a monitor ami a sötét színeknél ill részeknél nagyon szembetűnő. Kipróbáltam 1024x768 felbontásban és semmi baja, nem is produkál magas FPS számot. Kipróbálom Intel HD integrálttal, hogyha az müxik akk kariprobléma lessz ?
-
marquuard
veterán
válasz
hackeeeee #47036 üzenetére
Kalap szar, de szorozd be kettővel. BF4 állandóan kidobál (something went wrong), ha Mantle-ra kapcsolok játék közben, elállítja a felbontást. Meg nekem itt ez a vörös halál dolog, elvileg az összes 14.x-el csinálja. Ráadásul olyan anomáliák vannak BF4 multiba, hogy hihetetlen. Én visszamentem 13.12 WHQL-re, eddig okés.
Mantle-val egyenesen szaggat a BF4.
-
hackeeeee
Jómunkásember
14.3 béta driverről milyen véleménnyel vagytok? Próbálta valaki 270(x)-el? Érdemes feltenni? 14.2_beta1.3-hoz képest jobb/rosszabb?
-
MrSzunya
újonc
Sziasztok!
Van egy ASUS HD 7870 2GB nálam, és hát 1 hét után elő jött ez a Mitikus "Balck Screen" probléma ami vagy a monitorra kiírja hogy nincs jel vagy simán fehér pirosan becsikozodik a képernyő, a kártya és maga a gép teljesen alap beállításokkal megy sőt még nagyon megterhelni se tudtam. Játék vagy akár nettezés közbe is csinálja ezt de úgy, hogy 3 napig simán megy akár 24 órát is BS nélkül aztán egyszer csak kapok egyet, restart újraindul megy 10 percet és megint BS, és ezt játssza addig amíg egyszer csak mintha nem is csinált volna ilyet és megy megint pár napig BS nélkül. GPU hőmérsékelete 45 fok környékén van szóval még melegedni se melegszik. iPonba van garifutár rá csak bizonytalan vagyok, hogy visszaküldjem, mert ha szervizbe nem jelentkezik a probléma akkor meg fizethetek a nagy semmiért de hiba még mindig meg lesz.
Esteleg tanácsok? Catalyst 13.1-el használom
Konfig amibe a kártya van:
Processzor: Intel Core I7 920
Pocesszor hűtés: Cooler Master Hyper 612S
Alaplap: Gigabyte GA-EX58-UD3R
Memória: Kingston HyperX DDR3 1600 MHz 6GB Kit 3db Cl9
Operációs rendszer: Windows 7 Pro -
katt777
félisten
válasz
Sondi1986 #47007 üzenetére
Igen, a rendes XT gyorsabb.
De akkor megint csak ott tartunk, hogy gagyit (zóccsót) adnak drágán. De ha egy sima 7870 árában adják, akkor alternatíva lehet (már akinek).
Soxor leírták már itt, hogy sokat jelent a RAM sebessége is.Más:
Thief 2 (HD7870XT):
DirectX (FPS) :31,1(min)/56,6(max)/40(átlag)
Mantle (csak driver): 21/54,5/36,6
Mantle (CCC fenn): 22,2/51,9/34,8Csak gratulálni tudok az AMD-nek (meg azoknak, akik gondolkodás nélkül ezért vettek AMD kártyát).
Nem Rx kártyákon frankón le van tiltva a Mantle. -
R3laX
addikt
válasz
marquuard #47026 üzenetére
Nekem ilyen a kevés fesz miatt volt 7850-en+ a mostani 7950-en, esetleg még írtsd le jól a drivert, meg rakd vissza a 14.1-2-őt. A 14.3 nekem nagyon fagyott amúgy kaki lett. Nézd meg azért a tuning progikat, esetleg szépen takarítsd le azokat is a gépről, majd proci alapon, és úgy teszteld.
>>Ezzel<< takaríts egy jót.
szerk.: Egyébként ilyen piros képernyős fagyást csak béta driverrel tapasztaltam, szóval még ez is egy lehetőség hogy felrakod a 13.12 WHQL drivert.
-
marquuard
veterán
Üdv.
Mai nap 1 óra alatt ez a 3. alkalom, hogy BF4 multiban egyszer csak vörös képernyő, recsegő hang, és gép restart. Utóbbi 1 hónapban 2-3szor előfordult, de mai nap 1 óra alatt 3-szor is, ami kegyetlen frusztráló. Most írtam az iPon garanciaszerviznek, hogy mit érdemes tennem, leírtam a problémát, és megkérdeztem, hogyha elküldöm a kártyát, akkor mennyi az átfutási idő, mikor kaphatom kézhez. Most várom a választ.
Esetleg nincs valaki, akinek hasonló problémája volt? A jelenség red screen of death, sokan panaszkodnak emiatt a vörös képernyő miatt. Egyelőre tétlen vagyok, nem akarom kicsinálni a kártyát. Teljesen gyári beállításokon fut. Ráadásul van pár objektum (pl. furnérlemez falak), amik messziről nézve remegnek, vibrálnak, és van néhány anomália, de nem számottevő.
-
slayer007
tag
válasz
TaylorXIII #47024 üzenetére
Chieftec ctg500
-
slayer007
tag
válasz
TaylorXIII #47022 üzenetére
Csak az egyik volt átalakítón, de úgy látszik nem tetszett neki az a szál
-
slayer007
tag
Sziasztok!
Megvettem a Sapphire R9 270x Toxicot. Beszereltem. 2db 6pines csati rajta. Nem ad képet. Továbbra is IGP megy, windowsban eszközkezelőben nyoma sincs a kártyának. A ventik fel sem pörögnek. A Bios kapcsoló a kártyán megy, világít.
Asrock B85 Pro4 alaplappal próbálom. A PCI-E slot tesztelve, másik videókarival megy.
Mi lehet a gond? :S -
rostiron
őstag
válasz
TaylorXIII #47014 üzenetére
De elfogadtatom, hiszen az órajelek is változnak. Itt is az apply-ra kell nyomni.
-
zsizsef
senior tag
Asus HD7850-DC2T-2GD5-V2 biosa van itt valakinek? A tpu-n néztem, de ott nincs. Az érdekelne, hogy a 1000/1250mhz órajel gpu tweak szerint mennyi mV-on ketyeg.
-
Sondi1986
addikt
válasz
katt777 #47004 üzenetére
De az XFX 1000Mhz-re boostol. Szerintem az XFX utána nézet mitől van nagyobb sebesség növekedés a órajel emeléstől vagy memória órajeltől. Ők ezt választották, lehet azért mert nem akartak drágább 1500Mhz-es ramokat venni és a mezei 7870 ramokat pakolták rá.
Szerintem biztos meglátszik az eltérés egy rendes 7870XT közt.
-
katt777
félisten
válasz
RichiE24 #46998 üzenetére
Az kiábrándító, ha valaki nem nézi meg a program kiadási dátumát, aztán azt szidja.
Gigabyte progija sem állítja egyébként? (Csak mert ilyen kártyáról volt szó.) Vagy van még más gyártónak is uilyen Rivatuner klónja. Trixx tudása sajna messze nem elég.
+1 adalék: A gyártók éppen azért adnak ki saját RT klónt, mert nem feltétlenül azonosak a kártyáik, és nem biztos, hogy a másiké rendben kezeli a VGA-t. AB pl. máig nem tudja normálisan kiolvasni a VRAM-ok sebességét a Sapphire kártyámból.Norbika88: Miért nem a GB progiját próbáltad?
Sondi1986: Persze, csak értelme nincs jó minőségű alkatrészek mellé túlzott feszelésnek, aminek mindig túlzott hőtermelés az egyenes következménye. Erre próbáltam utalni. Az én XT-mnek kisebb tápellátás sokkal nagyobb teljesítményre elég, ergo az XFX-en gagyi alkatrészek vannak, ezért alacsonyabb jóval már a a RAMok sebessége is, és nyilván ezért kér több kakaót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- Hétvégi akció!!!Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest