Új hozzászólás Aktív témák

• belinho

senior tag

válasz szasanyi #4389 üzenetére

Nem értettem én félre semmit, csak ti úgy írtátok le, hogy ez a Sapphire egy istenkirály, én csak az érem másik oldalára világítottam rá, hogy előfordulhat vele probléma nem is egy, nem csak a pozitív tulajdonságokat kell kiemelni.

Szóval mikor választ akkor vegye azt is számításba, hogy belefuthat ebbe a hibába, mert ezt egyikőtök se írta neki, csak azt hogy a Sapphire-t vegye ne a Powercolor-t!

Droidmester(4388)!
    -Más gyártó meg tudja oldani ezt a jelenséget! Igen!

-Nálam nem cicereg a kártya vsync ide vagy oda,de előfordulhat ezt nem tagadom,de ez függ attól is milyen minőségű alkatrészekkel dolgozik a gyártó! De a 7970-es topikban már jelezte egy tulaj, meg a linkelt videón is hallani, hogy zörög a Sapphire hűtő, szóval ez a hiba nem csak a 7850-es szériát érinti, érintheti.

-Ok hogy több van belőle, de ha már ilyen soknál jelentkezik ez a probléma, akkor elég nagy a valószínűsége, hogy ha Sapphire-t veszek én is belefutok ebbe a hibába.
    Nekem két Sapphire kártyám volt, mindkettő megadta magát(X -1600Pro, 4850) szóval többet nem kérük belőle.

Új hozzászólás Aktív témák