Új hozzászólás Aktív témák

• robertkill

aktív tag

Helloo

Lenne egy igencsak bosszantó problémám az adataimnál olvasható konfigommal.
    Remélem jó fórumba jöttem, mert gondoltam utánakérdezek mielőtt hajmeresztő hardverhibajelenséggel állítok be a kisker szervízbe és hülyének nézetem magam.

Nos a lényeg annyi, hogy összedobtam egy nem gyenge Llano gépet, minen remekül megy rajta és játszok vele mint gép... de bizonos időközönként és sajnos egyre sűrűbben a monitoron elkezd vízszintesen kb 2-3 mm-es kilengéssel remegni a kép, és emiatt kb szétcsap az ideg már.

Alaplap: ECS a75f-a
    CPU: AMD Llano A8-3870 Bleck Edition

Amit eddíg csináltam:
    - bios frissítés
    - driverek frissítése
    - win újrahúzás
    - hőfokok rendben vannak, bár Aida szerint 18 fokos a proci ami necces, de biosban 45 körül mozog
    - a monitor kipróbáltam más géppel és ott hibátlan
    - kábel kicserélve
    - egyenlőre csak a D-Sub kimeneten tudtal lecsekkolni mert a DVI-hoz valami speckó átalakító kell... hdmi kábellel még nem próbáltam

Hát röviden ennyi lenne, jólenne valami tanács, hogy a proci videókártyája a ludas vagy az alaplap mert mindkettőt máshonnan vettem.

UI: ami rettentő fura jelenség még, hogy Aida futtatásánál ha remegés közben ráindítok a 100%-os stabilitás teszt terhelésére akkor megszűnik a remegés, így pl játék közben nem remeg.

Előre is köszönöm mindenkinek aki építőjellegű, vagy bárminemű tanáccsal el tudna látni. :R

Új hozzászólás Aktív témák