Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Tomix24 #16865 üzenetére
Visszalapoztam, és te is azt írtad, hogy akad játék, ahova kevés: [link]
Max Payne-ban is 4XMSAA 1400MB-ot kér, a 2X-es is 1100-at a képmentéseid alapján. [link]
Nálam ez nem annak a jele, hogy elég 1GB. Na, mindegy.Ahol meg már 1-10FPS az esés, ott már régen nagyon-nagyon kevés volt az 1GB, az nálam már nem lenne élmény a különböző apróbb disznóságok miatt, mint pl. több játékban az utólagos kirajzolás, vagy a memória telíődésekor/tartalomcseréjekor megjelenő apróbb belaggolások.
Régen, 4850 OC-ből váltottam 512-ről 1GB-ra és elég sokat foglalkoztam a kérdéssel, mert nem kevéssel volt drágább/nehezebben beszerezhető az 1gb, és nem volt sok felesleges pénzem, hogy a VGA-ban esetleg haszontalanul áljjon... Tapasztalatok: [link] Amiket itt leírok, megmagyaráz pár dolgot, pl. miért sikerült egyes review-okban az 1gb-s karival picit több FPS-t mérni. És ezért mondom, ha már 1-10FPS-t írsz, az már elég durva.(#16869) Tomix24: "Ok vissza véve az élsimítás, és lám még erősebb is az 1GB-os modell(ez ugye egy nem reklámozott előnye is)"
Na, látod, épp erről beszéltem pár sorral feljebb.
Ráadásul ha felraktad volna 4XMSAA-ra, ami azért nem extrém, a gpu tuti meg se érzi, vagy fullhd-ra, mindjárt összecsinálta volna magát az 1GB-s. Szval azért az szépen látszik, hogy a 2GB bőséggel elég mindenre, míg az ember 1GB-vel okszor már borotvaélen táncol.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- E-roller topik
- Formula-1
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX GTX 1070 Ti GAMING - Garancia
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Eladó XFX RX 6600 XT 8GB DDR6 Speedster SWFT 210 videokártya
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC 24GB GDDR6 - Garancia 2026.09.10
- PowerColor RADEON RX 7900 XTX HellHound Spectral OC 24GB - Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest