Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Üdvözletem!
Szeretnék új VGA-t beszerezni. A kérdésem elég összetett, ezért lehet nem is kérdés formájában fogalmazom meg inkább.
Tehát szeretnék venni valami új kártyát 50e Ft környékén. Eddig úgy tűnik, hogy egy 7850 lesz a befutó, mert szeretem az innovációt, és a Windows 8-ban debütáló sok új funkció, csak dx11.1-es kártyával lesz elérhető, illetve dx11-el. Viszont anno kiderült, hogy a referencia 6950-nél fel lehet oldani szoftveresen a nyugvó shadereket, így kreálni belőle egy 6970-et.
A lényeg, hogy: megéri e venni egy referencia 6950-et, és 6970-et csinálni belőle, vagy pedig válasszam az újat, ami ráadásul kevesebbet is fogyaszt. Tisztában vagyok, hogy ezeknek a kártyáknak mekkora a teljesítményük, illetve szeretném általános számításokra is használni a VGA-t (azt pedig tudom, hogy ehhez jobb lenne egy 7850). Amit viszont nem tudok elolvasni az a tapasztalat, hogy megéri e vajon vesződni a 6950-el, illetve nyerek e vele valamit is.
Szóval, mint 7850/70 tulajok, kérném a véleményeket ez ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Linux Mint
- Gumi és felni topik
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest